2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim aklımda hep Prego quattro var ama bakalım.
Off off çok kötü olmuş ya.. Çocuk ne olduğunu bilmese bile bilinç altı fena bir şey..

Anne yanında yatmakla ozguvenli olmasi aradinda bir bag kuramadim ben ve tabi ki haklisiniz yaşadığımız su zamanlarda kimse ile konusmasinlar zaten yaklastirmasinlar kimseyi yanlarina 6 aylikti ben ayirdim yatagini zaten hiç bizimle yatmamışti 4 yasinda hastaligi dışında hiç beraber yatmadik

Ten tene temas önemli iki sene yanımızda yattı doktorlar da öyle öneriyor anne ile ten tene temas olursa özgüven gibi cümlelere karsılıktı.. yoksa ben de çok bağ kuramıyorum..

2 seneye kadar aynı odada yatmasını öneriyor uzmanlar.

Genetik testin dogruluk oranina yuzde 99 diyorlar ama ikili test de 90-95 arasi diye biliyorum. Cok da az bir oran degil. İkisinde de hata payi var.

Bugün iyiydi çok şükür canım çok sağol. Çocuğum bi kendine geldi nasl halsiz ve zor günler geçirdi anlatamam.. şimdi sürekli sevincinden beni öpüp duruyor :)
Çok şükür canım iyi olduğuna sevindim yavrular kötü olunca çok acı çekiyorlar bizler onlardan kötü oluyoruz Rabbim onları ekstra korusun inşallah

2 seneye kadar aynı odada yatmasını öneriyor uzmanlar.
Bizde öyle yaptık iki buçuk yaşında aynı odada yatıyor. Ama kendisine çok güzel bir oda yaptık yatak aldık biraz heveslendi . Bir de yatak bariyeri siparişi vericem oda gelince düşme sorunumuz da olmaz yatırmaya alistircam ayrı odada . Kardeşi doğmadan alışırsa onu benimle görüp kıskanma da olmaz inşallah diye düşünüyorum

Bence bu aynı odada yatma işini çocuk doğunca kendisi ve siz sekillendireceksiniz yani çocuk doğmadan her şey kolay geliyor insana ama doğunca farklı olabiliyor . Benim oğlum 1.5 yaşında hala aynı odadayiz ve bende bunu istiyorum şu an da .anne baba icin çocuk odada uyurken dikkatli olması gereken durumlar var zaten bu bebeklikten itibaren dikkat edilmesi gereken durum . Bende ten tene temasın olması gerektiğini düşünüyorum ve bu en çok annenin işine geliyor

Bişey olmaz canım merak etme . Ben her sabah aç karnına ilaç içiyorum sıkıntı olmuyor . Hem iyi düşmüş değerin bence moralini bozma

Bizde 1 yaşında oda yapmıştık. Arada orda yattı arada benimle yattı eşin onun yatağında yattı öyle büyüdü. 3,5 yaşında şimdi. Odasında yatmayı da çok seviyor. Bazen hala birlikte uyuyoruz çok seviyorum bırakamıyorum onu ya. kardeşi olunca ikisiyle de yatarım yüksek ihtimalle ben

Çok şükür canım iyi olduğuna sevindim yavrular kötü olunca çok acı çekiyorlar bizler onlardan kötü oluyoruz Rabbim onları ekstra korusun inşallah
Amin inşallah canım onu iyi görünce bende kendime geldim.. bir haftadır yorgunluktan ölüyordum ki yanmda annem olmasına rağmen. yalnız olsam ne yapardım bilemiyorum. Rabbim hepimizin çocuklarına sağlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…