Ah canım dünürüm ya ne iletmiş be bu bitip gitmediCanlarım öncelikle hayırlı sağlıklı bayramlarsormuşsunuz merak etmişsiniz ay kızz yerim siziiii daha iyiyim şu an gece yüksek ateş ile 112 yolları göründü bize aradım gelin diye ama evde bakımı arayın dediler yine doktor geldi sonra baktı oksijen seviyesine vs 1000lik vitamin verdi evde buhar falan azcık toparlandım ama varya yoğun bakımda nolur biraz nefes verin diye diye acı çekenleri öyle iyi anladım ki Allah'ım yardım etsin hepsine de bana da bi atlatayım şu illeti dua edin Çok zormuş böyle ağır olacağını düşünmemiştim hiç enerjim yok gülecek güldürecek yerlerim ağrıyo bu 10 günde evdeki tüm sistem çöktü kocam bey değerimi anladı bi oda süpürüp yarım saat uzanıyor
İnşallah balım ya kendimi özledimSevindim iyi olmana . Maşallah enerjin yine yerinde , hep böyle görmek isteriz senidaha iyi olursun inşallah
Vınn gelirr tırıss gider derler ya öyle olacak bak gör..ben nerelere düştüm vayy anaamm deyip kacacak o hain vayrısgiderken antikor bırakmayı unutmasın e mi?..
Geçecek gidecek insAllah..dualarım seninle canımespri yapıyorum iste biraz güldürebilsem ne mutlu
İnşallah canımZaten mama 6. Aydan itibaren devam sütü değil mi
Size de canım
Görmemişe dönün canım aslım sağlıcakla
Ne iyi ettiniz tadını çıkarın
Bitmeyooorr dünürüm ya öksürük krizlerim bi geçseAh canım dünürüm ya ne iletmiş be bu bitip gitmediinşallah hemen geçsin her nefesin şifa olsun sana kuzum benim enerjin gelsin anneler hasta olunca sistemöküyor ya
BiZde de şiş gibi ama çıkmıyor bir türlü dişleri yaa benimki tokta olsa en kötü 1 kaşık yiyip yatıyor mamayıBenim kiz 3 gundur sabahları 8 de kalkıp aksam 10 bcuuk gibi yatırıyordum. Bugün n olduysa sabah erken kalkti ama 11 buçukta uyudu en son esime verdim arkamdan ciyak ciyak agladi mama yaptim içtide yatti. Aslında sebzede yemişti doymuyor mu. Diş mi anlamadim.
Bugün zaten salyalar en sut seviyeye cikti bakiyorum görünürde birseyde yok. Bir çıkarmalarda su dişleri rahatlasalar
Ahh aslım yaa geçsin gitsin bir an önce aman ihmal etme vitaminleri ilaçları. Anneler hasta olmasın ev tepetaklak oluyor olsun boşver herşey yapılır yeter ki sağlık olsun. Çocuklar nasıl var mı bir sıkıntı onlardaCanlarım öncelikle hayırlı sağlıklı bayramlarsormuşsunuz merak etmişsiniz ay kızz yerim siziiii daha iyiyim şu an gece yüksek ateş ile 112 yolları göründü bize aradım gelin diye ama evde bakımı arayın dediler yine doktor geldi sonra baktı oksijen seviyesine vs 1000lik vitamin verdi evde buhar falan azcık toparlandım ama varya yoğun bakımda nolur biraz nefes verin diye diye acı çekenleri öyle iyi anladım ki Allah'ım yardım etsin hepsine de bana da bi atlatayım şu illeti dua edin Çok zormuş böyle ağır olacağını düşünmemiştim hiç enerjim yok gülecek güldürecek yerlerim ağrıyo bu 10 günde evdeki tüm sistem çöktü kocam bey değerimi anladı bi oda süpürüp yarım saat uzanıyor
Aynı biz bizim ki babayla da uyumuyor bugğn 1.5 saat salladım popom uyuştuSonsuzUmut bilemedim bende acaba doymadı da mi yatmadı dedim boyle olunca geriliyorum kizmakta istemiyorum baya dışımı sıktım en son babasını cagirdim al sen salla dedim arkamdan salya sümük agliyor kıyamıyorum da ya :)
Ya diş çıkarma sürecide cok zormus. 1 hafta iyi gidiyoruz 1 hafta kötü tam anlamıyla ne zaman rahatlicaz bilmiyorum..
