- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Canımm aynı beni anlatmışsın oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim ama onunki tamamen bağımlılıktı gece gündüz göğsüm açık geziyordum haliyle misafir odam var çift kişilik yataklı orda beraber yatıyorduk 3 yaşında daha yeni yeni ayırabiliyorum saçımla oynayarak uyur uyuyunca kalkarım odama geçerim öyle bi kaç saat yatar ağlayınca tekrar giderim uyuyunca tekrar falan derken sabah oluyor zatenKızlar ne kadar zorlansak da yatağa almamaya gayret edelim bebişleri.. İşin tehlike boyutunu geçtim, bir kere alıştı mı ayırması zor. Ablamdan biliyorum, ilkini öyle alıştırdı çocuk şimdi okula başladı ancak kendi yatağına geçti. 2. olunca da bu sefer ikisi de ebeveyn yatağında yatmaya başlamışlardı. Eniştem yere yatak atıyordu yani.. Küçük 3 yaşında hala onlarla yatıyor. Ben anlamıyorum böyle durumlarda karı koca ilişkisi nasıl oluyor. Adamlara yazık gerçekten ya.. Eltim de aynısını yaptı, neymiş çocuk özgüvenli oluyormuş anneye yapışık uyursa gece gündüz.. Şimdi 17 aylık çocuk annesinin saçına yapışık yaşıyor. Ayrı bir birey olduğundan haberi yok. Büyük konuşmayı hiç sevmem ama benim en büyük yasağımdır yani bebeğin anne baba yanında uyuması..
Tüm mesajları okuyorum arada bir arkadaşımız su konusunda biri yazmıştı bizim bebekler yaza geleceği için üç aydan sonra ben su vermeyi düşünüyorum çünkü yeğenimde idrarında kan oldu böbrek susuz kaldığı için.. ve ilk kızımda da ek gıda konusunda biraz anneme uydum bizim kız üç buçuk aylıkken diş çıkartıp etmediği için erken başladık şimdikinde de diş emme vs durumlara bakıcam ek gıda derken tabi ki püreler meyve suları çorba vs öyle çok ağır şeyler değil.. oturtma konusunu da 4 aylıkken destekle 5.5 aylık normal oturdu. 10,5 aylıkken de yürüdü yürütecekler 5.5 aylık gibi koyduk ben biraz anne babaanne dinliyorum sanırım.
Merhabalar. Stres olup olmamak sizin yapinizla alakalı biraz. Biz burdan stres yapma desekte illa ki aklına takacak olan takıyor. Benim ilk gebeligimde 3 lu test sonucum riskli çıkmıştı. Tabii ben ağla zirla koşa koşa doktora gittim . Uzman bir prof.ta Genetik test veya amniyosentez önerdi. Profla görüştüm, kan testi sonucu kotu gelirse yine amniyosentez yapılacak en iyisi baştan yapalım dedi. İşinin ehli biriydi güvendim yaptırdım. Sonucum iyi gelmişti çok şükür. Ama yaptirmasaydim hamileliğin geri kalanını kendime zehir ederdim kesin. Kafama takmam diyorsan yaptırma, takarım diyorsan yaptır kurtul benceKızlar merhaba dün ikili test kan sonucum çıktı ultrasonda ölçümler iyi çikti doktor bebeginizi beğendim dedi, kan testindede sadece yaş riski cıktı genetik test öneriyoruz dedi doktorum ama yinede sizin kararınız dedi,genle olarak bütün ölcumleri iyi bebegin bu yaş riski huzursuz etti genellikle 35 yaş ustu bayanlarda cikiyormus bende 37 me yeni girdim ilk bebegim yeni evliyim yaş riski durumundan stres yaptim karar veremiyorum genetik test icin yaptirmalimiyim yoksa hersey yolunda diyip kendimi strese sokmamalimiyim siz ne dusunuyorsunuz tavsiyelerinizi dusuncelerinizi paylasirsaniz memnun olurum
Canımm aynı beni anlatmışsın oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim ama onunki tamamen bağımlılıktı gece gündüz göğsüm açık geziyordum haliyle misafir odam var çift kişilik yataklı orda beraber yatıyorduk 3 yaşında daha yeni yeni ayırabiliyorum saçımla oynayarak uyur uyuyunca kalkarım odama geçerim öyle bi kaç saat yatar ağlayınca tekrar giderim uyuyunca tekrar falan derken sabah oluyor zatenilişkiye gelince ise o uyuduğu zamanlar eğer eşin uyumamışsa öyle yoksa yok bak 3 sene sonra anca ikinci oldu yani demem o ki öyle alıştırınca eşler arasına illaki cinsel anlamda bile olsa soğukluk giriyor alıştırmamak en güzeli ben en başta yaptım hatayı her ağladığında meme verdim hep kucağıma aldım bu da bana ders oldu
Hahah aç kız valla tutar mı tutar var zaten öyle bi topik burda da oraya da attım resmî erkek dedilerBen bu nubu epey çözdüm sanırım bir sayfa açsam mı kihayırlı olsun oğluşun
