2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İş ev derken yoğun geçiyor günler yaa. Tam geri dönmüştüm bir kaç gündür yine okuyamadım. Yakalayacağım inşallah boşluklarda da ebeveyn kitaplarına sardım bu ara onları okuyorum. Çocuk büyümeden aldığım kitapları okuyayım bari dedim

Sağol canım Karyanın da maşallahı var pek güzel nasıl anne kız poz vermişsiniz bugün. Anne kız saatleri arttıkça pek bi mutlu oluyorum ben. Bu aralar çok tatlılaştılar yaa. Bu son ayrılış bana zor geldi. Önceki seferde yalnızdım evde günler yoğun ve zor geçiyordu bu sefer eşim olunca çok güzeldi üçümüz çok güzel vakit geçirdik öyle olunca işe dönmek zor geldi bu hafta zor geçti

Olabilir inanırım ben hem tek çocuk olduğu için hem yemek harici pek iş güç takılmam sürekli onlaydım ama bu ara çok arttığına göre belki işe başlamamın etkilerini yeni hissediyoruzdur.
Anaaam bu ne kız özel hayat diye bişey olmaz böyle de 7-24 görüntülü konuşma. Ben günde 1-2 den bile sıkılıyorum

Off geçmiş olsun duruş a yaa. Kanayacak kadar sert vurmuş nasıl acımıştır kim bilir

Ben içirdim canım hatta artık hazır yoğurt ve ayran da veriyorum. Yani ben zaten yoğurttan değil de mayandan yoğurt yapıyordum. İçeriğine bakıyorum onlar da süt ve yoğurt kültürü veya kefir kültürü kullanıyorlar. Benim yaptığımdan bir farkı yok aslında

Eşimden kaynaklanıyor çok uzakmisiz gibi, ayda bir aradığı, kırk yılda bir uğradığı için ailesine, onlarda her haberi her gelişmeyi, veya oğullarının iyimi kötümü benden öğrenmeye çalışmaları için. Eş duZenli arasa haftada veya 2 haftada bir uğrasa gösterse kendini, hiç zannetmiyorum bize düşkün olduklarını.

Dışardan çocuk sesleri duysun hemen kapıya gidiyor beni dışarı çıkarın diyor durmuyorlar hiç yerlerinde.

Hayal sanırım çok uğraşmak gerekiyor. Nerden vakit bulacağız ki benim ki de yumoş yumoş. Göbeğimin üst kısmı yoktu altta yine vardı göbek dopumdan sonra göbek üstünde yumoş olmuş

Ben değilim ya maşallah diyoruz kız hepimiz görülmez kaza olmuş

Bende verdim muz çilekle karıştırdım gayrette güzel yedi sade yemez ama benşm oğlan. sanmıyorum

Benim diyeti de bi tuhaf hamurişi de yemiyorum ama ben sabah su içiyorum limonlu aç karnına faydası oluyor bir de suyumun içinekabuk tarçın atıyorum ben haberiniz olsun kan şekerini debgeleyip tatlı isteğini azaltıyor

Acaba korse takmak icin gec mi kaldik karin kaslari gebelikte ayriliyormus.bazi kadinin dogum sonrasi boyle gevsek kaliyormus.oyle mekik vs benim dikisimi zorluyor ya
Neden geç olsun kuzum geç değil şekillenmek için takmak lazım aslında bende yürüyüşe gidebilirsem takacağım aklımda ama evde takamam sıcak havalarda fenalık geçiririm zorluyorsa hiç yapma canım senin dikiş hassas zaten

Off seninki fenaymış benimki evde 1 saat yapıyor pandemi öncesi salona gidiyordu şimdi gitmiyor gitmesin ya ben o gelsin diye gözüm düşüyor bütün gün
Benden halter olmaz ya bel fıtığı olur adam bulmuş miniş kadını kaldırıyor

Aydınlat bizi susam sen oku bizi de bilgilendir kız benim kıza ne kadar hayır demeyim desem de o kadar demişim ki hayır demeyi öğrendi benden modern ebeveyn olmadı sen devam et yoluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…