2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tabiki önceliğimiz sağlık Rabbim sağlık versin inşallah.
Ama merak da ediyoruz tabi kızım diye mi seveceğiz oğlum diye mi :)
Teşekkür ederim.. Yok sorun olmaz da nedense ben buraya foto yükleyemiyorum..Denerim tabi..
Peki görüntüde kese şekli nasıl yuvarlak mı fasulye şeklinde mi :)
Başından beri nasıldı kese :)

Canım benim ya .. esin arkanda ise eğer hakkını sonuna kadar ara orta yol bulmayı kabul etme en ufak bir açıklık bıraksan her şeye karışırlar. Senin çocuğun senin kararların geçerli olacaktır muhakkak. Burdaki yazılarından anladigim kadarıyla dislisin eminim üstesinden gelirsin

Çok teşekkür ederim. Buraya geldim ve buradaki en büyük destekçim, arkadaşım, yoldaşım eşim gerçekten. Ailesi çok tuaf bir aile. Anlatsam roman olur tarzında. Bazen diyorum bu aileden bu adam nasıl çıkmış. İnşallah üstesinden geleceğim. Mesajınız çok iyi geldi bana.

Keseye göre nasıl oluyor canım? Yuvarlaksa ne fasulye gibiyse ne ?

Evet bende gruptan hatırladım sizi canım aslında bende öle biliyorum ama bir an hoca önden gitmesie ragmen öle demesi içim rahatladı o zaman 14 hafta biticek 15 girecez .çok teşekkür ederim canım çok sağol . Sizinde olumlu değil mi ?

Rüyasında cinsiyete dair birşeyler gören oldu mu kızlar
çok kez bebek gördüm ama cinsiyetle ilgili bir kez gördüm. doğum yapmışım, kendi evimde giydirmişler bebeği getirdiler cinsiyeti sormaya utanıyorum. ne yapsam ne yapsam diye düşünürken en iyisi bezini alayim diyorum. bezini açıyorum kii kizz... çok atraksiyonlu bir rüyaydı. bakalım nasıl çıkacak sonucu.

Keseye göre nasıl oluyor canım? Yuvarlaksa ne fasulye gibiyse ne ?
Valla genelde yuvarlak keseler kız çıkıyor
Fasulye şeklinde olanlar erkek.
Oğlumda fasulye şekli idi.
Merak ediyorm ne kadr doğruluk payı var dye o yüzden soruyorm:)
yakın arkadaşım da 5.5 aylık hamile başından beri fasulye şeklinde idi kesesi oğlu olacak :)

14 Haftayı devirip mide bulantıları ve kusmaları geri dönen var mı? Ben iki gündür çok kötüyüm hiçbir şey yiyemiyorum.

Ben az once doktordan geldim hatta iki ayrı hastane 2 ayrı doktor 15. Hafatadayim bu kadar erken cinsiyetmi olur daha cok kücük 2 hafta bekle dedi hatta birtanesi baya sert çıktı
Çok yakın arkadaşım geçenlerde 11. Haftasında cinsiyetini öğrendi. 12 bile olmamıştım çok iyi hatırlıyorum dedi.

Kesem fasulye gibi.. :)

Aa aynı bende gördüm bebeğim doğmuş acaba cinsiyeti ne diye bakıyorum bildiğin pembis pamuk gibi kukusunu görüyorum bak merak ettim şimdi aynı rüyaları görmüşüz bakalım cinsiyetler ne olacak

Ben az once doktordan geldim hatta iki ayrı hastane 2 ayrı doktor 15. Hafatadayim bu kadar erken cinsiyetmi olur daha cok kücük 2 hafta bekle dedi hatta birtanesi baya sert çıktı
Kendi bilemediği için kızmıştır. Ben 11. Haftada öğrenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…