- 3 Mayıs 2019
- 482
- 377
- 18
- 34
Ben henüz yaptırmadım. 18 inde gideceğiz ikili için. Ama içimde hiç öyle bir şüphe Yok. Kızımda da yaptırmıştım hiç risk çıkmamıştı. Bunda da çıkmaz gibi geliyor. Detaylı da anlaşılır zaten. Detaylıyı da dr unuz yapmıyorsa iyi biryerde yaptırın içinizde şüphe kalmasın. Bizim dr kendide detaylı bakıyor. Görüntüsü de süper biz bile anlarız yani sorun olsa o kadarben yine de Prof.a da gitmiştim. Umarım sağlıklı olurlar.
Kızlar benim bebeğe de bakarmısınız cinsiyet için size el sallıyorAynı benim ki gibi duruyor erkek bence
O zaman bende tahmin alayım mı
Görüntü çok bozuk nubu gözükmüyor canım. Bu sebeple çok zor ama içimden kız geçti
HayırlısıGörüntü çok bozuk nubu gözükmüyor canım. Bu sebeple çok zor ama içimden kız geçti
Boyutları kaç mobilya beşiğin canım ve nerden almıştın1 yaşinda oğlum var mobilya besik kullanıyorum memnunum ilk günden beri onda yatiriyorum şimdi park yatak alıcam 1yaşı dakini park yataga mobilya olana yeni doganı yatıracağım
Benim kayınvalidem de bu konuda çok zordu. Kızıma çok düşkündü çok seviyordu bana da hep iyilikleri olmuştur bugüne kadar, o yüzden hiç bir konuda kırmam, haksızsa bile haklısın der geçerdim ama konu çocuk olunca öyle olmuyormuş. Kızım daha iki ayı biraz geçmişti başladı ağzına bir şeyler sürmeye çalışmaya. Ne zaman arkamı dönsem çocuğa bir şey vermeye çalışıyordu. Daha üç aylık çocuğa limonlu çay veriyordu bir gün iyice sinirlendim. Çocuk doktoruma gittiğimde kızım dört aylıkken verebileceğim bir meyve falan var mı zararı olmayan en azından söyleyeyim onu versin dedim. Çocuk doktorumun ikizleri vardı kadının annesi bakıyormuş. Diyor ki '' ben sana neyi ver desem tersini verecek. Benim anneme bile sözüm bile geçmiyor anne öyle yapma olmaz diyorum. Kaç çocuk büyüttün sen ne bileceksin diyormuşKızlar günaydın. Az önce bir konu okudum. 2 aylık bebeğin emziğine kayınpeder meyva sürüyormuş kek sürüyormuş annesi olmayınca çocuk meme almayı bile bırakmış.
Size bir derdimi yazacağım görünce duramadım. Ben doğuya gelin geldim. Görümcemin geçenlerde bir kızı oldu. Bizde oturmaya gittik. Orda konu oldu. Dediler ki küçücük bebeğin gözüne limon sıkmışlar evet yanlış duymadınız. Bende nasıl yani olur mi öyle şey dedim. Ordan kayınvalidesi bizim çocuğumuz sanane tarzı bir şey söyledi. Bende dedim ki kusara bakmayın ama benim çocuğum olursa aslaa böyle şeyler yaptırmam dedim. Çocuk nasıl ağlamış garibim. Benim kendi kayınvalidemde çocuğun emziğine ne bulursa sürdü daha 3 4 aylıkken. Ben böyle bir şeye kesinlikle izin vermem. Yani bebeğim doğurduktan sonra bekliyor beni asıl sıkıntılar. Ben diyorum ki 6 aydan önce ek gıda verilmez anne sürme diyorum görümce hanım ben bebeğimi bu kadar sakınmıyorum her şeyden diyor. Yani cahillik mi diyin ne dersiniz artık bu olaya. O kadar uzman doktor yanlış biliyor bunlar doğrusunu biliyor galiba. Allah yardımcım olsun benim.
