2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar nolur bana bi çözüm bulun 10 gündür tuvalete çıkamıyorum patlamak üzereyim
Canım kayısı falan yesen çok rahatlatıyor . Muz da yersen iyi diyolar ben hiç yaşamadım hiç çok şükür ama bol su ihmal etme elimden geldiğince su aksatmamaya çalışıyorum .

ben sizin yerinizde olsam anne yatağı alınca diğer beşik işini biraz ertelerim. bebeğinizin yatış şekline ( çok hareketli mi olacak sakin mi olacak) göre karar verirsiniz. park yatağın avantajı asla düşme korkusu yok, döne döne rahat yatıyor. dezavantajı uyumuş bebeği içine koymak ya da içinden almak biraz zor. derin çünkü. mobilya beşik daha şık vs
ama bu yazdığım avantaj ve dezavantajlar bebeğe ve size göre değişir. bebek vardır hiç tırmanmaz onun için tehlikeli olmaz. benim küçük kız gibi maymunlar da 10 aylıkken tezgah üstü cam kenarı tırmanmaya başlar onu beşiğe yatırmak hadi yavrum düş demek gibi bir şeydir.

Kızlar nolur bana bi çözüm bulun 10 gündür tuvalete çıkamıyorum patlamak üzereyim
Kız sen naptin 10 gün mu mahveder o insanı doktora git canım demekki gıdayla geçecek birşey değil ne bileyim hamilelikte yapılır mi bilmem ama lavman yaparlar

Selamlar... İkili test ultrason görüntümüzde sıkıntı yok... Çok şükür.. Oğlum olacak yine.. :) Annenin kuzusu öyle güzel uyuyordu ki yana dönmüştü bir de.. Sonra doktor bir iki hoplattı döndü sırtüstü bize poz verdi.. O anda gördük pipiyi.. :) Kız diye hissediyordun fekat hislerim beni yanılttı.. Allah sağlık versin kuzuma.. 10 çocuğumun 10 u da erkek olsa ne farkeder.. Binlerce kez şükür olsun iyi her şeyi Tüm güzel haber bekleyen meraklı annişleri sımsıkı kucaklıyorum... Gönlümüze göre olsun her şeyyy

Merhaba, benim de tüp bebek memorial grubundan hatırlıyorum sizi benim şuan özelde gittigim doktorum embriyo transfer tarihini baz alıyor haftasonu akşam kadın doğum acile gitmek zorunda kaldim acildeki uzman doktorda transfer tarihini esas aldı.

Ya hayırlı olsun maşAllah size peki buradan nub teorisine göre hiç yorum almış mıydınız?

Eki Görüntüle 2543766
Gunydiiin teyzoslaaar bugun gorüs gunumuzdu.biz 11 haftalik olduuk. Dr amca da her sy cok ii dedi . Cok sukur. Goruntu cok kaliteli deil ama var mi tahmininiz
F Fatma KTL maşallah bebeğe canım görüntü kalitesi çok net değil ama içimden geçti sanki kız gibi
Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin. Ailen ne diyor annen falan belki tecrübelidirler ben 1ay sonra doktora gidicem

Saolasn cnm. Annemler cok uzakta. Zaten anlamazlr. Normlde bi hafta sonraydi kontrolum. Yarin sehir disina cikcam diye bi gorim dedim. Cok sukur icim raahtldi . Hepimizin saglkli hayrli evltlari olsn insllh

Maşallah canım gözün aydın artık cinsiyetler belli olmaya başladı bakalım bende heyecanlı merak daha devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…