2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar şuan bu moddayım yavrum ,çocuğum bu annem ne diyo kesin aslında dün akşam yürüyüş yapyım bundan sonra elimden gelince yürümek istiyorum ama bakalım . Ama büyük bir amargo var eşimden yana baskı var anam adam benim herşeye karışıyor çocuğum inşallah babası kılıklı olmaz ama kesin olur kızlar sizede de baş agrısı oluyor değilmi 2 gündürlü oluyor tabi paylaştık herkesle falan arayan sorandan da nazara mı geldik bilemedim ama bugün daha iyiyim tabi bu arada aşerenler var mı bizim gibi mide bulantısı geçtiğnden beri sanki aşermeler başladı

Eklentiler

• images (10).webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar ne kadar zorlansak da yatağa almamaya gayret edelim bebişleri.. İşin tehlike boyutunu geçtim, bir kere alıştı mı ayırması zor. Ablamdan biliyorum, ilkini öyle alıştırdı çocuk şimdi okula başladı ancak kendi yatağına geçti. 2. olunca da bu sefer ikisi de ebeveyn yatağında yatmaya başlamışlardı. Eniştem yere yatak atıyordu yani.. Küçük 3 yaşında hala onlarla yatıyor. Ben anlamıyorum böyle durumlarda karı koca ilişkisi nasıl oluyor. Adamlara yazık gerçekten ya.. Eltim de aynısını yaptı, neymiş çocuk özgüvenli oluyormuş anneye yapışık uyursa gece gündüz.. Şimdi 17 aylık çocuk annesinin saçına yapışık yaşıyor. Ayrı bir birey olduğundan haberi yok. Büyük konuşmayı hiç sevmem ama benim en büyük yasağımdır yani bebeğin anne baba yanında uyuması..

ben bu yüzden yatagımın bitişigine beşik koyucam canım anne yanı gibi birleşik olucak güvenli bağlanma diye bi olay var doğru ten teması cok önemli ama tutupta ortada yatmasına gerek yok ki bi pedagogdan dinledim zaten 2 yaşına kadar güzel bi güvenli bağlanma olursa 2 yaşında sizden ayrılmasıda cok kolay olur diyordu

Malesef ki 35 in üstünde bu sıkıntı hep var. Doktor olumsuz bşy söylememiş bence içiniz ferah olsun sağlıkla gelecektr bebeğiniz inşallahstres yapılack bi durum yok bana kalırsa.
Insalla hepimizin bebegi saglikla gelir

Geçmedi mi hala canim ya çok çok geçmiş olsun

Ben ilkinde üç aylıkken emzirmeyi de devam etmediğimden ayırdık odasını telsiz aldım ki bunda da hemen almayı düşünüyorum evim büyük tv açıkken diğer odayı duymayabilirim ya da mutfakta ilken falan uyuyunca telsizi bırakırım yanına diye düşünüyorum ayrı yatmasından dolayı sıkıntı yaşamadık..özgüven konusunda evet insanlarla yani büyüklerle konuşurken çok girişken değil ama yaşıtları ile gayet iyi, tabi bunda benim yabancılarla konuşma konusundaki telkinlerim de etkili çok girişken olmamasında...

Gögüs acısından ben de çok çekmiştim. Bu kez deneyeyim. Çok teşekkür ederim.

Canım ben kendimden örnek vereyim sana. Yaşım 40 ilk gebeliğim. Ultrason ölçüm değerlerimi güzel bulmasına rağmen İkili tarama testim riskim 1/250 çıktı. Risk çıkınca bizi bir telaş aldı. Şöyle böyle derken yaptırdık. Sonucumuz temiz geldi. Diyeceğim o ki ultrason ölçüleriniz tam ise sadece yaş riskinden kaynaklı bir durumsa bence yaptırma. Bizim için tek avantaj cinsiyetini erken öğrenmiş olduk. :)

Tüm mesajları okuyorum arada bir arkadaşımız su konusunda biri yazmıştı bizim bebekler yaza geleceği için üç aydan sonra ben su vermeyi düşünüyorum çünkü yeğenimde idrarında kan oldu böbrek susuz kaldığı için.. ve ilk kızımda da ek gıda konusunda biraz anneme uydum bizim kız üç buçuk aylıkken diş çıkartıp etmediği için erken başladık şimdikinde de diş emme vs durumlara bakıcam ek gıda derken tabi ki püreler meyve suları çorba vs öyle çok ağır şeyler değil.. oturtma konusunu da 4 aylıkken destekle 5.5 aylık normal oturdu. 10,5 aylıkken de yürüdü yürütecekler 5.5 aylık gibi koyduk ben biraz anne babaanne dinliyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…