2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ama ben artık bu çocuğu yiyecem benimki uyanınca direk ağlıyor bizi bırakıp hiç gideceğini sanmam babası ile fırına gitti sabah fırında mama mama diye bağırıp durmuş etraftakileri görünce

Ateş düştü ins enfeksiyin değildir enfeksiyondan korkarım annem koca kadın 1 hafta yattı hastanede smdi ateş düştü neşe geldi ama hastalıktan kalan mizirti baki kaldı

Gitmedik canım ilaç ve doğal yollarla düşürdük
[/QUOTE]
Seni korkutmaz istemezdim canım bizim de başımıza hiç gelmedi ama ben de hep burdan duydum. Ne zaman böyle yüksek ateş olsa bi antibiyotik kullanıldı o şekilde geçti ama geçtiyse çok şükür sizinki gerçekten üşütmeymiş. Geçmiş olsun. Ben de pek ilaç taraftarı değilimdir özellikle antibiyotik iyi bakterileri de öldürdüğü için gerekmedikçe hiç kullanmam. Hatta o kadar ağrı kesici falan içmeyen bir insanım ki çok zorunda kalsam parolle bile geçer ağrım çünkü vücutta bağımlılık yok henüz. Ama çocuklarda korkuyorum biraz özellikle ateşten

Bizimki de bu aralar sadece memede uyuyor hem de yastık yastık diyor o yüzden yan yana yatarak emerek uyuyor. Bunu deneyebilirsin. Belki o zaman memeyi bırakınca yanına uzanınca uyur. Çünkü bizimki şimdiden bazen bırakıyor arkasını dönüyor uyumaya çalışıyor uyuyamayınca geri dönüp memeyi emiyor. Böyle böyle uyuyor. Bir noktada o arkayı dönüp uyumaya geçeceğini umuyorum.

Ayşeciğe de şifa olsun canım. Bizimki de ağlama limitlerini öğrendi o günden beri evde ağlama krizlerine giriyor baktı herhalde orda ben böyle de ağlayabiliyormuşum diye evde de denemeye başladı

Aynen ben de peynir yoğurt ve kefir vermeyi düşünüyorum. Kefir yoğurt ve ayranı seviyor ama peynir yemiyor yaa. Hatta bizim biraz üre fazla çıktı doktor her gün veriyorsan yumurtayı gün aşırı ver dedi ben de şimdi öyle yapıyorum ama diğer günlerde hiç bişey yemiyor. Peynir zeytin domates salatalık koyuyorum tabağına. Tabağı görünce sinirleniyor yiyecek bişey bulamadığı için bir ara sürekli peynir yiyor hiç yumurta yemiyor diye bir süre peynir vermemiştim hata etmişim şimdi de hiç peynir yemiyor

Hiç üzülme kuzum bence yeteri kadar emdi boşver eğer yiyorsa ben Asya ile meme bırakma dönemini düşünemiyorum kendi bıraksa keşke bi anda hiç o toplara girmesek
Emmesi için çok uğraştım az da olsa emdi doya doya emziremedim yani ama bu zamana kadar yapacak bir şey yok bizde salça sürüyorlar hemen bırakıyor çoçuklar
Bizde de emzik derdi var nasıl bırakacak bilmiyorum benim de hoşuma gidiyor aslıdna emzik ama 18. Aydan sonra bıraktıracağım

Günaydın arkadaşlar
Karya bu ara yemek yemiyor agzina veriyorum çıkartıyor ağzından. Mesela yumurta yemiyor ama zeytini yiyor karnabahar yemiyor ama makarna yiyor bana kafayi yedirtecek. Disten olsa hic birsey yemez diye dusunuyorum neden olabilir sizce huy değiştiriyor olabilir mi ?
Zorlamakta istemiyorum ne yapmamı önerirsiniz ?