Henüz değil ama mutlaka alacağım... gümüş göğüs kapağı ve telsiz... Black friday i bekliyorum.Tecrübeli anneler süt sağma makinelerinden aldınız mı
Genetik testi yaptırmanızı öneririm canım. İlla riskli gruptasınız birşey çıkar diye değil, eminim çok sağlıklıKızlar merhaba dün ikili test kan sonucum çıktı ultrasonda ölçümler iyi çikti doktor bebeginizi beğendim dedi, kan testindede sadece yaş riski cıktı genetik test öneriyoruz dedi doktorum ama yinede sizin kararınız dedi,genle olarak bütün ölcumleri iyi bebegin bu yaş riski huzursuz etti genellikle 35 yaş ustu bayanlarda cikiyormus bende 37 me yeni girdim ilk bebegim yeni evliyim yaş riski durumundan stres yaptim karar veremiyorum genetik test icin yaptirmalimiyim yoksa hersey yolunda diyip kendimi strese sokmamalimiyim siz ne dusunuyorsunuz tavsiyelerinizi dusuncelerinizi paylasirsaniz memnun olurum
Ama ebebekte indirim var su an %20Tecrübeli anneler süt sağma makinelerinden aldınız mı
Evet lansinoh en iyisi. Avent alanlar memnun kalmamıştı. Ben çalıştığım için almıştım. Çalışmıyorsanız almayın bence. Bebeği bırakıp sık sık gezerim diyorsanız da işinize yarayabilir. Öbür türlü kaç cc çıktı diye moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor.Tecrübeli anneler süt sağma makinelerinden aldınız mı
bence bu kişiye göre değişir. yakin cevremden iki kişi tanıdım böyle riskli sonuçları çıkan. biri ablamdı. hiç dert etmedi. hatta ben bile sasirmistim nasıl böyle rahat diye. testi yaptırmadı.Kızlar merhaba dün ikili test kan sonucum çıktı ultrasonda ölçümler iyi çikti doktor bebeginizi beğendim dedi, kan testindede sadece yaş riski cıktı genetik test öneriyoruz dedi doktorum ama yinede sizin kararınız dedi,genle olarak bütün ölcumleri iyi bebegin bu yaş riski huzursuz etti genellikle 35 yaş ustu bayanlarda cikiyormus bende 37 me yeni girdim ilk bebegim yeni evliyim yaş riski durumundan stres yaptim karar veremiyorum genetik test icin yaptirmalimiyim yoksa hersey yolunda diyip kendimi strese sokmamalimiyim siz ne dusunuyorsunuz tavsiyelerinizi dusuncelerinizi paylasirsaniz memnun olurum
Letgo da da çok temiz beşikler oluyor çok uyguna bilginiz olsun. Arkadaşım hiç kullanamadı sattı geçenlerde. Tertemizdi. Ben 60x120 ahşap beşik almıştım büyümeyenlerden. İçine de pamuk yatak yaptırmıştım.Boyutları kaç mobilya beşiğin canım ve nerden almıştın
Pınar Deniz Mermerbu arada kitap önerilerinize paylaşırmısınız kızlar burda bende eğitimciyim ama bebeğimi beklerken genede bir çok pedagogdan faydalanmak istiyorum :)
Hiç belli olmuyor canım ama kız demek geldi içimdenKızlar benim bebeğe de bakarmısınız cinsiyet için size el sallıyor
Aslında doğumdan sonra bi süre çalışmayı düşünmüyorum ama bi arkadaşım yine de al dedi göğüslerin ağrıyabilir sağman gerekebilir falan dedi bilemedim ben deEvet lansinoh en iyisi. Avent alanlar memnun kalmamıştı. Ben çalıştığım için almıştım. Çalışmıyorsanız almayın bence. Bebeği bırakıp sık sık gezerim diyorsanız da işinize yarayabilir. Öbür türlü kaç cc çıktı diye moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor.
Hele bi doğsunlar sağlıkla da ozaman onları konuşuruz burdaZaten ilki gibi olmaz kucak olayı bence vakit olmaz o kadar. Birinciler de var zaten alamayız. Bende hep emzirdim. Dr 10 dak da bir emzir ne zaman isterse demişti. Tabi bu ilk doğduğunda geçerli devam ettirmemek lazım. Kızım erken diş çıkardı emmekten dişleri çürüdü erkenden bu sebeple Zaten yapamayacağım sanırım
Benim kayınvalidem de bu konuda çok zordu. Kızıma çok düşkündü çok seviyordu bana da hep iyilikleri olmuştur bugüne kadar, o yüzden hiç bir konuda kırmam, haksızsa bile haklısın der geçerdim ama konu çocuk olunca öyle olmuyormuş. Kızım daha iki ayı biraz geçmişti başladı ağzına bir şeyler sürmeye çalışmaya. Ne zaman arkamı dönsem çocuğa bir şey vermeye çalışıyordu. Daha üç aylık çocuğa limonlu çay veriyordu bir gün iyice sinirlendim. Çocuk doktoruma gittiğimde kızım dört aylıkken verebileceğim bir meyve falan var mı zararı olmayan en azından söyleyeyim onu versin dedim. Çocuk doktorumun ikizleri vardı kadının annesi bakıyormuş. Diyor ki '' ben sana neyi ver desem tersini verecek. Benim anneme bile sözüm bile geçmiyor anne öyle yapma olmaz diyorum. Kaç çocuk büyüttün sen ne bileceksin diyormuş''
anladım kuzum bende oluyor sanırım oral alacağımBen 12 hafta kullandım hiç sancı yapmadı cnm
Kız annesiyim ❤
Kontrolümüz iyi geçti herşey yolunda çok şükür ❤ayyyy maşallahh gözün Aydın olsun
ayyyy hayırlısı inşallahPazartesi ikili test sonucu için gidecz inşallah iyi çıkarcinsiyetini de kesin söylerim diğer geldğnzde demşti ay hadi bakalım erkekse gerçkten, iyi ki kızıma çoğu şeyi unisex almışım dicem. Kıyafetlerinde ortak giyilcek olanlar baya var. Elbiseler pembiş renkliler hariç tabi ay kız bebek de başka bşy ya iyi ki ilkim kız olmuş süsle püsle bi toka tak allahım çok şirin oluyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?