Ama ben artık bu çocuğu yiyecemGünaydın kızlar
Güzel bir gün olsun inşallah, hastalarımız şifa bulsun.
Benim kuzu sabah 6:30 da uyanmış beşiğinin fermuarı azcık köşeden açık kalmış sanırım ordan açmış mutfağa gitmiş fırının önünden bağırıyor ahhhh auuuu maaaammaaaa diye fırladım yataktan baktım yok beşik terkedilmişgel meme vereyim dedim ııhhhh dedi azcık ekmek verdim götürdüm gönlü olmasa da emdi biraz debelendik kitaplığındaki tüm kitapları indirip yanıma getirdi hem gözümü açamıyorum hem kitap okuyorum neyse işte öyle heyecan dolu bir başlangıç oldu güne
Akşam da 10 da yatmıştı. Uykusu erken geldi o yüzden yatırdım şimdi durmadı kahvaltı hazırlayım da rahatça bir kahvaltı yapalım inşallah uyanmadan
Ateş düştü ins enfeksiyin değildir enfeksiyondan korkarım annem koca kadın 1 hafta yattı hastanede smdi ateş düştü neşe geldi ama hastalıktan kalan mizirti baki kaldıÜşüttü sanırım birkaç gün rüzgarlı idi o çarptı sanirim smdi iyi şükür2 günden sonra ateş devam etmedi
Sen yazınca tedirgin oldum doktoruna yazdık oda 3.gunde sürerse götürün dedi 2 günden sonra devam etmedi ama hep kontrol ediyorum azcik bile yükselirse gidicez :)
Enfeksiyon diye yazında bende tedirgin oldum ama çocuğu daha çok hirpaliycaklar diye gitmedik bende çok ilaç kullanmadığım için biraz geri durdum doktordan
Doktoruna 4 saatte bir tatlı kaşığı dedi ins birdaha kullanmaya gerek kalmazbebiş hasta olunca evin neşesi gitti[
QUOTE="Umudum-, post: 68140485, member: 828708"]
@nuriye54 size de geçmiş olsun , inşallah enfeksiyon değildir , günü güzel geçirmişsinizdir .
Bizimki de bu aralar sadece memede uyuyor hem de yastık yastık diyor o yüzden yan yana yatarak emerek uyuyor. Bunu deneyebilirsin. Belki o zaman memeyi bırakınca yanına uzanınca uyur. Çünkü bizimki şimdiden bazen bırakıyor arkasını dönüyor uyumaya çalışıyor uyuyamayınca geri dönüp memeyi emiyor. Böyle böyle uyuyor. Bir noktada o arkayı dönüp uyumaya geçeceğini umuyorum.Baharcım malesef uyku düzeninden tam anlamıyla bahsedilmiyor ama dışarı çok fazla etkili inan bende ne kadar zorlanıyorum biliyorsun annem her günkovuyor evden bizi yarım saatteolsa açık havada yürüyoruz geziyoruz iyi geldi bize ha dün gece sabaha kadar emdi yine uyumadık ama genel anlamda iyi çıkmıyorsan muhakkak in biraz aşağı
Diş uyku konusunda asyayı baya değiştirdi ayakta hiç sallamıyor artık sadece memede dalıyor memeyi bırakınca naparız bilmem
Ayşeciğe de şifa olsun canım. Bizimki de ağlama limitlerini öğrendi o günden beri evde ağlama krizlerine giriyor baktı herhalde orda ben böyle de ağlayabiliyormuşum diye evde de denemeye başladıAhh canım ya bu ara nedir senin sağlıktan imtihanın Allahım hayırlı şifalar versin tez zamanda inş ne yaptın bugün gittin mi doktora şimdi nasıl durumun merakla dayım dualarımdasın
Biz de 4 dişliyiz hala
Televizyon izlemiyorum zaten ama tel elime alıp bakamıyorum içim acıyor yavrularına bakarken en ufak huzurduzluklarında nasıl trlaşlanıyoruz masum günahsız yavruları veriyorlar toprağa. Soykırıma uğramış bir millet nasıl aynı vahşeti yapar masumlara aklım almıyor tüm dünya sessiz kalıyor bu vahşete utanıyorum böyle bir zamanda yaşamaktan
Ooo baya yükselmiş canım diş o kadar ateş yapmaz enfeksiyon olabilir şimdi nasıl durumu
Çok şükür aşı bize de ateş falan yapmadı ama aşı olurken o kadar çok ağladı ve korktu ki günlerce kolunu bacağını gösterip ağladı çığlık çığlığa.. Şifa olsun inş İpek kuzusuna.
