2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok kararlı bir şekilde uyku eğitimi için yola çıktım kendim veriyorum eğitimi ilk akşam uykusu ile başladım ama Sena akşam uykusuna gündüzden nispeten daha kolay geçiyor . Kucağıma almadım , sürekli beşikte ayağa kalkıp kucak istedi Her seferinde geri yatırdım , şşş-pat ile 25 dk da uyudu gündüz de böyle olsa

Bence çok iyi bi karar olmuş canım zamanla direnci azalacak gör bak

arel gece çok yapıyor ya gözüm ondan da korkuyor. zaten az uyuyorum daha da az uykuyu göze alamıyorum. 21 gün kapanmada yine babamlara gidelim diyoruz orda mi denesem acaba yardim eden de cok olur. beni bekleyen bir ev isi de olmaz. ay cesarere ihtiyavim var bahar
Kızlar ben yine 20 tansiyonla hastanedeyim
amanin neden canim ya noldu
Yan etkileri aslında hemen hemen aynı aşıların ama belli rahatsızlıkları olanlara önerilmiyor alman aşısı, çin cansız aşı olduğu için daha risksiz sanırım
ya cok ciddi bir sıkıntım yok kalpte kapakcikta hamaklasma var ilac verilmisti kullanamadim. esim alman asisi ol diyor. sutten antikor gecisi sozkonusuynus. arele de süt ver diyor yibe

canim bence ciddi bir durum. hemen tedaviye başla. zaten yaşını doldurdu. süt için altın cağı yaşadı. ama senin sağlığın cok onemli. korkutmak tedirgin etmem istemiyirum sert yazdim sanki ama yumusatmak da istemiyirum cunku yuksek tansiyon riskli. lutfen lutfen ihmal.etme
Helinnnnn hayırlı olsun canım , Allah kazadan beladan korusun inşallah , ödeme kolaylığı versin . Güle güle kullanın
amin canim sagolasin
Hayırlı olsun canım kazasız belasız güzel günlerde kullanın sorması ayıp ne aldınız böyle büyük diyincr merak ettim
canim bizim araba minnakdi citroen c3 (seviyorum ama ya) ondan buyuk peugeot 2008 aldik simdi. yani araba cok buyuk degil de oncekine gore buyuk
hayirli olsun. kararli ol dünürum yaparsiniz siz. bende cok istiyorum civana vereyim diye de bakalim ne zaman kismet olacak.

Hadi hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlanır peki sadece ayağa mı kalkıyor ağlamıyor mu?

Hadi hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlanır peki sadece ayağa mı kalkıyor ağlamıyor mu?
Genelde son zamanlarda direniyor , ağlıyordu. Uykuya geçmeden önce dikkat ettim , babasına da tv filan açtırmadım . Yoksa ordan ses geldiğinde o odaya gitmek istiyor , çok direniyordu . Yani uyku öncesini sakin tutmaya çalıştım sonra rutinlerimizi yaptım . Yatakta bir kaç kez kısa kısa ağlar gibi oldu ama her seferinde kalktığında geri yatırıp sakinleştirmeye çalıştım .biraz mızmızlandı ama sonra uyku moduna girdi . Bugun normalden daha sakindik uykuya geçerken . Kucakta uyuturken sarkıyor aşağı inmek istiyor , ağlıyor . Yatağa koyuyorum kucak istiyor , kucağa geliyor gitmek istiyor . Uykuya dalışı tam bir eziyet . Bakalım ilk defa denedim . Gündüz uykuları beni korkutuyor . Tek uyku deniyorum iki gündür de. Bir düzene girseydik şu süreçte her şey zorluyor

S Susam_tanesi yani uyuturken ağlatmadım uzun uzun yazmışım ama. sakinleştirmeye çalıştım . Sırtını pışpışladım, saçını okşadım . Yoksa diğer türlü ben beşikte bırakayım ağlasın şekline dayanamam herhalde ki güveni de zedeler diye düşünüyorum . Bu şekilde uykuya dalış süresi kısalsın da yavaş yavaş sırtını pışpışlamayı da bırakırım . O daha kolay olur herhalde

Ben de alman ol diyorum

Helinnnnn arelden tecrübelisin aslında kendine bir zaman ver bence civana da uygula. Sonrasında daha rahat edersin .

arel ağlamıştı ama sabrettim civanda denedim aslında iyi de gidiyorduk ama evde sabit kalamayınca düzen bozuldu şimdi de benim dışımda uyutan var diye tembelliğe vurdum sanirim. ama kendi uyuyan daha az uyanıyor diyebilirim. gece uyumak için yeniden cesaret etmeliyim

Canım ben ciddi anlamda korkuyorum zaten ailede herkes kalp hastası ve genç yaşta ani ölüm kalp krizi ailemizde sıkça yaşanan bir dırımbenim yaşımda kimsede yok daha çok erken ama annemin de bu yaşlarda babamın vefatından sonra çıkmış benim var olan tansiyonum annemden sonra tavan yaptı doktor acıdı resmen tüm tetkikleri istedi çok şükür temiz çıktı ilaçların dozunu yükseltti yeterli gelmezse bırakıcam emzirmeye ilaç değiştirecek 14/9 u geçmeyecek dedi hergün ölçücem tansiyon aleti bakıyorum şimdi takibi yapmak için

Ay hadi bakalım sevindim senin ve sena kuşun adına inş zamanla desteğide azaltır gündüz uykularında düzene sokarsın

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine sonuçların temiz çıkmasına sevindim
Saol canım
Amin canım saolasın
Zeyay1420 yaa cok gecmis olsun cok dikkat et
Saol canım daha iyiyim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…