- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Bu ikea beşiğinin görseli zaten. Benimki de bundan ama inanın markasını bilmiyorum.Bu da ikeanin besigine cok benziyor aynisi mi acaba bende boyle dusuniyorum
Rica ederim canım.6 yaşa kadar gittiyse süpermiş o zaman. Daha sonrasında zaten baza yatak alınır.
Çok sağ olun kızlar aklıma yattı.
size katılıyorumBu konuları Asla internetten araştırmam fakat şu an için bu msj üzerine birkaç yazı okudum. 6 aylık bebeğin ayrı bir odada yatmasının çok erken ve yıpratıcı olduğunu çok güzel anlatan yazılar var. Size link kopyalamaya çalışacağım. Ben her olayı okuduğuma göre yapmıyorum. Bana doğru gelen buydu. Size başka bir fikir doğru gelirse ve sorun yaratmazsa yine sorun yaşamayabilirsiniz tabi ki.. ancak şöyle bir gerçek var ki 1 yaşında kendinizi o bebeğin yerine koyduğunuzda annenizin babanızın nefesi ile aynı odada uyumanın çok daha yararlı olduğunu hissediyor musunuz? Gece yarısı uyanan bebeğin ağlaya ağlaya annesine sesini duyurmaya çalışması akabinde annenin sersem bir halde bebeğin yanına yaklaşması çok olağan bir süreç mi? Bunların cevabı ve karar sizde saklı. Çocuk anneye doymalı bence odayı ayırma konusunda. Yapılan araştırmalar da erken odayı ayırmanın çocuğu daha bağımlı hale getirdiği yönde..
merhaba canım herkesin tabiki tecrübeleri farklıdır mesela benim ablam da hem park yatak hem mobilya büyüyen beşik vardı park yatakta evet yatırdı ama sonradan cocuk büyüdüğü zaman hemde oyun alanı gibi kullansın olmuyor çünkü ablamın kırıldı ama mobilya beşiği hala sapa saglam 2 cocuk büyüttü 3, 4 de rahat büyütür ve kardeşini kıskanan 5 yasındaki yegenim bile sığabiliyor halaKızlarr günaydın herkese. Şu yatak konusunu bir kez daha konuşabilir miyiz. Mobilya yatak görünüm olarak daha şık durduğu için onu düşündüm içi derin olanlarıda var. Birde anne yanı alıcam. Diyelim ki yanımda 7,8 ay yattı. Mobilya yatağında ne kadar yatabilir? Yoksa görüntüden vazgeçip park yatak mı almalı. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Bu u nerden almıştı ablanızKuzum bende bu yataktan var. Ablamdan kalma bunu kullanıcam. İlk aylarda yanımda yatması içinde anne yanı küçük bir şey almayı planlıyorum.
Eki Görüntüle 2543737
Hadi hayırlı haberlerle donun insallahBiz de yarın gidiyoruz kontrole cinsiyet için özellikle
Canım hiç bilmiyorum ama resimdeki zaten ikea'nın beşiği. Ben model olarak göstermek için atmıştım bu resmi.Bu u nerden almıştı ablanız
sadece bu iki degere bakılarak yorumlanamıyor diye biliyorum canım tablo yok muEki Görüntüle 2543765
Kızlar, sonucu yorumlayabilecek olan var mı? Randevuma daha iki hafta var.
Sadece bunlar var. Kendim.indirdim, belki o yüzden hepsini gostermiyordur.sadece bu iki degere bakılarak yorumlanamıyor diye biliyorum canım tablo yok mu
Göremedik maalesef sürekli hareket etti eşekHadi hayırlı haberlerle donun insallah
merhaba canım herkesin tabiki tecrübeleri farklıdır mesela benim ablam da hem park yatak hem mobilya büyüyen beşik vardı park yatakta evet yatırdı ama sonradan cocuk büyüdüğü zaman hemde oyun alanı gibi kullansın olmuyor çünkü ablamın kırıldı ama mobilya beşiği hala sapa saglam 2 cocuk büyüttü 3, 4 de rahat büyütür ve kardeşini kıskanan 5 yasındaki yegenim bile sığabiliyor halabizde büyük şeylere birden para vermemek için aldık mesela ben mobilya beşik aldım 3 kademeli eger oda da müsaitse suan 1. kademede olması lazım bu kademedeyken direk yatagımla birleştiricem gece emzirirken felan zorlanmamak için bebeğim büyüdüğünde en alt kademesine indiricem zaten yanlarında koruması var asla tahtaya felan bebek temas etmiyor üstüde cibinlikli beni 2 -3 yaşına kadar rahat idare eder diye düşünüyorum sonrasında da odasını kurucam
Eki Görüntüle 2543766
Gunydiiin teyzoslaaarbugun gorüs gunumuzdu.biz 11 haftalik olduuk. Dr amca da her sy cok ii dedi . Cok sukur. Goruntu cok kaliteli deil ama var mi tahmininiz
Hadi yaaaYorumlar çok olumlu geldi bana. İyiki sormuşum tekrar burdan. Çok teşekkür ederim
Merhabalar maşallah her şeyin yolunda olması çok güzel. Benim içimden erkek geçti. Hayırlı sağlıklı olsun inşallah
Hadi yaaadaha once de herksin icine erkk dogdu. Kimse kiz demio
Ay aynı fasulye şeklindeydi vallahiEvet daha küçük fasulye seninkiBakalım inşallah benim daha net olur çok merak ediyorum tipini suratını yediğiminin
Tahmin edilenler solesin o zamn belli oluncaBakalım hep birlikte yanılacak mıyız tutacak mıKeşke burada ki bütün tahminlerimi not etseydim yaa
Yaa o fasulye büyüyecekte koca insan olacak. Zamanı gelince sana 'of anne' diye çemkirecek.Ay aynı fasulye şeklindeydi vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?