Aynen çok şükür yormadı . Uykular biraz sıkıntılıydı belki ondandı . Diş , aşı karışmıştı . Neyse iyi de oldu , beni eğitim yoluna sürükledi işteHadi gözünüz aydın çok da yormadan çıktı sanırım devamı da öyle gelsin inşallah
A iyi yapmışsın nasıl da güzel demişsin . Benim içim soğudu vallaAşk olsun neden öyle diyeyim. Demekki gerçekten hazır değilmişsin. Kendin diyorsun heryer merdiven ekstra korumam gerekiyor diye. Birde hesap dışı sağlık problemide eklendi, kolay değil aşkım. Hele 2 küçükle bazen en kolay şey bile, bizlere külfet geliyor. En basidi dün akşama yakın markete çıktım,dönüşte bahçede komşu acelen ne biraz otur dedi. Bende ıspanak yapmam lazim oturamam çocuklar aç dedim. İspanakta ne var bende içli köfte yapican sandım. 2 dakikada şıp şak dedi. 2 çocukla öyle olmuyor diyorum. Ispanağın canından ne olacak diyor. Baktım uzatiyorda uzatıyor sayıyor,
abla darlama beni bu kadar, ben zaten ortalıkta deli gibi geziyorum. Allah aşkına nefes alamıyorum, ispanakta yapmicam bütün hevesim kaçtı dedim. Çocuklar ne yiyecek dedi hala susmuyor, bende çorba var gel vereyim diyor. Zıkkım yedircem şimdi eve gireyim daha sen beni çevirme orucumda gidiyor dedim girdim. Yani tahammülum çok kalmadı eskisi gibi. Çocuklarda yanımda bağırış cagris nasıl sohbet edecekse. Birazda onların bagarmasi gerdi beni. Oruçtanmi yorgunluktan mı çekemedim kadını. Kendini en iyi hissetigin zaman öğretirsin gözünde büyütme Allah sağlık versin.
Sağolasın canım darısı bütün bebelere ağrısız sızısız inşallahooo hızlı cıktı gelinim. hayırlı olsun dünür
Şekerim sen de beni güldürdün akşam akşam iyiyim diyemedin haa2 kucuk cocugu olmayana ıspanak nedir ki
Benim de en zorlandigim yemek ispanak oldu..ikisi de paça da..ispanak yika yika yikaaaaa
Sıralama aynen bu
Bak emojisini bile koydum iyice ani yasadim
Takılma sen..bak o komsu ben olsaydim sana derdim kii oo iyi cesaret oruc oruç iki bebek bi de ıspanak..hem de market sonrası..helal olsun
Geçen komsu sordu nasilsin diye.balkondaydim.iyiyim diyecegime iyi oluyim gibi bi laf cikti..duzeltmeye calistim iyi olaaam cikti..en sonunda gordun ya iyiyim diyemiyorum anla iste halimi dedimkadinlarrin ifadesi
Geç bile kalmışım bunu yapmaya . Bu zamana kadar neden beklemişim bilmiyorum. Cesaret edemedim ya da ne yapacağımı bilemedim sanırım . İnstagramda baldan anne Nin postlarından yola çıkarak kendi kendime verdim eğitim . Bakalım daha iyi olur inşallah .Umudum- ne güzel yaptın bu uyku eğitimi işini ben de memeden ayırmadan bu işi yapamam kesin meme bebee diye ağlıyor benimki. Bebeğe sarılarak uyutmaya alıştırmıştım yastıkta yatsın kalmasın diye şimdi bi de bebeee diye ağlama çıktı. Gecenin körü uyanıp meme veriyorum bebee diye ağlıyor bebeği veriyorum memee diye ağlıyor. Gece gece gülesim geliyor haline
Saol kuzum daha tam yürüyemiyor zaten ama sürekli yürüme modunda tutun elimden yürüyelim sıralayayım delice emekleyeyim merdivenlere tırmanayım o modda. On göz olduk peşindeyizGeçmiş olsun canım eşine. Allah yardımcın olsun inşallah ilk yürüme zamanları en zoru sürekli düşüyorlar ama 2 haftaya falan azalıyor inşallah
Damat çılgın vallahi durdu elinden tutunca gidiyor emin olmadan bişey yapmaz zaten. keçi burcu tuttu yine. Afedersiniz hala kakasını ishal gibi yapıyor. Günde 2-3 kez. Bol su sıvı takviyesi yapıyorum sanırım azı dişler geliyor el ağızda sürekliBunlar kırılma yapıyor mu zeyay? Sen daha hakimsin bu konulara.demek aysecik de zeynebimin yolundan gidiyor
Eee anneleri sanatkar çocuklar ne olacağdi
Işte beni de düşündüren o oldu.çünku mum boyalar hele de sert olanların boyamasi bi tik güç istiyor. Aslinda en güzeli yağlı kaliteli bir pastel boya..yumusacık sürülüyor hic güç gerektirmeden.el yorulmuyor ama kırılıyor eli boyuyor.çabucak ısırabilir vs negatif yönleri var.belki şöyle bir malzeme is görür ama yine de pastel boya kolay degil onu diyim
Eki Görüntüle 2838487
Cesaretine hayranım missbenim kız bi carpti mi kaseye heryer mercimek olurdu herhalde goze alamam nayıırr
Daha herseyi yeme yutma cabasindalar.bizim kalem maceramız da dedim ya 10 15 saniye.sonrasi direkt agiza gidiyir kalem kağıt.o nedenle cok da basladik diyemem.hergun de yapmiyorum dogrusu.bi kaseye bosaltma olayina biz abisinin buyuk traktorun romorkuna minik oyuncaklari doldurarak yapiyoruz.
Yaa kıyamam yaaademek cay istiyorlar.. Ali de cayci ama demir eksikliği artinca bıraktik.arada iciyor ama bi ara biz ne zaman icsek iciyordu. Doktor sorun olmaz açık ver ama dedi.ben yine de kestim.pekmezli ilik su verdim bahar cay sandi icti sonra da alisti
Demek damatların en ballisi en yakışıklısı yürümüşadımlarin hep güzele olsun güzel yavrum
Bu arada gecmis olsun canım.hala toparlamadi mi? Yoksa iyilesip tekrar mi oldu?
