2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hadi gözünüz aydın çok da yormadan çıktı sanırım devamı da öyle gelsin inşallah
Aynen çok şükür yormadı . Uykular biraz sıkıntılıydı belki ondandı . Diş , aşı karışmıştı . Neyse iyi de oldu , beni eğitim yoluna sürükledi işte
A iyi yapmışsın nasıl da güzel demişsin . Benim içim soğudu valla Sendeki bu şeyden ben de istiyorum . Ben biriktirip biriktirip patlayanlardanım. Hep kendime zararı oluyor bunun da .
ooo hızlı cıktı gelinim. hayırlı olsun dünür
Sağolasın canım darısı bütün bebelere ağrısız sızısız inşallah

Şekerim sen de beni güldürdün akşam akşam iyiyim diyemedin haa

dil bile varmamış iyiyim demeye

N Nehir8077 sen de ne canını sıktın yaa senin komşu biraz patavatsızmış ne yemek olursa olsun küçümsenir mi herkesin zorluğu kendine. Ben de ıspanağı hep dondurulmuş alıyorum artık eskiden de hiç sevmezdim yıkamayı şimdi sevmeye ne hacet zaten imkan yok o kadar zaman lavabonun başında durmaya. Eşimin nerdeyse tek sevdiği sebze olmasa hiç zorlamam da işte sebze yeme fırsatı oluyor bana da

Umudum- ne güzel yaptın bu uyku eğitimi işini ben de memeden ayırmadan bu işi yapamam kesin meme bebee diye ağlıyor benimki. Bebeğe sarılarak uyutmaya alıştırmıştım yastıkta yatsın kalmasın diye şimdi bi de bebeee diye ağlama çıktı. Gecenin körü uyanıp meme veriyorum bebee diye ağlıyor bebeği veriyorum memee diye ağlıyor. Gece gece gülesim geliyor haline

Geç bile kalmışım bunu yapmaya . Bu zamana kadar neden beklemişim bilmiyorum. Cesaret edemedim ya da ne yapacağımı bilemedim sanırım . İnstagramda baldan anne Nin postlarından yola çıkarak kendi kendime verdim eğitim . Bakalım daha iyi olur inşallah . ama benimki de memede uyuşa ben daha çok ertelerdim sanırım . Çünkü kolayıma geliyordu benim ve hoşuma da gidiyordu öyle uyuması

