Gözümün önüne geldi de Göktuğ paşa gülücük ata ata gidiyordur pıtır pıtır sevimli suratKolay değil hem ruhsal açıdan zor bir dönem hem de iyice yoruldun sen de canım üzme kendini eşin için de eminim çok zordur hastalık ismi bile etkiliyor insanı. Bence kısa tatillere çıkılabilir oteller açık ben de baktım bu tatilde yakın kaplıca otellerine. Kapalıydı maalesef mayısta açılıyormuş. Temmuz a otel ayarladım gidecez ne yapalım insanın psikolojik sağlığı da en az beden sağlığı kadar önemli
Göktuğ u hergün çıkarıyorum ben de yürüyüş yapıyorum onu da dışarda yürütüyorum çok hoşuna gidiyor elinden tutup markete götürdüm dün
Yaza daha güzel yürür biz de daha rahat gezeriz inşallah.
Sıkma bunaltma sen de kendinihepsi geçecek inşallah test sonuçlarınız da negatif gelir de öyle biter gider
Evet canım ben de aynen öyle yapıyorum.içınde biriktirince kine dönüyor yoksa.Öyle valla susarsan geçim oluyor ama sonradan söylemelisin yoksa önünü alamazsın sen gerçi baya alışmışsın huylarına artık çözmüşsündür. Ben yazın gidince varsa aklıma takılan birşey eşim yokken başbaşayken söylerim açık açık. Şöyle dedin böyle oldu falan diye sonra dikkat eder en azından.
Dün çıkardım aşağıda yürüttüm bahçede çimlerde kaldırımda. Aşağıda oyuncakçı var kapalı ama camekanına gidiyor oyuncakları gösteriyor ıhh ıhh gooll golll diyebugün kadınlar geçiyordu ellerinde pide var ıhh ıhh istiyor koparıp verdiler eline ağzına soka soka yedi alamadım elinden. Yorulduğu zaman alıyorum kucağıma öyle böyle el ele geziyoruz işte
Aklını severim ben o AlişinEvet canım ben de aynen öyle yapıyorum.içınde biriktirince kine dönüyor yoksa.
Ahh demek paşam derdini anlatıyor
Başladılar kıpraşmaya kurban olduklarım
Erva da abisiyle kovalamaca oynuyor.. kaciyor bekliyor ki abisi kovalasınoglum sen bari yapma o bebek bilmiyor diyorum diye simdi ne desem, anlamadim anne ben de bilmiyorum diye cevap veriyor.beni anlamazdan geliyor.sonra anlamamisim kucugum ya diyor hangisi bebek şaşiriyorum
Ooo çok üzüldüm canım ya Allah sabır versin geride kalanlara ve o minik yavruyaamin, canim sagolasin. 4 yasinda bir çocuğu vardı.
Bana sira biraz zor gelir ya, gelse de olsak hepimiz diye düşündüm. hele bir gelsin, sorarız canim. gecen hamileyken vurulmuş bir doktor hatta bebegi antikorlu dünyaya gelmiş, hamileyken demek vuruluyor ama emzirirken nasil olur bilemedim.
Bende çok severek takip ediyorum çok samimi geliyor bana hele ki anne olduktan sonra.. Bir denizci de orda varİnstagramda takip ettiğim bizimcocukdoktorumuz var tanıyorum da kendisini o oldu mesela
Şeker bal kaymak dilli dünürüm nasılsa gelinciğini severmişZeyay1420 zeyaycım demek benim gelin kediciklerle oynuyor he kendi de kedi gibi sevimli diye kediler onu oyun arkadaşi sanmis olabilirler iyi oldu oyle boyle değişiklik oldu size de canım❤
Konuşsun söylesin sen en iyisini yapıyorsun eşinde farkındadır üzme sen hiç kendini. Annesin çocuklarına karşı sorumluluğun var anlamayabilir önemli değil dediğim gibi senin kalbin ortadaŞimdi böyle yazınca da ee madem sen de gitmesene diyebilirsiniz. Biz bir bina icinde oldugumuz icin gitmedigimizde gönül koyuyorlar.gittigimizde de butun tedbirimizi alıyoruz onlara bisey olmasin diye. Bunu da yazayim dedim.ama artık bebek ve çocuklar risk durumunda oldugu icin korkuyorum.
