- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Gördüm fotoğraflarınızı ohh sefanız olsun ne güzel olmuşValla çok iyi oldu . Ben mamayı devam sütü sanıyordum ya da devam sütünü mamaayrı oluyormuş demek. Bugun aklıma hep sen geldin , ev Bahçeli Ata içeri girmiyor diyordun . Sena nın daha ilk günü sayılır, sabah 7 de kalktık , nerdeyse 8 den beri dışardaydı uyuyana kadar . Yanaklarımız kızardı güneşten . Girdiremedim içeri . Bahçede bir köpeğimiz var ona da rahat vermiyor vav vav diye dolanıyor ilk kez dokundu hep yaklaşmak istiyor . Eve gidince nasıl zapdederim bilmiyorum senayı .
Güzel oldu da iki gündür kusuyor yatmadan önce . Neden böyle oldu anlamadım. Zor sustu kustuktan sonra yarım saat ağladı . Midesini mi üşütüyor bilemedim kiGördüm fotoğraflarınızı ohh sefanız olsun ne güzel olmuş
Allah allah açık hava mı yaptı diyeceğim ama öyle bir etkisi olmaz çok hareketten desem yedikten sonra kusar yatmadan önce kusması neden acaba? Dediğin gibi midesini üşütmüş olabilir. Soğuk bişey yediyse falanGüzel oldu da iki gündür kusuyor yatmadan önce . Neden böyle oldu anlamadım. Zor sustu kustuktan sonra yarım saat ağladı . Midesini mi üşütüyor bilemedim ki
Seni korkutmaz istemezdim canım bizim de başımıza hiç gelmedi ama ben de hep burdan duydum. Ne zaman böyle yüksek ateş olsa bi antibiyotik kullanıldı o şekilde geçti ama geçtiyse çok şükür sizinki gerçekten üşütmeymiş. Geçmiş olsun. Ben de pek ilaç taraftarı değilimdir özellikle antibiyotik iyi bakterileri de öldürdüğü için gerekmedikçe hiç kullanmam. Hatta o kadar ağrı kesici falan içmeyen bir insanım ki çok zorunda kalsam parolle bile geçer ağrım çünkü vücutta bağımlılık yok henüz. Ama çocuklarda korkuyorum biraz özellikle ateştenAteş düştü ins enfeksiyin değildir enfeksiyondan korkarım annem koca kadın 1 hafta yattı hastanede smdi ateş düştü neşe geldi ama hastalıktan kalan mizirti baki kaldı
Gitmedik canım ilaç ve doğal yollarla düşürdük
Yaa maşşallah gördüm fotoğraflar da bahçe de çok güzelValla çok iyi oldu . Ben mamayı devam sütü sanıyordum ya da devam sütünü mamaayrı oluyormuş demek. Bugun aklıma hep sen geldin , ev Bahçeli Ata içeri girmiyor diyordun . Sena nın daha ilk günü sayılır, sabah 7 de kalktık , nerdeyse 8 den beri dışardaydı uyuyana kadar . Yanaklarımız kızardı güneşten . Girdiremedim içeri . Bahçede bir köpeğimiz var ona da rahat vermiyor vav vav diye dolanıyor ilk kez dokundu hep yaklaşmak istiyor . Eve gidince nasıl zapdederim bilmiyorum senayı .