Geçmiş olsun canım eşine. Allah yardımcın olsun inşallah ilk yürüme zamanları en zoru sürekli düşüyorlar ama 2 haftaya falan azalıyor inşallah
Saol kuzum daha tam yürüyemiyor zaten ama sürekli yürüme modunda tutun elimden yürüyelim sıralayayım delice emekleyeyim merdivenlere tırmanayım o modda. On göz olduk peşindeyiz
Damat çılgın vallahi durdu elinden tutunca gidiyor emin olmadan bişey yapmaz zaten. keçi burcu tuttu yine. Afedersiniz hala kakasını ishal gibi yapıyor. Günde 2-3 kez. Bol su sıvı takviyesi yapıyorum sanırım azı dişler geliyor el ağızda sürekli
Yanlış ki ne yanlış. Bir de yaz geldi buraya halıların kalkması lazım nasıl olacak heryere gidiyor bilmiyorum
Ah baharım alev topu tut tutabilirsen canı sağolsun
Haninlar bu kizarikliklar kabarikliklar gecmeynce cogalinca acilr gittik özele braz once. Sucicegi geciriyor dedi kaşintı icin ilac yazdı ates de yapar calpol verirsin dedi. 2 haftaya gecer dedi.
Geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl oldu Kadircik iyi ki aşılı aşılı olmasa daha geçirirdi
Sağ ol canım benim eşim biraz daha iyi şükür ata ama hiç durmuyor Daha tam yürüyemiyor adımlıyor duruyor düşüyor sıralıyor elimizden tutup yürümek istiyor ve babasının boyu uzun zaten eğildikçe adamın beni tekrardan nüksediyor İdare ediyoruz vesselam kazasız belasız büyütelim inşallah
İnşallah dönemseldır canım benim çünkü ata da şu sıralar çok mızmız ve huysuz çok Ağlak her şeyi alıyor uykuya geçerken inanılmaz derecede ağlıyor gecenin bir yarısı ağlayarak uyanıyor sanırım dönemsel hepsinde aynı şeyler olduğuna göre geçecektir diye olmalı mı yine güleç sevimli sempatik çocuklar olsunlar inşallah
Çok sağ ol dizlerim peşinden koşuyoruz işte bir an boş bırakmıyoruz vallahi bir de bizim Çok sağ ol dizerim peşinden koşuyoruz işte bir an boş bırakmıyoruz vallahi bir de bizim bahçe Faslımız var İçeri sokamıyoruz çocuğu dışarda diğer çocukların sesini duyduğu an uyuyorsa bile uyanıyor oturuyor Sağlıcakla büyüsünler inşallah yorulmuyorlar da yorulmuyorlar
Hepsi aynımezsem inşallah dönemsel bir şeydir de tekrardan normal hallerine dönerler
Ne güzel etmişsin vallahi bizim için imkansız bir şey ama çokta istediğim Ata’nın odası bir alt katta bizim hani mesafe çok uzak değil dokuz basamak var ama yinede yanyana gibi değil o yüzden bizlede uyumaya devam
Yazık çocukları iki yılları heba oldu gitti umarım önümüzdeki sene onlar için iyi olur şu lanet virüs biter gider de çocuklarda biz de hepimizde rahat ederiz
İnşallah sorunsuz annelere geçersiniz deSize de çocuklara da çok iyi gelir yoksa evde hapis çocuklarında psikolojisi bozuluyor işte bizlerin de
Merhaba canım bizde de uyku problemi var maalesef az uyuyor gündüz tek uyku genelde gece uykuya da on 10:30 gibi zorla kavga dövüş bazen daha da geç olabiliyor sabahın köründe uyanıyor hem fazla yedi gece boyu da kaç kere uyanıyor ne zaman normal bir uykua geçecek merak ediyorum ben de
Antikorun bol olsun canım benim
Bu sözlüler anlaşıyorlar galiba gece şu saatte anneleri uyutmayalım diye hata da avazı çıktığı kadar bağırıyor alıyor sebebini de anlayamıyoruz bu kadar ağlaması içimizi parçalıyor sürekli okuyorum ŞekerParem inan hatim indiriyorum ama Tarık suresini hiç okumamıştım artık Tarık Suresi nde okuyacağım
Ya nasıl duyarsız insan bunlar seni sinir olduğum kadar varmış kadından Şimdi nasılsınız inşallah bir sıkıntı yoktur kıyamam sena kuşuna
Aynen katılıyorum baharım ne biçim insan bunlar ya
Oy o dillerini severim Allaha Mesir gelsin güzel günlerini göstersin inşallah
Allah’ım evlatlarımızın başından bizleri eksik etmesin analı babali büyütelim inşallah kuzularımızın iyi günlerini görelim tırnaklarına taş değilmesin inşallah
Evet mantıklı hemen bir anda yapmaktansa arada tek çift giderim ben de bir süre dediğin gibi bazen 8 gibi uyanıyor nadir de olsa.
Sen yaparsın misin Allah’ım esirgesin seni
Alişimle gelinciğim uyurlar kardeş kardeş naif alimden bir zarar gelmez bacısına inşallah
Kuzum keşke bu vesile taşınabilsenşz ordan daha mutlu olabileceğin bir yere bu stres seni çok yoruyor
Artık sürü bağışıklığı diyorlar çok sıkıntılı süreçler umarım hepimiz ailelerimiz sorunsuz eksilmeden atlatırız bu süreci size de tekrar geçmiş olsun
Eşine geçmiş olsun canım ata kuzuma da maşallah ayaklanmış
Saol kuzum tam yürümüyorsa da çok istekli elimizden tutup koşturuyor
Bizimki de öyle çeçencim yani ağlaması neyse de kükrüyo resmen gece sessizliği bi de duyan işkence ediyoruz sanacak öyle bi feryat şeklinde ağlıyo son zamanlarda. Memesiz uykuya cesaretim yok
Hepsi ağlak oldu bu dönemseldir diyorum inşallah
Kıyamam kuzulara dertlerini böyle ifade ediyorlar ilşte
Ahhh anne yanı o ne güzel manzaradır.
Kızlar elif gece 00 da anca uyudu 3te kalktı 6 ya geliyordu uyudu. 10.30 da kalktı simdi oglen uykusuna bile direndi.hem uyumak istiyor hem uyuyamiyor. Dişi kızarmış ondandır insAllah
Vallahi diş diyorum bende her huysuzluğuna ama 3 te kaldı bizim ağzını da elletmiyor bilemiyorum ne var ne yok
Sağolasın kuzum valla ben gidemedim o gelsem mi dedi hemen kapat dedim bilet aldım öyle böyle değişiklik hepimize iyi geliyor
Ne iyi etmiş anneciğin. Gözün aydın adaşım. Anneciğine hürmetler
Uyku eğitimi mi verdin Sena kuşuma annesi bol uykular olsun inşallah
Çok ellekler canı saolsun GÖKTUĞ paşamın.
Çokça amin. Çok zor emek emek büyüyorlar Allahtan korkan kuldan utanan ahlaklı akıllı kullardan olsunlar inşallah. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın kuzularımızı

