- 11 Şubat 2008
- 7.254
- 17.434
- 773
- 41
Aman deyerjanla foşur foşur yıkamıştım şimdi kaldırayım da balkonda kurusun dedim elim sürdüm ki yağlı halenAy deme ya çok fena olmuş bulaşık deterjanı iyi gelir bence
O da emme aşkından kaynaklıEylül 8.30 9 gibi kalkıyor sabah. Öğlen 1.3 2 gibi uyuyor. 1.3 saat ya da 2 saat kadar. Gece 9 9.30 gibi yatıyor. Ama çok uyanıyor sabaha kadar. Gece uykusundan bir kere uyansa mükemmel bir düzen var diyeceğim ama işte
Güzel sistemmiş jadecim tenk yuuKuzum bizim 7 8 gibi kalkıyor o aralarda 12.30 gibi yatıyor 2 3 saati zorluyoruz emerek falan sonrasında da 9 gibi uyuyor geri
Kaçta uyandı bizim yakışıklı canım? Tek uykunun sabah geç kalkmaya faydası var mı diye merak ediyorumGüzel sistemmiş jadecim tenk yuu
8de uyandı ömründe ilk kezKaçta uyandı bizim yakışıklı canım? Tek uykunun sabah geç kalkmaya faydası var mı diye merak ediyorum
Aman maşşallah canım. Ben de gündüz az uyuttuğumda 7 buçuk gibi uyanıyor. Onu farkettim şükür. Dün 2.uykusunu fazla uyudu benim işim çoktu uyandıramadım 2 saate yaklaşmıştı uykusu kaldırdığımda sabah 6 da uyandı8de uyandı ömründe ilk kezsanki de faydası var miss ama bunlara belli olmaz yarın bi bakmışım 7de dikilmiş
ne zor bir anne baba için emek emek büyüttüğün evladını öyle görmek. Allah hem bize eşimize ve çocuklarımıza iyi evlat olmayı daim kılsın. bunun yaşlılığı da var. vefalı olmak büyük erdem.Hadi gözün aydın olsun canımya işte bizim kararlı olup çocukların ayak uydurmayacağı şey yok aslında benimki de dengesiz bazen istemiyor beşiğine koyunca nasıl ağlıyor 2 akşamdır da direk bırakıyorum uyuyor kendisi ses çıkarmadan bilemedim bu oğlan beni parmağında oynatıyor o kesin de. Gündüz beşiğine öyle bırakamıyorum uyumuyor tabi benim ona zamanım da olmuyor emzirerek yada güç bela ayakta sallayarak uyutuveriyırum.2. uykuya geçiremedim eşime pasladım o uyuttu gıkını çıkarmıyor babasına maymun etti evdeki herkesi kendine
Ne zor şey insan yetiştirmek Allah hayırlı evlat olmalarını nasip etsin. Bu kadar zorlukla büyütüyoruz hep o aklıma geliyor. Dün eşim teyzesiyle görüştü oğlu bir kız meselesine hapise girmişti denetimli serbestliği vardı. 2 ay önce yine bir kavgaya karışmış tekrar girmiş 4 ay daha yatacakmış. Teyzenin de kocası iş batırdı kadın ne zorluklarla ev geçindiriyor çalışıyor gece gündüz. Şimdi de ona para yolluyorum işte diyor evlattan çektiğimi kimseden çekmedim iyi günlerini görün dedi ne zor şöyle düşününce. Tek zorlukları uykuları yemekleri olsun inşallah kuzularımız akıllı,ahlaklı olsunlar
Bilmezler mi yaramazlık yapıp sevimli bakış atmayı da iyi bilirlerAman deyerjanla foşur foşur yıkamıştım şimdi kaldırayım da balkonda kurusun dedim elim sürdüm ki yağlı halenyağ çözü tekrar sıktım arkasına rengi atarsa da arkası atsın dedim. Sabah tekrar yıkıycam inşallah. Akşam da gitmiş tekrar alacakmış yağ şişesini bana bakıp hııı diyor elini sallayarak suçunu da biliyor kızmadım ama görünce bir sesim içine kaçtı bakışımdan anladı
Ama artık erken sabah oluyor diye daha erken kalkmalar başladı 6 da kalktı bugünGüzel sistemmiş jadecim tenk yuu
Ohh maşallah demekki o da odasının ayrılmasını bekliyormuşAman maşşallah canım. Ben de gündüz az uyuttuğumda 7 buçuk gibi uyanıyor. Onu farkettim şükür. Dün 2.uykusunu fazla uyudu benim işim çoktu uyandıramadım 2 saate yaklaşmıştı uykusu kaldırdığımda sabah 6 da uyandıgece odasını ayırdığımdan beri çok daha güzel uyuyor ama şükür. 1 kere emip uyuyor.
