2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Saolasn cnm. Annemler cok uzakta. Zaten anlamazlr. Normlde bi hafta sonraydi kontrolum. Yarin sehir disina cikcam diye bi gorim dedim. Cok sukur icim raahtldi . Hepimizin saglkli hayrli evltlari olsn insllh
Amin hepimizin çocukları ne olursa olsun sağlıklı olsunlar. Aynen dr.a gidip görünce huzur duyuyoruz resmen. Her gördüğümüzde iyi haberler alalım inşallah.
Ohh sonbahar gezisi hava değişimi demek iyi etmişsin gitmeden kontrole girmekle canım o da güzel olmuş . Ben işyerindeyim mecbur izin almadan bir yere gidip gelemiyorum sen benim için de gez neyse ben öğle arasını bitirdim hadi bakalım sana iyi yolculuklar Allah kolaylık verir inş. bize de yazmayı unutma

Sağlıkla kucağınıza alın oğlunuzu

Böyle tatlış tatlış anlatarak örnek veriyorsunuz ya çok hoşuma gidiyor

Bende sorayım cecen

Bence kız. Maşallah öylede güzel yatmış ki. Değmeyin keyfine cadının

Direk cinsiyet görüldüğünde tersi çıkarmış. Ben kızımda hep erkek gördüm
Hadi yaa 3 4 hafta sonra belli olur artk. Bklm bnm de ole mi ?
Ole valla. Dugumuz de var. Biraz gobek atip keyfime bakicm uzun bi tatil beni beklio. Arada burdym

Brn kesinlikle ama kesinlikle park yatak derim. Mobilya hereksiz bana kalırsa çok ağır hantal ve büyük. Park yatak daha kullanşlı istediğiniz odaya taşıyablyosunuz rahatça. Brnm arkadaşlarım hep oda yapmştı ben kuzuma park yatak almştm. Onlar çok pişman şimdi. Ben çok memnunum. Bu miniğimi de öyle büytcem inşallahbu arada park yatak deynce aklınıza şeklsiz şemalsiz şeyler gelmesin. Çok güzel şık park yataklar var

Anne yanı olarak kullanılan yan tarafı açılan ahşap beşikler var büyük boy. Uzun süre kullanıma müsait. Büyük çekmeceli ahşap beşiklerden bana kalırsa alma. Park yatak da var bende ayrıca içine top doldurup toz havuzu yapmıştık. Gündüz oyun oynamak için iyi oluyor park yatağın da kademeli olanları var ama büyüdüğünde aşağı indireceksin mecbur. İçinden çıkamasın diye. Arkadan cebi olanlar var park yatakların. Emel’lerden kendi girip çıkabiliyor oradan. Umarım açıklayıcı olmuştur Ben birde salonda kullanmak için minik birşey almıştım sonradan koltuk oluyor. Sallanan sandalye oluyor çok memnun kaldım

Kızlar dünden beri avcumun içi kaşınıyor. Bugün sanki tüm vücudum hassaslaştı dokunduğum yeri kaşıyasım geliyor var mı böyle birşey yaşayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…