Rica ederimEvet bende gruptan hatırladım sizi canım aslında bende öle biliyorum ama bir an hoca önden gitmesie ragmen öle demesi içim rahatladı o zaman 14 hafta biticek 15 girecez .çok teşekkür ederim canım çok sağol . Sizinde olumlu değil mi ?
Benim arada mide bulantim oluyor. Bir doktorun sitesinde okumustum da mide eksimesi, yanmasi ve bulantilar bu haftalarda oluyormus.. sebebi de bebegin saclarinin ve killarinin olusumu14 Haftayı devirip mide bulantıları ve kusmaları geri dönen var mı? Ben iki gündür çok kötüyüm hiçbir şey yiyemiyorum.
Rica ederimevet evet olumlu bugün 15+0 olması gerekiyor tabi bir iki gün önden ve arkadan gelebiliyor sağlıklı olsun da önemli değil gerisi
Bu kadar erken saç çıkıyor muymuş ilk defa duydumBenim arada mide bulantim oluyor. Bir doktorun sitesinde okumustum da mide eksimesi, yanmasi ve bulantilar bu haftalarda oluyormus.. sebebi de bebegin saclarinin ve killarinin olusumu
Benimkinin hiç lazimligi yok canım faydası olmadı ki zararlarindanSen baya dertlisin arkadaşım galibaallah yardımcın olsun ne diyim ama arada lazımda oluyorlar ne yapalım
Baya belirgin fasulye şekli mi ?Benim kızımın ultrasonlarına baktım şimdi fasülye şeklindebu da uymadı bana.
Amin cümlemizinkiyle beraberO zaman aynı dönemlerdeyiz bizaynen o yüzden benim de sağlıklı bir şekilde önde gidiyor çok şükür . Emin olmak istedim açıkcası Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım
Yuvarlak olmadığı kesin ortadan içeri doğru bir durumu var. Demekki kesenin şekilde yalan olduBaya belirgin fasulye şekli mi ?
Bi kaç kişiden daha duydum kızlarda kesesinin fasulye şeklinde olduğunu :))
Simdi doktordan ciktim hersey cok iyi cok sukur 2 oglandan sonra kiz tahminin de bulundu haftaya netlestiririz dedi uktrason cihazi cok iyi diger cocuklarimda bu hafta da soyledigi oldu sevinsem mi simdiden bilemedim
Amannnnn o zaman bencede hiç bulaştırma engel olacak madem uzak dursunBenimkinin hiç lazimligi yok canım faydası olmadı ki zararlarindanbirinci doğumumda burnumuzdan getirdi eşimle benim gerçi eşimin ona zaafından yaptı herşeyi ama bu kez çağırmam doğumuma diye düşünüyorum bakalım
Ay şimdi baktım hemen keseye fasulye gibi yaaa. 6 haftalik görüntüsü ne baktım. Hayırlısı artık daha çok var ama öğrenmeyeValla genelde yuvarlak keseler kız çıkıyor
Fasulye şeklinde olanlar erkek.
Oğlumda fasulye şekli idi.
Merak ediyorm ne kadr doğruluk payı var dye o yüzden soruyorm:)
yakın arkadaşım da 5.5 aylık hamile başından beri fasulye şeklinde idi kesesi oğlu olacak :)
Kendi bilemediği için kızmıştır. Ben 11. Haftada öğrenmiştim.
Gözümüzle görmeden bilemeyecegiz sanırım.Yuvarlak olmadığı kesin ortadan içeri doğru bir durumu var. Demekki kesenin şekilde yalan oldu
Yuvarlak olmadığı kesin ortadan içeri doğru bir durumu var. Demekki kesenin şekilde yalan oldu
Hayırlısı olsun kızlar doğruluk payı çok az olan bşe zaten :)Ay şimdi baktım hemen keseye fasulye gibi yaaa. 6 haftalik görüntüsü ne baktım. Hayırlısı artık daha çok var ama öğrenmeye
Anladım canim sanırim benim.sanssizlıgım ilk çocugumuda 17 de ögrendimÇok yakın arkadaşım geçenlerde 11. Haftasında cinsiyetini öğrendi. 12 bile olmamıştım çok iyi hatırlıyorum dedi.
Hatırlamıyorum ki.. :) Eğer böyle bir teori olacağını düşünseydim dikkat ederdim.. Üçüncüye naispseİlk oğlunda da fasulye şeklinde miydi :)
Evet canim 14.haftada basliyormus. Buraya link birakayim. 15.hafta ile ilgili bir yazi ancak killanmanin 14.haftadan itibaren basladigini da belirtmisBu kadar erken saç çıkıyor muymuş ilk defa duydum
Benim hortladi canım, kimse yazmadığı için canınızı sıkmayayim dedim. Ama oluyormuş normal bir durum. Zor , baş ağrısı ile geldi tekrar , geçer yakında umarım, Allah yardımcımız olsun14 Haftayı devirip mide bulantıları ve kusmaları geri dönen var mı? Ben iki gündür çok kötüyüm hiçbir şey yiyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?