Ya o Zara ne oldu öyle cadı maşallah ona oyunbazOooo bayağı beklemişsin allahtan 3letmemiŞlerbi ara bizimde yumurtasını düşürmüş mü bırakmışmı neyse bilemedik yuva falan yoktu çünkü iki gün bekledim baktım yok yumurta öyle öyle kaldı gözüken yere koyuyum almıyorlar bende götürdüm yumurtayı caminin bahçesindeki ağaçta yuva vardı oraya bıraktım
Ananın halinden ana anlar deyip sana gelmiş kuzum benimYazık getirmişti de ben bakayım derken biraz yaklaşınca kaçtıgün içinde yine kaçıp geri gelmişti su koydum dışarı bakalım belki geri gelir diyeceğim ama geri gelmese daha iyi sanırım
Ne güzel dedin amin amin
Bunları çekmiş buraya , herhalde daha devamı gelecekti
Saol teyzoşu evet kendi kuralları var artık birde algıları artık açıldı baya anlıyorlar bazen diyorum zaman hiç Geçmesin doyamıyorum bu hallerine çok seviyorumYa o Zara ne oldu öyle cadı maşallah ona oyunbaz
Bizde de itirazlar çoğaldı istemediği bişey olsun bir sinirli bakıyor oyyy
Dimi
Oy dünür Allah yardımcın olsunn ben de aynıyım inan ki bağlanmanın böylesiGelin yorgun şimdi de 10 defa uyandı memede 2 saati tamamlamaya çalışıyorumbu kız gece gündüz emerek uyuyor a dostlar
Şu dönem yaşlısı genci en çok anlayışlı olmak zorunda olunan dönem ya senin tavrın o kadar normalki eşin de bunun farkındadır eminim ama hala da salgını kaybetmiyosunYa kızlar biliyorsunuz eşimin isyerinde koronalılar var demistim.iste bu yüzden kimseye gitmedik evden çıkmadım. Dun tam ohh şöyle cocukları babaannesine indireyim dedim ama bu sefer kayinvalidemin kız kardesinin kayınpederi korona olmuş.mutasyonluymus.simdi boyle nınımın nınısı gibi okunuyor olsa da çok yakında. Teyze de gelip durmuş bu hafta kayinvalideme ve teyzeler kp ile yasiyorlar.
Yine çıkamadık dışarıhayır çocuklari sokağa cıkarsam dinlemez alırlar içeri..
Dün pide goturdum onlara. Ben yapmistim. Neyse tatli da yapmistim onu da götüreyim dedim. Gittim maske takmayi unuttugunu hatırladım.kapidan verdim iceri girmedim. O da tatlı yapmış bi çesit muhallebiymis.al dedi. Ben de açikcasi maskem yok diye oyalanmak istemedim. Ya ben de tatli yaptim kalsin siz yersiniz dedim. Bi de Ali muhallebi yemez.eşim de tatli sevmez. O ihale bana kalacaktı.benim de hic canım istemedi. Vay ben niye almamisim tatlıyı.korona bulaşır diye korkmusum.esimi isten gelirken yakalyip söylemiş.nasil canim sıkıldı.ben onlara korona bulasmasin diye iki minik cocugu tek buyuttum. Kendilerine gelince ohh düşünceli gelin..ama benim cocugun kapma ihtimali varsa tabi geri dururm ya.niye riske edeyim
Ayrica zibilyon kere dedik misafir ağırlamayın diye.maskesiz gelip gittiler bak simdi ya korona iseler
Hem hasta olma ihtimallerine üzülüyorum hem bu hallerine üzülüyorum.şeker hastasi ve oruc tutuyor.. Allah affetsin her Ramazan beni ısırıyor bu kadın.annedir diyorum..oruc diyorum ama yine üzülüyorum
Ay çok güldüm ya sonsuzOooo bayağı beklemişsin allahtan 3letmemiŞlerbi ara bizimde yumurtasını düşürmüş mü bırakmışmı neyse bilemedik yuva falan yoktu çünkü iki gün bekledim baktım yok yumurta öyle öyle kaldı gözüken yere koyuyum almıyorlar bende götürdüm yumurtayı caminin bahçesindeki ağaçta yuva vardı oraya bıraktım
Pislği çok yaa ana yüreği işte kızz kıyamıyorda insanYazık getirmişti de ben bakayım derken biraz yaklaşınca kaçtıgün içinde yine kaçıp geri gelmişti su koydum dışarı bakalım belki geri gelir diyeceğim ama geri gelmese daha iyi sanırım
Ne güzel dedin amin amin
Bunları çekmiş buraya , herhalde daha devamı gelecekti
Yaa missD dilzar başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin. Çok acı olmuş o yavruya çok üzüldüm aşı sıram gelsin ben de hemen olacağım nasipse. İnşallah yazdan önce gelir.
Aslihaydo yerim o tek dişli canavarı ne olacak bu oğlanların süpürge merakı bizimki de kuyruğundan ayrılmaz.. Bu arada kız o borudaki takılı şeyden benim süpürge den de çıktı da nereye ne yapacağımı bilemedimdi sayende onu da öğrenmiş oldum takayım ben de iyi olur
Teşekkürler canım
Bu çocuk ac kalmaz heeÖyle valla susarsan geçim oluyor ama sonradan söylemelisin yoksa önünü alamazsın sen gerçi baya alışmışsın huylarına artık çözmüşsündür. Ben yazın gidince varsa aklıma takılan birşey eşim yokken başbaşayken söylerim açık açık. Şöyle dedin böyle oldu falan diye sonra dikkat eder en azından.