Yanlış ki ne yanlış. Bir de yaz geldi buraya halıların kalkması lazım nasıl olacak heryere gidiyor bilmiyorumAta yürümek için çok yanlış bir zamanlama seçmişilk yürüdükleri zaman çok zor oluyor . Sağlam adamın da Beli dayanmaz . Sena sürekli elimizden tutup yürümek istedi , düştü . Hep peşinde koştuk da şükür şimdi kendi yürüyor. Ama bu ara ayrılık kaygısı mı yoksa korkuyor mu bilmiyorum yine gitmek istediği yerler için bizi de peşine takıyor elimizden tutup çekiştiriyor. Canları sağolsun bakalım . Zorlukların çoğu gitti sayılır
yazacaktım da bunu yazmadım şaka bir yana şartlar da müsait olursa arkadaki dört embriyoda aklım
Ben de gündüz uykusunda çok zorlanıyorum . Bugun temizlik yaptım zaten yoruldum üstüne uykuya geçirmek için odaya gittik . Dediğin gibi yatmak istemiyor sürekli ayağa kalkıyor ağlıyor . Babaya pasladım hemen . Biraz sakinleştirdi de sonra yatırdı , 5-10 dk filan sürdü herhalde . Bakalım merak ediyorum bugun gece uykusuna dikkat ettim acaba gündüz 2 saat uyuyacak mı
Ah baharım alev topu tut tutabilirsen canı sağolsunİlk gün diyedir bir kaç güne rahat edersiniz.
Geçmiş olsun canım bol bol istirahatle düzelir inşallah. Ama sana çok iş düşüyor, seninde zaten fazlasıyla işin var.
Ata kuzumda az değil. Her işte baba yanındaydı, o kadar çok destek oldu. Babanın hastalanmasina denk getirdi. Babacım sen yat ben biraz sakin kafa kırayım dokeyim demiş.
Anladım canım ama pekmezli suyu hiç zannetmiyorum yarın bir deniyeyim. Benim çocuklar biraz pis, tükürürler dökerler. Al anne içmiyorum demek yok. En kızdığım huyları. Bazı yemeklerdede yapıyorlar begenmediklerinde kaldırıp fırlatıyor lar. Üstüne birde bağırıyorlar. Senin Ali ne kadar beyfendi ise benimkiler bir okadar şımarık. En son kanları iyiydi ama tabi ilerde düşmeyecek anlamına gelmez.
Geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl oldu Kadircik iyi ki aşılı aşılı olmasa daha geçirirdiHaninlar bu kizarikliklar kabarikliklar gecmeynce cogalinca acilr gittik özele braz once. Sucicegi geciriyor dedi kaşintı icin ilac yazdı ates de yapar calpol verirsin dedi. 2 haftaya gecer dedi.
Sağ ol canım benim eşim biraz daha iyi şükür ata ama hiç durmuyor Daha tam yürüyemiyor adımlıyor duruyor düşüyor sıralıyor elimizden tutup yürümek istiyor ve babasının boyu uzun zaten eğildikçe adamın beni tekrardan nüksediyor İdare ediyoruz vesselam kazasız belasız büyütelim inşallahAhh canım ya zamanlama kötü olmuş gerçekten nasıl oldu şimdi eşin. Ata mızın hayırlı olsun adımları iyiliğe güzelliğe çıksın yürüdüğü yollar tam dikkat isteyen zamanı kolaylıklar diliyorum arkadaşım
İnşallah dönemseldır canım benim çünkü ata da şu sıralar çok mızmız ve huysuz çok Ağlak her şeyi alıyor uykuya geçerken inanılmaz derecede ağlıyor gecenin bir yarısı ağlayarak uyanıyor sanırım dönemsel hepsinde aynı şeyler olduğuna göre geçecektir diye olmalı mı yine güleç sevimli sempatik çocuklar olsunlar inşallahAyşecik aşıdan sonra çok ağlamıştı zor sakinleştirmiştim geçen doktor kontrolünde de tahlil istedi kan alırken yine aynı avazı çıktığı kadar ağladı o günden sonra öyle huzursuz ki o korku kaldı sanırım üzerinde uykularından ağlayarak uyanıyor ama öyle böyle ağlama değil yıkıyor ortalığı ve sakinleşmiyor istediği olmasın yine aynı kapının önünde duruyor bay bay yapıp çıkartmazsak dışarı kıyametler kopuyor o mutlu gülücükler saçan yavrum gitti sürekli mutsuz ve ağlayan bir çocuk geldi.
Çok sağ ol dizlerim peşinden koşuyoruz işte bir an boş bırakmıyoruz vallahi bir de bizim Çok sağ ol dizerim peşinden koşuyoruz işte bir an boş bırakmıyoruz vallahi bir de bizim bahçe Faslımız var İçeri sokamıyoruz çocuğu dışarda diğer çocukların sesini duyduğu an uyuyorsa bile uyanıyor oturuyor Sağlıcakla büyüsünler inşallah yorulmuyorlar da yorulmuyorlarnzh99 canim geçmiş olsun eşine, ne zordur bel ağrısı, yeni yürümeye başlayan bebeğin peşinden koşmak da cok zor ama. Allah yardımcımız olsun. 1.5 saatlik dışarı macerasında yeni geldi Asimcik da uyumaya çalışıyor. o mu yoruldu ben mi tam anlayamadım.
Hepsi aynımezsem inşallah dönemsel bir şeydir de tekrardan normal hallerine dönerlerBiz de çıktık sabah hem iftar için bikaç şey almam lazımdı biraz dolandı. Dönüşte polis amca kızdı bebeler çıkmayacak dışarı diye arkamıza bakmadan evimize geldikşimdi uyandı benimki de yemeğini yedirip bahçeye indirmeyi düşünüyorum
@Zeyay1420 oluyor canım çocuklar her hastalıktan sonra huy değiştirir derler ya zamanla azalır inşallah. Ama şimdi dönemsel olarak da istediklerini ağlayarak yaptırıyorlar sürekli bizimki de ağlama modunda. Hele uyanınca bir ağlayış var sanırsın etini koparmışlar yanaklardan yaşlar akıyor. Park yatağının fermuarını da açık bırakıyorum uyanınca kalksın gelsin diye yok. Gözünü açmadan ağlamaya başlıyor sıpa
Ne güzel etmişsin vallahi bizim için imkansız bir şey ama çokta istediğim Ata’nın odası bir alt katta bizim hani mesafe çok uzak değil dokuz basamak var ama yinede yanyana gibi değil o yüzden bizlede uyumaya devamKızlar ben oğlanın odasını ayırdım dün. Beşiğine de taşıdım biraz daha yatsın dedim beşiğine. Gece sahurdan sonra bir kez uyandıemdi geri uyudu benim de alışmam lazım tabi uyuduktan sonra odama gidemedim yanında kanepede yattım
Yazık çocukları iki yılları heba oldu gitti umarım önümüzdeki sene onlar için iyi olur şu lanet virüs biter gider de çocuklarda biz de hepimizde rahat ederizilahii mis çok güldüm arkamıza bakmadan demene.arada heyecan lazım. biz site içinde gezindik, disari çıkmadık. yöneticimiz de cocuklu oldugu için ses çıkarmıyor.
ama dışarı da cocuk dolu, ne yapsın çocuklar da iyice bunaldilar. benim büyük kizim iyice döküldü dün, içi gecene kadar ağladı. cok üzülüyorum büyükleri gectim cocuklara. ergenlik bir yandan, arkadas çevresi edinemedi burada o bir yandan, okul zaten yok. geçeydi şu lanet bir hayırlısıyla.
