- 11 Şubat 2008
- 7.254
- 17.434
- 773
- 41
Sağol kuzum Rabbim tüm isteyenlere daha güzellerini nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin.

Sen nasılsın yorgunum demişsin
 az kaldı büyüdüler seneye umut okula gider yavaş yavaş rahata erersin inşallah canım. İyi olsunlar da tek
 az kaldı büyüdüler seneye umut okula gider yavaş yavaş rahata erersin inşallah canım. İyi olsunlar da tek 

adam sabit durmamak için salıncağa oturmuyor kesinlikle
 adam sabit durmamak için salıncağa oturmuyor kesinlikle Karadenize serinlikte dinlenirsin biraz sen de Atamın uykuları düzelmişti geçen yaz orda inşallah bu yaz da öyle olur
 Karadenize serinlikte dinlenirsin biraz sen de Atamın uykuları düzelmişti geçen yaz orda inşallah bu yaz da öyle olur  

rüyanda ne güzelmiş hayır olsun inş bu kavurucu sıcaklarda buralarda zor duruyorum oralara hiç gelemem ama ama samsuna giderken siz düşürün yolunuzu bu tarafa ne iyi olur
rüyanda ne güzelmiş hayır olsun inş bu kavurucu sıcaklarda buralarda zor duruyorum oralara hiç gelemem ama ama samsuna giderken siz düşürün yolunuzu bu tarafa ne iyi olur

reelsler deniz olmadan çekildiğine göre yok herhalde yağuşuklu
  reelsler deniz olmadan çekildiğine göre yok herhalde yağuşuklu  

Geçen sene bu zaman covitten yattı oğlum şimdide age olduk 3 gündür uğraşıyorum evde ateş ishal kusma. Susuz bırakmamaya çalıştım evde de taktım serum falan ama yok bi düzelmedi ateşi de çok dirençliydi bugun kırıldı biraz. en son yatıralım dedi doktorumuz. Yarın izinli çıkıp evde devam edeceğiz bu gece buradayız bakalım
 Geçen sene bu zaman covitten yattı oğlum şimdide age olduk 3 gündür uğraşıyorum evde ateş ishal kusma. Susuz bırakmamaya çalıştım evde de taktım serum falan ama yok bi düzelmedi ateşi de çok dirençliydi bugun kırıldı biraz. en son yatıralım dedi doktorumuz. Yarın izinli çıkıp evde devam edeceğiz bu gece buradayız bakalım  iyi haberlerinizi alalım hemen inşallah
 iyi haberlerinizi alalım hemen inşallah 

yakında hep beraber bir dönüş yapar yeni tecrübeleri paylaşırız
 yakında hep beraber bir dönüş yapar yeni tecrübeleri paylaşırız 

gecmis olsun cana gelecegine mala gelsin. İmkanım olsa inan ben alir yollardim
 gecmis olsun cana gelecegine mala gelsin. İmkanım olsa inan ben alir yollardim