Bence çok iyi bi karar olmuş canım zamanla direnci azalacak gör bakÇok kararlı bir şekilde uyku eğitimi için yola çıktımkendim veriyorum eğitimi ilk akşam uykusu ile başladım ama Sena akşam uykusuna gündüzden nispeten daha kolay geçiyor . Kucağıma almadım , sürekli beşikte ayağa kalkıp kucak istedi Her seferinde geri yatırdım , şşş-pat ile 25 dk da uyudu gündüz de böyle olsa
arel gece çok yapıyor ya gözüm ondan da korkuyor. zaten az uyuyorum daha da az uykuyu göze alamıyorum. 21 gün kapanmada yine babamlara gidelim diyoruz orda mi denesem acaba yardim eden de cok olur. beni bekleyen bir ev isi de olmaz. ay cesarere ihtiyavim var baharEndişe etme sen stresten birşeylerin yolunda gitmedigini düşünüyorsun. Evham yapıyorsun. Kızımız iştahsız onun seninle alakası yok. Uykuya gelince daha çok küçük annesi, uykudan şikayetçi olmayan anne zaten yok. Emzirmede kısmet işi.
Sen alışmışın herşeyden kendine pay çıkarmaya. Önce bunu değiştir, bana göre sen benden daha ozverilisin. Tuvalete gelince ilk önce olumsuz düşünceyi sil kafandan. Her çocuk farklıdır. Sen gerçekten istersen olmaz diye birşey yok. Tek iş bir hafta tuvalete taşımakta. Ondan sonra çocuk belirliyor. Sen karar verdiğinde haber et yazarım.
Helinim kararsız olma Arel hazır zaten. Sen kararsız olduğun için bekliyor. 21 gün çok kısa bir zaman değil. Arel' için bir haftaya, civan için 3 haftaya ihtiyacın var. Sadece birgün çok kararlı ve sabırlı olursan eminim Arel 2. Gün kendi gidecek. Arel büyüdü çünkü söyleneni anlıyor, sinirlenmeden ısrarcı ol inan çok rahatliyacaksin. Hele areli civani bezsiz gördüğünde çok mutlu olacaksın. Bezsiz çok rahatlar çünkü, arelde bunu farkedecek.
Hani sen demiştin ya yazı bekliyorum halılar kalksın diye, burda hata ediyorsun halıya yapma ihtimalini en başta veriyorsun. Arel halıya felam yapmaz büyüdü zaten, sen çok sık getirdiğinde ne kalacakki halıya yapsın. Duru bile ortalığa yapmadı hep taşıdım.bir kere kanguruda üzerime yaptı. Bez kolaylikmis gibi görünüyor ama öyle değil. İnan tuvalet en rahatı. Zaten duruyu beZlerken ölüyorum sanıyordum, zabdedene kadar. Sinirlerim bozuluyordu ben tuvalete o yüzden başladım.
amanin neden canim ya nolduKızlar ben yine 20 tansiyonla hastanedeyim
ya cok ciddi bir sıkıntım yok kalpte kapakcikta hamaklasma var ilac verilmisti kullanamadim. esim alman asisi ol diyor. sutten antikor gecisi sozkonusuynus. arele de süt ver diyor yibeYan etkileri aslında hemen hemen aynı aşıların ama belli rahatsızlıkları olanlara önerilmiyor alman aşısı, çin cansız aşı olduğu için daha risksiz sanırım
Saolun kızlar eve geldim şimdi öğleden sonra sonuçları göstermeye gidicem bakalım ne diyecek kan idrar tahlili Ekg eko efor testi herşeye baktılar belli bir sebebi yok aniden yükseliyor kalbim pır pır pır çarpıyor ve nefesim kesiliyor yaşına göre ciddi sıkıntılar kalp krizi beyin kanaması a sebep olur bunlar dedi ama baş ağrısından başka şikayetim yok emzirdiğim için yüksek doz ilaç veremiyorlar 2 tansiyon ilacı kullanırken bu haldeyim bakalım gerekirse kesicem emzirmeye ilaçlar yeterli gelmiyorsa. Oruçlu değildim regl dönemi 4 gündür tutmuyorum açlığa bağlasam ondan da değil