Benimde gözümü korkutuyo bu durumAma artık erken sabah oluyor diye daha erken kalkmalar başladı 6 da kalktı bugün
Asim da Civan gibi 15 dk da olsa uyuyacak, uykusu gelince üzerime tırmanmaya başlıyor, cocuklar için çok iyi gerçekten bag bahçe yayla imkanları, bol bol gezinirler, yanaklari pembe pembe olur yayla kuzulariminherkes uyku eğitimine başlamış. tebrik ediyorum. tek uyku olayını da tebrik ediyorum. bizim civan ilk uykusuna yatırmazsam vurur sanki bizi. hala 2 uyku. akşam da en geç 9bucuk da uyuyor. 12bucuk 1e1kadar uyanmak da yok ama sonrasi aman tanrimmmmsabah da 7bucukta kalkiyor bu da cok fena ediyor beni
aşı oldum bu arada kızlar. sol kolumda ağrı sol parmağında ağrı takiliyorum dağ başında 2 bebeyle. burda kontrol çok daha zor oldu. heryer merdiven evin ici dahil. dağ tepe . hayaller hayatlar durumunu yaşadım. tuvalet eğitimi verecektim güya. ilk bi denedim 5 kez üstüne işedi yani öyle saat tut götür olayı felan hiç olmadan. bi yapıyor 10 dk sonra yine sonra yinebezi bağladım tekrar. amaaa çocuklar çok mutlu kumun toprağın çimenin açık havanın tadına varıyorlar burda. şükür diyorum bende onlar mutlu olsun. her zaman bu imkanım olmayacak.diger işleride gene erteledim.baharim yine yapamadi bu kadın diyecek
Sena nın azı dişi patlamış
Boşver tadını çıkar canım wc eğitimi en rahat kendi evinde verirsin hem belli mi olur iki kardeş birlikte öğreniverirlerherkes uyku eğitimine başlamış. tebrik ediyorum. tek uyku olayını da tebrik ediyorum. bizim civan ilk uykusuna yatırmazsam vurur sanki bizi. hala 2 uyku. akşam da en geç 9bucuk da uyuyor. 12bucuk 1e1kadar uyanmak da yok ama sonrasi aman tanrimmmmsabah da 7bucukta kalkiyor bu da cok fena ediyor beni
aşı oldum bu arada kızlar. sol kolumda ağrı sol parmağında ağrı takiliyorum dağ başında 2 bebeyle. burda kontrol çok daha zor oldu. heryer merdiven evin ici dahil. dağ tepe . hayaller hayatlar durumunu yaşadım. tuvalet eğitimi verecektim güya. ilk bi denedim 5 kez üstüne işedi yani öyle saat tut götür olayı felan hiç olmadan. bi yapıyor 10 dk sonra yine sonra yinebezi bağladım tekrar. amaaa çocuklar çok mutlu kumun toprağın çimenin açık havanın tadına varıyorlar burda. şükür diyorum bende onlar mutlu olsun. her zaman bu imkanım olmayacak.diger işleride gene erteledim.baharim yine yapamadi bu kadın diyecek
Aşk olsun neden öyle diyeyim. Demekki gerçekten hazır değilmişsin. Kendin diyorsun heryer merdiven ekstra korumam gerekiyor diye. Birde hesap dışı sağlık problemide eklendi, kolay değil aşkım. Hele 2 küçükle bazen en kolay şey bile, bizlere külfet geliyor. En basidi dün akşama yakın markete çıktım,dönüşte bahçede komşu acelen ne biraz otur dedi. Bende ıspanak yapmam lazim oturamam çocuklar aç dedim. İspanakta ne var bende içli köfte yapican sandım. 2 dakikada şıp şak dedi. 2 çocukla öyle olmuyor diyorum. Ispanağın canından ne olacak diyor. Baktım uzatiyorda uzatıyor sayıyor,herkes uyku eğitimine başlamış. tebrik ediyorum. tek uyku olayını da tebrik ediyorum. bizim civan ilk uykusuna yatırmazsam vurur sanki bizi. hala 2 uyku. akşam da en geç 9bucuk da uyuyor. 12bucuk 1e1kadar uyanmak da yok ama sonrasi aman tanrimmmmsabah da 7bucukta kalkiyor bu da cok fena ediyor beni
dilzarim bugün öyle yazdım ve tek uyku yaptıkAsim da Civan gibi 15 dk da olsa uyuyacak, uykusu gelince üzerime tırmanmaya başlıyor, cocuklar için çok iyi gerçekten bag bahçe yayla imkanları, bol bol gezinirler, yanaklari pembe pembe olur yayla kuzularimin
