2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ultrasonda bebeğin gelişimi 1 hafta önden gidiyor kızlar. Sizde de varmı böyle bişey

Bu laf söyleyince on mislini söyler hep kendini haklı görür en iyisi uzak tutmak . Sen de yolunu öyle bulmuşsun iyi bari

Benim hortladi canım, kimse yazmadığı için canınızı sıkmayayim dedim. Ama oluyormuş normal bir durum. Zor , baş ağrısı ile geldi tekrar , geçer yakında umarım, Allah yardımcımız olsun

Ben de telaş yapıyordum kendi kendime geçmişti şimdi ne oldu zehirlendim mi, üşüttüm mü diye... Valla zormuş ben unutmuştum bile bu bulantıları iş yerinde zor duruyorum akşam olsa da eve gitsem modundayım. Allah yardımcımız olsun gerçekten.

Bir akşam çok kötü oldum, gözümü açamıyorum, artık denk mi geldi bilmiyorum, tatlı ekşi elma yedim kabuklarıyla iyi geldi, uyumuşum, sızmışım demek daha doğru, sabaha baş ağrım ve bulantım geçmişti. Tabii bulantı birkaç saat sonra tekrar başladı. Halen var, 15. Haftaya girdim devam, geçecek inşallah

Ya okuldayken hiç takip edemiyorum sizleri kızlar, geri kalıyorum konulardan, oturup onca sayfayı da okuyamam ki
Ne diyeceğim, 1 haftadır falan gece uykum çok kötü ya.. İnanın abartmıyorum belki 40 kere uyanıyorum. Bakıyorum saat 1.34 mesela, uyuyorum uyanıyorum 1.55 Sabaha dek bu böyle.. Diyorum vücudum beni uykusuz gecelere mi hazırlıyor nedir Sizin de böyle mi?

Ben de saklıyorum ama oğlumun odasında bazanın taaa altında.. Kaldıramam ki...
Ben de küçük bi kutu hazırladım, içine koyuyorum ultrason resimlerini falan.. Gebelik testimi de koydum hatıra İlk kanda çıktığı test sonucu falan koydum, deli miyim neyim

Çok erken değil mi bu uykusuz geceler için :)
Ben iyi uyuyorm valla oğlumda son aylar uyuyamıyodm sırt ağrısından

Ben de küçük bi kutu hazırladım, içine koyuyorum ultrason resimlerini falan.. Gebelik testimi de koydum hatıra İlk kanda çıktığı test sonucu falan koydum, deli miyim neyim
Deli değil annesin :)
Oğlumunkileri de saklıyorm karnımdakininkileri de :)
Ne yapacaksam artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…