Çok geçmiş olsun canım vitaminler heöem iyi gelir inşallah sizecanim çok üzüldüm ya. emzirmeyecem de. senden onemli degul yasini doldurduzaten. ara tekrar ya da git ama hemen kendin için birşeyler yap.Allah yardımcınız olsun canim
biz neler yaşadık neler. medikal park hastanesinde. iki gündür şikayet ediyorum. başka bebek yaşamasın bunları diye. değerlerimiz de kötü cıktı. demir depomuz bomboş b12 düşük. hem o hem ben acilen desteğe başlamalıymışız. yaşadığım stres beni mahvetti ve uykusuzluk. hem kan alma hem menenjit aşıları civani çok sarstı doğal olarak bizi de tabiki. bugün biraz daha iyi ama benim migren devam. bir ay sonra tekrar tahlil yaptirmaliyiz sonuç ne oldu değişti mi diye. ama aynı hastaneye gitmem.reziller. o kadar çok ofkeliyim ki. güya vip ama bebek hemsiresi yok. deneme tahtası sanko.cocugum.
Üşüttü sanırım birkaç gün rüzgarlı idi o çarptı sanirim smdi iyi şükürÜşüttü mü ne oldu canım döndünüz mü evinize hava değişimi mi etkiledi Çok geçmiş olsun
Sen yazınca tedirgin oldum doktoruna yazdık oda 3.gunde sürerse götürün dedi 2 günden sonra devam etmedi ama hep kontrol ediyorum azcik bile yükselirse gidicez :)Canım geçmiş olsun zaten 38 derece diş ateşi olmazdı. Dün yazacaktım fırsatım olmadı hiç. Doktora götürün muhakkak bu kadar yükselmesi enfeksiyon göstergesi. İlerlemesini hemen başlasın tedavisi
Enfeksiyon diye yazında bende tedirgin oldum ama çocuğu daha çok hirpaliycaklar diye gitmedik bende çok ilaç kullanmadığım için biraz geri durdum doktordanCanım istersen bi doktora görünün enfeksiyon falan olabilir ateş yüksek.. antibiyotik gerekebilir
Doktoruna 4 saatte bir tatlı kaşığı dedi ins birdaha kullanmaya gerek kalmaznuriye54 gecmis olsun kuzuya, inşallah fazla bir şeyi yoktur, hastaneye gitmeyince toparlamiyorlar bazen. bir de bizimkiler buyudu ya bir çay kaşığı az gelebilir tabi kiloyla da orantılı, en son hastalığında hep bir ölçek yazdı doktorlar ilaçları asima
Gitmedik canım ilaç ve doğal yollarla düşürdükNasil oldunuz canım? Acaba bir doktora mi gitseniz? Geçmiş olsun canım
Oyy kıyamam size benikinize de geçmiş olsun canım.. kan grubunuzu bilmiyorum ama A ve AB kan gruplarında bir miktar demir eksikligi normalmis diye duymuştum.benim oglanda da demir eksikliği var maalesef.. biz de ara ara demir ilacı kullanıyoruz.
misskokulumm miss demir döküm tavalar tencereler pas yapıyor diye okudum nette.dogruluk payi var mi?esim de alalim diyor hep.
Amin cancagzim aminnn
Evet ama sonra da üzülüyorumtimsah gözyaşı misali..tevbe tevbee
Bizim de gece uykusunda hep ağlıyor bizimki hiç emeklemedi ya yürümeye başladıktan sonra biraz rahatladım en azından artık peşimde dolanıyor öbür türlü yapışık ikiz gibiydikSonsuzUmut bilemedim bende acaba doymadı da mi yatmadı dedim boyle olunca geriliyorum kizmakta istemiyorum baya dışımı sıktım en son babasını cagirdim al sen salla dedim arkamdan salya sümük agliyor kıyamıyorum da ya :)
Ya diş çıkarma sürecide cok zormus. 1 hafta iyi gidiyoruz 1 hafta kötü tam anlamıyla ne zaman rahatlicaz bilmiyorum..
