- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Kesinlikle sağlıcakla gelsin kuzum hazırım tabiOlsun erkek annesi olmakta çok güzel bi his canım
Benim aklımda hep Prego quattro var ama bakalım.Kızlar n11in yakında indirimi olcak travel bebek arabası almak istiyorum memnun kaldığınız markalR ve modelleri nelerdir.bu arada göğüs pompaları,pedleri vsleri jokerde uygundu ben aldım ebebekten daha uyguna denk geliyor
Off off çok kötü olmuş ya..Bu çok doğru. Bizzat annemler benim yüzümden rezil olmuştur bu konuda.3 yaşına kadar annemlerin odasında yatmışım yatağımda. Ben uyuduktan sonra onlarda yakınlaşıyormuş. Ben napmışım peki? Bir gece uyumamışım ertesi gün de annaneme anlatmıştım. Annemle babam yatakta oyun oynuyorlardı gece diye. O gün benim annemlerin odasından çıktığım gün oldu.
Ne kadara aldınız acaba
Aminn hepimizinki inşallah. Ne güzel dua Allah razı olsunGözün aydın canım allah analı babalu huzurla saglıkla büyütsün prenses ayagını sürüsün bir an önce ev bark sahibi olutsunuz inş
Anne yanında yatmakla ozguvenli olmasi aradinda bir bag kuramadim ben ve tabi ki haklisiniz yaşadığımız su zamanlarda kimse ile konusmasinlar zaten yaklastirmasinlar kimseyi yanlarina 6 aylikti ben ayirdim yatagini zaten hiç bizimle yatmamışti 4 yasinda hastaligi dışında hiç beraber yatmadikBen ilkinde üç aylıkken emzirmeyi de devam etmediğimden ayırdık odasını telsiz aldım ki bunda da hemen almayı düşünüyorum evim büyük tv açıkken diğer odayı duymayabilirim ya da mutfakta ilken falan uyuyunca telsizi bırakırım yanına diye düşünüyorum ayrı yatmasından dolayı sıkıntı yaşamadık..özgüven konusunda evet insanlarla yani büyüklerle konuşurken çok girişken değil ama yaşıtları ile gayet iyi, tabi bunda benim yabancılarla konuşma konusundaki telkinlerim de etkili çok girişken olmamasında...
Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinBenimde 1 yaşında oğlum var şimdide gönlümden erkek geçiyor tabi hayırlısı önce sağlıklı olsun
500Ne kadara aldınız acaba
Ten tene temas önemli iki sene yanımızda yattı doktorlar da öyle öneriyor anne ile ten tene temas olursa özgüven gibi cümlelere karsılıktı.. yoksa ben de çok bağ kuramıyorum..Anne yanında yatmakla ozguvenli olmasi aradinda bir bag kuramadim ben ve tabi ki haklisiniz yaşadığımız su zamanlarda kimse ile konusmasinlar zaten yaklastirmasinlar kimseyi yanlarina 6 aylikti ben ayirdim yatagini zaten hiç bizimle yatmamışti 4 yasinda hastaligi dışında hiç beraber yatmadik
2 seneye kadar aynı odada yatmasını öneriyor uzmanlar.Anne yanında yatmakla ozguvenli olmasi aradinda bir bag kuramadim ben ve tabi ki haklisiniz yaşadığımız su zamanlarda kimse ile konusmasinlar zaten yaklastirmasinlar kimseyi yanlarina 6 aylikti ben ayirdim yatagini zaten hiç bizimle yatmamışti 4 yasinda hastaligi dışında hiç beraber yatmadik
Genetik testin dogruluk oranina yuzde 99 diyorlar ama ikili test de 90-95 arasi diye biliyorum. Cok da az bir oran degil. İkisinde de hata payi var.Kızlar merhaba dün ikili test kan sonucum çıktı ultrasonda ölçümler iyi çikti doktor bebeginizi beğendim dedi, kan testindede sadece yaş riski cıktı genetik test öneriyoruz dedi doktorum ama yinede sizin kararınız dedi,genle olarak bütün ölcumleri iyi bebegin bu yaş riski huzursuz etti genellikle 35 yaş ustu bayanlarda cikiyormus bende 37 me yeni girdim ilk bebegim yeni evliyim yaş riski durumundan stres yaptim karar veremiyorum genetik test icin yaptirmalimiyim yoksa hersey yolunda diyip kendimi strese sokmamalimiyim siz ne dusunuyorsunuz tavsiyelerinizi dusuncelerinizi paylasirsaniz memnun olurum
Kız annesiyim ❤
Kontrolümüz iyi geçti herşey yolunda çok şükür ❤
Aynen öyle canımOf off çok kötü olmuş ya..Çocuk ne olduğunu bilmese bile bilinç altı fena bir şey..
