2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
bugün bi kitap görüp eşime alır.misin dedim. birine okutup anlattiririm dedim. cok canim sıkılıyor aslinda konuya ama ne yazik.ki
Buaksam kayınvalidem geliyor parti başlasin
Haftasonu yasak var diye buaksamdan alıyor eşim eglenceli bir iki hafta beni bekliyor
ah benim.ki de gelse keske valla dede iyi olmadığından beri gelemiyor ve eksikliğini çok.hissediyoruz. hem bi kadin goruyordum muhabbet güzel oluyordu hem de bizi iyo topluyordu.
umarım sizin de güzel sakin huzurlu gecer
hangi marka canim ?
Bende verdim muz çilekle karıştırdım gayrette güzel yedi sade yemez ama benşm oğlan. sanmıyorum
hangi markaydı canim?

Pınar’ın sade olanını almıştım. Beğendim ben güzeldi

ıntikam soğuk yenen bir yemek midir hahahaha. valla o zaman hamileyken çektir derim
Canına okurum bu sefer
karin en zoru ve egzersiz şart dünür ama zorlama kendini. 4 kişilik bir grubumuz vardı 2si sezeryan dümdüz karın ben ve bi arkadaş normal doğum ve gobeklin
Benimki de sezeryan , karın çok yok ama sıkılaşması lazım .
Hayal olur mu kuzum ünlülere bak dün doğuruyor 1 haftaya normal,
Hiç sorma , hele instada denk gelen 4 çocuklu bir kadın var ..
İyi yapmışsın , ben de aldım birini elime ama geç kalmışım sanırım okumak için neyse olsun yine de devam ediyorum belki faydalı bir şeyler denk gelir .
Hayal sanırım çok uğraşmak gerekiyor. Nerden vakit bulacağız ki benim ki de yumoş yumoş. Göbeğimin üst kısmı yoktu altta yine vardı göbek dopumdan sonra göbek üstünde yumoş olmuş
Bu yumoşluk çok sinir bozucu , spor filan yapamıyorum valla kendi kendime . Ama yakın zamanda senoşu babaya kitleyip zumbaya gitmek istiyorum en azından üzerimdeki ölü toprağı atarım belki

Benim karnım öne doğru büyüdüğü için normal doğum olmasına rağmen baya sarkık kaldı ya korse de 2. Günden sırna 40 gün kullanmıştımama çok sıkı değildi
Güzellikten ziyade sağlığımız icin toparlamalıyız.bir ara leslie yapıyordum ama bıraktım.gene baslamalı.korse ben de alayım.ben hic kullanmadım.doktorum 6 ay yok demisti.sonra da kaldi oyle
Evet miss onun cok faydasi oluyormus. Annemin karrın zari yırtılınca cerrah ona demiş ki: sen hic mi karnını sıkıp bırakma egzersizi yapmadin dogumlardan sonra?.karnin gevsek kalmis bak simdi minicik bi ameliyatta cirt diye yirtildi demis. Karnı sıkıp bırakarak egzersiz yapmak lazımmış.ben de evde aklıma geldikçe yapıyorum.tabi su icmeyi bile unuttuğm icin genelde onu da unutuyorun o ayrı
Yaa cok motive edici konusmussun gene baharcim.ekran aldim valla sutumun azaldigini dusundukce okuyacagim.cunku sutum direkt azaliyor bu da beni geriyor.erva ustume atlayip agladikca muthis geriliyorum.e gerildikce de sut azaliyor.kisir dongu aslında ben diyet konusunda katıyımdır yani nefsime dur derim.biliyorsunuz 8 ay sadece yesillik yiyerek beslendim alerjiden dolayı. Ama süt azalınca psikolojim yoruluyor. Kuru meyveler de seker ama onları da az yemeliyim sanırım.aldirayim bari. bir sorun da şu ki; ben yemedigim zaman iki sıpam da yemiyor ayni yemegi yemem lazim.mesela sirf onlar yumurta yesin diye hergün yumurta yiyorum.yunurta hergun yememem lazim.doktorum oyle soyledi.yermis gibi yapınca ya da az yeyince anlıyorlar. daha dogrusu ali anlıyor.o da yemiyor o yemeyince erva yemiyor.gene kısır döngü