İnşallah sorunsuz annelere geçersiniz deSize de çocuklara da çok iyi gelir yoksa evde hapis çocuklarında psikolojisi bozuluyor işte bizlerin deAyy saçma gelir mi canım sürekli konuşup anlatıyorum bizi öyle iyi anlıyorlar ki. Ama tutturdu mu mümkün değil ciyak ciyak ağlıyor
Aynen öyle gözünü açmadan etini koparmışcasına ağlıyor pek Bi cadı oldu.bşzde çarşamba günü annemlere kaçmayı düşünüyoruz arka yollardan falan inş yakalanmayız yoksa çocuklarda bizde çıldırıcaz evde havalarda inadına öyle güzel ki
En çokta çocuklara üzülüyorum Zeynep hiç alışkın değil evde durmaya şimdi öyle bunalıyor ki bize ya da Ayşe ye sarıyor babayla giriyorlar birbirlerine bugün balkonu boşalttık zeynebin havuzunu kurduk baya attı enerjisini Ayşe yi soktuk ama kıyamet kopardı çıkmamak için
Merhaba canım bizde de uyku problemi var maalesef az uyuyor gündüz tek uyku genelde gece uykuya da on 10:30 gibi zorla kavga dövüş bazen daha da geç olabiliyor sabahın köründe uyanıyor hem fazla yedi gece boyu da kaç kere uyanıyor ne zaman normal bir uykua geçecek merak ediyorum ben deSelamlar kızlar nasılsınız?
Bebişler büyüyor artık ve bunu fazlasıyla hissettiryorlar. Eylül de yürümeye başladı tutabilene aşk olsun. Uykularımız çok iyi değildi şimdi temelli nanay oldu. Bakalım ne zaman uyumaya başlayacağız hakkımızda hayırlısı.
Birde size önemli bir sorum var bilgisi olan varsa ben kronik hasta olduğum için aşıda öncelikli gruptayım çevrenizde emzirirken aşı olan var mı? Bir sakıncası var mıdır acaba? Daha önce bununla ilgili yeterli araştırma yapılmadığını duymuştum kararsız kaldım o yüzden
Antikorun bol olsun canım benimbi kabullenemedim misim
oyyy ne tatlısınız ama güzel uyuyan oğluna daha çok bayıldım
canim bende senin gibi tereddütte kaldım. yarın aşı olacam ama yine korkmuyor değilim. kaç doktorlar görüştüm. genetikçi kuzenim var onunla konuştum. araştırdım son çalışmaları. bi noktada netleştim emzirirken sıkıntı yok hatta vucut antikor üretmeye başlayınca sütten bebeğe de gecişi saptanmış. biontech koruma acısından daha kuvvetli yani hastalığı kapma riskin çok az. sinovac da tekrar yakalanbiliyorsun ama hafif atlatiyorsun. pnomoni riski yok. ben biontech e karar verdim. bir daha asi sansim olmayacak l . hangisi daha kuvvetliyse o olsun dedim. çünkü bana birşey olursa cocuklarim ne olacak düşüncesi ya da onlara bulastiracak olma düşüncesi korkuttu. yan etkileri var. kalp kasında iltihaplanma gibi bir durumda 5milyonda 64 kişide görülmüş. ama ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun
Bu sözlüler anlaşıyorlar galiba gece şu saatte anneleri uyutmayalım diye hata da avazı çıktığı kadar bağırıyor alıyor sebebini de anlayamıyoruz bu kadar ağlaması içimizi parçalıyor sürekli okuyorum ŞekerParem inan hatim indiriyorum ama Tarık suresini hiç okumamıştım artık Tarık Suresi nde okuyacağım@Zeyay1420 hemen aşıya yorma canım. Belki distir..erva da bugun cıyak ciyak bagiriyor sanirim dis geliyor..bak uyumuyor.kafasini sıkıştırıyor elleriyle
Ama korktuğunu düşünüyorsan kv hep korkan çocuğa Nasr suresi okuyor. Korkusuna iyi gelirmis. Bir de Tarık suresinin alınan bir ilacin olusabilecek yan etkilerinden kurtarma fazileti var.aşinin yan etkilerinden korunmasi icin okuyabilirsin.huzursuzluk da bi yan etki sonucta. kısa bir sure zaten.
Ben surelerin iyilestirici gucune guvenirim
Ya nasıl duyarsız insan bunlar seni sinir olduğum kadar varmış kadından Şimdi nasılsınız inşallah bir sıkıntı yoktur kıyamam sena kuşunaKarşı komşumun testi pozitif çıkmış . Öyle sinirliyim ki . Baktım başka biri kapılarına ekmek getirdi . Hiç aklıma gelmedi hasta olacakları . Olsalar söylerdi ya da gelmezdi bize diye . Normalde bir ihtiyaçları olsa eşimden isterler . Daha dün iki kere çocuğa yapıştı o kadar sevdi . Dışarıda eşimle karşılaşmışlar çıkarken Sena eve gelmeyince onların peşine takılmış yani dün onlarla vakit geçirdi biraz . Eşime kızdım neden verdin diye Sena gelmedi eve diyor . Pozitif çıkmış gizliyorlar . Bugun dışarı çıktık , eve girerken asansörde 3. Kat izole yaZısını görünce tepem attı . Arayıp sordum siz nerden duydunuz diyor kadın . Asansörde yapıştırmışlar deyince dur ben onu sökeyim dedi ve telefonu kapatıp gerçekten sökmeye gittieşi pozitif ken sen de dışarı çıkmamalısın . Nasıl sökersin onu . Ne düşüneceğimi şaşırdım ve çok kızgınım . İnşallah bizde bir şey yoktur . Sinirimden başıma bir ağrı yapıştı ki sormayın . Bir yandan eşime sinirleniyorum . Sena da yine iftar vakti kustu çokça . Ateş kontrolü yapıyorum sürekli
Aynen katılıyorum baharım ne biçim insan bunlar yaBu senin hoslanmadigin ama senayi sürekli alan komşumu. Nasıl bir insan bunlar, mesafe felamda koyma bence. Direk küs at, böyle düşüncesiz bencil bir insanla görüşülmez. Hem söylemiyor lar hem bebekle vakit geçiriyorlar.