Kuzum aşı bağışıklığı güçlü olanlarda ağır geçiyormuş bir doktor arkadaş söyledi inşallah koruyuculuğu da güçlü olsun. Merdivenli evde çocuk bakmak ne zor di mi. Çok dikkat lazım. Bezden ne zaman hazır olursanız o zaman başlarsın eğitime sağlık olsun da.
Sena nın azı dişi patlamış
Oh mis sağlıkla gelsin diğerleri de darısı diğer bebelerimize

Aynen çok güzel gece de yanımda yatıyor aramızda ama yatak 3 kişilik onun yeri benimki kadar var gene de gelip bana yapışıyor babası fotomuzu çekmiş bi kere kafası benim yastıkta gelmiş dibimde yatıyor ben de öyle duymuştum doktorum da gündüz çalışıyorsun gece emmeye kalksın emsin seni demişti. bir yerde de çalışan anneler bebekleriyle beraber yatsın ki gece özlem gidersinler diye okumuştum bir şekilde telafi etmeye çalışıyorum işte.. kendi sıkılana kadar böyle gideriz bakalım Allah nasip ederse

Son düzenleme:
Bende çok okudum onun postlarını bi de irlandalı anne nin bu sayede uyku saatlerini düzenledim o bile çok etkili oldu. Gece de zaten öyle sık uyanan bir çocuk değil uykuya geçirmesi bazı zamanlar zor oluyor o zaman acaba versem mi diyorum ama sonra diyorum ki uyku düzeni var gece de çok sık uyanmıyor uyku eğitimi illa verilecek diye bişey yok diyorum. Sonuçta uykusunu alabilen bir çocuk büyüdükçe de daha da düzelir. Ama sena zaten uyumayı seven bir çocuktu oldum olası, kendi kendine de uyumayı öğrenmesi iyi oldu seni de yormadan uykuya geçmiş olur

Ya nasıl duyarsız insan bunlar seni sinir olduğum kadar varmış kadından Şimdi nasılsınız inşallah bir sıkıntı yoktur kıyamam sena kuşuna
Çok şükür iyiyiz
Kuzum keşke bu vesile taşınabilsenşz ordan daha mutlu olabileceğin bir yere bu stres seni çok yoruyor
Hem nasıl yoruyor . Katta iki daire var , kapısı benim kapıya iki adım . Burnumun dibinde. Gelenime gidenime , nereye gittiğime kadar takip eder . Bize biri gelse kapıyı açar kim diye . Rahatsız edici . Stres oluyor insan . Keşke taşınabilsek ama burda kiralık ev bulmak çok zor . Bir de oturduğumuz ev kendimizin maalesef . Satıp başka yerden alacağız . Yaza kaldı , kaç yıldır söylerim eşime ama hep erteledi . Artık yazın bir çaresine bakacağız
Ben de uyku eğitimi vermeyi hiç düşünmemiştim . Yormuyordu uyurken önceden . Ama en son kucakta zıplama moduna gelince mecbur kaldım . Uykuya kolay geçiyorsa , eninde sonunda da nasılsa kendi kendine uyumayı öğrenir . Ben odayı 11. Ayda ayırdım . Ayırmadan önce gece daha sık uyanıyordu. Ve ben dayanamayıp yanıma alıyordum . Dediğin gibi sokulup koklaya koklaya yatıyordu insanın hoşuna gidiyor o da , ama her yerim de tutuluyordu aynı yatakta üç kişi bir de ben evdeyim , dediğin gibi İpek için telafi oluyordur o durum .

