2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Rica ederim evet evet olumlu bugün 15+0 olması gerekiyor tabi bir iki gün önden ve arkadan gelebiliyor sağlıklı olsun da önemli değil gerisi

14 Haftayı devirip mide bulantıları ve kusmaları geri dönen var mı? Ben iki gündür çok kötüyüm hiçbir şey yiyemiyorum.
Benim arada mide bulantim oluyor. Bir doktorun sitesinde okumustum da mide eksimesi, yanmasi ve bulantilar bu haftalarda oluyormus.. sebebi de bebegin saclarinin ve killarinin olusumu

Rica ederim evet evet olumlu bugün 15+0 olması gerekiyor tabi bir iki gün önden ve arkadan gelebiliyor sağlıklı olsun da önemli değil gerisi

O zaman aynı dönemlerdeyiz biz aynen o yüzden benim de sağlıklı bir şekilde önde gidiyor çok şükür . Emin olmak istedim açıkcası Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım

Sen baya dertlisin arkadaşım galiba allah yardımcın olsun ne diyim ama arada lazımda oluyorlar ne yapalım
Benimkinin hiç lazimligi yok canım faydası olmadı ki zararlarindan birinci doğumumda burnumuzdan getirdi eşimle benim gerçi eşimin ona zaafından yaptı herşeyi ama bu kez çağırmam doğumuma diye düşünüyorum bakalım

Simdi doktordan ciktim hersey cok iyi cok sukur 2 oglandan sonra kiz tahminin de bulundu haftaya netlestiririz dedi uktrason cihazi cok iyi diger cocuklarimda bu hafta da soyledigi oldu sevinsem mi simdiden bilemedim

Maşallah ne güzel haberlerinizi gördükçe mutlu oluyorum. Sağlıklı sihhatliya gerisi hiç önemli değil. O duyguyuda tatmış olursunuz çok şanslısınız bence☺

Amannnnn o zaman bencede hiç bulaştırma engel olacak madem uzak dursun yok ya benimkisi işte çalşıyor geliyor yemek yapıyor ediyor arada söylenince bende laf sölüyorum bir daha konuşamıyor valla ne yaparsan önceden yapacak yoksa ezmeye çalşıyorlar o kesin !

Ay şimdi baktım hemen keseye fasulye gibi yaaa. 6 haftalik görüntüsü ne baktım. Hayırlısı artık daha çok var ama öğrenmeye

Yuvarlak olmadığı kesin ortadan içeri doğru bir durumu var. Demekki kesenin şekilde yalan oldu
Ay şimdi baktım hemen keseye fasulye gibi yaaa. 6 haftalik görüntüsü ne baktım. Hayırlısı artık daha çok var ama öğrenmeye
Hayırlısı olsun kızlar doğruluk payı çok az olan bşe zaten :)
Benm oğlumda baya fasulye şekli idi
Bunda yuvarlak bakalm erkek çıkarsa bu teori yanlş

Bu kadar erken saç çıkıyor muymuş ilk defa duydum
Evet canim 14.haftada basliyormus. Buraya link birakayim. 15.hafta ile ilgili bir yazi ancak killanmanin 14.haftadan itibaren basladigini da belirtmis

14 Haftayı devirip mide bulantıları ve kusmaları geri dönen var mı? Ben iki gündür çok kötüyüm hiçbir şey yiyemiyorum.
Benim hortladi canım, kimse yazmadığı için canınızı sıkmayayim dedim. Ama oluyormuş normal bir durum. Zor , baş ağrısı ile geldi tekrar , geçer yakında umarım, Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…