Böyle insana çocuğumu değil çöpümü emanet etmem. Allah onu bildiği gibi yapsın, sizleride korusun inşallah sizlere bulaşmamistir.
Oy o dillerini severim Allaha Mesir gelsin güzel günlerini göstersin inşallahRamazandan sonra ben de inşallah tek uyku çalışmalarına başlıycam sanırım kızlar 2. Uykuya zor yatıyor artık paşa. Bugün onu yatırdım yatağının fermuarını da yine açık bıraktım bu kez yastık da koymadım uyanınca çıksın gelsin diye. Ben de salona uzandım uyumuşum. 1 saat sonra geliyor annnnneee annnnneee diye nnnn sesini çıkarırken de öyle zorlanıyor ki dilini dışarı çıkarıyor dudaklarına sıkıştırarakanneeemm dedim kaptım hemen kuzucuk ya
Allah’ım evlatlarımızın başından bizleri eksik etmesin analı babali büyütelim inşallah kuzularımızın iyi günlerini görelim tırnaklarına taş değilmesin inşallahTeşekkür ederim kızlar. Bende romatizma hastasıyım. Daha önce de bir sefer atlattık coviti. 2 gün çok zorlamıştı bizi sonra düzelmiştik ama tekrar kapsak daha kötü olmayacağının garantisi yok. Bende korkuyorum gerçekten neden bilmiyorum normalde daha cesaretliyim ama işin ucunda Eylül olunca daha farklı oluyor yani evlat olunca. İnşallah sıkıntısız atlatırız bir şekilde olmamız gerektiğine de inanıyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin
Sen yaparsın misin Allah’ım esirgesin seniEvet mantıklı hemen bir anda yapmaktansa arada tek çift giderim ben de bir süre dediğin gibi bazen 8 gibi uyanıyor nadir de olsa.
Alişimle gelinciğim uyurlar kardeş kardeş naif alimden bir zarar gelmez bacısına inşallahOyy kıyamam ben onlara..özleyecekler bugunleriben hala annemlere gidince kiz kardesime gel benimle yat diyorum.bi yatakta ben bi yatakta o yatiyor çocukları da bölüşüyoruz çünkü aynı odada uyuduk hatta ayni yatakta uyuduk yeri geldi
Aa park yataga giriliyor muymusben kırılır diye korktum.ama Ali giriyor zirzop aslinda korkum da bu..girip yatar ervanin yanina ellam
Kuzum keşke bu vesile taşınabilsenşz ordan daha mutlu olabileceğin bir yere bu stres seni çok yoruyorKonuşmayım diyorum ama gerçekten sinirlerimi tepeme çıkardı kadın . Allah a havale ediyorum
S dün sabahtan da kayınvalidesine gittiler hem de yasak olmasına rağmen il merkezine . Börek çörek götürecekti , kapıdan verdik diyor . Ee madem bir şüphen var kendinden oraya gidince kapıdan börek veriyorsun da benim yavruma gelince neden alıp seviyorsun . Yazık ağzı var dili yok hasta olsa kendini de anlatamaz yavrum .
Kapatıp asansör yazısını söktükten sonra tekrar aradı açmadım , eşim açıp çocukla ilgileniyor dedi . Geri dönüş yapmadım üstüne bir daha arayıp küstün mü diyor . Biliyorsun yanlış yaptığını bu nasıl bir vebal almaktkr. Yanlış yaptıgını söylüyorum , üstteki dedikodu yapar diye söktüm yazıyı diyor daha. Kime ne laf anlatacağım ben . Eşime patladım hala burda oturuyoruz diye
Y Bundan sonrasında yaklaşamaz artık çocuğuma , bu da bahane olsun . Zaten ben Vermiyordum çocuğu . O gün temizlik yapıyordum babası ile dışarı çıktı Sena elektrik süpürgesinden korkuyor diye az gönderdim dışarı . Eşim eve gelmiş geldiğini bile duymadım . Baktım yanında çocuk yok . Verdin diye dün de kızdım bugun de iyice patladım .
Kadın da test vermiş negatif çıkmış . Düşün yani test veriyorsun sonuçtan sonra haberimiz oluyor . İnsan test veriyorsa vebal almaz dikkat eder . Ki test sonuçları da yanlış olabiliyor . Yoktur inşallah bir şey .
Ben de bir şey olmadığını düşünüyorum ama olmaz anlamına da gelmez . Ah iyice çemkirebilseydim keşke . Şu mübarek günde insanı günaha sokuyor .
Artık sürü bağışıklığı diyorlar çok sıkıntılı süreçler umarım hepimiz ailelerimiz sorunsuz eksilmeden atlatırız bu süreci size de tekrar geçmiş olsunSahurda kalkmasa aslında 9 da yatınca 6.30 da kalkması normal bu şekilde 2 uyku da yapar ama tabi daha geç kalması mümkünse tek uyku yapsa daha iyi olur
Aslında kurallara göre negatif çıkınca dolaşım özgürlüğü var ama bu yeni mutasyonlarda test çok hata veriyor sonradan pozitife dönebiliyor eşimde olduğu gibi ama tabi bunlara kimsenin bir kural falan koyabildiği yok. Yetişemiyorlar çünkü. Mesela eşim 10 gün dolunca aradı ilçe sağlığı dedi ben iyi değilim dediler ki tamam test verin ama pozitifse devlet tekrar rapor vermiyor bu nasıl bir mantıkişe mi gitsin yani pozitif pozitif neyse kbb ye muayene oldu da faranjitmiş aslında geçmedi sandığımız 3+2 yeniden rapor verdiler. Önceden hastalık bitince gelip test yapıyorlardı şimdi ister yaptır ister yaptırma 10 gün sonunda bitti diyor geçiyor.
Saol kuzum tam yürümüyorsa da çok istekli elimizden tutup koşturuyorEşine geçmiş olsun canımata kuzuma da maşallah ayaklanmış
Hepsi ağlak oldu bu dönemseldir diyorum inşallahBizimki de öyle çeçencim yani ağlaması neyse de kükrüyo resmen gece sessizliği bi de duyan işkence ediyoruz sanacak öyle bi feryat şeklinde ağlıyo son zamanlarda. Memesiz uykuya cesaretim yok
Kıyamam kuzulara dertlerini böyle ifade ediyorlar ilşteEvet canım dişlerde geliyor üst yanlar ve alt yan diş kabarmış inşallah geçici bir süreçtir bu.