Biraz alıntı yapmıştım ama silinmiş kime ne diyecektim unuttum ama
Hatırladığım sadece misskokulumm bizim burda halı yıkamalar açık canım.belki orda da açıktır bir bak istersen.benim de başima geldi o durum.kötü bir durum ama goktugun ankara havası oynadığını düşündüğümde bir gülesim gelmiyor değil bezelyelerinizi de afiyetle yemek nasip olsun insAllah demek mevsimi geldi.bak onun bile farkına varamamışim.bizim evde de bezelye sevilir ben de almalıyım terapi gibi oluyor onlari ayıklamak dur ben de Aliskodan yardim alayım

Helinnnnn canım aşı için şifa olsun demiş miydim şifa olsun antikorun saglam olsun inşAllah

Ayy kızlar bu gece hıdrellez gecesi 5 mayısi 6 mayısa baglayan gece yani. annem hidrellez sabahi hepimize yesil dalla hafifçe vurur bahar geldi diye sevincle uyandırırdı.o yapraklar yuzume vururken miss gibi kokar bi sevinç kalkardım.kisa kollu giymek dondurma yemek artık serbest demekti.çocuklugumda hıdrellez çok önemliydi
dondurma ve kısa kol demekti yazın habercisiydi

Ee bir de Hz ilyas as ile Hz Hızır as ın buluşma günü bugün❤bugün bazı hanelere hazreti Hızır ın geldiği söylenir.bazen erkek bazen kadin bazen çocuk bazen yaşli bazen fakir bazen zengin kılığında gelirmiş.elinin baş parmağında kemigi yokmuş.tek bilinen sırrı bu bize gelir mi bilmem ama dua edecegim yine de sadaka vermek için de uygun bir gün ama iste kapanma var. Çocuk falan bulup sevindirsek güzel olurdu

Canım ayak parmağın rahatsız,aşı oldun..gittiğin yer de çocuklara tehlike arz eden bir ortam olduğu icin sürekli teyakkuzda ve gerginsin..şu anda baslamak icin pek uygun bir ortam oluşmamiş giib görünüyor.sikma kendini.insAllah olur. O sık yapma Alide de oldu maalesef. 10 dk ya kalmiyordu altina yapıyordu doktor çocuk hazir degil demek ki zorlama demisti.her cocuk başka.
Sena nın azı dişi patlamış
Oooovv erkenci senakuş güzel güzel çıksın buyusun inci gibi dizilsin insAllah
Hic sorma ya resmen dilim varmadı kadınlar da şokta oylece baktılar
N Nehir8077 bahar bizim burda öyle komşular var ki çope çöp atarken bile ne atıyorsun diye sorabiliyorlarmiş bazı teyzeler fazla meraklı
Allah Allah neden düzelmedi ki? Bi alerji falan mı geliştirdi acaba yeşimcim? Kaka mukuslu mu? Balgam gibi parçalar var mı?
Ben de rast gele öğrendim.okuyorum..Kuran da her surenin bir değil bin sırri var şifası var. Bazen aklima bir sure takiliyor google yazıp bakıyorum.o sekilde öğrendim bunu da Allah kabul etsin inşAllah.
Nesi var acaba kuzumun böyle ya aklima sindirim.problemi geliyor ama kaka testi yapılmiş mıydı? Bir virus ya da bakteri çıkti mı?
Alerji olabilir mi? Yumurtaya 2 3 gün ara verip bir denesen mi acaba? Yumurta safra kesesini en cok çalıstıran gıdaların başinda. Bu kadar ishal demek safra yogun calisiyor demek olabilir mi? Acaba yumurtayı 2 gün kessen degisiklik olur mu?vucut biraz dinlenir mi? Sadece akıl yürütüyorum kızlar siz ne dersiniz
Alişimle gelinciğim uyurlar kardeş kardeş naif alimden bir zarar gelmez bacısına inşallah
Ya zararı bazen bilmeden veriyor bazen hırsla bilerek.ama ögrendigim sey su oldu; aralarina girince ben kötü oluyorum.onlar bi şekilde toparliyorlar.ne kadar fazla mudahele edersem o kadar fazla huzurusuzlar.
aşı bağışıklığı güçlü olanlarda ağır geçiyormuş bir doktor arkadaş söyledi inşallah koruyuculuğu da güçlü olsun
Bu bütün aşılar için mi gecerli acaba? Yoksa korona icin mi?