Ah Civanım geçmişler olsun kuzum bebek hemşiresi çok önemli ya Zeynep bebekken bir kez çok fena enfeksiyon kapmış bizde İstanbuldayım en yakın özel hastaneye gittik yavrunu delik deşik ettiler damar yolu açmak için en son beceremeyip yoğun bakım hemşiresi i çağırdılar da öyle açmışlardı o travmadan uzun süre kurtulamamıştı Zeynep.
Aman ilaçlarını ihmal etme de hemen toparlar inş.
Yaa bak hiç bilmiyordum canım ben Zeynep te de hep döküm tava kullandım Ayşede de ama hiç böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum
İnş düzelmiştir değerlerimiz şifalı gelmiştir şurubu
Ben zeynebe de daha yeni yeni veriyordum inek sütü Ayşe ye de vermeyi düşünmüyorum ikisinde peynir ve yoğurdu çok seviyor birde kefire alıştırabilsem yeterli bence. Bizim doktor 1.5 yaşına kadar devam et mamaya desi nasıl bırakır bilmem Ayşe de uykuya mamayla geçiyor,
Emmesi için çok uğraştım az da olsa emdi doya doya emziremedim yani ama bu zamana kadar yapacak bir şey yok bizde salça sürüyorlar hemen bırakıyor çoçuklarHiç üzülme kuzum bence yeteri kadar emdi boşver eğer yiyorsaben Asya ile meme bırakma dönemini düşünemiyorum kendi bıraksa keşke bi anda hiç o toplara girmesek
Benimkinde öyle canım hatta şöyle söyleyim emek ve beyaZ peynir yediriyorum ya pamağını ağzına sokup beyaz peyniri çıkarıp ekmeği Yiyor geçen köfteli yeşil mercimekli çorba yaptım her. Kaşıkta yeşil mercimeği diliyle dışarı çıkarıp püskürtüp köfteyi tek yediGünaydın arkadaşlar
Karya bu ara yemek yemiyor agzina veriyorum çıkartıyor ağzından. Mesela yumurta yemiyor ama zeytini yiyor karnabahar yemiyor ama makarna yiyor bana kafayi yedirtecek. Disten olsa hic birsey yemez diye dusunuyorum neden olabilir sizce huy değiştiriyor olabilir mi ?
Zorlamakta istemiyorum ne yapmamı önerirsiniz ?
Benimki gelip gidip açıyor açmaya çalışıyor göğsümü beni de o korku sardı nasıl bırakacak diyeHiç üzülme kuzum bence yeteri kadar emdi boşver eğer yiyorsaben Asya ile meme bırakma dönemini düşünemiyorum kendi bıraksa keşke bi anda hiç o toplara girmesek
Yaa bende bugun zeytinin arasına koydum yumurtayı bir iki yedi sonra farketti zeytini agzinda ayırıyor yumurtayı cikariyor. Ne cadi oldu bunlar yaBenimkinde öyle canım hatta şöyle söyleyim emek ve beyaZ peynir yediriyorum ya pamağını ağzına sokup beyaz peyniri çıkarıp ekmeği Yiyor geçen köfteli yeşil mercimekli çorba yaptım her. Kaşıkta yeşil mercimeği diliyle dışarı çıkarıp püskürtüp köfteyi tek yedi
Bence damak tatları oluşmaya başlıyor yavaş yavaş o yüzden ben çok takılmıyorum 1 hafta peynir yemez 2. Hafta köfte yemez peynir yer bir şekilde kendileri de vücutları da dengeliyor bence
İnşallah canım inan balkone çıkacak halim yoktu kolum kalkmıyordu hiçAslihaydo canim esimde öyleydi fazla konuşmamaya çalış balkona çık güneş al temiz hava al bol bol 2 3 güne gecer insallah
Şurup değil de doğal şeyler kekik ıhlamur falan içiyorm çeki de Haydo da iyi çok şükür Haydo emiyo şu an uyumak üzereYa evet öksürük uzun sürüyor canım ciğerlere indiğinde şuruup falan aldın mı öksürük için bugün nasılsın haydomla çaki nasıl
çok şükür atlatmışsınız Allah beterinden korusun canımÜşüttü sanırım birkaç gün rüzgarlı idi o çarptı sanirim smdi iyi şükür2 günden sonra ateş devam etmedi
Sen yazınca tedirgin oldum doktoruna yazdık oda 3.gunde sürerse götürün dedi 2 günden sonra devam etmedi ama hep kontrol ediyorum azcik bile yükselirse gidicez :)
Enfeksiyon diye yazında bende tedirgin oldum ama çocuğu daha çok hirpaliycaklar diye gitmedik bende çok ilaç kullanmadığım için biraz geri durdum doktordan
Doktoruna 4 saatte bir tatlı kaşığı dedi ins birdaha kullanmaya gerek kalmazbebiş hasta olunca evin neşesi gitti[
QUOTE="Umudum-, post: 68140485, member: 828708"]
@nuriye54 size de geçmiş olsun , inşallah enfeksiyon değildir , günü güzel geçirmişsinizdir .
