Benimde bugun 3 te bekliyorum simdi hadi bakalim ikimizde hayirli haberler alalim insAllahAy kızlar bugün kontrolüm var saat 3te
Nub cok belirgin erkek gibi gorunuyorEki Görüntüle 2543766
Gunydiiin teyzoslaaarbugun gorüs gunumuzdu.biz 11 haftalik olduuk. Dr amca da her sy cok ii dedi . Cok sukur. Goruntu cok kaliteli deil ama var mi tahmininiz
Tabiki önceliğimiz sağlık Rabbim sağlık versin inşallah.Hayırlısı ama bu haftalarda net birsey söyleyemezlerki yanilma payı cok cumartesi kanamam olmustu onun icin gittim 2 hastaneye kontrole hele bir tanesi ben sana iyi haberler veriyorum cinsiyetle ne işin var farkediyormu dedi aslinda bende cok merak ettigimden degil ama sağlik açısindan iyi seyler duyunca bi gaza geldim sordum ama maglesef kızdı
Peki görüntüde kese şekli nasıl yuvarlak mı fasulye şeklinde mi :)Teşekkür ederim.. Yok sorun olmaz da nedense ben buraya foto yükleyemiyorum..Denerim tabi..
Canım benim ya .. esin arkanda ise eğer hakkını sonuna kadar ara orta yol bulmayı kabul etme en ufak bir açıklık bıraksan her şeye karışırlar. Senin çocuğun senin kararların geçerli olacaktır muhakkak. Burdaki yazılarından anladigim kadarıyla dislisin eminim üstesinden gelirsinKızlar günaydın. Az önce bir konu okudum. 2 aylık bebeğin emziğine kayınpeder meyva sürüyormuş kek sürüyormuş annesi olmayınca çocuk meme almayı bile bırakmış.
Size bir derdimi yazacağım görünce duramadım. Ben doğuya gelin geldim. Görümcemin geçenlerde bir kızı oldu. Bizde oturmaya gittik. Orda konu oldu. Dediler ki küçücük bebeğin gözüne limon sıkmışlar evet yanlış duymadınız. Bende nasıl yani olur mi öyle şey dedim. Ordan kayınvalidesi bizim çocuğumuz sanane tarzı bir şey söyledi. Bende dedim ki kusara bakmayın ama benim çocuğum olursa aslaa böyle şeyler yaptırmam dedim. Çocuk nasıl ağlamış garibim. Benim kendi kayınvalidemde çocuğun emziğine ne bulursa sürdü daha 3 4 aylıkken. Ben böyle bir şeye kesinlikle izin vermem. Yani bebeğim doğurduktan sonra bekliyor beni asıl sıkıntılar. Ben diyorum ki 6 aydan önce ek gıda verilmez anne sürme diyorum görümce hanım ben bebeğimi bu kadar sakınmıyorum her şeyden diyor. Yani cahillik mi diyin ne dersiniz artık bu olaya. O kadar uzman doktor yanlış biliyor bunlar doğrusunu biliyor galiba. Allah yardımcım olsun benim.
Canım benim ya .. esin arkanda ise eğer hakkını sonuna kadar ara orta yol bulmayı kabul etme en ufak bir açıklık bıraksan her şeye karışırlar. Senin çocuğun senin kararların geçerli olacaktır muhakkak. Burdaki yazılarından anladigim kadarıyla dislisin eminim üstesinden gelirsin✌
Keseye göre nasıl oluyor canım? Yuvarlaksa ne fasulye gibiyse ne ?Tabiki önceliğimiz sağlık Rabbim sağlık versin inşallah.
Ama merak da ediyoruz tabi kızım diye mi seveceğiz oğlum diye mi :)
Peki görüntüde kese şekli nasıl yuvarlak mı fasulye şeklinde mi :)
Başından beri nasıldı kese :)
Merhaba, benim de tüp bebek memorial grubundan hatırlıyorum sizibenim şuan özelde gittigim doktorum embriyo transfer tarihini baz alıyor haftasonu akşam kadın doğum acile gitmek zorunda kaldim acildeki uzman doktorda transfer tarihini esas aldı.
Rüyasında cinsiyete dair birşeyler gören oldu mu kızlar
Sevmiyorum şu kaynanaları birgün bende olacam ins onlar en azindan benimki gibi olmuyum ama sev mi yo rum napimCanım ben bebek görüyorum her defasında kız erkek ama kayınvalidem erkek görmüş diyo erkek olacak
çok kez bebek gördüm ama cinsiyetle ilgili bir kez gördüm. doğum yapmışım, kendi evimdeRüyasında cinsiyete dair birşeyler gören oldu mu kızlar
Valla genelde yuvarlak keseler kız çıkıyorKeseye göre nasıl oluyor canım? Yuvarlaksa ne fasulye gibiyse ne ?
Ayyy gercktn miiiiNub cok belirgin erkek gibi gorunuyor
Çok yakın arkadaşım geçenlerde 11. Haftasında cinsiyetini öğrendi. 12 bile olmamıştım çok iyi hatırlıyorum dedi.Ben az once doktordan geldim hatta iki ayrı hastane 2 ayrı doktor 15. Hafatadayim bu kadar erken cinsiyetmi olur daha cok kücük 2 hafta bekle dedi hatta birtanesi baya sert çıktı
Tabiki önceliğimiz sağlık Rabbim sağlık versin inşallah.
Ama merak da ediyoruz tabi kızım diye mi seveceğiz oğlum diye mi :)
Peki görüntüde kese şekli nasıl yuvarlak mı fasulye şeklinde mi :)
Başından beri nasıldı kese :)
Aa aynı bende gördüm bebeğim doğmuş acaba cinsiyeti ne diye bakıyorum bildiğin pembis pamuk gibi kukusunu görüyorumçok kez bebek gördüm ama cinsiyetle ilgili bir kez gördüm. doğum yapmışım, kendi evimdegiydirmişler bebeği getirdiler cinsiyeti sormaya utanıyorum. ne yapsam ne yapsam diye düşünürken en iyisi bezini alayim diyorum. bezini açıyorum kii kizz... çok atraksiyonlu bir rüyaydı. bakalım nasıl çıkacak sonucu.
İlk oğlunda da fasulye şeklinde miydi :)Kesem fasulye gibi.. :)
Sevmiyorum şu kaynanaları birgün bende olacam ins onlar en azindan benimki gibi olmuyum ama sev mi yo rum napim
Kendi bilemediği için kızmıştır. Ben 11. Haftada öğrenmiştim.Ben az once doktordan geldim hatta iki ayrı hastane 2 ayrı doktor 15. Hafatadayim bu kadar erken cinsiyetmi olur daha cok kücük 2 hafta bekle dedi hatta birtanesi baya sert çıktı
Benim kızımın ultrasonlarına baktım şimdi fasülye şeklindeİlk oğlunda da fasulye şeklinde miydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?