- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
İyiz şükür kuzumİyi akşamlar kızlar. Nasılsınız.
Gözün aydın canım allah analı babalu huzurla saglıkla büyütsün prenses ayagını sürüsün bir an önce ev bark sahibi olutsunuz inşHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah
İnş gönlüne göre tatliş bir kızın olurÇok sevindim sizin adınıza Rabbim sağlıklâ hayırla kucağınıza almayı nasip etsin.Kiz haberlerini duyunca Ay çok heyecanlanıyorum.acaba benimde sağlıklı bir kızım olurmu diye.yarin kontrolüm var bakalim soylucekmi dr tahmin.
Kullanışlı üstelik cekmeceleri var bez ve ıslak mendil kremleri koyuyorum birde karyolaya çevriliyor beşik işi yani annenin isteğine göre değısiyor kimisi memede uyutur beraber uyur ben besige koyuyorum ilk basta büyuk gelsede şimdi daha cok isime yariyor döne döne yatıyorÇok şık duruyor :)
Evet ilk bebek kız diye çok hevesliydik ama doktor erkeğe benziyor dediBilmiyorum canım ama değişmez gibime geliyorsenin ilk bebek mi???
Çok tatlılar, sağlıkla giysin bebişinizBiz kızımla kardeşine bişiler aldık cinsiyet bilmediğimiz için ortaya çalıştık.. tabi body lerde bazısı 9 ay bazısı 6 ay bazısı
0-3 ay şeklinde dağıttık..
Eki Görüntüle 2543472 Eki Görüntüle 2543476 Eki Görüntüle 2543477 Eki Görüntüle 2543478 Eki Görüntüle 2543479 Eki Görüntüle 2543481 Eki Görüntüle 2543483
İyiyiz kuzum işte uğraşıyorum Protestanla başım belada sen nasılsınİyi akşamlar kızlar. Nasılsınız.
Ben her ağladığında deli gibi şarkı söylerdim bu arada sesim cok kötü ama onu bastırdığimda susardi yemek yaparken sesi gelirdi mutfaktan dogru bağıra bağıra şarkı söylerdim susardi yani anliyacağinız apartmanı sanırım baya rahatsız ettim is yapmak ve yemek yapmak icinbenim doktorum sakin kendi kendine susar diye bekleme dedi.bu cocugu yipratir dedi.o seni ozluyor sana ve kokuna ihtiyaci var dedi.agladiginda ilgilen illa kucaga almana gerek yok onla konus dedi.ayri yatmasi da cok onemli.oyle oyle alisacak dunyaya demisti..benim oglum cok aglayan bir bebekti
Cam biberon ben avent aldım bide kolik bebekler için ama 120lik almışım büyük olur mu baska markada alın diyolar bebeklwr begenmiyormuş doğru muİlk bebeğimde medela süt sağma makinası almıştım 4 aylıkken yarım gün işe başladığım için. 2. De de bebeğim 1 ay kuvözde kaldı bu süreçte hep o makinayla sağdım. Bebek çıkana kadar derin dondurucu dolmuştu sütlerle. Çok memnun kaldım ben. 3.de de kullanacağım nasipse. İşten gelince bir memeyi bebeğe verip birini bir yandan sağıyordum. Diğer günün bir öğünü oluyordu.
Bir de benim ilk kızımda hafif reflü ve gaz vardı çokca. Biberon olarak Dr. Browns kullandım. Herkese tavsiyemdir. Bebeğin gaz yutmasını çok çok azaltıyor içindeki hortumu sayesinde. Diğer biberonlar hikaye kalıyor onun yanında.
Bu çok doğru. Bizzat annemler benim yüzümden rezil olmuştur bu konuda.Ben de baştan ayırmayı düşünüyorum yatağı, bir ihtimal ilk 3 ay falan anne yanı kullanırım belki.. Kamera ve telsiz alacağım. Düşünüyorum da kaçımızın annesinin boş vakti vardı da sürekli ten tene temas ettik. Çok şükür özgüvenimiz yerinde..
Bu arada ben ve eşim cinsel terapi almıştık, ayrıca çocuk cinselliği ve mahremiyet eğitimi de aldık o süreçte.. Doktor 2 yaşındaki çocuğun artık her şeyin farkında olduğunu ve ebeveyn odasının kapısının kapatılması gerektiğini, hatta çocuklarla anne baba yatağının üzerinde oyun dahi oynanmaması gerektiğini söylemişti. Belki 2 yaş ne anlar diyebilirsiniz ama bilinç altında etkileri çok fazla oluyor bu tarz şeylerin..
