2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

canim bunun dogu ile bati ile alakasi yok..benimkiler batili da noluyor..hep ayni seyleri yasadim kucucuk bebgime daha 5 aylik falandi herhalde mandalina suyu emdiriyordu israrla ya yapma bak bogazina kacacak derken yavrum hup diye bir cekti bogazina kacti cocuk morardi mi vurduk sirtina asagi verdik basini da cikti sukur Rabbime..ama o son oldu bir daha elini suremedi.nne zaman bisey verecek olsa lafimi soyledim.hatirlattim..daha hala korkar bisey verirken.hic kalbi kirilir diye korkmayin valla.bu cocugu biz tasiyoruz.bizbuyutuyoruz.once guzellikle gulumseyerek soyleyin.baktiniz olmuyor net bi sekilde uyarin.hatta esiniz uyarsin.nedense ogullarinin sozunu daha cok dinlerler hep

Ben de baştan ayırmayı düşünüyorum yatağı, bir ihtimal ilk 3 ay falan anne yanı kullanırım belki.. Kamera ve telsiz alacağım. Düşünüyorum da kaçımızın annesinin boş vakti vardı da sürekli ten tene temas ettik. Çok şükür özgüvenimiz yerinde..

Bu arada ben ve eşim cinsel terapi almıştık, ayrıca çocuk cinselliği ve mahremiyet eğitimi de aldık o süreçte.. Doktor 2 yaşındaki çocuğun artık her şeyin farkında olduğunu ve ebeveyn odasının kapısının kapatılması gerektiğini, hatta çocuklarla anne baba yatağının üzerinde oyun dahi oynanmaması gerektiğini söylemişti. Belki 2 yaş ne anlar diyebilirsiniz ama bilinç altında etkileri çok fazla oluyor bu tarz şeylerin..

aayy ayy anlatılanlar i okuyunca anlatasim geldi.
ah benim de basima geldi.surekli mama diye israr edenler !!!! bu cocuk Aç ondan agliyor diyenler.gazi var ondan dersin amaa yooooook anlamazlar.mama mama da mama da mama diye tuttururlar.israrla vermedim.üstelik bebeğim cok iyi kilo aliyordu anne sutuyle.taa ki 4. aya kadar.artik dayanamadim beni de ikna ettiler.mama verdim.hay vermez olaydim.bebegim inek sutu alerjisi varmis.basladi kabarmaya kakasından kan gelmeye basladı.mamayi kestik.ama bağirmalar bitmedi.meger benim yediklerim de etki ediyormus.ben de basladim sıkı diyet yapmaya.neden olduğunu anlayana kadar her yiyecegi denedik.taa ki 8. ayda doktor kesin sut alerjisi dedi de rahatladik.en azindan sebebi bulundu.asiri zor gunler yasadim.22 aylikken gecti alerjimiz.ama bilip bilmeden mama vermeyin kim ne derse desin.belki de erkenden mama verdigim icin bagırsaklar daha da hassaslasti.tabi eğer sutunüz yetmiyorsa doktor tavsiyesi ile mama başlarsiniz o mecbur.

Bebitoslarinin cinsiyetini simdiden ogrenen anneler tebrikk ederim Allahin izniyle hepimiz saglikla kucagimiza alalim ins.
Ben yarin ikili testi yapitiricam TSH degerim eylulde 5.43 cikti doktor yeniden istedi bugun verdim 3.33 cikti Endokrin doktoruna yonlendirdi en erken pazartesiye randevu alabildim ins tiroid denen illet bebegime zarar vermez gebelik oncesi yoktu gebelikle beraber artti moralim cok bozuk

Aslında doğumdan sonra bi süre çalışmayı düşünmüyorum ama bi arkadaşım yine de al dedi göğüslerin ağrıyabilir sağman gerekebilir falan dedi bilemedim ben de
İlk bebeğimde medela süt sağma makinası almıştım 4 aylıkken yarım gün işe başladığım için. 2. De de bebeğim 1 ay kuvözde kaldı bu süreçte hep o makinayla sağdım. Bebek çıkana kadar derin dondurucu dolmuştu sütlerle. Çok memnun kaldım ben. 3.de de kullanacağım nasipse. İşten gelince bir memeyi bebeğe verip birini bir yandan sağıyordum. Diğer günün bir öğünü oluyordu.
Bir de benim ilk kızımda hafif reflü ve gaz vardı çokca. Biberon olarak Dr. Browns kullandım. Herkese tavsiyemdir. Bebeğin gaz yutmasını çok çok azaltıyor içindeki hortumu sayesinde. Diğer biberonlar hikaye kalıyor onun yanında.

Malesef ki 35 in üstünde bu sıkıntı hep var. Doktor olumsuz bşy söylememiş bence içiniz ferah olsun sağlıkla gelecektr bebeğiniz inşallahstres yapılack bi durum yok bana kalırsa.
Ölçümler iyi çıkmış, yaş riski çıkıyor maalesef. Ben de yaptırmayı düşünmüyorum. Rabbim bu mucizeyi göndermiş, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. İçerde atan bir kalp var. Ve inşallah sağlıkla gelir

benim doktorum sakin kendi kendine susar diye bekleme dedi.bu cocugu yipratir dedi.o seni ozluyor sana ve kokuna ihtiyaci var dedi.agladiginda ilgilen illa kucaga almana gerek yok onla konus dedi.ayri yatmasi da cok onemli.oyle oyle alisacak dunyaya demisti..benim oglum cok aglayan bir bebekti

İnşallah bu sefer bebişlerimiz uslu bebişler olurlar ağlayan uyumayan yemeyen çocuk nedir en iyi ben bilirim canım tabi sağlıkları yerinde olsun geri hiç önemli diil nasıl olsa büyüdükçe düzeliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…