- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Haftan baya iyi tahminde bulunabilir bence inşallah çok güzel geçer ben 11 de yaptırdım pzartesi sonuçlar bakalımGünaydın herkeseYarın sabah 9'da ikili testim var. Çok heyecanlıyım inşallah her şey normal çıkar. Bir de cinsiyeti hakkında fikir sahibi olsak değmeyin keyfime. Gideceğim doktor 4 boyutlu resmini de veriyormuş onu da çok merak ediyorum. Hiç aranızda alan oldu mu 4 boyutlu resmini? Olsuyda net mi yani her şeyi baya baya yüz hatları falan belli oluyor mu?
Eğer anne yanı alacaksan mobilya konusunda acele etme bence sonuçta uzun süre anne yanında yatacak 4-5 ay belki daha fazla yenidoğan mobilya ölçülerine dikkat et çok az kullanıp kaldıranlar oluyorKızlarr günaydın herkese. Şu yatak konusunu bir kez daha konuşabilir miyiz. Mobilya yatak görünüm olarak daha şık durduğu için onu düşündüm içi derin olanlarıda var. Birde anne yanı alıcam. Diyelim ki yanımda 7,8 ay yattı. Mobilya yatağında ne kadar yatabilir? Yoksa görüntüden vazgeçip park yatak mı almalı. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Evet daha küçük fasulye seninkiBize geçen hafta verdi doktor 4 boyutlu ama daha çok küçük olduğu için hiçbir şey belli olmuyordu
İnşallah kuzum. Umarım tüm gebeler hep güzel haberler alır.Günaydın canımmİnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
İnşallah hayırlı,güzel sonuçlar alırsın sendeHaftan baya iyi tahminde bulunabilir bence inşallah çok güzel geçer ben 11 de yaptırdım pzartesi sonuçlar bakalım
Kuzum bende bu yataktan var. Ablamdan kalma bunu kullanıcam. İlk aylarda yanımda yatması içinde anne yanı küçük bir şey almayı planlıyorum.Kızlarr günaydın herkese. Şu yatak konusunu bir kez daha konuşabilir miyiz. Mobilya yatak görünüm olarak daha şık durduğu için onu düşündüm içi derin olanlarıda var. Birde anne yanı alıcam. Diyelim ki yanımda 7,8 ay yattı. Mobilya yatağında ne kadar yatabilir? Yoksa görüntüden vazgeçip park yatak mı almalı. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Ac karnina zeytinyagi icebilirseniz epey iyi geligor bir de ac karnina kayisi suyu ama 10 gun uzun bir sure bir doktora gorunseniz daha iyi olurKızlar nolur bana bi çözüm bulun10 gündür tuvalete çıkamıyorum patlamak üzereyim
Hic tedirgin olmayin yas riski bu yas grubunda olan hemen herkeste cikiyor onemli olan ultrason olculeriİcimi ferahlattiniz tesekkur ederim benim yaş riskim 1/232 cikti ama ultrason ölçumleri bebegin normal cikti, doktor bebeginizi begendim dedi o beni cok sevindirmisti ama testtede sadece yaş riski cikinca genetik test oneriyoruz dediklerin tedirgin ve huzursuz oldum malesef
Troid gebelikte hemen yukselebilen bir hormon ve gebelik surecinde cok onemli sizin cok yuksek cikmamis ama yine de 2.5 alti istiyorlar o yuzden ilaca baslamaniz iyi olmus cok onemli bastan korkutuyorlar ama tedavisi cok basit sadece bir ilacla kontrol altinda oluyor benim de 2. Gebeligimden beri hasimato troidim varMerhabalar bende troid yoktu normalde hatta 0 ile 5.5 arasındaki değerin içindeydim ama 4,5 du . Kadın doom uzmanım bir sıkıntı olmadığı söyledi ama saglık ocagımdaki ebe gebelikte 2,5 altı olması bebek için daha iyi dahiliyeye git kadın doom uzmanları bunu ciddiye almıyor dedi telaşlandım . İki doktor takibi ediyorum ve burada cok tutulan özeldeki bi doktora gidiyorum onada değerimi gösterdim oda sıkıntı yok dedi ama içime sinmedi dahiliyeye gittim tekrar kan verdim 3,3 gibi birsey cıktı. Ama beni ilaca baslattı. Gebelikte 2,5 altı önemli dedi aklında olması için söylüyorum.
