2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aranız nasıl peki
Özünde iyidir de ben çok geçimli değilim dışarıya karşı beni çok sever anlata anlata bitiremez ama cok sevmez beni
Ahaa bu ben Biz de doğum gününü yapıcaz gelemiyorlar diye hafta sonu bizde kalacaklar. Yasaklar bizi bitirdi yaa
Kolaylar gelsin ikimizdede eğlence var
Haydi kolay gelsin günler su gibi geçsin
Aminn aminn
ah benim.ki de gelse keske valla dede iyi olmadığından beri gelemiyor ve eksikliğini çok.hissediyoruz. hem bi kadin goruyordum muhabbet güzel oluyordu hem de bizi iyo topluyordu.
umarım sizin de güzel sakin huzurlu gecer
Bizimki içme suyu nereden alınıyor diye eşime soruyor o minnosuma baksın sadece yeter başka birşey istemiyorum

38.4 oluyor canm korkuyorm calpol fayda etmiyor yine az var suan da
Bizim geçenlerde oldu 39 Lara kadar çıktı ateş doktor 4 saatte bir çay kaşığı carpol ver serin tut dedi 3 günden sonra devam ederse acile gidin dedi.
2 günden sonra ateş gitti vücudu isilik gibi kızardı doktor ateşe bağlı dedi viral enfeksiyon olmuş dedi nemlendir dedi 5 güne geçer dedi 3 güne gecti aynı donemde iş arkilerimin çocuklarında benzer durumlar oldu benzer yorumları onlarında doktorları yapmış sanırım bebislere salgın oldu :/

hakkindir dünürüm
dışarıya öyle anlatması yani sevmediğini düşünmesine rağmen böyle davranması oğlunu çok sevdiğini gösterir.ama suyu bile sana sormaması senden adım beklediğini düşündürdü. tabi sen daha iyi biliyorsundur. yine de umarım daha iyi olacağınız zamanlar olur diyeyim ben

Bende sabah az uyuyuö diye eşim asyayı aldı onların dövüşüne uyandım bize karışan eşler kendi bakınca nasıl taşıyor sabırları 1 saatte
Adama diyetteyim diyorum karışık kızartma yaptı sabah 5 oatetes 3 patlıcan yedim

Canının istediğini az miktarda ye hiç bir şey olmaz ben öyle yaparak 6 ayda 10 kilo verdim cips falan yiyordum hep ama sayılı 5 tane falan

Normal yeşil çay al sevmiyorsan delikte 5 dk kaynat yeter kuzum valla iyi oldu birlikte olmamız zayıflama grubu olduk kendikiğimizden

Kız adam bir de üstüne kahvaltını hazırlamış diyette de olsam 3 patlıcan daha yerdim üstüne bugun yine premsestin yani ..

38.4 oluyor canm korkuyorm calpol fayda etmiyor yine az var suan da
Geçmiş olsun canım 3.günden fazla sürerse ateş 38 in üstü ver antibiyotiğini geciktirme. İlerlemesini daha fazla. Doktor da yazmış zaten muhtemelen boğazdaki yaradan yapıyor ateş.
Ya benim eşim de öyle bakamıyor daha doğrusu Göktuğ evdeyken uyanıkken başka birinin uyuması oldukça zor öyle bağırıyor sıpacık. Ohhh afiyet olsun arada olur öyle şeyler
Ben de sabah Göktuğ u yedirdim baktım durmayacak hava da güneşli aldım çıktım yürüyüşe. Soğuk esiyordu korktum hasta olacak diye kısa 2 tur attım 4000 adım hızlıca. Çıkmadan hamur mayalamıştım. Yengem kahvaltıya gelecem dedi yolda buluştuk geldik. Hamur kızartması yaptım ben de kızlar seviyor. 2 küçük yedim kızartırkn. Çay kahve derken yengem gitti biz de eşimle eve giriştik. Sil süpür wc toz al derken sanırım 1 kg verdim o sıra akşama menü düşüyorum şimdi ne yapsam
Normal yeşil çay al sevmiyorsan delikte 5 dk kaynat yeter kuzum valla iyi oldu birlikte olmamız zayıflama grubu olduk kendikiğimizden
Hepimiz çıtır kıtır anne olacaz