Dün çıkardım aşağıda yürüttüm bahçede çimlerde kaldırımda. Aşağıda oyuncakçı var kapalı ama camekanına gidiyor oyuncakları gösteriyor ıhh ıhh gooll golll diyebugün kadınlar geçiyordu ellerinde pide var ıhh ıhh istiyor koparıp verdiler eline ağzına soka soka yedi alamadım elinden. Yorulduğu zaman alıyorum kucağıma öyle böyle el ele geziyoruz işte
Ahahha sorma canım bırakınca baya tribE girmiştim zaten eee her kuşsa ana olamıyor demek kiDimi
Oy dünür Allah yardımcın olsunn ben de aynıyım inan ki bağlanmanın böylesi
Şu dönem yaşlısı genci en çok anlayışlı olmak zorunda olunan dönem ya senin tavrın o kadar normalki eşin de bunun farkındadır eminim ama hala da salgını kaybetmiyosundiren şekerpareee sen kazanacaksın nick güzel olmuş balım
Ay çok güldüm ya sonsuzcami avlusuna bebe bırakmışsın birde not yazaydın kız doğurup doğurup atıyolar işte Allah kuşun da hayırlısını versin
Pislği çok yaa ana yüreği işte kızz kıyamıyorda insan
Yaa missilerde de böyle severler inşallah
Teşekkürler canım
Bu çocuk ac kalmaz heemaşallah La
Bugünlerde hep safa yatıyorAklını severim ben o Alişin
Doğru dedin canim ben de takmıyorum..o psikoloji de hic kolay degil kaldiramamistir belki.o gün yeni öğrenmiştiKonuşsun söylesin sen en iyisini yapıyorsun eşinde farkındadır üzme sen hiç kendini. Annesin çocuklarına karşı sorumluluğun var anlamayabilir önemli değil dediğim gibi senin kalbin ortada
Bol bol video çekmek lazım..sonra izle izle bi hos oluyor insanSaol teyzoşu evet kendi kuralları var artık birde algıları artık açıldı baya anlıyorlar bazen diyorum zaman hiç Geçmesin doyamıyorum bu hallerine çok seviyorum
Yaa evet zaman çok acımasız çok hızlı akıyor ben normalde de hep bu yaşlarda çoçukları severdim şimdi kendi çoçuğum bu Yaşta çıldırıyorum sevgisindenBol bol video çekmek lazım..sonra izle izle bi hos oluyor insan
Gözümde canlanıyor resmenBugünlerde hep safa yatıyoranlamadim ne dedin diye tekrar ettiriyor çıldiricigim
Erva Alinin timsahlı çorabını giyiyor ali ervanın civcivlisiniama ervanin abisinin timsahli corabini buldugu yerde alıp kaçışını görseniz gülmekten yikilirsiniz hazine bulmuş sanki ❤
Evet canim ben de düşününce vee bir koca bardak rezene içince (dönem yaşlısı genci en çok anlayışlı olmak zorunda olunan dönem ya senin tavrın o kadar normalki eşin de bunun farkındadır eminim ama hala da salgını kaybetmiyosundiren şekerpareee sen kazanacaksın nick güzel olmuş balım
Ervayi sallarken önce şöyleçok güldüm ya sonsuzcami avlusuna bebe bırakmışsın birde not yazaydın kız doğurup doğurup atıyolar işte Allah kuşun da hayırlısını versin
Ne ara bu kadar büyüdüler di miYaa evet zaman çok acımasız çok hızlı akıyor ben normalde de hep bu yaşlarda çoçukları severdim şimdi kendi çoçuğum bu Yaşta çıldırıyorum sevgisinden
canim benim, kolay değil cok yoruldun, sinirleriniz yiprandi haliyle, insallah negatif cikar test, bazen negatif olsa da sonuçlar, etkileri devam ediyormuş kovitin. etkileri dediğim vucut agrisi vs, en azından karantina biterse rahatlarsıniz, Rabbim yardimciniz olsun.Canım benim sağol yazamıyorum girip okuyup çıkıyorum bu ara. Eşim maalesef hala iyileşemedi yarın ikimiz de test vereceğiz. O da kbb ye görünecek tekrar. Faranjit ve kovid birleşti sanırım çünkü boğazı ağrımaya başladı cumadan beri. Hem doktorla konuşacak hem de test yaptıracak. Ben de negatifsem salı işe gideceğim. O evde napacak bilmiyorum. Sabahtan kapısına gün içinde yiyebileceği şeyler bırakayım diyorum. Bakıcımız da gelip ipek e bakacak. Çok saçma sapan bir hal aldı durumumuz. Ben de çok sıkıldım yoruldum. Biraz da tartıştık zaten canım da sıkıldı..
Siz de umarım sıkıntısız dönersiniz. Saat kaç olursa olsun köprüde her daim trafik vardır ama sabah o saatte akar en azından giderkenki gibi olmaz. İstanbulu sabah mesai trafiği başlamadan geçerseniz zaten gerisi kolay.
Kızlar için iyi olmuş değişiklik olmuş. Bizler bile çok sıkıldık onları düşünemiyorum. Ben de artık bir yerlere gitmek istiyorum. Önceden olsa 23 nisan olsun 29 ekim olsun birleştirip bir yerlere kaçardık. Belki çocukla zorlanırdık ama alışırdık. Şimdi onlarla dışarı çıkmayı bile bilmez olduk. Bir doktora gitsek telaş telaş oluyoruz. Hadi çıkıverelim mantığı gelişemedi bizde bu pandemi yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?