Kızlarr günaydın herkese. Şu yatak konusunu bir kez daha konuşabilir miyiz. Mobilya yatak görünüm olarak daha şık durduğu için onu düşündüm içi derin olanlarıda var. Birde anne yanı alıcam. Diyelim ki yanımda 7,8 ay yattı. Mobilya yatağında ne kadar yatabilir? Yoksa görüntüden vazgeçip park yatak mı almalı. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Bebeğinizi ilk gündrn itibaren sallmazsanız zaten sallanma nedr blmiyor öyle alışıyor. Kızımı hiç sallamadım ben. Şimdi de hiç sevmez. Bakıcısı bikez ayağında sallamş asla istememiş. Yatağına yatrp pışpış yaşyrum poposuna uyuyr çok şükürPark yatak sallanmıyor ya bu ne kadar eksi olabilir bizim için ben park beşik düşünüyorum
2 kızım var umarım tersi çıkar o duyyduyu da tadarımNet yanihadi bakalım hayırlısı
Ben de oğlumda hep kız gordumDirek cinsiyet görüldüğünde tersi çıkarmış. Ben kızımda hep erkek gördüm
Ben ilk gebe olduğumu öğrendiğimde erkek gördüm cinsiyetiniRüyasında cinsiyete dair birşeyler gören oldu mu kızlar
Ben az once doktordan geldim hatta iki ayrı hastane 2 ayrı doktor 15. Hafatadayim bu kadar erken cinsiyetmi olur daha cok kücük 2 hafta bekle dedi hatta birtanesi baya sert çıktıBen ilk gebe olduğumu öğrendiğimde erkek gördüm cinsiyetinibaşka da görmedim. Yoğun bir şekilde de erkek hissediyorum☺ Cuma randevum var ikili test için. Gösterir belki
Yaa maşallahEki Görüntüle 2543766
Gunydiiin teyzoslaaarbugun gorüs gunumuzdu.biz 11 haftalik olduuk. Dr amca da her sy cok ii dedi . Cok sukur. Goruntu cok kaliteli deil ama var mi tahmininiz
Maşallah Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın :)Selamlar... İkili test ultrason görüntümüzde sıkıntı yok... Çok şükür.. Oğlum olacak yine.. :) Annenin kuzusu öyle güzel uyuyordu ki yana dönmüştü bir de.. Sonra doktor bir iki hoplattı döndü sırtüstü bize poz verdi.. O anda gördük pipiyi.. :) Kız diye hissediyordun fekat hislerim beni yanılttı.. Allah sağlık versin kuzuma.. 10 çocuğumun 10 u da erkek olsa ne farkeder.. Binlerce kez şükür olsun iyi her şeyi❤ Tüm güzel haber bekleyen meraklı annişleri sımsıkı kucaklıyorum... Gönlümüze göre olsun her şeyyy❤❤❤❤❤❤❤
Ya ben hep oğlumu görüyorum rüyalarımda sürekli ona bişe olacakmış gibi değişk rüyalar..Rüyasında cinsiyete dair birşeyler gören oldu mu kızlar
Bende oğlumda 3 hastaneye gitmiştim 14-15. Haftalarda söylemediler asla. 4. Hastaneye 16. Haftada gittim o zaman öğrenmiştim :)))Ben az once doktordan geldim hatta iki ayrı hastane 2 ayrı doktor 15. Hafatadayim bu kadar erken cinsiyetmi olur daha cok kücük 2 hafta bekle dedi hatta birtanesi baya sert çıktı
Saglicakla hayırlısı olsun canim2 kızım var umarım tersi çıkar o duyyduyu da tadarım
Bende epey rüyalarımda kötü şeyler gördüm ama hayra yoralım hatta hiç düşünme o rüyaları bazen annelik evhamlı bilinçaltımıza işliyorYaa maşallahben kıza benzettim içimden kız demek geliyor :)
Maşallah Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın :)
Sorun olmazsa ultrason resmini atar mısın acaba :)
Ya ben hep oğlumu görüyorum rüyalarımda sürekli ona bişe olacakmış gibi değişk rüyalar..
