ben bu yüzden yatagımın bitişigine beşik koyucam canım anne yanı gibi birleşik olucak güvenli bağlanma diye bi olay var doğru ten teması cok önemli ama tutupta ortada yatmasına gerek yok ki bi pedagogdan dinledim zaten 2 yaşına kadar güzel bi güvenli bağlanma olursa 2 yaşında sizden ayrılmasıda cok kolay olur diyorduKızlar ne kadar zorlansak da yatağa almamaya gayret edelim bebişleri.. İşin tehlike boyutunu geçtim, bir kere alıştı mı ayırması zor. Ablamdan biliyorum, ilkini öyle alıştırdı çocuk şimdi okula başladı ancak kendi yatağına geçti. 2. olunca da bu sefer ikisi de ebeveyn yatağında yatmaya başlamışlardı. Eniştem yere yatak atıyordu yani.. Küçük 3 yaşında hala onlarla yatıyor. Ben anlamıyorum böyle durumlarda karı koca ilişkisi nasıl oluyor. Adamlara yazık gerçekten ya.. Eltim de aynısını yaptı, neymiş çocuk özgüvenli oluyormuş anneye yapışık uyursa gece gündüz.. Şimdi 17 aylık çocuk annesinin saçına yapışık yaşıyor. Ayrı bir birey olduğundan haberi yok. Büyük konuşmayı hiç sevmem ama benim en büyük yasağımdır yani bebeğin anne baba yanında uyuması..
Insalla hepimizin bebegi saglikla gelirMalesef ki 35 in üstünde bu sıkıntı hep var. Doktor olumsuz bşy söylememiş bence içiniz ferah olsun sağlıkla gelecektr bebeğiniz inşallahstres yapılack bi durum yok bana kalırsa.
Geçmedi mi hala canim ya çok çok geçmiş olsunBu arada nasılsınız kızlar? Bebişleriniz nasıl ?
Rabbim sizlere de bebeklerinze de sağlık versin inşallah..
Ben oğlum hasta olunca hamileliğimi unuttm , Allah ın yardımıyla kusmalarım bile azaldı. Yoksa o ishali nasl temzlerdim. Çok şükür Rabbim herşeyi düşünüyor..
Hala düzelmedi antibiyotğin etki etmesini bekliyorum sabırla..
İstanbul’da olanlar kendine çok dikkat etsin , salgın var kime sorsam herkes hasta. Çok çok dikkat edin
Bende öyle dusunuyorummadem sıkıntılı bir şey söylememiş içini ferah tut yaptırma derim ben
Valla at bence canım anlıyorlar çünkü ben dün ultrasonda görür görmez kız dedim ama doktorum yüzde 70 erkek dediBiri benimay ben de mi fotosunu atsam anlıyosunuz galiba siz bu işten benm gibi değlsiniz
Evet ama ben her şeyi son güne bırakan üşengeç tayfadanım o yüzden siz beni beklemeyin yola devamKız sen benden öndesin senin başlaman lazım değil mi
Attım kız görmedin mi sen de bak ne dersen tersini düşncem demekkiValla at bence canım anlıyorlar çünkü ben dün ultrasonda görür görmez kız dedim ama doktorum yüzde 70 erkek dedi
Sağ olun.. Hakaret etmedikçe düşünce ve yazma özgürlüğümü elimden alacak değil yaAynen biraz abartı bir tepki bence de şaka olduğu gayet açık
Ben bşyler kaçırdm galiba
Gögüs acısından ben de çok çekmiştim. Bu kez deneyeyim. Çok teşekkür ederim.Göğsün ucuna takılıyor kapak gibi düşün. Böylece ucu hiçbiryere değmiyor. Bebek meme ucunu ezdiği için ilk başta direk kumaşa değse yapışıyor ve kapalı olduğu içinde yara oluyor mikrop kapıyor. Göğüs Kalkan’ı ile bu durum ortadan kalkıyor. Saklamıştım kızımda. Annem bile hayret etti hiç yara olmamasına. bu sebeple özenle sakladım. Avent almıştım ben şimdi gümüşleri çıkmış. Hamileyken hiç krem sürmedim. Sonrasında kremde kullandım. İyi geldi hepsi.
Hayırlı olsunnnKız annesiyim ❤
Kontrolümüz iyi geçti herşey yolunda çok şükür ❤
Ben bu nubu epey çözdüm sanırım bir sayfa açsam mı kiSanırım öyle
Canım ben kendimden örnek vereyim sana. Yaşım 40 ilk gebeliğim. Ultrason ölçüm değerlerimi güzel bulmasına rağmen İkili tarama testim riskim 1/250 çıktı. Risk çıkınca bizi bir telaş aldı. Şöyle böyle derken yaptırdık. Sonucumuz temiz geldi. Diyeceğim o ki ultrason ölçüleriniz tam ise sadece yaş riskinden kaynaklı bir durumsa bence yaptırma. Bizim için tek avantaj cinsiyetini erken öğrenmiş olduk. :)Kızlar merhaba dün ikili test kan sonucum çıktı ultrasonda ölçümler iyi çikti doktor bebeginizi beğendim dedi, kan testindede sadece yaş riski cıktı genetik test öneriyoruz dedi doktorum ama yinede sizin kararınız dedi,genle olarak bütün ölcumleri iyi bebegin bu yaş riski huzursuz etti genellikle 35 yaş ustu bayanlarda cikiyormus bende 37 me yeni girdim ilk bebegim yeni evliyim yaş riski durumundan stres yaptim karar veremiyorum genetik test icin yaptirmalimiyim yoksa hersey yolunda diyip kendimi strese sokmamalimiyim siz ne dusunuyorsunuz tavsiyelerinizi dusuncelerinizi paylasirsaniz memnun olurum
Neyse konu kapanmş zaten sanrmönemli birşey değil kaçırdığın pek önemi Yok
Rica ederim. En baştan kullanırsanız daha iyi. Yara Olduktan sonra yine acır.Gögüs acısından ben de çok çekmiştim. Bu kez deneyeyim. Çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?