Benimki de ağlıyor da bazen de çıkıp geliyor artık şükür canım gündüz uykularında hep açık beşiği bazen bakıyorum annee diye geliyor bazen de çıldırmış gibi ağlıyor. Market, fırın buralar çok tehlikeliAma ben artık bu çocuğu yiyecembenimki uyanınca direk ağlıyor bizi bırakıp hiç gideceğini sanmam babası ile fırına gitti sabah fırında mama mama diye bağırıp durmuş etraftakileri görünce
Korona olmadım ama geçen yıl korona başlandan Ocak gibi bir grip furyası vardı o ozaman grip olanlar kendilerini korona geçirdiklerini iddia ediyorlar o kişilerden biride benimİnşallah canım inan balkone çıkacak halim yoktu kolum kalkmıyordu hiç
Şurup değil de doğal şeyler kekik ıhlamur falan içiyorm çeki de Haydo da iyi çok şükür Haydo emiyo şu an uyumak üzereasya kuşum nasıl
Evet dediğin gibi miss güneş de etkilemiş olabilir. Fazla kalıyor güneşte . Şapka da durdurmuyor kafasında .Yaa maşşallah gördüm fotoğraflar da bahçe de çok güzelne iyi etmişsiniz gitmekle.
Kusmuş Sena da güneş çarpmış da olabilir 2 gündür çok sıcak burası yandık dışarda bugün markete gittik geldik oyy oyyy fenaydı sıcaklık.alışık da olmayınca güneş etkilemiştir Belki
Bak sen zaten küçükler büyükleri hep bastırır doğanın kanunu gibi bişey buarkadaşlar erva abisini şiddetle kıskanıyor..abisine sarılsak yıkılıyor ağlamaktan. Elimizi kolumuzu ayırmaya çalışıyor..ve hatta abisine vuruyor..abiisi kıskanacak derken kardeş kıskanıyor.ne yapmamı önerirsiniz? Geçici bir durum mu bu? Küçük kıskanınca zormuş ya..ne desem anlamıyor
Yaa miss beni herkesten kıskanıyor..babasindan bile.yanima kimse oturamaz..oturan ervadan ciglik senfonisi eşliğinde dayak yiyorBak sen zaten küçükler büyükleri hep bastırır doğanın kanunu gibi bişey bualışır zamanla canım bu da bir süreç. Şimdilik çok fazla göstererek sarılma koklaşma yapmayın az az sonra sonra alışır o da merak etme
Sanırım bu bir süreç baharcım ben sevmediği bir şey olduğunda her zaman sevdiği ama o an yemek istemediği bir şey olduğunda ısrarcı olmuyorum başka bir seçenekle karnını duyuruyorum ama iki gün sonra tekrardan veriyorum bazen yiyor bazen yemiyorGünaydın arkadaşlar
Karya bu ara yemek yemiyor agzina veriyorum çıkartıyor ağzından. Mesela yumurta yemiyor ama zeytini yiyor karnabahar yemiyor ama makarna yiyor bana kafayi yedirtecek. Disten olsa hic birsey yemez diye dusunuyorum neden olabilir sizce huy değiştiriyor olabilir mi ?
Zorlamakta istemiyorum ne yapmamı önerirsiniz ?
Biz günün yarısından fazlası dışardayız yine oyalayamıyoruz Baharım sürekli evde çok zor vakit geçmiyor bir de Ata uyumayan bir bebek dışarda vakit geçiyor@Jadesi canim sürekli çıkartmaya calsiiyorum ama hergunde çıkamıyoruz
Yumurta candır . Değişik şekilde yap şaşırt ben bazen patates tostu yapıyorum rendelenmiş patates biraz lor yumurta az un karıştırıp tost makinesine yağlı kağıt serip arasına koyuyorum 3-4 dk da hazır oluyorYaa bende bugun zeytinin arasına koydum yumurtayı bir iki yedi sonra farketti zeytini agzinda ayırıyor yumurtayı cikariyor. Ne cadi oldu bunlar ya
Ama lütfen yumurtayı yesin yumurta candır ya:)
Seçmeseler süper olacak taştan yumuşağını yesinlerçok şükür atlatmışsınız Allah beterinden korusun canım
Ayni yatıp ayni kalkmislar bizim sıpalar bugünyaa göktuğ yaa demek mutfaga gidip mama diyor hee bu cocuk beni oldurecek gülmekten biz de dayanamadık 8 civari geri uyuduk..maksat analarının uykusu bölünsün sevimli sıpalar
Ben evde de gezdiremiyorum Abisi uyanrisa asil o zaman gun baslar banaöğle uykusu da yok.uykusuna doyamadigi zamanalr cok aksi oluyor benim oglan
Bizim de bazi yiyor bazi yemiyor canım.ulkerin beyaz peynirini yiyor bir tek.baska birkac cesit denedik ama yemedi.kasar da yiyor ama agir geliyor.