Evet ya hemde nasıl eşime dedim bende aynısını dışarıdan duyan işkence yapıyoruz Sanabilir ağıt yakarak ağlıyor resmen memem nerde dermiş gibi
Ahhh anne yanıbende aynı oda taraftariyim. ileride bile. şu uyku olayı oturduktan sonra ilk işim
senin manzaran dünyaya bedel be jade. annen yanında
kendimi görüyorum. çok zor ya. 3 yıl oldu ki gece uykusu normal olmayan bir insanım
Vallahi diş diyorum bende her huysuzluğuna ama 3 te kaldı bizim ağzını da elletmiyor bilemiyorum ne var ne yokKızlar elif gece 00 da anca uyudu 3te kalktı 6 ya geliyordu uyudu. 10.30 da kalktı simdi oglen uykusuna bile direndi.hem uyumak istiyor hem uyuyamiyor. Dişi kızarmış ondandır insAllah
Ne iyi etmiş anneciğin. Gözün aydın adaşım. Anneciğine hürmetlerSağolasın kuzum valla ben gidemedim o gelsem mi dedi hemen kapat dedim bilet aldımöyle böyle değişiklik hepimize iyi geliyor
Uyku eğitimi mi verdin Sena kuşuma annesi bol uykular olsun inşallahÖyle bir kural olduğunu bilmiyordum . Ama dediğin gibi çok saçma sonrasında test almamaları . Bizim hocalardan birinin kardeşi 11. Gününde yoğun bakıma alındı.
İnşallah
Kızlar ben açtım yolu sizi de bekliyorum . Vallahi bunca zaman kendime eziyet etmişim . Neden cesaret etmemişim diyorum . Çocuğu neye alıştırırsan öyle gidiyor . Gündüz uyuturken çok direniyordu , kucakta zıplıyorduk en son biz . Şükür şimdi en fazla 20 dk sürüyor uyuması . Bugun gündüz uykusuna 3-4 dk da geçti .
Konuşmuyordum zaten eve gelmediği sürece , Sena yı da vermiyordum son zaman . Ama işte dışarda eşimden almış çıkarken . Bu süreçte de görmüyorum zaten süreç bitince söyleyeceğim hatasını tekrar tekrar .tavrımı istemesem de koyarım . Ama şu süreçte bunu yapmak çok da doğru değil sanki .
Hem nasıl zarar
Çok ellekler canı saolsun GÖKTUĞ paşamın.Kızlar benim oğlan 2 taşın arasında yarım litre zeytinyağını dökmüş. Bir de eline yüzüne sürmüş üst baş halı hep yağ. Bir de Ankara havası açıktı bir yandan yağı yalıyor bir yandan kolları açmış oynuyor. Ben de oynatacaktım o anhalıyı nasıl etsem de temizlesem şimdi
Çokça amin. Çok zor emek emek büyüyorlar Allahtan korkan kuldan utanan ahlaklı akıllı kullardan olsunlar inşallah. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın kuzularımızıHadi gözün aydın olsun canımya işte bizim kararlı olup çocukların ayak uydurmayacağı şey yok aslında benimki de dengesiz bazen istemiyor beşiğine koyunca nasıl ağlıyor 2 akşamdır da direk bırakıyorum uyuyor kendisi ses çıkarmadan bilemedim bu oğlan beni parmağında oynatıyor o kesin de. Gündüz beşiğine öyle bırakamıyorum uyumuyor tabi benim ona zamanım da olmuyor emzirerek yada güç bela ayakta sallayarak uyutuveriyırum.2. uykuya geçiremedim eşime pasladım o uyuttu gıkını çıkarmıyor babasına maymun etti evdeki herkesi kendine
Ne zor şey insan yetiştirmek Allah hayırlı evlat olmalarını nasip etsin. Bu kadar zorlukla büyütüyoruz hep o aklıma geliyor. Dün eşim teyzesiyle görüştü oğlu bir kız meselesine hapise girmişti denetimli serbestliği vardı. 2 ay önce yine bir kavgaya karışmış tekrar girmiş 4 ay daha yatacakmış. Teyzenin de kocası iş batırdı kadın ne zorluklarla ev geçindiriyor çalışıyor gece gündüz. Şimdi de ona para yolluyorum işte diyor evlattan çektiğimi kimseden çekmedim iyi günlerini görün dedi ne zor şöyle düşününce. Tek zorlukları uykuları yemekleri olsun inşallah kuzularımız akıllı,ahlaklı olsunlar
Kuzum aşı bağışıklığı güçlü olanlarda ağır geçiyormuş bir doktor arkadaş söyledi inşallah koruyuculuğu da güçlü olsun. Merdivenli evde çocuk bakmak ne zor di mi. Çok dikkat lazım. Bezden ne zaman hazır olursanız o zaman başlarsın eğitime sağlık olsun da.herkes uyku eğitimine başlamış. tebrik ediyorum. tek uyku olayını da tebrik ediyorum. bizim civan ilk uykusuna yatırmazsam vurur sanki bizi. hala 2 uyku. akşam da en geç 9bucuk da uyuyor. 12bucuk 1e1kadar uyanmak da yok ama sonrasi aman tanrimmmmsabah da 7bucukta kalkiyor bu da cok fena ediyor beni
aşı oldum bu arada kızlar. sol kolumda ağrı sol parmağında ağrı takiliyorum dağ başında 2 bebeyle. burda kontrol çok daha zor oldu. heryer merdiven evin ici dahil. dağ tepe . hayaller hayatlar durumunu yaşadım. tuvalet eğitimi verecektim güya. ilk bi denedim 5 kez üstüne işedi yani öyle saat tut götür olayı felan hiç olmadan. bi yapıyor 10 dk sonra yine sonra yinebezi bağladım tekrar. amaaa çocuklar çok mutlu kumun toprağın çimenin açık havanın tadına varıyorlar burda. şükür diyorum bende onlar mutlu olsun. her zaman bu imkanım olmayacak.diger işleride gene erteledim.baharim yine yapamadi bu kadın diyecek
Oh mis sağlıkla gelsin diğerleri de darısı diğer bebelerimizeSena nın azı dişi patlamış
Aynen çok güzelGeç bile kalmışım bunu yapmaya . Bu zamana kadar neden beklemişim bilmiyorum. Cesaret edemedim ya da ne yapacağımı bilemedim sanırım . İnstagramda baldan anne Nin postlarından yola çıkarak kendi kendime verdim eğitim . Bakalım daha iyi olur inşallah .ama benimki de memede uyuşa ben daha çok ertelerdim sanırım . Çünkü kolayıma geliyordu benim ve hoşuma da gidiyordu öyle uyuması