Not: canım da kısır istedi o kadar cok demisim ki
Geçmiş olsun Kadirciğe canım.ihlamur tavsiye ederim
Limonlu su benim de aklima geldi ama midem biraz problemli oldugu icin korktum tarçın iyi fikir amaaaa süte atsam olma mı

Canım korse kendi bedeninin bir beden küçüğünü alabilirsin başta sıkar ama sonra alışırsın ama
Tabi sağlık önemli ama görüntü de etkiliyor beni şimdi belki değil ama sınavdan sorma sıkı bir diyet ve spor düşünüyorum rahat veririm normalde kilo ama bakalım senin de çok fazlan yok kolay verirsin inş

Canim sen simdi boşver diyeti. Sonra yaparsin.Allah zihin açıklığı versin

N Nehir8077 bahar ya rezene ile ilgili yazmayı unutmusum. Rezene icerken papatya icmedim. Rezene cok iyi geliyor bana ama tansiyon düşürücü etkisi varmış.bunyem de iyice alıştı diye ara verdim. Papatya iceyim dedim.

Papatya çayı da şekeri ve tansiyonu düşürüyor. Hatta bazı insanlarda yorgunluk ve uyku yapıyor. Sürekli de bu çayları tüketmene gerek yokki. Rezeneyi hergunmu iciyordun

Cok sagl. Iciriyorm onu pek sevmiyor ama kandira kandira veriyorm bi sekilde nane limon yapmstm agzina dahi almadi eksiyle arasi hic yok anasi gbi ateşi dusuremiyorm sirkeli su diyen de var iyi degl die biliyorm yanls degilssm

Her şeyden önce sağlık ve görünüş için yapmalı vakti geldi ben daha önce 1 2 denedim ama hazır değilmişim hemen gitti isteğim bu sefer istikrarlıyım hedefim 10 kilo
Kendini çok sıkarak diyet yapma 2 ayda sıkılıp bırakacağına 2 yıla yayarak yap bıkmadan alışkanlık haline de geliyor hem her şey
Süte toz tarçın atabilirsin tabi oda dengeler şekerini ben faydasını çok görüyorum tatlı isteğim inanılmaz azaldı daha önce zayıfladıpımda da baya işe yaramıştı

Bitki çaylarını değiştirmen lazım 2 aya bir farklı iç etkisi olmuyormuş sürekli içince

Papatya çayı da şekeri ve tansiyonu düşürüyor. Hatta bazı insanlarda yorgunluk ve uyku yapıyor. Sürekli de bu çayları tüketmene gerek yokki. Rezeneyi hergunmu iciyordun
Yok ama haftada 3 4 içiyordum.ama mesela ervanın dişi falan çıkacağı zaman cok ağladığı icin rezene hergun içiyordum.kahve de icemeyince ona sardim.sonra da herseyin fazlasi zarar diyerek vazgectim.

Cok sagl. Iciriyorm onu pek sevmiyor ama kandira kandira veriyorm bi sekilde nane limon yapmstm agzina dahi almadi eksiyle arasi hic yok anasi gbi ateşi dusuremiyorm sirkeli su diyen de var iyi degl die biliyorm yanls degilssm
Ateşi kac ki? Ateş de vucutta mikrobu kırmakla görevlidir.38 i geçmedikçe çok da panik yapma.

Bu sabah limonlu su ictim.hatta az limonlu alkali su yaptim icicegim gun boyu. Ayy valla boyle birbirimizden destek alınca benim de azmim artti bu sabah yulafli sütlü omlet yaptım.epey doyurucu oldu.bahari dinleyip kahvaltıda kek de yedim ama omlet öyle doyurucuydu ki baska biseye pek gerek yoktu

Bitki çaylarını değiştirmen lazım 2 aya bir farklı iç etkisi olmuyormuş sürekli içince
Ya aslında adacayi cok severim ama önerilmiyor ya icemiyorum
Yesil cay iceyim diyorum ama o sallama poset kokusu beni mahvediyor sallama siyah cay da icemem zaten.yesil cay normalde nasil demlenir acaba ? Yani posetini yirtip demlesem suzsem tadi baska olur eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…