canim bence ciddi bir durum. hemen tedaviye başla. zaten yaşını doldurdu. süt için altın cağı yaşadı. ama senin sağlığın cok onemli. korkutmak tedirgin etmem istemiyirum sert yazdim sanki ama yumusatmak da istemiyirum cunku yuksek tansiyon riskli. lutfen lutfen ihmal.etmeSaolun kızlar şimdi geldim hastaneden sonuçlarım temiz çıktı şükür gizli damar tıkanıklığından şüphelenmişti ama herşey temiz çıktı emzirme kaynaklı ilaçları yetersiz kalıyor bir tanesinin dozunu yükseltti biraz kullanıcam normale dönmezse emzirmeyi bırakıcam şu bu arada aşıyı mutlaka önerdi kronik rahatsızlıklara çok çok önemli olman gerekiyor dedi ve Alman aşısını önerdi
amin canim sagolasinHelinnnnn hayırlı olsun canım , Allah kazadan beladan korusun inşallah , ödeme kolaylığı versin . Güle güle kullanın
canim bizim araba minnakdi citroen c3 (seviyorum ama ya) ondan buyuk peugeot 2008 aldik simdi. yani araba cok buyuk degil de oncekine gore buyukHayırlı olsun canım kazasız belasız güzel günlerde kullanınsorması ayıp ne aldınız böyle büyük diyincr merak ettim
hayirli olsun. kararli ol dünürum yaparsiniz siz. bende cok istiyorum civana vereyim diye de bakalim ne zaman kismet olacak.Çok kararlı bir şekilde uyku eğitimi için yola çıktımkendim veriyorum eğitimi ilk akşam uykusu ile başladım ama Sena akşam uykusuna gündüzden nispeten daha kolay geçiyor . Kucağıma almadım , sürekli beşikte ayağa kalkıp kucak istedi Her seferinde geri yatırdım , şşş-pat ile 25 dk da uyudu gündüz de böyle olsa
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlanır peki sadece ayağa mı kalkıyor ağlamıyor mu?Çok kararlı bir şekilde uyku eğitimi için yola çıktımkendim veriyorum eğitimi ilk akşam uykusu ile başladım ama Sena akşam uykusuna gündüzden nispeten daha kolay geçiyor . Kucağıma almadım , sürekli beşikte ayağa kalkıp kucak istedi Her seferinde geri yatırdım , şşş-pat ile 25 dk da uyudu gündüz de böyle olsa
Genelde son zamanlarda direniyor , ağlıyordu. Uykuya geçmeden önce dikkat ettim , babasına da tv filan açtırmadım . Yoksa ordan ses geldiğinde o odaya gitmek istiyor , çok direniyordu . Yani uyku öncesini sakin tutmaya çalıştımHadi hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlanır peki sadece ayağa mı kalkıyor ağlamıyor mu?
Ahh inşallahBence çok iyi bi karar olmuş canım zamanla direnci azalacak gör bak
Ben de alman ol diyorumarel gece çok yapıyor ya gözüm ondan da korkuyor. zaten az uyuyorum daha da az uykuyu göze alamıyorum. 21 gün kapanmada yine babamlara gidelim diyoruz orda mi denesem acaba yardim eden de cok olur. beni bekleyen bir ev isi de olmaz. ay cesarere ihtiyavim var bahar
amanin neden canim ya noldu
ya cok ciddi bir sıkıntım yok kalpte kapakcikta hamaklasma var ilac verilmisti kullanamadim. esim alman asisi ol diyor. sutten antikor gecisi sozkonusuynus. arele de süt ver diyor yibe
canim bence ciddi bir durum. hemen tedaviye başla. zaten yaşını doldurdu. süt için altın cağı yaşadı. ama senin sağlığın cok onemli. korkutmak tedirgin etmem istemiyirum sert yazdim sanki ama yumusatmak da istemiyirum cunku yuksek tansiyon riskli. lutfen lutfen ihmal.etme
amin canim sagolasin
canim bizim araba minnakdi citroen c3 (seviyorum ama ya) ondan buyuk peugeot 2008 aldik simdi. yani araba cok buyuk degil de oncekine gore buyuk
hayirli olsun. kararli ol dünürum yaparsiniz siz. bende cok istiyorum civana vereyim diye de bakalim ne zaman kismet olacak.