Hayırlısı canım evet annelerin hissettiği genelde olurmuş ben diğer hamilelikte başlarda kiz mi acaba dedim ama sonra hep erkek hissettim hatta isim ararken bile hep erkek ismi ararken buluyordum kendimiBen ilk gebe olduğumu öğrendiğimde erkek gördüm cinsiyetinibaşka da görmedim. Yoğun bir şekilde de erkek hissediyorum☺ Cuma randevum var ikili test için. Gösterir belki
Evet benimde ilk coçuğumda öyle oldu şimdi bundada oyle oldu ama bazı doktorlar 2li tes yaparken tahminlerini soyluyorlar ben hiç erken soyleyene denk gelmedimBende oğlumda 3 hastaneye gitmiştim 14-15. Haftalarda söylemediler asla. 4. Hastaneye 16. Haftada gittim o zaman öğrenmiştim :)))
Evet canm bir de hasta idi sürekli onu düşündüm ondan bilinçaltıma işledi :)Bende epey rüyalarımda kötü şeyler gördüm ama hayra yoralım hatta hiç düşünme o rüyaları bazen annelik evhamlı bilinçaltımıza işliyor
Valla bana da denk gelmedi bakalm bu gittiğim farklı bir doktor belki söyler . Ama net bişey duymak istiyorm ben söylediğine alışırım diye de korkuyorm açıkcası :)Evet benimde ilk coçuğumda öyle oldu şimdi bundada oyle oldu ama bazı doktorlar 2li tes yaparken tahminlerini soyluyorlar ben hiç erken soyleyene denk gelmedim
Hayırlısı ama bu haftalarda net birsey söyleyemezlerki yanilma payı cok cumartesi kanamam olmustu onun icin gittim 2 hastaneye kontrole hele bir tanesi ben sana iyi haberler veriyorum cinsiyetle ne işin var farkediyormu dedi aslinda bende cok merak ettigimden degil ama sağlik açısindan iyi seyler duyunca bi gaza geldim sordum ama maglesef kızdıEvet canm bir de hasta idi sürekli onu düşündüm ondan bilinçaltıma işledi :)
Valla bana da denk gelmedi bakalm bu gittiğim farklı bir doktor belki söyler . Ama net bişey duymak istiyorm ben söylediğine alışırım diye de korkuyorm açıkcası :)
Sallananları da var. Bende hiç sallamadım kızımı. 4 yaşına gelip hala sallanmadan uyumayan çocukları düşünün sallamaya alıştırmayınPark yatak sallanmıyor ya bu ne kadar eksi olabilir bizim için ben park beşik düşünüyorum
Uzun uzun ne güzel yazmışsınız emeğinize saglikSelam arkadaşlar, size tavsiyem youtube izlemeniz olacak. İnanılmaz bilgiler mevcut. Ne alacağından, bebeğin gazı, banyosu, alt değiştirmesi gibi binlerce bilgi mevcut. Birde kitaplar tavsiye edebilirim. Bu kitapları ister sıfır, ister ikinci el alabilirsiniz. Bazı şeyleri letgo dan almayı düşünüyorum. Örneğin; bebek kamerası/telsizi, oda ısı ölçer, göğüs pompası(sadece çalışan anneler alacak diye düşünmeyin, ayrıca uçlarını satın alabilirsiniz.) buhar makinası gibi yani mantığınıza yatan şeyler. Onun dışında ebebek özellikle bostancı mağazasında yok yok ve fiyatlar çok uygun. Edindiğim araştırmalardan bebek bezi stoklamak mantıklı değilmiş. Hepsi çöp olabilirmiş. Bebek istemeyebilir yada pişik olabilir diye belirtiyorlar. Anne yanı yatak almayı düşünüyordum fakat araştırma sonucunda boğulma ve ölümlere neden olabiliyormuş. Park yatak ile bir süre idare edilebileceğini belirttiler fakat tabi bu durum her bebeğe görede değişebilir. Göğüs kalkanı silikon olanlar çok kötü duruyormuş üstüne bir şey giyince ama gümüş’ün çok tavsiye edenini duydum. Zaten göğüs yaraları 1 haftada geçiyormuş ayrıca birçok krem markası( lansinoh-hpa lanolin, sebamed vs mevcut göğüs yaraları için) var göğüs ucu yaraları için ama çoğu kişi emzirmeden önce yıkayın göğüsünüzü diyor yani gece kalkıp yıkamanız gerekeceğini belirtiyor ama doğal bir şey olsun derseniz e vitamini ve kantaron yağıda aynı işi gördüğünü belirttiler. Göğüs pedinin işe yaradığını çünkü sürekli ıslak tshirt ile karşılaşıyorsunuz ve bu pedlerin emiciliği sayesinde sürekli tshirt değiştirme derdiniz olmuyormuş. Emzirme sütyeninden ziyade, emzirme atleti daha işlevsel olduğunu belirtti bir arkadaşım. Uygun Bebek kıyafetleri için Eminönünde Havuzlu Han’ı ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Youtube de Ayşe Öner diye bir ebe’nin kanalı var ve ayrıca kendisinin kitaplarıda mevcut. Dün kendisinin bir videosunu dinledim. Bebekleri her gün yıkamanın uykuya geçiş için iyi olabileceğini belirtiyor fakat bunun içinde haftada üç gün şampuanlı yıkamayı öneriyor. Diğer günler içinde su olan küvet içinde tülbent ile vücudunu silmek gibi düşünebilirsiniz diye belirtiyor. Benim şimdilik araştırma ve doğum geçirmiş çocuğu olan arkadaşlardan aldığım bilgiler bu yönde. Artı bir şeyler olduğunda paylaşmaya çalışırım.
Teşekkür ederim.. Yok sorun olmaz da nedense ben buraya foto yükleyemiyorum..Denerim tabi..Maşallah Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın :)
Sorun olmazsa ultrason resmini atar mısın acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?