Benimkinde öyle canım hatta şöyle söyleyim emek ve beyaZ peynir yediriyorum ya pamağını ağzına sokup beyaz peyniri çıkarıp ekmeği Yiyor geçen köfteli yeşil mercimekli çorba yaptım her. Kaşıkta yeşil mercimeği diliyle dışarı çıkarıp püskürtüp köfteyi tek yedi
Bence damak tatları oluşmaya başlıyor yavaş yavaş o yüzden ben çok takılmıyorum 1 hafta peynir yemez 2. Hafta köfte yemez peynir yer bir şekilde kendileri de vücutları da dengeliyor bence

Yaa bende bugun zeytinin arasına koydum yumurtayı bir iki yedi sonra farketti zeytini agzinda ayırıyor yumurtayı cikariyor. Ne cadi oldu bunlar ya
Ama lütfen yumurtayı yesin yumurta candır ya:)

Aslihaydo canim esimde öyleydi fazla konuşmamaya çalış balkona çık güneş al temiz hava al bol bol 2 3 güne gecer insallah
İnşallah canım inan balkone çıkacak halim yoktu kolum kalkmıyordu hiç
Ya evet öksürük uzun sürüyor canım ciğerlere indiğinde şuruup falan aldın mı öksürük için bugün nasılsın haydomla çaki nasıl
Şurup değil de doğal şeyler kekik ıhlamur falan içiyorm çeki de Haydo da iyi çok şükür Haydo emiyo şu an uyumak üzere asya kuşum nasıl

çok şükür atlatmışsınız Allah beterinden korusun canım
Ayni yatıp ayni kalkmislar bizim sıpalar bugün yaa göktuğ yaa demek mutfaga gidip mama diyor hee bu cocuk beni oldurecek gülmekten biz de dayanamadık 8 civari geri uyuduk..maksat analarının uykusu bölünsün sevimli sıpalar
Ben evde de gezdiremiyorum Abisi uyanrisa asil o zaman gun baslar bana öğle uykusu da yok.uykusuna doyamadigi zamanalr cok aksi oluyor benim oglan
Bizim de bazi yiyor bazi yemiyor canım.ulkerin beyaz peynirini yiyor bir tek.baska birkac cesit denedik ama yemedi.kasar da yiyor ama agir geliyor.
Yemek seçmeye basladilar canim maalesef ayni dertten muzdaribim..önerisi olanlariı can kulagi ile dinliyorum

Son düzenleme:
Ne iyi ettiniz tadını çıkarın
Valla çok iyi oldu . Ben mamayı devam sütü sanıyordum ya da devam sütünü mama ayrı oluyormuş demek. Bugun aklıma hep sen geldin , ev Bahçeli Ata içeri girmiyor diyordun . Sena nın daha ilk günü sayılır, sabah 7 de kalktık , nerdeyse 8 den beri dışardaydı uyuyana kadar . Yanaklarımız kızardı güneşten . Girdiremedim içeri . Bahçede bir köpeğimiz var ona da rahat vermiyor vav vav diye dolanıyor ilk kez dokundu hep yaklaşmak istiyor . Eve gidince nasıl zapdederim bilmiyorum senayı .

Iyi bulaşmazsa cok sevindm ya ablamn iki kiz var 6 yas 10 aylk biri de hic biri gecirmedi su cicegini bi de. 15 16 gun kdar sürdü su cicegi bu gune kdar sayarsam icim rahat giderim o zaman ya gtmicektm yoksa

Yaa bende bugun zeytinin arasına koydum yumurtayı bir iki yedi sonra farketti zeytini agzinda ayırıyor yumurtayı cikariyor. Ne cadi oldu bunlar ya
Ama lütfen yumurtayı yesin yumurta candır ya:)
Ne cadı bende
Evet yumurta önemli ben hiç sevmem haşlama ama benim koz çok sever

Hanimlar yaa acil bilgiye ihtiyacm var

Gayta ve cis tahlili istendi oglumdan da cisten once yapti baya da oldu dha cisi alamadim sizce yenisini yapmasi mi gerekio ya 3 4 saat oldu neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…