Helinnnnn arelden tecrübelisin aslında kendine bir zaman ver bence civana da uygula. Sonrasında daha rahat edersin .
arel ağlamıştı ama sabrettim civanda denedim aslında iyi de gidiyorduk ama evde sabit kalamayınca düzen bozuldu şimdi de benim dışımda uyutan var diye tembelliğe vurdum sanirim. ama kendi uyuyan daha az uyanıyor diyebilirim. gece uyumak için yeniden cesaret etmeliyimS Susam_tanesi yani uyuturken ağlatmadım uzun uzun yazmışım ama.sakinleştirmeye çalıştım . Sırtını pışpışladım, saçını okşadım . Yoksa diğer türlü ben beşikte bırakayım ağlasın şekline dayanamam herhalde ki güveni de zedeler diye düşünüyorum . Bu şekilde uykuya dalış süresi kısalsın da yavaş yavaş sırtını pışpışlamayı da bırakırım . O daha kolay olur herhalde
Gereğinden fazla uyanık kaldığında da zor oluyor uykuya geçmeleri,erken yatırınca da zor dengeyi bulmak lazım sonra oturacak her şeyAhh inşallahgündüz uykusu benim için çok önemli . Bakalım yarın ne kadar sürecek uykuya geçiş .
korkuyorumBen de alman ol diyorum
Canım bende aşı konusunda tereddütteydim ama bugün baya korktum doktorum kesinlikle olmalısın kronik hastalığın var şu halinde nefes sıkıntısı çekiyorsun dedi ve Alman olanını önerdi.korkuyorum
Canım ben ciddi anlamda korkuyorum zaten ailede herkes kalp hastası ve genç yaşta ani ölüm kalp krizi ailemizde sıkça yaşanan bir dırımarel gece çok yapıyor ya gözüm ondan da korkuyor. zaten az uyuyorum daha da az uykuyu göze alamıyorum. 21 gün kapanmada yine babamlara gidelim diyoruz orda mi denesem acaba yardim eden de cok olur. beni bekleyen bir ev isi de olmaz. ay cesarere ihtiyavim var bahar
amanin neden canim ya noldu
ya cok ciddi bir sıkıntım yok kalpte kapakcikta hamaklasma var ilac verilmisti kullanamadim. esim alman asisi ol diyor. sutten antikor gecisi sozkonusuynus. arele de süt ver diyor yibe
canim bence ciddi bir durum. hemen tedaviye başla. zaten yaşını doldurdu. süt için altın cağı yaşadı. ama senin sağlığın cok onemli. korkutmak tedirgin etmem istemiyirum sert yazdim sanki ama yumusatmak da istemiyirum cunku yuksek tansiyon riskli. lutfen lutfen ihmal.etme
amin canim sagolasin
canim bizim araba minnakdi citroen c3 (seviyorum ama ya) ondan buyuk peugeot 2008 aldik simdi. yani araba cok buyuk degil de oncekine gore buyuk
hayirli olsun. kararli ol dünürum yaparsiniz siz. bende cok istiyorum civana vereyim diye de bakalim ne zaman kismet olacak.
Ay hadi bakalım sevindim senin ve sena kuşun adına inş zamanla desteğide azaltır gündüz uykularında düzene sokarsınS Susam_tanesi yani uyuturken ağlatmadım uzun uzun yazmışım ama.sakinleştirmeye çalıştım . Sırtını pışpışladım, saçını okşadım . Yoksa diğer türlü ben beşikte bırakayım ağlasın şekline dayanamam herhalde ki güveni de zedeler diye düşünüyorum . Bu şekilde uykuya dalış süresi kısalsın da yavaş yavaş sırtını pışpışlamayı da bırakırım . O daha kolay olur herhalde
Haydi kazasiz belasiz kullanin.hayirlisi olsun canimşükür biz de arabamızı aldık nihayet. az daha büyük bir arabaya geçtik 2 çocuk olunca. 3. olursa artık düşünemiyorum
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kazasız belasız kullanınşükür biz de arabamızı aldık nihayet. az daha büyük bir arabaya geçtik 2 çocuk olunca. 3. olursa artık düşünemiyorum
Saol canımGeçmiş olsun canım dikkat et kendine sonuçların temiz çıkmasına sevindim
Amin canım saolasınEminim çok zordur canim...senin icin de zordur eminim..eşinin acı çekmesi seni de çok üzyordur.insan bi hos oluyor onlar hasta oluncaAllah sifa versin..
Enistemize de helal olsun büyük cesaret.8 dis birden..Rabbim tez şifa versin insAllah
Sigara da zonklatır icemez bir süre belki bırakır bile.
Dis tozu denen seyi de ilk defa duydum yahu
Bana umut veriyorsun Baharşu aşıyı güzellikle bi atlatalım inşAllah ben de başlarım
Tekrar geçmiş olsun canım ❤ inşAllah tekrarlamaz
Saol canım daha iyiyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?