ooo hızlı cıktı gelinim. hayırlı olsun dünürSena nın azı dişi patlamış
sagolasin canim benimBoşver tadını çıkar canım wc eğitimi en rahat kendi evinde verirsin hem belli mi olur iki kardeş birlikte öğreniverirler
Geçmiş olsun antikorun bol olsun inşallah
ay bahar gözümde canlandı da ne güldüm yaAşk olsun neden öyle diyeyim. Demekki gerçekten hazır değilmişsin. Kendin diyorsun heryer merdiven ekstra korumam gerekiyor diye. Birde hesap dışı sağlık problemide eklendi, kolay değil aşkım. Hele 2 küçükle bazen en kolay şey bile, bizlere külfet geliyor. En basidi dün akşama yakın markete çıktım,dönüşte bahçede komşu acelen ne biraz otur dedi. Bende ıspanak yapmam lazim oturamam çocuklar aç dedim. İspanakta ne var bende içli köfte yapican sandım. 2 dakikada şıp şak dedi. 2 çocukla öyle olmuyor diyorum. Ispanağın canından ne olacak diyor. Baktım uzatiyorda uzatıyor sayıyor,
abla darlama beni bu kadar, ben zaten ortalıkta deli gibi geziyorum. Allah aşkına nefes alamıyorum, ispanakta yapmicam bütün hevesim kaçtı dedim. Çocuklar ne yiyecek dedi hala susmuyor, bende çorba var gel vereyim diyor. Zıkkım yedircem şimdi eve gireyim daha sen beni çevirme orucumda gidiyor dedim girdim. Yani tahammülum çok kalmadı eskisi gibi. Çocuklarda yanımda bağırış cagris nasıl sohbet edecekse. Birazda onların bagarmasi gerdi beni. Oruçtanmi yorgunluktan mı çekemedim kadını. Kendini en iyi hissetigin zaman öğretirsin gözünde büyütme Allah sağlık versin.
2 kucuk cocugu olmayana ıspanak nedir kiAşk olsun neden öyle diyeyim. Demekki gerçekten hazır değilmişsin. Kendin diyorsun heryer merdiven ekstra korumam gerekiyor diye. Birde hesap dışı sağlık problemide eklendi, kolay değil aşkım. Hele 2 küçükle bazen en kolay şey bile, bizlere külfet geliyor. En basidi dün akşama yakın markete çıktım,dönüşte bahçede komşu acelen ne biraz otur dedi. Bende ıspanak yapmam lazim oturamam çocuklar aç dedim. İspanakta ne var bende içli köfte yapican sandım. 2 dakikada şıp şak dedi. 2 çocukla öyle olmuyor diyorum. Ispanağın canından ne olacak diyor. Baktım uzatiyorda uzatıyor sayıyor,
abla darlama beni bu kadar, ben zaten ortalıkta deli gibi geziyorum. Allah aşkına nefes alamıyorum, ispanakta yapmicam bütün hevesim kaçtı dedim. Çocuklar ne yiyecek dedi hala susmuyor, bende çorba var gel vereyim diyor. Zıkkım yedircem şimdi eve gireyim daha sen beni çevirme orucumda gidiyor dedim girdim. Yani tahammülum çok kalmadı eskisi gibi. Çocuklarda yanımda bağırış cagris nasıl sohbet edecekse. Birazda onların bagarmasi gerdi beni. Oruçtanmi yorgunluktan mı çekemedim kadını. Kendini en iyi hissetigin zaman öğretirsin gözünde büyütme Allah sağlık versin.
Komşunun canı sıkılmış saracak adam aramışAşk olsun neden öyle diyeyim. Demekki gerçekten hazır değilmişsin. Kendin diyorsun heryer merdiven ekstra korumam gerekiyor diye. Birde hesap dışı sağlık problemide eklendi, kolay değil aşkım. Hele 2 küçükle bazen en kolay şey bile, bizlere külfet geliyor. En basidi dün akşama yakın markete çıktım,dönüşte bahçede komşu acelen ne biraz otur dedi. Bende ıspanak yapmam lazim oturamam çocuklar aç dedim. İspanakta ne var bende içli köfte yapican sandım. 2 dakikada şıp şak dedi. 2 çocukla öyle olmuyor diyorum. Ispanağın canından ne olacak diyor. Baktım uzatiyorda uzatıyor sayıyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?