Bende çok okudum onun postlarını bi de irlandalı anne nin bu sayede uyku saatlerini düzenledim o bile çok etkili oldu. Gece de zaten öyle sık uyanan bir çocuk değil uykuya geçirmesi bazı zamanlar zor oluyor o zaman acaba versem mi diyorum ama sonra diyorum ki uyku düzeni var gece de çok sık uyanmıyor uyku eğitimi illa verilecek diye bişey yok diyorum. Sonuçta uykusunu alabilen bir çocuk büyüdükçe de daha da düzelir. Ama sena zaten uyumayı seven bir çocuktu oldum olası, kendi kendine de uyumayı öğrenmesi iyi oldu seni de yormadan uykuya geçmiş olurGeç bile kalmışım bunu yapmaya . Bu zamana kadar neden beklemişim bilmiyorum. Cesaret edemedim ya da ne yapacağımı bilemedim sanırım . İnstagramda baldan anne Nin postlarından yola çıkarak kendi kendime verdim eğitim . Bakalım daha iyi olur inşallah .ama benimki de memede uyuşa ben daha çok ertelerdim sanırım . Çünkü kolayıma geliyordu benim ve hoşuma da gidiyordu öyle uyuması
Ay beni resmen kazıyırlar yataktan uyanmayınca benşm kız saçlarBenimde gözümü korkutuyo bu durumyazın napacaz bakalım
Devam edeyim burdan yanlışlıkla aşağı bastım saçlarımı yolluyor kalk diyeAy beni resmen kazıyırlar yataktan uyanmayınca benşm kız saçlar
Çok şükür iyiyizYa nasıl duyarsız insan bunlar seni sinir olduğum kadar varmış kadından Şimdi nasılsınız inşallah bir sıkıntı yoktur kıyamam sena kuşuna
Hem nasıl yoruyor . Katta iki daire var , kapısı benim kapıya iki adım . Burnumun dibinde. Gelenime gidenime , nereye gittiğime kadar takip eder . Bize biri gelse kapıyı açar kim diye . Rahatsız edici . Stres oluyor insan . Keşke taşınabilsek ama burda kiralık ev bulmak çok zor . Bir de oturduğumuz ev kendimizin maalesef . Satıp başka yerden alacağız . Yaza kaldı , kaç yıldır söylerim eşime ama hep erteledi . Artık yazın bir çaresine bakacağızKuzum keşke bu vesile taşınabilsenşz ordan daha mutlu olabileceğin bir yere bu stres seni çok yoruyor
Ben de uyku eğitimi vermeyi hiç düşünmemiştim . Yormuyordu uyurken önceden . Ama en son kucakta zıplama moduna gelince mecbur kaldım . Uykuya kolay geçiyorsa , eninde sonunda da nasılsa kendi kendine uyumayı öğrenir . Ben odayı 11. Ayda ayırdım . Ayırmadan önce gece daha sık uyanıyordu. Ve ben dayanamayıp yanıma alıyordum . Dediğin gibi sokulup koklaya koklaya yatıyorduBende çok okudum onun postlarını bi de irlandalı anne nin bu sayede uyku saatlerini düzenledim o bile çok etkili oldu. Gece de zaten öyle sık uyanan bir çocuk değil uykuya geçirmesi bazı zamanlar zor oluyor o zaman acaba versem mi diyorum ama sonra diyorum ki uyku düzeni var gece de çok sık uyanmıyor uyku eğitimi illa verilecek diye bişey yok diyorum. Sonuçta uykusunu alabilen bir çocuk büyüdükçe de daha da düzelir. Ama sena zaten uyumayı seven bir çocuktu oldum olası, kendi kendine de uyumayı öğrenmesi iyi oldu seni de yormadan uykuya geçmiş olur
Canım ayak parmağın rahatsız,aşı oldun..gittiğin yer de çocuklara tehlike arz eden bir ortam olduğu icin sürekli teyakkuzda ve gerginsin..şu anda baslamak icin pek uygun bir ortam oluşmamiş giib görünüyor.sikma kendini.insAllah olur. O sık yapma Alide de oldu maalesef. 10 dk ya kalmiyordu altina yapıyorduherkes uyku eğitimine başlamış. tebrik ediyorum. tek uyku olayını da tebrik ediyorum. bizim civan ilk uykusuna yatırmazsam vurur sanki bizi. hala 2 uyku. akşam da en geç 9bucuk da uyuyor. 12bucuk 1e1kadar uyanmak da yok ama sonrasi aman tanrimmmmsabah da 7bucukta kalkiyor bu da cok fena ediyor beni
aşı oldum bu arada kızlar. sol kolumda ağrı sol parmağında ağrı takiliyorum dağ başında 2 bebeyle. burda kontrol çok daha zor oldu. heryer merdiven evin ici dahil. dağ tepe . hayaller hayatlar durumunu yaşadım. tuvalet eğitimi verecektim güya. ilk bi denedim 5 kez üstüne işedi yani öyle saat tut götür olayı felan hiç olmadan. bi yapıyor 10 dk sonra yine sonra yinebezi bağladım tekrar. amaaa çocuklar çok mutlu kumun toprağın çimenin açık havanın tadına varıyorlar burda. şükür diyorum bende onlar mutlu olsun. her zaman bu imkanım olmayacak.diger işleride gene erteledim.baharim yine yapamadi bu kadın diyecek
Oooovv erkenci senakuşSena nın azı dişi patlamış
Hic sorma ya resmen dilim varmadıŞekerim sen de beni güldürdün akşam akşam iyiyim diyemedin haa
dil bile varmamış iyiyim demeye
N Nehir8077 sen de ne canını sıktın yaa senin komşu biraz patavatsızmış ne yemek olursa olsun küçümsenir mi herkesin zorluğu kendine. Ben de ıspanağı hep dondurulmuş alıyorum artık eskiden de hiç sevmezdim yıkamayı şimdi sevmeye ne hacet zaten imkan yok o kadar zaman lavabonun başında durmaya. Eşimin nerdeyse tek sevdiği sebze olmasa hiç zorlamam da işte sebze yeme fırsatı oluyor bana da
Allah Allah neden düzelmedi ki? Bi alerji falan mı geliştirdi acaba yeşimcim? Kaka mukuslu mu? Balgam gibi parçalar var mı?çılgın vallahi durdu elinden tutunca gidiyor emin olmadan bişey yapmaz zaten. keçi burcu tuttu yine. Afedersiniz hala kakasını ishal gibi yapıyor. Günde 2-3 kez. Bol su sıvı takviyesi yapıyorum sanırım azı dişler geliyor el ağızda sürekli
Ben de rast gele öğrendim.okuyorum..Kuran da her surenin bir değil bin sırri var şifası var. Bazen aklima bir sure takiliyor google yazıp bakıyorum.o sekilde öğrendim bunu dasözlüler anlaşıyorlar galiba gece şu saatte anneleri uyutmayalım diye hata da avazı çıktığı kadar bağırıyor alıyor sebebini de anlayamıyoruz bu kadar ağlaması içimizi parçalıyor sürekli okuyorum ŞekerParem inan hatim indiriyorum ama Tarık suresini hiç okumamıştım artık Tarık Suresi nde okuyacağım