Ay ne tatlı kadınsın ne güldğm

N Nehir8077 ben kızlara katılıyorum evet ıspanağı kendisi kolay pişiyor ama yıkanması eziyet o yüzden hiç kolay değil yani bende gergin olurum son saatlerde yav 2 çocukla oruç tutmak kolay mı ne darlıyon işte

Okudum ama tebrik edemedim hem dişinizi hem de uyku eğitimi izi tebrik ederim ohh

Benimkiler ihlamurada çay cayada çay diyorlar. Ama tabi bazı sabahlar umut bu çay no diyor. Pekmezli suyu denedim icmediler. Pekmezi direk yiyorlar çikolata olarak.
Krepler boşa gitmemiş sonuçta yemişler, ıslak seviyor demekki.
Herkes öyle diyor peş peşe olmanın artısı olacak diyor. Aslında zaman geçtikçe birşeyler daha çok oturmaya başladı, ama bizlerde yorgunluktan sanırım sabır kalmadı. İnşallah biterde bende göndericem en azından oyun saatine göndericem. Bakalım zaman ne gösterecek.
Alemsin şekercim vallahi sesli güldüm. Hergun sabah öğle akşam dışarı çıkıyoruz. Birde alışveriş faslimiz var. Öğle güneşini kaçırmadan çıkarmaya çalışıyorum, güneşte sersem ediyorum çocukları.
İyiyim bile diyemedin demek, geçende aynı kadın nasılsın diye sordu, Allah'a şükür iyi diyelim iyi olalım dedim. Neyin varda iyiyim diyemedin niye sukursuzsun 2 tane meleğin var hiç yakışıyor mu dedi. Açıklama yaptıkça bozuyor, sözün gelişi diyorum bozuyor. Bende bak iyi olma şansımda kalmadı, karşılıklı kırılıyoruz dedim. Bı girdi nasıl sevildiğinden, kimlerin istediğinden çıktı. Övdü de övdü ağzım açık dinledim.
Kadın zaten sürekli bahçede geleni gideni durduruyor. Sürekli sorular soruyor. Sormasinda beni tanımaya çalışmasında sıkıntı yokta, çok eleştiriyor. Gereksiz yere ne gerek var.
Halıya da yağ zor bir durum, insan bozuluyor bazen hiç olmadık iş çıktığında. Ama çocuklara baksan ariyirlar acaba nerede ne saklamisiz diye.
Biriktirme canım ya vallahi insanlar gereksiz yere neler sayıyorlar. Bu kadınla atismak boynumun borcu gibi hissediyorum.o elektriği veriyor bana. İnan sen olsan sende illa birşey söylersin zorla laf istiyor. Almadanda susmuyor gerçi hiç susmuyor. Ben delikanlılık yapıp kaçıyorum
Canım bu ara enerjim biraz düşük kadında ekstra düşürdü. Hazır ispanak iyi fikir mis. İspanakta ziyade dursam bu seferde çocukları temizleme işi çıkacaktı, bunu anlatamadım bir türlü kadına. Anlatmaya çalıştıkcada gerildim. Birde üzerine kv aradı ordayken, içeri girecegim dedim. Oda işi gücü bırak senin önceliğin çocuklar, onları eylendir gerisini boşver dedi. İnsanlara çok kolay geliyor, kaşığa su dokmeyen insanlar sana gelince çok şey bekliyor. 3 kere cikiyorum sanki sokakta yaticam.

Ya ama ipek ya yerim kocaman öp yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…