Ateş düştü ins enfeksiyin değildir enfeksiyondan korkarım annem koca kadın 1 hafta yattı hastanede smdi ateş düştü neşe geldi ama hastalıktan kalan mizirti baki kaldıÜşüttü sanırım birkaç gün rüzgarlı idi o çarptı sanirim smdi iyi şükür2 günden sonra ateş devam etmedi
Sen yazınca tedirgin oldum doktoruna yazdık oda 3.gunde sürerse götürün dedi 2 günden sonra devam etmedi ama hep kontrol ediyorum azcik bile yükselirse gidicez :)
Enfeksiyon diye yazında bende tedirgin oldum ama çocuğu daha çok hirpaliycaklar diye gitmedik bende çok ilaç kullanmadığım için biraz geri durdum doktordan
Doktoruna 4 saatte bir tatlı kaşığı dedi ins birdaha kullanmaya gerek kalmazbebiş hasta olunca evin neşesi gitti[
QUOTE="Umudum-, post: 68140485, member: 828708"]
nuriye54 size de geçmiş olsun , inşallah enfeksiyon değildir , günü güzel geçirmişsinizdir .
Şükür iyi minnosummIyi bayramlarınız olsun..
@Helinnnnn canim gecmis olsun simdi nasilsiniz ?
nuriye54 ne oldu canim mercan iyi mi
Ben kahvaltıda yulaf ceviz incir biraz muz koyup sıcak suda demiyorum sonrada tavada arkalı önlü pişiriyorum eline veriyorum hem yumuşak oluyor hemde besleyici oluyor emerekte yiyor ama artık çiğniyor benimkiKahvaltıyı sormuşsun farketmedim. O da malesef üzüldüğümüz bi konu. Hala öyle bi alışkanlık kazanamadı. Ben hep işteyim. Püre olarak veriyor genelde anneannesi bebe bisküvisi +kaşık maması içine de işte yumurta sarısı ceviz pekmez. Öyle değiştire değiştire bişeyler karıştırıyor. Bugun bi zeytin yedi yarısında öğürdü çıkardı ama diğer yarısı gitti o öğürme esnasında. tabi biz nasıl sevinçliyiz yarısını yedi diye
Hadi öylece geçmiş olsun canım. Ben genelde sakinimdir ama konu ateş olunca biraz pimpirikleniyırum başımıza gelen şeylerden dolayı. Neyse ki mercanın ateş uzun sürmemişAteş düştü ins enfeksiyin değildir enfeksiyondan korkarım annem koca kadın 1 hafta yattı hastanede smdi ateş düştü neşe geldi ama hastalıktan kalan mizirti baki kaldı
Gitmedik canım ilaç ve doğal yollarla düşürdük
Baharcım malesef uyku düzeninden tam anlamıyla bahsedilmiyor ama dışarı çok fazla etkili inan bende ne kadar zorlanıyorum biliyorsun annem her günkovuyor evden bizi yarım saatteolsa açık havada yürüyoruz geziyoruz iyi geldi bize ha dün gece sabaha kadar emdi yine uyumadık ama genel anlamda iyi çıkmıyorsan muhakkak in biraz aşağıBenim kiz 3 gundur sabahları 8 de kalkıp aksam 10 bcuuk gibi yatırıyordum. Bugün n olduysa sabah erken kalkti ama 11 buçukta uyudu en son esime verdim arkamdan ciyak ciyak agladi mama yaptim içtide yatti. Aslında sebzede yemişti doymuyor mu. Diş mi anlamadim.
Bugün zaten salyalar en sut seviyeye cikti bakiyorum görünürde birseyde yok. Bir çıkarmalarda su dişleri rahatlasalar
Ya evet öksürük uzun sürüyor canım ciğerlere indiğinde şuruup falan aldın mı öksürük için bugün nasılsın haydomla çaki nasılİnşallah balım ya kendimi özledim
Canımsın şekerparem teşekkür ederim
İnşallah canım
Bitmeyooorr dünürüm ya öksürük krizlerim bi geçse
Hiç üzülme kuzum bence yeteri kadar emdi boşver eğer yiyorsaBiZde de şiş gibi ama çıkmıyor bir türlü dişleri yaa benimki tokta olsa en kötü 1 kaşık yiyip yatıyor mamayı
Bu arada Zara hanım artık beni hiç emmiyor tamamen bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?