Ayni yatıp ayni kalkmislar bizim sıpalar bugünGünaydın kızlar
Güzel bir gün olsun inşallah, hastalarımız şifa bulsun.
Benim kuzu sabah 6:30 da uyanmış beşiğinin fermuarı azcık köşeden açık kalmış sanırım ordan açmış mutfağa gitmiş fırının önünden bağırıyor ahhhh auuuu maaaammaaaa diye fırladım yataktan baktım yok beşik terkedilmişgel meme vereyim dedim ııhhhh dedi azcık ekmek verdim götürdüm gönlü olmasa da emdi biraz debelendik kitaplığındaki tüm kitapları indirip yanıma getirdi hem gözümü açamıyorum hem kitap okuyorum neyse işte öyle heyecan dolu bir başlangıç oldu güne
Akşam da 10 da yatmıştı. Uykusu erken geldi o yüzden yatırdım şimdi durmadı kahvaltı hazırlayım da rahatça bir kahvaltı yapalım inşallah uyanmadan
Bizim de bazi yiyor bazi yemiyor canım.ulkerin beyaz peynirini yiyor bir tek.baska birkac cesit denedik ama yemedi.kasar da yiyor ama agir geliyor.Ayşeciğe de şifa olsun canım. Bizimki de ağlama limitlerini öğrendi o günden beri evde ağlama krizlerine giriyor baktı herhalde orda ben böyle de ağlayabiliyormuşum diye evde de denemeye başladı
Aynen ben de peynir yoğurt ve kefir vermeyi düşünüyorum. Kefir yoğurt ve ayranı seviyor ama peynir yemiyor yaa. Hatta bizim biraz üre fazla çıktı doktor her gün veriyorsan yumurtayı gün aşırı ver dedi ben de şimdi öyle yapıyorum ama diğer günlerde hiç bişey yemiyor. Peynir zeytin domates salatalık koyuyorum tabağına. Tabağı görünce sinirleniyor yiyecek bişey bulamadığı içinbir ara sürekli peynir yiyor hiç yumurta yemiyor diye bir süre peynir vermemiştim hata etmişim şimdi de hiç peynir yemiyor
Yemek seçmeye basladilar canim maalesef ayni dertten muzdaribim..önerisi olanlariı can kulagi ile dinliyorumGünaydın arkadaşlar
Karya bu ara yemek yemiyor agzina veriyorum çıkartıyor ağzından. Mesela yumurta yemiyor ama zeytini yiyor karnabahar yemiyor ama makarna yiyor bana kafayi yedirtecek. Disten olsa hic birsey yemez diye dusunuyorum neden olabilir sizce huy değiştiriyor olabilir mi ?
Zorlamakta istemiyorum ne yapmamı önerirsiniz ?
Valla çok iyi oldu . Ben mamayı devam sütü sanıyordum ya da devam sütünü mamaNe iyi ettiniz tadını çıkarın
Iyi bulaşmazsa cok sevindm ya ablamn iki kiz var 6 yas 10 aylk biri de hic biri gecirmedi su cicegini bi de. 15 16 gun kdar sürdü su cicegi bu gune kdar sayarsam icim rahat giderim o zaman ya gtmicektm yoksaKuluçka süresi14-21 gün arası ama döküntüden kaşıntıdan önce hastalık başlamış oluyor artık bulaşmaz. Ablanın da bebeği var diye hatırlıyorum. Geçti gitti şükür. Öperim Kadir’i.
Ne cadı bendeYaa bende bugun zeytinin arasına koydum yumurtayı bir iki yedi sonra farketti zeytini agzinda ayırıyor yumurtayı cikariyor. Ne cadi oldu bunlar ya
Ama lütfen yumurtayı yesin yumurta candır ya:)
Evet canım çok olmuş yarım saat demişlerdi bizeHanimlar yaa acil bilgiye ihtiyacm var
Gayta ve cis tahlili istendi oglumdan da cisten once yapti baya da oldu dha cisi alamadim sizce yenisini yapmasi mi gerekio ya 3 4 saat oldu neredeyse
Yaa başa mi saracagmm smdi dha hala cis bekliyorm yeniden aldirdm o torba gbi şeyi batirdi malumEvet canım çok olmuş yarım saat demişlerdi bize
Peki çisi de mi ayni olacak ya artk tek tek götururum ya dha yapmaz gbi digeriniEvet canım çok olmuş yarım saat demişlerdi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?