Şöyle söyleyeyim. 35 yaş üstü bebek sahibi olanların o halde hep sağlıksız olması bebeği olacak anlamı çıkıyor bu testlere göre. Bu sebeple strese girme ama için rahat olsun diye sırf yaptırabilirsin. Zaten burnundan ellerinden kalbinden belli eder sağlıksız bebek kendini.Kızlar merhaba dün ikili test kan sonucum çıktı ultrasonda ölçümler iyi çikti doktor bebeginizi beğendim dedi, kan testindede sadece yaş riski cıktı genetik test öneriyoruz dedi doktorum ama yinede sizin kararınız dedi,genle olarak bütün ölcumleri iyi bebegin bu yaş riski huzursuz etti genellikle 35 yaş ustu bayanlarda cikiyormus bende 37 me yeni girdim ilk bebegim yeni evliyim yaş riski durumundan stres yaptim karar veremiyorum genetik test icin yaptirmalimiyim yoksa hersey yolunda diyip kendimi strese sokmamalimiyim siz ne dusunuyorsunuz tavsiyelerinizi dusuncelerinizi paylasirsaniz memnun olurum
Emzirmemekte çözüm diil ki canım yani her ağladığında emzirmemek ve kucağa almamak çözümBana da ders oldu. 3 Aydan sonra gece emzirmesek mi bu ikincileri
Görmedim ki kız nezaman attın kiAttım kız görmedin mi sen de bak ne dersen tersini düşncem demekkisen de benm gibisin
Görmedim ki kız nezaman attın ki
Aynı benim ki gibi duruyor erkek benceEki Görüntüle 2543435
Güya en iyi özel hastaneye gdyorm burdaki ultrason fotosu anca böylehadi bakalım ben de alıyim cinsiyet tahminlerini
Erkek bu Maşallah
Ay şimdi sen erkek deyince ne düşünsem bilemedimAynı benim ki gibi duruyor erkek bence
Kesin kız çıkar bak söyliyim sanaAy şimdi sen erkek deyince ne düşünsem bilemedim
Off seni çok iyi anlıyorum benim 24 yaşım ve kanımda risk çıktı ben genetik testi yaptım su dün sonucu bekliyorum inş temiz çıkar %99 kesin sonuç veriyor dedi maliyetli biraz ama ben bilmiyorum yaptırdım yaptırırken bile çok kararsızdım ama elim bebeğimiz iyise neden üzülim kendimizi dedi ve yaptırdık sizin risk kaç olması gerekirken kaç çıktı Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin sağlıkla gelsinler inşŞöyle söyleyeyim. 35 yaş üstü bebek sahibi olanların o halde hep sağlıksız olması bebeği olacak anlamı çıkıyor bu testlere göre. Bu sebeple strese girme ama için rahat olsun diye sırf yaptırabilirsin. Zaten burnundan ellerinden kalbinden belli eder sağlıksız bebek kendini.
Ben henüz yaptırmadım. 18 inde gideceğiz ikili için. Ama içimde hiç öyle bir şüphe Yok. Kızımda da yaptırmıştım hiç risk çıkmamıştı. Bunda da çıkmaz gibi geliyor. Detaylı da anlaşılır zaten. Detaylıyı da dr unuz yapmıyorsa iyi biryerde yaptırın içinizde şüphe kalmasın. Bizim dr kendide detaylı bakıyor. Görüntüsü de süper biz bile anlarız yani sorun olsa o kadarOff seni çok iyi anlıyorum benim 24 yaşım ve kanımda risk çıktı ben genetik testi yaptım su dün sonucu bekliyorum inş temiz çıkar %99 kesin sonuç veriyor dedi maliyetli biraz ama ben bilmiyorum yaptırdım yaptırırken bile çok kararsızdım ama elim bebeğimiz iyise neden üzülim kendimizi dedi ve yaptırdık sizin risk kaç olması gerekirken kaç çıktı Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin sağlıkla gelsinler inş
Zaten ilki gibi olmaz kucak olayı bence vakit olmaz o kadar. Birinciler de var zaten alamayız. Bende hep emzirdim. Dr 10 dak da bir emzir ne zaman isterse demişti. Tabi bu ilk doğduğunda geçerli devam ettirmemek lazım. Kızım erken diş çıkardı emmekten dişleri çürüdü erkenden bu sebeple Zaten yapamayacağım sanırımEmzirmemekte çözüm diil ki canım yani her ağladığında emzirmemek ve kucağa almamak çözümben oğlumu uyku problemi için doktora götürdüm bana dediği kendin alıştırmışsın ya çocuk ağlıycak ya sen ağlıycaksın demişti yani ya Avrupalılar gibi bırakın ağlaya ağlaya susmayı öğrensin yada bizim Anadolulular gibi sırtına bağlıycaksın demişti
Off seni çok iyi anlıyorum benim 24 yaşım ve kanımda risk çıktı ben genetik testi yaptım su dün sonucu bekliyorum inş temiz çıkar %99 kesin sonuç veriyor dedi maliyetli biraz ama ben bilmiyorum yaptırdım yaptırırken bile çok kararsızdım ama elim bebeğimiz iyise neden üzülim kendimizi dedi ve yaptırdık sizin risk kaç olması gerekirken kaç çıktı Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin sağlıkla gelsinler inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?