Ya zararı bazen bilmeden veriyor bazen hırsla bilerek.ama ögrendigim sey su oldu; aralarina girince ben kötü oluyorum.onlar bi şekilde toparliyorlar.ne kadar fazla mudahele edersem o kadar fazla huzurusuzlar.Alişimle gelinciğim uyurlar kardeş kardeş naif alimden bir zarar gelmez bacısına inşallah
Bu bütün aşılar için mi gecerli acaba? Yoksa korona icin mi?aşı bağışıklığı güçlü olanlarda ağır geçiyormuş bir doktor arkadaş söyledi inşallah koruyuculuğu da güçlü olsun
Ay ne tatlı kadınsın ne güldğm2 kucuk cocugu olmayana ıspanak nedir ki
Benim de en zorlandigim yemek ispanak oldu..ikisi de paça da..ispanak yika yika yikaaaaa
Sıralama aynen bu
Takılma sen..bak o komsu ben olsaydim sana derdim kii oo iyi cesaret oruc oruç iki bebek bi de ıspanak..hem de market sonrası..helal olsun
Geçen komsu sordu nasilsin diye.balkondaydim.iyiyim diyecegime iyi oluyim gibi bi laf cikti..duzeltmeye calistim iyi olaaam cikti..en sonunda gordun ya iyiyim diyemiyorum anla iste halimi dedimkadinlarrin ifadesi
N Nehir8077 ben kızlara katılıyorum evet ıspanağı kendisi kolay pişiyor ama yıkanması eziyet o yüzden hiç kolay değil yani bende gergin olurum son saatlerdeKomşunun canı sıkılmış saracak adam aramışıspanak kolay olur mu hiç yıkaması doğraması ayrı dert. İçli köfteyi kim kaybetmiş de biz bulacaz. Ramazan çarptı hepimizi ben de geriliyorum iftara yakın hele oğlan da durmazsa. Dün yağı dökünce ağlayacaktım sinirden. Regi olacaktım o da gelmedi 5 gün gecikti iyi de oldu aslında bikaç gün daha gecikirse bayrama bağlarım şükür bitti sayılır Ramazan da Allah kabul etsin küçük çocukla tutmak 2 katı zor tabii.
Bu arada ben ıspanak işini bitirdim artık semizotu yapıyorumo daha kolay yıkanıyor en azından
Okudum ama tebrik edemedim hem dişinizi hem de uyku eğitimi izi tebrik ederim ohhAynen çok şükür yormadı . Uykular biraz sıkıntılıydı belki ondandı . Diş , aşı karışmıştı . Neyse iyi de oldu , beni eğitim yoluna sürükledi işteA iyi yapmışsın nasıl da güzel demişsin . Benim içim soğudu valla Sendeki bu şeyden ben de istiyorum . Ben biriktirip biriktirip patlayanlardanım. Hep kendime zararı oluyor bunun da .
Sağolasın canım darısı bütün bebelere ağrısız sızısız inşallah
Benimkiler ihlamurada çay cayada çay diyorlar. Ama tabi bazı sabahlar umut bu çay no diyor. Pekmezli suyu denedim icmediler. Pekmezi direk yiyorlar çikolata olarak.Kız benim Ali de öyleydi.büyüdükçe öğreniyorlar. Ilk zamanlar anladi tabi cay olmadığını anlamaz mi? Ama sonra pes etmedigimi anlayınca o pes ettiya bizim doktorumuz zarari yok açik çayin dedi.ver gitsin seviyorlarsa.ıhlamur da tabi güzel alternatif. Hem şifa deposu. Ben de arada yapıyorum senin gibi.keske duzenli yapabilsem ama nedense unutuyorum Bizim demir eksikligimiz çaydan degildi.ali cok cok alerjikti.kakada hep kan vardi.cocuk bi türlü toplayamadi kendini.ben de bari cay da icmesin dedim.
Gecen gun krep yaptim. Sicakti.oglum soğusun dedim.bi yandan devam ediyorum pisirmeye.bi döndüm arkamı bir bardak suyu devirmiş kreplerededim sen naptın oğlummm soğusun diye su döktüm anne demesin mi? O an ben iptal..çook yorgundum..bitkindim..kızdim önce sonra gülmeye basladım.yersin artık ıslak ıslak dedim.yerim dedi.kiyamadim kuruladim yedi ama bi daha yapma diye tembihledim..şu cocuklar ne alem varlıklar
Herkes öyle diyor peş peşe olmanın artısı olacak diyor. Aslında zaman geçtikçe birşeyler daha çok oturmaya başladı, ama bizlerde yorgunluktan sanırım sabır kalmadı. İnşallah biterde bende göndericem en azından oyun saatine göndericem. Bakalım zaman ne gösterecek.dilzarim bugün öyle yazdım ve tek uyku yaptıkneden çünkü ilk uykuyu 3 saat uyudu. saat 3te uyanınca akşam 8bucukta yatirdim. bol bol kum yiyor hamak keyfi yaptı sıpa. yürümeyi arttırıyor. abisi kuzeni oynadıkça bizimki ciglik cigliga guluyor
ooo hızlı cıktı gelinim. hayırlı olsun dünür
sagolasin canim benim
ay bahar gözümde canlandı da ne güldüm yaama bazen öyle oluyor gerçekten. bizi de anca bizim gibiler anlıyor. tahmini en geç 2 yıla daha rahat oluruz 1 yıl sonra da daha kolay olur herşey diye umut ediyorum pandemi de bitse kreş felan derken hayat normale döner. oyyy ne güzel hayaller di mi
Alemsin şekercim vallahi sesli güldüm. Hergun sabah öğle akşam dışarı çıkıyoruz. Birde alışveriş faslimiz var. Öğle güneşini kaçırmadan çıkarmaya çalışıyorum, güneşte sersem ediyorum çocukları.2 kucuk cocugu olmayana ıspanak nedir ki
Sıralama aynen bu
Kadın zaten sürekli bahçede geleni gideni durduruyor. Sürekli sorular soruyor. Sormasinda beni tanımaya çalışmasında sıkıntı yokta, çok eleştiriyor. Gereksiz yere ne gerek var.Komşunun canı sıkılmış saracak adam aramışıspanak kolay olur mu hiç yıkaması doğraması ayrı dert. İçli köfteyi kim kaybetmiş de biz bulacaz. Ramazan çarptı hepimizi ben de geriliyorum iftara yakın hele oğlan da durmazsa. Dün yağı dökünce ağlayacaktım sinirden. Regi olacaktım o da gelmedi 5 gün gecikti iyi de oldu aslında bikaç gün daha gecikirse bayrama bağlarım şükür bitti sayılır Ramazan da Allah kabul etsin küçük çocukla tutmak 2 katı zor tabii.