Hmmm bizde ilkinden beri kıza hevesliyiz ama yok heveslenince olmuyorEvet ilk bebek kız diye çok hevesliydik ama doktor erkeğe benziyor dedi
Ben hafif kullanışlı olsun istiyorum ama geneli ağırKızlar n11in yakında indirimi olcak travel bebek arabası almak istiyorum memnun kaldığınız markalR ve modelleri nelerdir.bu arada göğüs pompaları,pedleri vsleri jokerde uygundu ben aldım ebebekten daha uyguna denk geliyor
Aynen kesinlikle erkek fikrine de alıştım çok heyecanlıyım zatenHmmm bizde ilkinden beri kıza hevesliyiz ama yok heveslenince olmuyor☺hayırlısı olsun benim amacım zaten oğlumun kardeşsiz kalmasını istemiyorum o yüzden kız erkek farketmez sağlıklı olsunda ☺
Olsun erkek annesi olmakta çok güzel bi his canımAynen kesinlikle erkek fikrine de alıştım çok heyecanlıyım zaten
Arkadasım kraft poketi önerdi cabuk toparlanıyomuş ama kararsızımBen hafif kullanışlı olsun istiyorum ama geneli ağır
Okadar haklısınız ki kusura bakmayın ama bu tamamen cahillik. Daha bebeklerin bağırsakları gelişmediği için birseyler bu kadar erken vermek dogru değil.. bağırsaklar beynin 2.kalbi. Siz elinizden geleni yapıp bunlara engel olmanız en iyisi olur .Kızlar günaydın. Az önce bir konu okudum. 2 aylık bebeğin emziğine kayınpeder meyva sürüyormuş kek sürüyormuş annesi olmayınca çocuk meme almayı bile bırakmış.
Size bir derdimi yazacağım görünce duramadım. Ben doğuya gelin geldim. Görümcemin geçenlerde bir kızı oldu. Bizde oturmaya gittik. Orda konu oldu. Dediler ki küçücük bebeğin gözüne limon sıkmışlar evet yanlış duymadınız. Bende nasıl yani olur mi öyle şey dedim. Ordan kayınvalidesi bizim çocuğumuz sanane tarzı bir şey söyledi. Bende dedim ki kusara bakmayın ama benim çocuğum olursa aslaa böyle şeyler yaptırmam dedim. Çocuk nasıl ağlamış garibim. Benim kendi kayınvalidemde çocuğun emziğine ne bulursa sürdü daha 3 4 aylıkken. Ben böyle bir şeye kesinlikle izin vermem. Yani bebeğim doğurduktan sonra bekliyor beni asıl sıkıntılar. Ben diyorum ki 6 aydan önce ek gıda verilmez anne sürme diyorum görümce hanım ben bebeğimi bu kadar sakınmıyorum her şeyden diyor. Yani cahillik mi diyin ne dersiniz artık bu olaya. O kadar uzman doktor yanlış biliyor bunlar doğrusunu biliyor galiba. Allah yardımcım olsun benim.
Benimde 1 yaşında oğlum var şimdide gönlümden erkek geçiyor tabi hayırlısı önce sağlıklı olsunOlsun erkek annesi olmakta çok güzel bi his canım
canim bunun dogu ile bati ile alakasi yok..benimkiler batili da noluyor..hep ayni seyleri yasadim kucucuk bebgime daha 5 aylik falandi herhalde mandalina suyu emdiriyordu israrla ya yapma bak bogazina kacacak derken yavrum hup diye bir cekti bogazina kacti cocuk morardi mi vurduk sirtina asagi verdik basini da cikti sukur Rabbime..ama o son oldu bir daha elini suremedi.nne zaman bisey verecek olsa lafimi soyledim.hatirlattim..daha hala korkar bisey verirken.hic kalbi kirilir diye korkmayin valla.bu cocugu biz tasiyoruz.bizbuyutuyoruz.once guzellikle gulumseyerek soyleyin.baktiniz olmuyor net bi sekilde uyarin.hatta esiniz uyarsin.nedense ogullarinin sozunu daha cok dinlerler hep
Bebitoslarinin cinsiyetini simdiden ogrenen anneler tebrikk ederim Allahin izniyle hepimiz saglikla kucagimiza alalim ins.
Ben yarin ikili testi yapitiricam TSH degerim eylulde 5.43 cikti doktor yeniden istedi bugun verdim 3.33 cikti Endokrin doktoruna yonlendirdi en erken pazartesiye randevu alabildim ins tiroid denen illet bebegime zarar vermez gebelik oncesi yoktu gebelikle beraber artti moralim cok bozuk
Okadar haklısınız ki kusura bakmayın ama bu tamamen cahillik. Daha bebeklerin bağırsakları gelişmediği için birseyler bu kadar erken vermek dogru değil.. bağırsaklar beynin 2.kalbi. Siz elinizden geleni yapıp bunlara engel olmanız en iyisi olur .
Bugün iyiydi çok şükür canım çok sağol. Çocuğum bi kendine geldi nasl halsiz ve zor günler geçirdi anlatamam.. şimdi sürekli sevincinden beni öpüp duruyor :)Geçmedi mi hala canim ya çok çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?