2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnş gönlüne göre tatliş bir kızın olur

Çok şık duruyor :)
Kullanışlı üstelik cekmeceleri var bez ve ıslak mendil kremleri koyuyorum birde karyolaya çevriliyor beşik işi yani annenin isteğine göre değısiyor kimisi memede uyutur beraber uyur ben besige koyuyorum ilk basta büyuk gelsede şimdi daha cok isime yariyor döne döne yatıyor

Kızlar n11in yakında indirimi olcak travel bebek arabası almak istiyorum memnun kaldığınız markalR ve modelleri nelerdir.bu arada göğüs pompaları,pedleri vsleri jokerde uygundu ben aldım ebebekten daha uyguna denk geliyor

Ben her ağladığında deli gibi şarkı söylerdim bu arada sesim cok kötü ama onu bastırdığimda susardi yemek yaparken sesi gelirdi mutfaktan dogru bağıra bağıra şarkı söylerdim susardi yani anliyacağinız apartmanı sanırım baya rahatsız ettim is yapmak ve yemek yapmak icin

Cam biberon ben avent aldım bide kolik bebekler için ama 120lik almışım büyük olur mu baska markada alın diyolar bebeklwr begenmiyormuş doğru mu

Bu çok doğru. Bizzat annemler benim yüzümden rezil olmuştur bu konuda. 3 yaşına kadar annemlerin odasında yatmışım yatağımda. Ben uyuduktan sonra onlarda yakınlaşıyormuş. Ben napmışım peki? Bir gece uyumamışım ertesi gün de annaneme anlatmıştım. Annemle babam yatakta oyun oynuyorlardı gece diye. O gün benim annemlerin odasından çıktığım gün oldu.

Evet ilk bebek kız diye çok hevesliydik ama doktor erkeğe benziyor dedi
Hmmm bizde ilkinden beri kıza hevesliyiz ama yok heveslenince olmuyorhayırlısı olsun benim amacım zaten oğlumun kardeşsiz kalmasını istemiyorum o yüzden kız erkek farketmez sağlıklı olsunda

Okadar haklısınız ki kusura bakmayın ama bu tamamen cahillik. Daha bebeklerin bağırsakları gelişmediği için birseyler bu kadar erken vermek dogru değil.. bağırsaklar beynin 2.kalbi. Siz elinizden geleni yapıp bunlara engel olmanız en iyisi olur .

Resmen bebişler Allah a emanet. Israrla inatla yapılan bu davranışlar hiç hoş değil.
Ama kesin kararlıyım canım karşı durucam asla izin vermicem böyle şeylere.

Moralini hiç bozma çünkü genellikle hamilelikte yükselen bir hormonmuş. Yükselmediği çok nadirmiş. İlaç verip dengede tutuyorlar canını sıkma hiç.

Aynen canım elimden geleni yapacağım. Burada örnekleride okuduk. Çoğu arkadaşın başına gelmiş ve verilen şey hep boğaza kaçmış Allah korusun. Allah saklasın yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…