2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Umudum- kuşcuk yuva yapacakmış niyeti bozmuş senin pencerenin önüneaslında güzel olur Yumurtlaması, yavrunun çıkması vs çok heyecanlı olur gözlemlemesibir süre pencereyi açamazsın tabi.
Ne sıkıntın varsa çözülür inşallah Allah ferahlık versin tüm sorunlar sen anlamadan ortadan kalksın

Yan etkileri aslında hemen hemen aynı aşıların ama belli rahatsızlıkları olanlara önerilmiyor alman aşısı, çin cansız aşı olduğu için daha risksiz sanırım

Sağol canım evet gerçekten sabır istiyor. Bana soracak olursan yazı bekle derim. 2 ay bile çok farkettiriyor çocukta. Umut 15 aylıktı Duru daha zor oldu. Şimdi yeni yeni iyice kavradı. 15 bilemedin 20 dkada bir taşıdım vcye. Kilotlu çorap picama her defasında tekrar giydir çok zor oldu. Göktuğ havalar ısınınca tek picama veya şortla daha kolay olur.
Maşallah damadıma demek çifte telli, oh ne güzel duruyla karşılıkli oynar dururlar. Evet gördüm saçlarını çok yakışmış hem ferahlamistir.
Kiloda vermişiz kilolari bana yolluyirsun sanırım. Bende kilo almaya başladım 3 kilo aldım. Ramazan bana yaradı. Alel acele yemek yyiyorum ondada fazla götürüyorum sanırım.

İmplant kendi başına çok zor bir süreç, birde üstelik 8 tane. Allah yardımcısi olsun çok zor. Geçmiş olsun sanada güç kuvvet diliyorum

Yapmaya yaparsın ama bana sorarsan biraz daha bekle. Gerçekten çok sıkıcı bir durum. Çok küçük olduğu için. Duruda daha çok zorlandım. Altını zor değiştiriyor ama 15 dakikada bir sürekli giydir çıkart giydir çıkart daha çok stres olursun.

Teşekkürler canım valla dün eve ağlayarak geldi acıdan 8 diş çekip takmışlar zor tabi. Benim de var 2 tane yapılacak şimdilik kanal tedavili acıları yok ama yapılması gerekecek yakında sanırım. Emzirme işi bitsin de inşallah.
Al sen kilo zayıfsınohh afiyet olsun. ben bir 10 kg daha versem süper olacak bakalım.
Wc eğitimini kızlara verirken de demiştim ilk 3 ay bir de şu wc işi çok zor diye epey zorlandığımı hatırlıyorum. Göktuğ u arada oturtuyorum korkmuyor şimdilik kızları oturmaya ikna etmem bile 2 haftayı bulmuştu o 2 hafta boyunca evde çiş yapmadıkları yer kalmamıştı dediğin gibi başlarsam da yazın başlarım hatta babaannesinin evinde mi başlasam

Ooo geçmiş olsun canım neden böyle oldu ki acaba? Oruçtan mı acaba diyeceğim ama regl oldun tutmuyordun sanki bir kaç gündür. Kv min de tansiyon problemi var her ramazan problem yaşar da ondan aklıma geldi.

Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım noldu

Geçmiş olsun 20 çok fazla yaşına göre. Neden yükseldiki bu kadar. Oruçta tutuyorsun ilaç kullaniyormuydun.

cok gecmis olsun kuzum ya, Rabbim sifa versin, belli şeyler tetikliyor mu canim, yoksa aniden sebepsiz mi yükseliyor?
Saolun kızlar eve geldim şimdi öğleden sonra sonuçları göstermeye gidicem bakalım ne diyecek kan idrar tahlili Ekg eko efor testi herşeye baktılar belli bir sebebi yok aniden yükseliyor kalbim pır pır pır çarpıyor ve nefesim kesiliyor yaşına göre ciddi sıkıntılar kalp krizi beyin kanaması a sebep olur bunlar dedi ama baş ağrısından başka şikayetim yok emzirdiğim için yüksek doz ilaç veremiyorlar 2 tansiyon ilacı kullanırken bu haldeyim bakalım gerekirse kesicem emzirmeye ilaçlar yeterli gelmiyorsa. Oruçlu değildim regl dönemi 4 gündür tutmuyorum açlığa bağlasam ondan da değil

Babaanenin evinde başlaman çok iyi olur. Umut gittiği için Duru da oraya karşı bir merak vardı. Beni yoran en çokta kıyafet oldu. Hem yürüyüş hem diyet yapıyorsun, verirsin yakında. Vermeye başlamışsın arkası gelir.
Geçmiş olsun canım sağlık herşeyden önemli.

Ya sen nasıl bir kadınsın maşallah sana öğrettin bitti ha
Sorma pide nerde ekmek nerde işte

Ya çok sevindim canım hadi hayırla tamamen bitsin ibşallah

Valla canım ne diyim bilemedim
Biz aile ici görüşüyoruz elbette.ama misafir agirlamiyorum ben de başka..aslında hem bizim icin hem başkalari için.yani bizde de olabilir virüs diye.bulundugum sehirde vaka hep tavan hep tavan..zirveye oynuyor resmen

Kızma kimseye bu virüs hepimizin dengesini bozdu canım. Bu zamanda bize en zarar veren şey sevdiklerimizle sosyal mesafe bi de duygusal mesafe koyma küsme

Sen de haklısın ama herkesin düşüncesi korkusu baska işte.. mesela benim annem ağır amliyatlı ve korona kapmamali..seker tansiyon ve karnında yama var ve normal grip bile olsa oksururken yirtabilir....neyse dusunmek istemiyorum.. anneme gitmiyorum..ya benim yüzümden hastalanirsa diye..sebep olma düşüncesi vicdan azabı yakami bırakmaz yoksa
Ama kv gidiyorum.. onun da seker tansiyon var ama annem gibi tehlikeli bir ameliyati yok...bir de zaten her türlü dipdibeyiz.

Karyanın kabarcıklari deterjandan olabilir mi bugünlerde deterjan degisikligi yaptiniz mi ? Karyaya veya kendinize.cunku sizde ki bile ona dokunabilir.temastan dolayi.mesela kendine yeni bi el kremi almissindir surup dokunursun ona alerji yapar.
Ama gıdadan da olabilir.mesela çilek dokunuyor bizim kıza. Pisik oluyor ve kabariyor nokta nokta kolları falan meyve alerhileri genelde deride tepki veriyormus.yedirdigin meyveleri bir dusun bakalim.gecmis olsun canim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…