Çok şükür canım iyi olduğuna sevindim yavrular kötü olunca çok acı çekiyorlar bizler onlardan kötü oluyoruz Rabbim onları ekstra korusun inşallahBugün iyiydi çok şükür canım çok sağol. Çocuğum bi kendine geldi nasl halsiz ve zor günler geçirdi anlatamam.. şimdi sürekli sevincinden beni öpüp duruyor :)
Bizde öyle yaptık iki buçuk yaşında aynı odada yatıyor. Ama kendisine çok güzel bir oda yaptık yatak aldık biraz heveslendi . Bir de yatak bariyeri siparişi vericem oda gelince düşme sorunumuz da olmaz yatırmaya alistircam ayrı odada . Kardeşi doğmadan alışırsa onu benimle görüp kıskanma da olmaz inşallah diye düşünüyorum2 seneye kadar aynı odada yatmasını öneriyor uzmanlar.
Bence bu aynı odada yatma işini çocuk doğunca kendisi ve siz sekillendireceksiniz yani çocuk doğmadan her şey kolay geliyor insana ama doğunca farklı olabiliyor . Benim oğlum 1.5 yaşında hala aynı odadayiz ve bende bunu istiyorum şu an da .anne baba icin çocuk odada uyurken dikkatli olması gereken durumlar var zaten bu bebeklikten itibaren dikkat edilmesi gereken durum . Bende ten tene temasın olması gerektiğini düşünüyorum ve bu en çok annenin işine geliyorBu çok doğru. Bizzat annemler benim yüzümden rezil olmuştur bu konuda.3 yaşına kadar annemlerin odasında yatmışım yatağımda. Ben uyuduktan sonra onlarda yakınlaşıyormuş. Ben napmışım peki? Bir gece uyumamışım ertesi gün de annaneme anlatmıştım. Annemle babam yatakta oyun oynuyorlardı gece diye. O gün benim annemlerin odasından çıktığım gün oldu.
Bişey olmaz canım merak etme . Ben her sabah aç karnına ilaç içiyorum sıkıntı olmuyor . Hem iyi düşmüş değerin bence moralini bozmaBebitoslarinin cinsiyetini simdiden ogrenen anneler tebrikk ederim Allahin izniyle hepimiz saglikla kucagimiza alalim ins.
Ben yarin ikili testi yapitiricam TSH degerim eylulde 5.43 cikti doktor yeniden istedi bugun verdim 3.33 cikti Endokrin doktoruna yonlendirdi en erken pazartesiye randevu alabildim ins tiroid denen illet bebegime zarar vermez gebelik oncesi yoktu gebelikle beraber artti moralim cok bozuk
Bizde 1 yaşında oda yapmıştık. Arada orda yattı arada benimle yattı eşin onun yatağında yattı öyle büyüdü. 3,5 yaşında şimdi. Odasında yatmayı da çok seviyor. Bazen hala birlikte uyuyoruzBizde öyle yaptık iki buçuk yaşında aynı odada yatıyor. Ama kendisine çok güzel bir oda yaptık yatak aldık biraz heveslendi . Bir de yatak bariyeri siparişi vericem oda gelince düşme sorunumuz da olmaz yatırmaya alistircam ayrı odada . Kardeşi doğmadan alışırsa onu benimle görüp kıskanma da olmaz inşallah diye düşünüyorum
Benimde kız gibi geçtiGörüntü çok bozuk nubu gözükmüyor canım. Bu sebeple çok zor ama içimden kız geçti
Evet duruşu ve kafası aynı kız gibiBenimde kız gibi geçti
Amin inşallah canım onu iyi görünce bende kendime geldim.. bir haftadır yorgunluktan ölüyordum ki yanmda annem olmasına rağmen. yalnız olsam ne yapardım bilemiyorum. Rabbim hepimizin çocuklarına sağlık versin inşallahÇok şükür canım iyi olduğuna sevindim yavrular kötü olunca çok acı çekiyorlar bizler onlardan kötü oluyoruz Rabbim onları ekstra korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?