Bu arada ben ıspanak işini bitirdim artık semizotu yapıyorumo daha kolay yıkanıyor en azından
Biriktirme canım ya vallahi insanlar gereksiz yere neler sayıyorlar. Bu kadınla atismak boynumun borcu gibi hissediyorum.o elektriği veriyor bana. İnan sen olsan sende illa birşey söylersin zorla laf istiyor. Almadanda susmuyor gerçi hiç susmuyor. Ben delikanlılık yapıp kaçıyorumAynen çok şükür yormadı . Uykular biraz sıkıntılıydı belki ondandı . Diş , aşı karışmıştı . Neyse iyi de oldu , beni eğitim yoluna sürükledi işte
A iyi yapmışsın nasıl da güzel demişsin . Benim içim soğudu vallaSendeki bu şeyden ben de istiyorum . Ben biriktirip biriktirip patlayanlardanım. Hep kendime zararı oluyor bunun da .
Sağolasın canım darısı bütün bebelere ağrısız sızısız inşallah
Canım bu ara enerjim biraz düşük kadında ekstra düşürdü. Hazır ispanak iyi fikir mis. İspanakta ziyade dursam bu seferde çocukları temizleme işi çıkacaktı, bunu anlatamadım bir türlü kadına. Anlatmaya çalıştıkcada gerildim. Birde üzerine kv aradı ordayken, içeri girecegim dedim. Oda işi gücü bırak senin önceliğin çocuklar, onları eylendir gerisini boşver dedi. İnsanlara çok kolay geliyor, kaşığa su dokmeyen insanlar sana gelince çok şey bekliyor. 3 kere cikiyorum sanki sokakta yaticam.Şekerim sen de beni güldürdün akşam akşam iyiyim diyemedin haa
dil bile varmamış iyiyim demeye
N Nehir8077 sen de ne canını sıktın yaa senin komşu biraz patavatsızmış ne yemek olursa olsun küçümsenir mi herkesin zorluğu kendine. Ben de ıspanağı hep dondurulmuş alıyorum artık eskiden de hiç sevmezdim yıkamayı şimdi sevmeye ne hacet zaten imkan yok o kadar zaman lavabonun başında durmaya. Eşimin nerdeyse tek sevdiği sebze olmasa hiç zorlamam da işte sebze yeme fırsatı oluyor bana da
Canım ayak parmağın rahatsız,aşı oldun..gittiğin yer de çocuklara tehlike arz eden bir ortam olduğu icin sürekli teyakkuzda ve gerginsin..şu anda baslamak icin pek uygun bir ortam oluşmamiş giib görünüyor.sikma kendini.insAllah olur. O sık yapma Alide de oldu maalesef. 10 dk ya kalmiyordu altina yapıyordudoktor çocuk hazir degil demek ki zorlama demisti.her cocuk başka.
Oooovv erkenci senakuşgüzel güzel çıksın buyusun inci gibi dizilsin insAllah
Hic sorma ya resmen dilim varmadıkadınlar da şokta oylece baktılar
N Nehir8077 bahar bizim burda öyle komşular var ki çope çöp atarken bile ne atıyorsun diye sorabiliyorlarmişbazı teyzeler fazla meraklı
Allah Allah neden düzelmedi ki? Bi alerji falan mı geliştirdi acaba yeşimcim? Kaka mukuslu mu? Balgam gibi parçalar var mı?
Ben de rast gele öğrendim.okuyorum..Kuran da her surenin bir değil bin sırri var şifası var. Bazen aklima bir sure takiliyor google yazıp bakıyorum.o sekilde öğrendim bunu daAllah kabul etsin inşAllah.
Nesi var acaba kuzumun böyle yaaklima sindirim.problemi geliyor ama kaka testi yapılmiş mıydı? Bir virus ya da bakteri çıkti mı?
Alerji olabilir mi? Yumurtaya 2 3 gün ara verip bir denesen mi acaba? Yumurta safra kesesini en cok çalıstıran gıdaların başinda. Bu kadar ishal demek safra yogun calisiyor demek olabilir mi? Acaba yumurtayı 2 gün kessen degisiklik olur mu?vucut biraz dinlenir mi? Sadece akıl yürütüyorum kızlar siz ne dersiniz
Ya zararı bazen bilmeden veriyor bazen hırsla bilerek.ama ögrendigim sey su oldu; aralarina girince ben kötü oluyorum.onlar bi şekilde toparliyorlar.ne kadar fazla mudahele edersem o kadar fazla huzurusuzlar.
Bu bütün aşılar için mi gecerli acaba? Yoksa korona icin mi?
Ya ama ipek yaUmudum- ne güzel yaptın bu uyku eğitimi işini ben de memeden ayırmadan bu işi yapamam kesin meme bebee diye ağlıyor benimki. Bebeğe sarılarak uyutmaya alıştırmıştım yastıkta yatsın kalmasın diye şimdi bi de bebeee diye ağlama çıktı. Gecenin körü uyanıp meme veriyorum bebee diye ağlıyor bebeği veriyorum memee diye ağlıyor. Gece gece gülesim geliyor haline
Hahaa asya yaDevam edeyim burdan yanlışlıkla aşağı bastım saçlarımı yolluyor kalk diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?