2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Haftan baya iyi tahminde bulunabilir bence inşallah çok güzel geçer ben 11 de yaptırdım pzartesi sonuçlar bakalım

Eğer anne yanı alacaksan mobilya konusunda acele etme bence sonuçta uzun süre anne yanında yatacak 4-5 ay belki daha fazla yenidoğan mobilya ölçülerine dikkat et çok az kullanıp kaldıranlar oluyor

Bize geçen hafta verdi doktor 4 boyutlu ama daha çok küçük olduğu için hiçbir şey belli olmuyordu
Evet daha küçük fasulye seninki Bakalım inşallah benim daha net olur çok merak ediyorum tipini suratını yediğiminin

Kuzum bende bu yataktan var. Ablamdan kalma bunu kullanıcam. İlk aylarda yanımda yatması içinde anne yanı küçük bir şey almayı planlıyorum.
Eki Görüntüle 81a9ec66-1cba-4378-a031-15c058d5002f.webp

Kızlar nolur bana bi çözüm bulun 10 gündür tuvalete çıkamıyorum patlamak üzereyim
Ac karnina zeytinyagi icebilirseniz epey iyi geligor bir de ac karnina kayisi suyu ama 10 gun uzun bir sure bir doktora gorunseniz daha iyi olur
Hic tedirgin olmayin yas riski bu yas grubunda olan hemen herkeste cikiyor onemli olan ultrason olculeri
Troid gebelikte hemen yukselebilen bir hormon ve gebelik surecinde cok onemli sizin cok yuksek cikmamis ama yine de 2.5 alti istiyorlar o yuzden ilaca baslamaniz iyi olmus cok onemli bastan korkutuyorlar ama tedavisi cok basit sadece bir ilacla kontrol altinda oluyor benim de 2. Gebeligimden beri hasimato troidim var
Masallah guzel bagisiklik kazanmissiniz cocuklari cok sakinmamak lazim ben de 2 oglumda da cok sakinmadim cok sukur onlarda ogle cok hastalanmazlar
Valla ben sanırım bebek doğduktan sonra bu aynı oda işine karar vericem. Çünkü bunun bebeğe de çok bağlı olduğunu düşünüyorum. Amann hele bir doğsun da sonrasını düşünürüz.
Evet kesinlikle dogumdan once oyle yapcam boyle yapcam diyoruz ama bebek sekillendiriyor o ne derse o oluyor
Ben de mobilya besik magdurlarindanim iki cocugumda da kullanamadan verdim glruntu guzel ama 7 8 aylik oldu mu tutunup kalkiyorlar asagiya bakiyor falan dusme riskinden dolayi kullanilmiyor
Anne yani da cok kisa sureli max.6 ay kucuk cunku
Park yatak cok rahat ama bu sefer bende ikeanin besiklerini begenmeye basladim iki kademeli olanlar park yatak tarzinda kullanisli mi bilmiyorum biraz arastirip ondan almayi dusunuyorum gorseli cok guzel bide yprumlar iyiyse super olur

Ben cok begeniyorum arastirmadim cok fazla yorumlarini bilmiyorum ama park yatagin mobilya hali gibi geldi bana korumaliklarla bebis rahat edebilir ustune cibinlik falan da takiyorlar cok sirin duruyor

Ben cok begeniyorum arastirmadim cok fazla yorumlarini bilmiyorum ama park yatagin mobilya hali gibi geldi bana korumaliklarla bebis rahat edebilir ustune cibinlik falan da takiyorlar cok sirin duruyor

Aynen ben baya süsler püslerim onu Yorumlarına bakamadım bende ama mantık güzel.

Park yatak sallanmıyor ya bu ne kadar eksi olabilir bizim için ben park beşik düşünüyorum

Çok güzelmiş bu canım. Galiba derinleşiyorda. Aslında hayalim böyle bir şey. Bakalım iyice araştırmak lazım
Aynen canım asansörlü sistem bebeğe göre ayarlıyorsun baya aşağı da iniyor küçük bebekler için yukarı da çıkıyor. Ablam 6 yaşına kadar kullandı,boyut olarak da iyi yani.

Aynen canım asansörlü sistem bebeğe göre ayarlıyorsun baya aşağı da iniyor küçük bebekler için yukarı da çıkıyor. Ablam 6 yaşına kadar kullandı,boyut olarak da iyi yani.

6 yaşa kadar gittiyse süpermiş o zaman. Daha sonrasında zaten baza yatak alınır.
Çok sağ olun kızlar aklıma yattı.

Günaydın. Mobilya yataklar çok şık dediğin gibi ama bebek ayaga kalkınca tedirgin olup yatiramiyorsun. Benimki 3.5 yaşında yeni geçireceğim mobilya yatağa düşün yanihep düşerse diye erteledim. park yatak derin olduğu için daha güvenli. Ama illa da mobilya olsun diyorsan kesinlikle Montessori tarzı yerden yataklara bakmanı tavsiye ederim ben. Düştü mü acaba diye aklın kalmaz ben şahsen çok pişmanım öyle bir şey yaptırmadıgima anne yani kullanacaksan ilk etapta acele etmene de gerek yok. Süreç içinde şık ve kullanışlı bir yatak bulursun.

çok tesekkür ederim önerileriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…