2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
S Susam_tanesi süreç hepimizi yıprattı . Siz bir de yaşıyorsunuz , daha fazla etkilendiniz . Çok normal ,inşallah daha güzel günleriniz olur , gelmiş geçmiş olsun negatif çıksın sonuçlarınız

Kalppare öyle bir zamanda geldi kondu ki pencereme .. Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum , ailevi sıkıntılar yaşıyoruz , altından kalkamıyorum bir çok şeyin. Öyle bir zamanda gelip kondu , bir de acı acı ötüşü var ki . Alıp bağrıma basasım geldi de işte ikinci gitmesinden sonra daha gelmedi su koydum epey bekledim , geldim gittim baktım Hayırlısı bakalım o da terketti beni
Kv konusunda haklı olabilirsin ama sakin kafayla düşününce bak sen de onu anlayabilmişsin . Bir de büyükler gelme gitme konusu , cenaze si , düğünü vs bu konularda daha tutucular , virüs bile alt edemiyor bu duygu ve düşüncelerini . Bu sebeple o kadar yayıldı . Ben kendi babama bile anlatamıyorum , dıdımın dıdısı için baş sağlığına gitme düşüncesinden vazgeçiremedimdi. Gideceği köy karantinada olunca gidemedi de öyle kalmıştı . Sizinkiler de misafir gelmesin gitmesin desen de kabullenmeyebilirler. Ne deyim Allah korusun onları da bizleri de . Bizler bile daraldık bunaldık artık misafir ağırlıyoruz ki onlar ne yapsın , yalnızlık onlara bu yaştan sonra daha dokunur . Tabi ki sen haklısın hem onları hem kendinizi düşünmekte . Ama tabi eşine demese daha iyi olurmuş . Seni takdir ediyorum M miss gibi . Bir arada yaşayıp gerçekten güzel geçiniyorsun , maşallah deyim

1 yaşına girdi ya olsam mi diyorum ama işte net değilim hala. aşı da nasıl.cikti anlamadim . bidaha çıkar mi iyice karistim
Çıktıysa hakkın geçmez diye biliyorum ama aşıları ayrıntılı anlatan videolar var onları izleyip karar ver istersen canım etkilerini vs

Evet onunki tombik bir deniz aman ayşemin gözü kaymasın

Ahh kıyamam yoruldun hem psikolojik olarak hem mental olarak Allahım şifa versin bian önce herkese bitsin artık

Bu çocuk ac kalmaz hee maşallah La
Ben la mı yazmışım hangi kafayla yazdım acaba ya yerine la yazmış olabilirim misskokulumm f klavye çünkü
Aman sessizzz gülerken ervayı uyandırma Evet kuş biti var dikkat etmek lazım dediğin gibi canım
Wuuhuuu gelirken 3.5 saatte gittiğimiz yolu yarım saatte geçtik köprüyü geçtik artık geldik sayılır
Oh hızlı geçiş olmuş ne güzel

Ay çok geçmiş olsun susam yaa

Teşekkür ederim canım❤o an bi üzüntüyle yazdim işte..onlara bisey olsa yine ben üzüleceğim biraz da bunun öfkesi kızgınlığı idi icimdeki.. ya görüşmesin demiyorum ama görüştüğü kisiler pek dikkatli degil o yüzden dedim.ya da açik havada bahçesinde görüşebilir havalar güzel ya da en azından mesafeli oturabilir vs vs.
Hic kolay değil çok yordu bu psikoloji hepimizi..ben hic yorulmadım psikolojim sapasağlam diye yalan söyler bu nedenle anlayış katsayimizi zorlamaliyiz sanırım.

Kuş demek oraya yuva yapmayi düşündü ama sartla uymadıysa gitmiştir canım.su yerine buğday bulgur koyarsan yuva yapmasa bile sık sık gelir

Neye canın sıkıldıysa insAllah çözülür canım ❤
Üzmemeye çalış kendini ❤kafani dağıtmaya çalış..Senoşun gözlerine baksan yeter zaten

sağol kuzum valla benim için şu yönden hayırlı oldu uyuturken delirmiyorum sızıyor suan için zorlayarak süreyi uzatıyorum zorlamak derken emzirmek benim için zor oluyor yemek falan yaparken bölünüyor sürekli bir de benimki yerde uyumaya alışkın beşikte hemen uyanıyor 40 dk da falan o yüzden yere yatorırsam süre 2 saat falan oluyor zamanla uzayacak inşallah 2 3 saat arası
Sabah erken kalkıyor ama 7 7.30 gibi genelde benim için çok zor değil artık ama Göktuğ çok erken kalkıyor 4 saat ondan bence kıyamam 6 çok erken güne başlamak için bakalım şimdilik sadece akşamları çok yorgun oluyor alışır bünyesi

Ama yerim ya bizimki de babası geçen pide almış sehbaya koymuş ay delirdi mama mama diye sanırsın bütün gün aç bırakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…