2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
size katılıyorum

merhaba canım herkesin tabiki tecrübeleri farklıdır mesela benim ablam da hem park yatak hem mobilya büyüyen beşik vardı park yatakta evet yatırdı ama sonradan cocuk büyüdüğü zaman hemde oyun alanı gibi kullansın olmuyor çünkü ablamın kırıldı ama mobilya beşiği hala sapa saglam 2 cocuk büyüttü 3, 4 de rahat büyütür ve kardeşini kıskanan 5 yasındaki yegenim bile sığabiliyor hala bizde büyük şeylere birden para vermemek için aldık mesela ben mobilya beşik aldım 3 kademeli eger oda da müsaitse suan 1. kademede olması lazım bu kademedeyken direk yatagımla birleştiricem gece emzirirken felan zorlanmamak için bebeğim büyüdüğünde en alt kademesine indiricem zaten yanlarında koruması var asla tahtaya felan bebek temas etmiyor üstüde cibinlikli beni 2 -3 yaşına kadar rahat idare eder diye düşünüyorum sonrasında da odasını kurucam

Kızlar, sonucu yorumlayabilecek olan var mı? Randevuma daha iki hafta var.

sadece bu iki degere bakılarak yorumlanamıyor diye biliyorum canım tablo yok mu
Sadece bunlar var. Kendim.indirdim, belki o yüzden hepsini gostermiyordur.

Kızlar biri bana yardım edebilir mi daha doğrusu şöyle diyeyim ben söylemiştim tüp bebek yapmıştım diye bu sabah şu olay takıldı aslında eminim bende benim doktorum adet tarihi baz alıyor sanırım ama bizim embriyo transferinde 14 hafta çıkıyor normalde öle olması gerek çünkü dondurulmuş embriyomuz transfer oldu . 2 hafta ordan sayılıyor şuan 14 hafta bitip 15 girecem diye biliyorum . Tüp bebek transfer edilen arkadaşlar varsa sizinde mi böle ? o yüzden hoca ay sonuna gelirsen daha net ögrenebiliriz demişti . Şey bide bu arada benim gögüs ler gittikçe dolgınlaşıp daha çok sancı oluyor . Bebeğimin keyfi yerinde sanırım annesinin kuzusu

Yorumlar çok olumlu geldi bana. İyiki sormuşum tekrar burdan. Çok teşekkür ederim

Eki Görüntüle 2543766
Gunydiiin teyzoslaaar bugun gorüs gunumuzdu.biz 11 haftalik olduuk. Dr amca da her sy cok ii dedi . Cok sukur. Goruntu cok kaliteli deil ama var mi tahmininiz

Merhabalar maşallah her şeyin yolunda olması çok güzel. Benim içimden erkek geçti. Hayırlı sağlıklı olsun inşallah

Hadi yaaa daha once de herksin icine erkk dogdu. Kimse kiz demio

Bakalım hep birlikte yanılacak mıyız tutacak mı Keşke burada ki bütün tahminlerimi not etseydim yaa
Tahmin edilenler solesin o zamn belli olunca cecen dogru ya da yanlis tahmin etmissin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…