2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

İnş canım sağlıklı olur bebişlerimiz

Benim kayınvalidem de bu konuda çok zordu. Kızıma çok düşkündü çok seviyordu bana da hep iyilikleri olmuştur bugüne kadar, o yüzden hiç bir konuda kırmam, haksızsa bile haklısın der geçerdim ama konu çocuk olunca öyle olmuyormuş. Kızım daha iki ayı biraz geçmişti başladı ağzına bir şeyler sürmeye çalışmaya. Ne zaman arkamı dönsem çocuğa bir şey vermeye çalışıyordu. Daha üç aylık çocuğa limonlu çay veriyordu bir gün iyice sinirlendim. Çocuk doktoruma gittiğimde kızım dört aylıkken verebileceğim bir meyve falan var mı zararı olmayan en azından söyleyeyim onu versin dedim. Çocuk doktorumun ikizleri vardı kadının annesi bakıyormuş. Diyor ki '' ben sana neyi ver desem tersini verecek. Benim anneme bile sözüm bile geçmiyor anne öyle yapma olmaz diyorum. Kaç çocuk büyüttün sen ne bileceksin diyormuş ''

Genetik testi yaptırmanızı öneririm canım. İlla riskli gruptasınız birşey çıkar diye değil, eminim çok sağlıklı strese girip girmeme meselesi de değil aslında. Genetik testte sonuç güvenilirliği %99 ve birçok genetik anomali aranıyor, %100 cinsiyet belli oluyor.
Ben test yaptırmayıp, her durumda doğurup bakarım, kabulüm diye düşünenleri çok iyi anlıyorum ancak güvenilir test sonucu ile sağlıklı olmayan bebek için hem psikolojik hem de sosyal düzenleme anlamında hazır olmak, hazırlıklı olmak daha sağlıklı bir yaklaşım diye düşünüyorum, Allah bebekleri esirgesin
Onun dışında sağlıklı değilse dünyaya getirmek istemeyen anne adaylarına da hak veriyorum.
Sonuç ne olursa olsun bu özel genetik testi yaptırmak gerekiyor diye düşünüyorum...
Allah bebeklerimizi korusun

Tecrübeli anneler süt sağma makinelerinden aldınız mı
Evet lansinoh en iyisi. Avent alanlar memnun kalmamıştı. Ben çalıştığım için almıştım. Çalışmıyorsanız almayın bence. Bebeği bırakıp sık sık gezerim diyorsanız da işinize yarayabilir. Öbür türlü kaç cc çıktı diye moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor.

bence bu kişiye göre değişir. yakin cevremden iki kişi tanıdım böyle riskli sonuçları çıkan. biri ablamdı. hiç dert etmedi. hatta ben bile sasirmistim nasıl böyle rahat diye. testi yaptırmadı.
biri arkadaşımdı. o yaptırdı. ama sonuç çıkana kadar bile kötü günler geçirdi.
sonuçta ikisinin bebeği de sağlıklı.

ben ne yapardım bilmiyorum ama bildiğim bu tarama testlerinde yaş geçtikçe hata oranın çok arttığı. o kadar çok kişi duydum ki bebeği sağlıklı olduğu halde risk oranı yüksek çıkan. şu genetik test daha uygun olsa da taramaya uğraşmadan direkt onu yaptırsak diyorum.

Boyutları kaç mobilya beşiğin canım ve nerden almıştın
Letgo da da çok temiz beşikler oluyor çok uyguna bilginiz olsun. Arkadaşım hiç kullanamadı sattı geçenlerde. Tertemizdi. Ben 60x120 ahşap beşik almıştım büyümeyenlerden. İçine de pamuk yatak yaptırmıştım.

Aslında doğumdan sonra bi süre çalışmayı düşünmüyorum ama bi arkadaşım yine de al dedi göğüslerin ağrıyabilir sağman gerekebilir falan dedi bilemedim ben de

Hele bi doğsunlar sağlıkla da ozaman onları konuşuruz burdaNe yani doğumdan sonra topiği terketcek diiliz dimi

Doktor bile muzdarip yani. Çocuğa başkası bakınca hiç geçilemez önüne naparsan yap çünkü yanında olmuyorsun. Ama ben en azından 1 yaşına kadar hep yanında olacağım için gözüm kv nin üstünde olacak.

Ben 12 hafta kullandım hiç sancı yapmadı cnm
anladım kuzum bende oluyor sanırım oral alacağım
Kız annesiyim ❤
Kontrolümüz iyi geçti herşey yolunda çok şükür ❤ ayyyy maşallahh gözün Aydın olsun
ayyyy hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…