Evet salgn var dedi bize de ama ishal ve kusmasi icin demisti smdi yine ishal basladi ustu basi heryerine cikti. Havalardan mi nedense artk bi duzelselerdi ya. Ama 39 ates tehlikeli degil mi Allah korusun ya havale gecirseler evde gecer demeyle niye eve gnderip 3 5 gun diyorlar

Olabilir o da yalar belkide bogazina da ihlamur cok iciriyorm corbalardan felan yapiyorm yumuşasn die. Kaynanam bi de antibiyotiği sulandr gbi bisey dedi o ne alaka ya bilen biri yazsrsa sevinirim anlayamadim ben

Oğlunu çok sever anne birini öldürdüm dese sen öldürduysen hak etmiştir der oyuzdende ailesini kötü anlatmaz beni anneme bir overki annem senden mi bahsediyor şüpheye düşüyorum der kendi evindede kocasına sorar çorbayı isitayim mi kaynatayim mi diye
Biz Karadenizliyiz bizde Cat cut hersey söylenir ama eşim tarafı aman ağzımızin tadı bozulmasın Ali Rıza bey modundadir dedim ya bende gecimsizim bende minnoş pembik yeni gelin olsan hiç sorun olmiycak
Ama şükür geliyor kızıma bakcak ortada koymadı bizi

Olabilir o da yalar belkide bogazina da ihlamur cok iciriyorm corbalardan felan yapiyorm yumuşasn die. Kaynanam bi de antibiyotiği sulandr gbi bisey dedi o ne alaka ya bilen biri yazsrsa sevinirim anlayamadim ben
Bebeklerin antibiyotiği sulandırılıp verilir toz halinde oluyor. Şişenin işaretli yerine kadar kaynamış soğumuş su doldurulur. Bitene kadar buzdolabında tutulur.

Sagol canim bende krep pankekflan yapiyorum

Teşekkürler kizlar valla kabızda olmadim aslinda neden oldu anlamadim hala devam ediyor ve abestik procto glyvenc diye bir krem verdi ise yaramıyor sıcak suya oturuyorum o biraz iyi geliyor bugunde oturamadım kiz uyuyunca balkonu yikadim camasrlarla ugrastim aksam esim gelince iyice ağrısı oluyor neden o saatlerde oluyor onuda anlamis degilim. Insallah geçerse rahatlarim.
Herkesin tel arıza vermeye başladı kocalarla mesaj olsun bu
Ne güzel 4 kilo çok iyi hadi bakalım ben yeni başladım darısı başıma
Ya sizi gördüm bende sizde çok güzelsiniz
Terkler canim benim.

1 günlük diyeti bozayım diyorum bende :)pazartesi tekrar başlarım
Helinnnnn çok güzel terletiyor canim ama kac gundur giymedim. Şu rahatsızlığım geçince tekrar başlarım kaldırım yerden insallah

Diyete
yeme düzenin değiştiği için olabilir canım diyete başladın yanlış hatırlamıyorsam bir süre sonra düzene girer bol sıvı tüket

Bebeklerin antibiyotiği sulandırılıp verilir toz halinde oluyor. Şişenin işaretli yerine kadar kaynamış soğumuş su doldurulur. Bitene kadar buzdolabında tutulur.
Kaynanam da icecegini sulandr hepsini yaparsan 3 4 gun snra kullanilmio dedi bna. Hic acmadim icini antibiyotign kullanma zor drumda kalmadkca deyince dktor

eşin tarafı nereli benim eşimin ailesi de çok mülayim. siz iyi olun sağlıklı olun birşey olmaz modunda malatyalılar. akrabalık var mıdır?
çok geçmiş olsun dünürüm. ben doğumdan sonra birkaç gün yasadım ağrı çok fenaydı valla. hemen kurtulursun umarim

Kaynanam da icecegini sulandr hepsini yaparsan 3 4 gun snra kullanilmio dedi bna. Hic acmadim icini antibiyotign kullanma zor drumda kalmadkca deyince dktor
Sulandırınca en fazla 1 hafta içinde bitirmek lazım. Ben hiç ayırmadım kızlarıma çok kullandım. Ayırınca suyunu ayarlamak sıkıntı olur bir de antibiyotiğe başlayınca hepsini bitirmek lazım yarım bırakınca tedavi de yarım kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…