Masallah guzel bagisiklik kazanmissiniz cocuklari cok sakinmamak lazim ben de 2 oglumda da cok sakinmadim cok sukur onlarda ogle cok hastalanmazlarBugunku 3 saatlik randevum 2 saat surdu ve tahmin ettigim uzere sadece kalp atisina bakildi. Hatta ben duymadim bile. ona bile uzun bakmiyorlar. Ama doktor 140 dedi. Ben de cok sukur kalbi atiyor hala dedimDaha cok benim hasta gecmisime yonelik konustuk. Bu Amerikalilarda oyle bir cene var ki sormayin. Kadin erkek yasli genc farketmiyor. bir ara adamin nisanlisindan bile bahsettik bir de gitmisken grip asisi oldum. Cunku etrafta cocuklarin sumukleri akmaya basladi Havalarda soguyor malum. Kapali yerlere daha sık gitmeye basladik. Normalde asi olan biri degildim ilk hamileligime kadar. Doktorumun tavsiyesiyle ondan sonra hep vurulmaya basladim. Hatta doktorumuz bebekle ilgilenecek olan herkesin vurulmasin tavsiye ettigi icin esim de vuruluyor o zamandan beri. Kizim da ayni sekilde dogumundan itibaren her grip mevsiminde vuruluyor. cok sukur hasta olmadik hic asinin etkisi mi degil mi bilemiyorum ama oyle cok sakınan bir anne de degilim. Biraz mikroba da alissin derim. Bebekliginde kutuphanenin yerlerini az silip supurmemistir. Kalin da giydirmiyorum soguga alissin diye. Atlet giymiyor mesela. Doktoruna bu cocukta bir sorunmu var acaba cok terliyor demistim. Tek kat giydir demisti klasik. yani zaten kalin giydirmiyordum atleti de cikardik. Anneme kalsa ustune hirka giydir der. O gun bugundur atlet giymiyor. Ben ceketle, o tshirtle dolasiyor. Biz yorganla, o ortunmeden yatiyor. ustune bir de demir eksikligi var ama usumuyor cocuk.
Evet kesinlikle dogumdan once oyle yapcam boyle yapcam diyoruz ama bebek sekillendiriyor o ne derse o oluyorValla ben sanırım bebek doğduktan sonra bu aynı oda işine karar vericem. Çünkü bunun bebeğe de çok bağlı olduğunu düşünüyorum. Amann hele bir doğsun da sonrasını düşünürüz.
Ben de mobilya besik magdurlarindanim iki cocugumda da kullanamadan verdim glruntu guzel ama 7 8 aylik oldu mu tutunup kalkiyorlar asagiya bakiyor falan dusme riskinden dolayi kullanilmiyorKızlarr günaydın herkese. Şu yatak konusunu bir kez daha konuşabilir miyiz. Mobilya yatak görünüm olarak daha şık durduğu için onu düşündüm içi derin olanlarıda var. Birde anne yanı alıcam. Diyelim ki yanımda 7,8 ay yattı. Mobilya yatağında ne kadar yatabilir? Yoksa görüntüden vazgeçip park yatak mı almalı. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Kuzum bende bu yataktan var. Ablamdan kalma bunu kullanıcam. İlk aylarda yanımda yatması içinde anne yanı küçük bir şey almayı planlıyorum.
Eki Görüntüle 2543737
Ben sık sık giremiyorum okudum mu toplu cevap yaziyorum uzun oldu galiba biraz
Ben sık sık giremiyorum okudum mu toplu cevap yaziyorum uzun oldu galiba biraz
Ben cok begeniyorum arastirmadim cok fazla yorumlarini bilmiyorum ama park yatagin mobilya hali gibi geldi bana korumaliklarla bebis rahat edebilir ustune cibinlik falan da takiyorlar cok sirin duruyor
Sallananlari da var ama sabitler de hafif oldugu icin biraz durtunce sallaniyor gibi oluyorPark yatak sallanmıyor ya bu ne kadar eksi olabilir bizim için ben park beşik düşünüyorum
Aynen canım asansörlü sistem bebeğe göre ayarlıyorsun baya aşağı da iniyor küçük bebekler için yukarı da çıkıyor. Ablam 6 yaşına kadar kullandı,boyut olarak da iyi yani.Çok güzelmiş bu canım. Galiba derinleşiyorda. Aslında hayalim böyle bir şey. Bakalım iyice araştırmak lazım
Bu da ikeanin besigine cok benziyor aynisi mi acaba bende boyle dusuniyorumKuzum bende bu yataktan var. Ablamdan kalma bunu kullanıcam. İlk aylarda yanımda yatması içinde anne yanı küçük bir şey almayı planlıyorum.
Eki Görüntüle 2543737
Aynen canım asansörlü sistem bebeğe göre ayarlıyorsun baya aşağı da iniyor küçük bebekler için yukarı da çıkıyor. Ablam 6 yaşına kadar kullandı,boyut olarak da iyi yani.
Günaydın. Mobilya yataklar çok şık dediğin gibi ama bebek ayaga kalkınca tedirgin olup yatiramiyorsun. Benimki 3.5 yaşında yeni geçireceğim mobilya yatağa düşün yaniKızlarr günaydın herkese. Şu yatak konusunu bir kez daha konuşabilir miyiz. Mobilya yatak görünüm olarak daha şık durduğu için onu düşündüm içi derin olanlarıda var. Birde anne yanı alıcam. Diyelim ki yanımda 7,8 ay yattı. Mobilya yatağında ne kadar yatabilir? Yoksa görüntüden vazgeçip park yatak mı almalı. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
çok tesekkür ederim önerileriniz içinBu what to expect serileri benim cok isime yaradi. Hemde amerikada ki sisteme yonelik de bilgiler oldugu icin cok faydalandim. Tek seferde okuyadabilirsiniz tabi ama tekrar tekrar okunuyor. Turkcesi de var diye biliyorum. Ikinci favorim de Dr. Harvey Karp in happiest baby on the block. Sanirim mahallenin mutlu bebekleri gibi bir adi var turkcesi de. Adem Gunesin kitaplari guzel ama cok tekrar var. ondan sikici olabiliyor bazen. Gozde Erdogan, Dogan Cuceloglu da cok sevdiklerimden. Gozde hanimi youtube dan da takip ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?