Tahmin edilenler solesin o zamn belli oluncacecen dogru ya da yanlis tahmin etmissin diye
Canım kayısı falan yesen çok rahatlatıyor . Muz da yersen iyi diyolar ben hiç yaşamadım hiç çok şükür ama bol su ihmal etme elimden geldiğince su aksatmamaya çalışıyorum .Kızlar nolur bana bi çözüm bulun10 gündür tuvalete çıkamıyorum patlamak üzereyim
ben sizin yerinizde olsam anne yatağı alınca diğer beşik işini biraz ertelerim. bebeğinizin yatış şekline ( çok hareketli mi olacak sakin mi olacak) göre karar verirsiniz. park yatağın avantajı asla düşme korkusu yok, döne döne rahat yatıyor. dezavantajı uyumuş bebeği içine koymak ya da içinden almak biraz zor. derin çünkü. mobilya beşik daha şık vsKızlarr günaydın herkese. Şu yatak konusunu bir kez daha konuşabilir miyiz. Mobilya yatak görünüm olarak daha şık durduğu için onu düşündüm içi derin olanlarıda var. Birde anne yanı alıcam. Diyelim ki yanımda 7,8 ay yattı. Mobilya yatağında ne kadar yatabilir? Yoksa görüntüden vazgeçip park yatak mı almalı. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
sizin yaşınız bebeğin ultrason ölçümleri ve bunlar hepsi beraber yorumlanıyor diye biliyorum.Eki Görüntüle 2543765
Kızlar, sonucu yorumlayabilecek olan var mı? Randevuma daha iki hafta var.
Ben tutacam o zmn. Yaziorm kaytlraaKeşkeee ama kimsee aklında tutmaz bunu sanmıyorumm
Kız sen naptin 10 gün mu mahveder o insanı doktora git canım demekki gıdayla geçecek birşey değil ne bileyim hamilelikte yapılır mi bilmem ama lavman yaparlarKızlar nolur bana bi çözüm bulun10 gündür tuvalete çıkamıyorum patlamak üzereyim
Merhaba, benim de tüp bebek memorial grubundan hatırlıyorum siziKızlar biri bana yardım edebilir mi daha doğrusu şöyle diyeyim ben söylemiştim tüp bebek yapmıştım diye bu sabah şu olay takıldı aslında eminim bende benim doktorum adet tarihi baz alıyor sanırım ama bizim embriyo transferinde 14 hafta çıkıyor normalde öle olması gerek çünkü dondurulmuş embriyomuz transfer oldu . 2 hafta ordan sayılıyor şuan 14 hafta bitip 15 girecem diye biliyorum . Tüp bebek transfer edilen arkadaşlar varsa sizinde mi böle ?o yüzden hoca ay sonuna gelirsen daha net ögrenebiliriz demişti . Şey bide bu arada benim gögüs ler gittikçe dolgınlaşıp daha çok sancı oluyor . Bebeğimin keyfi yerinde sanırım annesinin kuzusu
Anladım teşekkürlersizin yaşınız bebeğin ultrason ölçümleri ve bunlar hepsi beraber yorumlanıyor diye biliyorum.
Ya hayırlı olsun maşAllah sizeSelamlar... İkili test ultrason görüntümüzde sıkıntı yok... Çok şükür.. Oğlum olacak yine.. :) Annenin kuzusu öyle güzel uyuyordu ki yana dönmüştü bir de.. Sonra doktor bir iki hoplattı döndü sırtüstü bize poz verdi.. O anda gördük pipiyi.. :) Kız diye hissediyordun fekat hislerim beni yanılttı.. Allah sağlık versin kuzuma.. 10 çocuğumun 10 u da erkek olsa ne farkeder.. Binlerce kez şükür olsun iyi her şeyiTüm güzel haber bekleyen meraklı annişleri sımsıkı kucaklıyorum... Gönlümüze göre olsun her şeyyy
F Fatma KTL maşallah bebeğe canım görüntü kalitesi çok net değil ama içimden geçti sanki kız gibiEki Görüntüle 2543766
Gunydiiin teyzoslaaarbugun gorüs gunumuzdu.biz 11 haftalik olduuk. Dr amca da her sy cok ii dedi . Cok sukur. Goruntu cok kaliteli deil ama var mi tahmininiz
Bende sorayım cecenBakalım hep birlikte yanılacak mıyız tutacak mıKeşke burada ki bütün tahminlerimi not etseydim yaa
Saolasn cnm. Annemler cok uzakta. Zaten anlamazlr. Normlde bi hafta sonraydi kontrolum. Yarin sehir disina cikcam diye bi gorim dedim. Cok sukur icim raahtldi . Hepimizin saglkli hayrli evltlari olsn insllh
Maşallah canım gözün aydın artık cinsiyetler belli olmaya başladı bakalım bende heyecanlı merak daha devamSelamlar... İkili test ultrason görüntümüzde sıkıntı yok... Çok şükür.. Oğlum olacak yine.. :) Annenin kuzusu öyle güzel uyuyordu ki yana dönmüştü bir de.. Sonra doktor bir iki hoplattı döndü sırtüstü bize poz verdi.. O anda gördük pipiyi.. :) Kız diye hissediyordun fekat hislerim beni yanılttı.. Allah sağlık versin kuzuma.. 10 çocuğumun 10 u da erkek olsa ne farkeder.. Binlerce kez şükür olsun iyi her şeyi❤ Tüm güzel haber bekleyen meraklı annişleri sımsıkı kucaklıyorum... Gönlümüze göre olsun her şeyyy❤❤❤❤❤❤❤
Ben hep erkk goruyormRüyasında cinsiyete dair birşeyler gören oldu mu kızlar
Ben kedi besliyordum rüyamda. Anlamı erkek bebekmişRüyasında cinsiyete dair birşeyler gören oldu mu kızlar
Direk cinsiyet görüldüğünde tersi çıkarmış. Ben kızımda hep erkek gördümBen hep erkk goruyormhatta bu gece de gordm
Sağlıkla gelsin bebişinizKızlarrrrr bir kaç gün önce doktora gittim kontrole ve %99 kız dedihadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?