- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Bende aynı durumdayım çok merak ediyorum ya değişir mi acabaValla at bence canım anlıyorlar çünkü ben dün ultrasonda görür görmez kız dedim ama doktorum yüzde 70 erkek dedi
Bilmiyorum canım ama değişmez gibime geliyorBende aynı durumdayım çok merak ediyorum ya değişir mi acaba
Kızlar günaydın. Az önce bir konu okudum. 2 aylık bebeğin emziğine kayınpeder meyva sürüyormuş kek sürüyormuş annesi olmayınca çocuk meme almayı bile bırakmış.
Size bir derdimi yazacağım görünce duramadım. Ben doğuya gelin geldim. Görümcemin geçenlerde bir kızı oldu. Bizde oturmaya gittik. Orda konu oldu. Dediler ki küçücük bebeğin gözüne limon sıkmışlar evet yanlış duymadınız. Bende nasıl yani olur mi öyle şey dedim. Ordan kayınvalidesi bizim çocuğumuz sanane tarzı bir şey söyledi. Bende dedim ki kusara bakmayın ama benim çocuğum olursa aslaa böyle şeyler yaptırmam dedim. Çocuk nasıl ağlamış garibim. Benim kendi kayınvalidemde çocuğun emziğine ne bulursa sürdü daha 3 4 aylıkken. Ben böyle bir şeye kesinlikle izin vermem. Yani bebeğim doğurduktan sonra bekliyor beni asıl sıkıntılar. Ben diyorum ki 6 aydan önce ek gıda verilmez anne sürme diyorum görümce hanım ben bebeğimi bu kadar sakınmıyorum her şeyden diyor. Yani cahillik mi diyin ne dersiniz artık bu olaya. O kadar uzman doktor yanlış biliyor bunlar doğrusunu biliyor galiba. Allah yardımcım olsun benim.
Ben de baştan ayırmayı düşünüyorum yatağı, bir ihtimal ilk 3 ay falan anne yanı kullanırım belki.. Kamera ve telsiz alacağım. Düşünüyorum da kaçımızın annesinin boş vakti vardı da sürekli ten tene temas ettik. Çok şükür özgüvenimiz yerinde..Ben ilkinde üç aylıkken emzirmeyi de devam etmediğimden ayırdık odasını telsiz aldım ki bunda da hemen almayı düşünüyorum evim büyük tv açıkken diğer odayı duymayabilirim ya da mutfakta ilken falan uyuyunca telsizi bırakırım yanına diye düşünüyorum ayrı yatmasından dolayı sıkıntı yaşamadık..özgüven konusunda evet insanlarla yani büyüklerle konuşurken çok girişken değil ama yaşıtları ile gayet iyi, tabi bunda benim yabancılarla konuşma konusundaki telkinlerim de etkili çok girişken olmamasında...
Ya sana söylemediyse belki banada söylemez yarın dr. Beklemek zor yaBanada söyleedi doktor cinsiyeti daha ufak dedi malesef
Kesin olacak diye birşey yok olursa hemen alır eşinAslında doğumdan sonra bi süre çalışmayı düşünmüyorum ama bi arkadaşım yine de al dedi göğüslerin ağrıyabilir sağman gerekebilir falan dedi bilemedim ben de
Boyutları kaç mobilya beşiğin canım ve nerden almıştın
Resmini attığım gibi bir beşik istanbul yenibosna mobilyacilar çarşisı dan aldımBoyutları kaç mobilya beşiğin canım ve nerden almıştın
Sonradan dar geliyor diyorlar doğru muLetgo da da çok temiz beşikler oluyor çok uyguna bilginiz olsun. Arkadaşım hiç kullanamadı sattı geçenlerde. Tertemizdi. Ben 60x120 ahşap beşik almıştım büyümeyenlerden. İçine de pamuk yatak yaptırmıştım.
Çok şık duruyor :)Resmini attığım gibi bir beşik istanbul yenibosna mobilyacilar çarşisı dan aldım
İlk bebeğimde medela süt sağma makinası almıştım 4 aylıkken yarım gün işe başladığım için. 2. De de bebeğim 1 ay kuvözde kaldı bu süreçte hep o makinayla sağdım. Bebek çıkana kadar derin dondurucu dolmuştu sütlerle. Çok memnun kaldım ben. 3.de de kullanacağım nasipse. İşten gelince bir memeyi bebeğe verip birini bir yandan sağıyordum. Diğer günün bir öğünü oluyordu.Aslında doğumdan sonra bi süre çalışmayı düşünmüyorum ama bi arkadaşım yine de al dedi göğüslerin ağrıyabilir sağman gerekebilir falan dedi bilemedim ben de
Ölçümler iyi çıkmış, yaş riski çıkıyor maalesef. Ben de yaptırmayı düşünmüyorum. Rabbim bu mucizeyi göndermiş, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. İçerde atan bir kalp var. Ve inşallah sağlıkla gelirMalesef ki 35 in üstünde bu sıkıntı hep var. Doktor olumsuz bşy söylememiş bence içiniz ferah olsun sağlıkla gelecektr bebeğiniz inşallahstres yapılack bi durum yok bana kalırsa.
Sorun olmadı bizim yatak aldık oda yaptık bir yaşında zaten. Gündüzleri beşikte yattı. Uzun kullanacaksanız yanlara çarpma durumu olabilir.Sonradan dar geliyor diyorlar doğru mu
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah
Emzirmemekte çözüm diil ki canım yani her ağladığında emzirmemek ve kucağa almamak çözümben oğlumu uyku problemi için doktora götürdüm bana dediği kendin alıştırmışsın ya çocuk ağlıycak ya sen ağlıycaksın demişti yani ya Avrupalılar gibi bırakın ağlaya ağlaya susmayı öğrensin yada bizim Anadolulular gibi sırtına bağlıycaksın demişti
İnşallah bu sefer bebişlerimiz uslu bebişler olurlarbenim doktorum sakin kendi kendine susar diye bekleme dedi.bu cocugu yipratir dedi.o seni ozluyor sana ve kokuna ihtiyaci var dedi.agladiginda ilgilen illa kucaga almana gerek yok onla konus dedi.ayri yatmasi da cok onemli.oyle oyle alisacak dunyaya demisti..benim oglum cok aglayan bir bebekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?