2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba arkadaşlar sonunda doktora gittim gayet güzel dedi dr KIZA benzetti ilk kez geliyorum doktora dedim kaçıncı çocuk dedi 3 olunca ondan bu rahatlık diyor

canım ben de mobilya sevenlerdenim önemli olan ölçüleri bence. İkeanın eni dar oluyor biraz . Eklediğim görseldeki beşik hem sallanabiliyor hem de istersen sabit kullanılabiliyor . Ayrıca yatak ayarı da 2 kademeli. Çocuk ayağa kalkmaya başlayınca görseldeki gibi alt kademeye indirebiliyorsun

Park yatak sallanmıyor ya bu ne kadar eksi olabilir bizim için ben park beşik düşünüyorum
Bebeğinizi ilk gündrn itibaren sallmazsanız zaten sallanma nedr blmiyor öyle alışıyor. Kızımı hiç sallamadım ben. Şimdi de hiç sevmez. Bakıcısı bikez ayağında sallamş asla istememiş. Yatağına yatrp pışpış yaşyrum poposuna uyuyr çok şükür

Ben ilk gebe olduğumu öğrendiğimde erkek gördüm cinsiyetini başka da görmedim. Yoğun bir şekilde de erkek hissediyorum☺ Cuma randevum var ikili test için. Gösterir belki
Ben az once doktordan geldim hatta iki ayrı hastane 2 ayrı doktor 15. Hafatadayim bu kadar erken cinsiyetmi olur daha cok kücük 2 hafta bekle dedi hatta birtanesi baya sert çıktı

Eki Görüntüle 2543766
Gunydiiin teyzoslaaar bugun gorüs gunumuzdu.biz 11 haftalik olduuk. Dr amca da her sy cok ii dedi . Cok sukur. Goruntu cok kaliteli deil ama var mi tahmininiz
Yaa maşallah ben kıza benzettim içimden kız demek geliyor :)
Maşallah Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın :)
Sorun olmazsa ultrason resmini atar mısın acaba :)
Rüyasında cinsiyete dair birşeyler gören oldu mu kızlar
Ya ben hep oğlumu görüyorum rüyalarımda sürekli ona bişe olacakmış gibi değişk rüyalar..

Ben az once doktordan geldim hatta iki ayrı hastane 2 ayrı doktor 15. Hafatadayim bu kadar erken cinsiyetmi olur daha cok kücük 2 hafta bekle dedi hatta birtanesi baya sert çıktı
Bende oğlumda 3 hastaneye gitmiştim 14-15. Haftalarda söylemediler asla. 4. Hastaneye 16. Haftada gittim o zaman öğrenmiştim :)))

Bende epey rüyalarımda kötü şeyler gördüm ama hayra yoralım hatta hiç düşünme o rüyaları bazen annelik evhamlı bilinçaltımıza işliyor

Ben ilk gebe olduğumu öğrendiğimde erkek gördüm cinsiyetini başka da görmedim. Yoğun bir şekilde de erkek hissediyorum☺ Cuma randevum var ikili test için. Gösterir belki
Hayırlısı canım evet annelerin hissettiği genelde olurmuş ben diğer hamilelikte başlarda kiz mi acaba dedim ama sonra hep erkek hissettim hatta isim ararken bile hep erkek ismi ararken buluyordum kendimi

Bende oğlumda 3 hastaneye gitmiştim 14-15. Haftalarda söylemediler asla. 4. Hastaneye 16. Haftada gittim o zaman öğrenmiştim :)))
Evet benimde ilk coçuğumda öyle oldu şimdi bundada oyle oldu ama bazı doktorlar 2li tes yaparken tahminlerini soyluyorlar ben hiç erken soyleyene denk gelmedim

Bende epey rüyalarımda kötü şeyler gördüm ama hayra yoralım hatta hiç düşünme o rüyaları bazen annelik evhamlı bilinçaltımıza işliyor
Evet canm bir de hasta idi sürekli onu düşündüm ondan bilinçaltıma işledi :)
Evet benimde ilk coçuğumda öyle oldu şimdi bundada oyle oldu ama bazı doktorlar 2li tes yaparken tahminlerini soyluyorlar ben hiç erken soyleyene denk gelmedim
Valla bana da denk gelmedi bakalm bu gittiğim farklı bir doktor belki söyler . Ama net bişey duymak istiyorm ben söylediğine alışırım diye de korkuyorm açıkcası :)

Hayırlısı ama bu haftalarda net birsey söyleyemezlerki yanilma payı cok cumartesi kanamam olmustu onun icin gittim 2 hastaneye kontrole hele bir tanesi ben sana iyi haberler veriyorum cinsiyetle ne işin var farkediyormu dedi aslinda bende cok merak ettigimden degil ama sağlik açısindan iyi seyler duyunca bi gaza geldim sordum ama maglesef kızdı

Park yatak sallanmıyor ya bu ne kadar eksi olabilir bizim için ben park beşik düşünüyorum
Sallananları da var. Bende hiç sallamadım kızımı. 4 yaşına gelip hala sallanmadan uyumayan çocukları düşünün sallamaya alıştırmayın

Uzun uzun ne güzel yazmışsınız emeğinize saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…