Yemek seçmeye basladilar canim maalesef ayni dertten muzdaribim..önerisi olanlariı can kulagi ile dinliyorum
Çok güzel olmuş da artık evde zor zaptolur. Bizimki de kedileri seviyor horozu tavuğu seviyor çimlerde emekliyor diğer çocukların oyununa dahil oluyor çok güzelValla çok iyi oldu . Ben mamayı devam sütü sanıyordum ya da devam sütünü mamaayrı oluyormuş demek. Bugun aklıma hep sen geldin , ev Bahçeli Ata içeri girmiyor diyordun . Sena nın daha ilk günü sayılır, sabah 7 de kalktık , nerdeyse 8 den beri dışardaydı uyuyana kadar . Yanaklarımız kızardı güneşten . Girdiremedim içeri . Bahçede bir köpeğimiz var ona da rahat vermiyor vav vav diye dolanıyor ilk kez dokundu hep yaklaşmak istiyor . Eve gidince nasıl zapdederim bilmiyorum senayı .
Midesi hassas zaten üşütmüş olabilir kıyamam boncuk gözlüme geçmiş olsunGüzel oldu da iki gündür kusuyor yatmadan önce . Neden böyle oldu anlamadım. Zor sustu kustuktan sonra yarım saat ağladı . Midesini mi üşütüyor bilemedim ki
Sıcaktan şikayet etmek istiyorsanız buraya buyurun missim. Zira şimdiden karardık Atanın peşinde koşmaktan.Yaa maşşallah gördüm fotoğraflar da bahçe de çok güzelne iyi etmişsiniz gitmekle.
Kusmuş Sena da güneş çarpmış da olabilir 2 gündür çok sıcak burası yandık dışarda bugün markete gittik geldik oyy oyyy fenaydı sıcaklık.alışık da olmayınca güneş etkilemiştir Belki
Gece gündüz sıcaklık farkı da etkiler reflü bitse rahat edeceksiniz.Evet dediğin gibi miss güneş de etkilemiş olabilir. Fazla kalıyor güneşte . Şapka da durdurmuyor kafasında .
S Susam_tanesi soğuk bir şeyler yemedi de güneş belki olabilir . Ama akşamları da serin oluyor işte bilemedim nasıl etkileniyorsa . Bakalım yarın daha iyi olur inşallah . Bu reflü perişan etti artık bizi .
Güzel gelinim benim. Kıskanç olacak demek ki... Ata ya söyleyim ayağını denk alsın, kızdırmasın gelinciğimi. Ata selam eder kaynatasının senin ellerinden öper bayramınızı kutlarmış şekerim.arkadaşlar erva abisini şiddetle kıskanıyor..abisine sarılsak yıkılıyor ağlamaktan. Elimizi kolumuzu ayırmaya çalışıyor..ve hatta abisine vuruyor..abiisi kıskanacak derken kardeş kıskanıyor.ne yapmamı önerirsiniz? Geçici bir durum mu bu? Küçük kıskanınca zormuş ya..ne desem anlamıyor
Bende o furyaya katılmıştım hatta şu anki ikinci korona diye ağır geçirdğimi iddia ediyorumKorona olmadım ama geçen yıl korona başlandan Ocak gibi bir grip furyası vardı o ozaman grip olanlar kendilerini korona geçirdiklerini iddia ediyorlar o kişilerden biride benimçok ağır bir hafta yattığım grip geçirdim grip geçti ayağa kalktım ama oksurup 2-3 ay devam etti hamilede olduğum için ilaç alamadım ozaman kayinvalidem ayvacekirdegini ezip balın üst ye demişti rahatlatıyordu beni birde zencefilli çay iyi gelmişti oksurmekten nefes alamiycak hale geliyordum. İns en kısa zamanda eski halinden daha iyi hale gelirsin hep dualarimdasin
Nasıl oldun canım biraz daha toparlandın mıBende o furyaya katılmıştım hatta şu anki ikinci korona diye ağır geçirdğimi iddia ediyorumçok teşekkür ederim canım zencefil bi türlü alamadım bugün alayım öksürük geçer bari
Dünürcanım Ayşe de öyle Zeynep bu zamanlarda daha çok kelime kullanıyordu ama Ayşe herşeyi ıhhh ıhhh la anlatıyor belli başlı şeyleri söylüyor memem(emzik) mama anniii, baa(abla), buuu(su), vav(köpek)üüüü(horoz)vak vakk hep böyle tek tükBir derdim daha var o da Ervanin dil gelişimi..hic ilerleme yok.. bildigi iki üc kelimeyi bile soylemiyor artik..herseye ııı diyerek isaret ediyor..bi tek anne diyor onu bile seyreltti
Bizde de o kadar sayilir.vak vak demiyor sadece o eksikDünürcanım Ayşe de öyle Zeynep bu zamanlarda daha çok kelime kullanıyordu ama Ayşe herşeyi ıhhh ıhhh la anlatıyor belli başlı şeyleri söylüyor memem(emzik) mama anniii, baa(abla), buuu(su), vav(köpek)üüüü(horoz)vak vakk hep böyle tek tük
Sanırım bu bir süreç baharcım ben sevmediği bir şey olduğunda her zaman sevdiği ama o an yemek istemediği bir şey olduğunda ısrarcı olmuyorum başka bir seçenekle karnını duyuruyorum ama iki gün sonra tekrardan veriyorum bazen yiyor bazen yemiyor
Biz günün yarısından fazlası dışardayız yine oyalayamıyoruz Baharım sürekli evde çok zor vakit geçmiyor bir de Ata uyumayan bir bebek dışarda vakit geçiyor
Yumurta candır . Değişik şekilde yap şaşırt ben bazen patates tostu yapıyorum rendelenmiş patates biraz lor yumurta az un karıştırıp tost makinesine yağlı kağıt serip arasına koyuyorum 3-4 dk da hazır oluyor
Seçmeseler süper olacak taştan yumuşağını yesinler
Çok güzel olmuş da artık evde zor zaptolur. Bizimki de kedileri seviyor horozu tavuğu seviyor çimlerde emekliyor diğer çocukların oyununa dahil oluyor çok güzel
Midesi hassas zaten üşütmüş olabilir kıyamam boncuk gözlüme geçmiş olsun
Sıcaktan şikayet etmek istiyorsanız buraya buyurun missim. Zira şimdiden karardık Atanın peşinde koşmaktan.
Gece gündüz sıcaklık farkı da etkiler reflü bitse rahat edeceksiniz.
Güzel gelinim benim. Kıskanç olacak demek ki... Ata ya söyleyim ayağını denk alsın, kızdırmasın gelinciğimi. Ata selam eder kaynatasının senin ellerinden öper bayramınızı kutlarmış şekerim.
ya şekerparem aynı şey bizde de var hatta burada Kızlar yazıyor şunu diyor bunu diyor tedirgin oluyorum bazen ama normalde diyorum bilmiyorum bizde hiç net kelime yok bir meme dede birkaç kez anne genelde men men diyor birBir derdim daha var o da Ervanin dil gelişimi..hic ilerleme yok.. bildigi iki üc kelimeyi bile soylemiyor artik..herseye ııı diyerek isaret ediyor..bi tek anne diyor onu bile seyreltti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?