- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Valla ilk çocuk herseye alıştırabilirimSallananları da var. Bende hiç sallamadım kızımı. 4 yaşına gelip hala sallanmadan uyumayan çocukları düşünün sallamaya alıştırmayın
bulantılarım benim de ara ara gelip gidiyor daha bu sabah yediklerimi çıkarttım. kadin arkadaşlar biliyor hamileliği mi ( zaten anladılar söylemeden14 Haftayı devirip mide bulantıları ve kusmaları geri dönen var mı? Ben iki gündür çok kötüyüm hiçbir şey yiyemiyorum.
gözünüz aydın.....Simdi doktordan ciktim hersey cok iyi cok sukur 2 oglandan sonra kiz tahminin de bulundu haftaya netlestiririz dedi uktrason cihazi cok iyi diger cocuklarimda bu hafta da soyledigi oldu sevinsem mi simdiden bilemedim
Geçmiş olsun. Sen de mi bulantidan serum aldın?Biraz daha iyiyim çok şükür yatıyorum mutfak aldı başını gidiyor ooff..
Normale dönmek istiyorum artık
Bulantı kusmaHayırdır canim neyin var
Evet canım çok sağol. 3. Kez gittim.Geçmiş olsun. Sen de mi bulantidan serum aldın?
Banada bir çıkıntı var dedi bir tık erkek ihtimali yüksek dedi.haftaya tekrar gel kesinlestiririz dedi.iki erkekten sonra üçüncü erkek sanırsamSimdi doktordan ciktim hersey cok iyi cok sukur 2 oglandan sonra kiz tahminin de bulundu haftaya netlestiririz dedi uktrason cihazi cok iyi diger cocuklarimda bu hafta da soyledigi oldu sevinsem mi simdiden bilemedim
Ben varım uyuyamayanYa okuldayken hiç takip edemiyorum sizleri kızlar, geri kalıyorum konulardan, oturup onca sayfayı da okuyamam ki
Ne diyeceğim, 1 haftadır falan gece uykum çok kötü ya.. İnanın abartmıyorum belki 40 kere uyanıyorum. Bakıyorum saat 1.34 mesela, uyuyorum uyanıyorum 1.55Sabaha dek bu böyle.. Diyorum vücudum beni uykusuz gecelere mi hazırlıyor nedir Sizin de böyle mi?
Ayy evet mide kazıntısı ve bulantı da oluyor, öyleyse zaten 1 saat dönüp duruyorumBen varım uyuyamayan
Gecenin bir körü kalkıp oturuyorum 2-3saat falan. Mide bulantısı, mide kazintisi açlık derken her gece böyle
Ben dönüp durmaktan vazgeçtim artıkAyy evet mide kazıntısı ve bulantı da oluyor, öyleyse zaten 1 saat dönüp duruyorum
ben de daha cok merak ettim şimdi.Aa aynı bende gördüm bebeğim doğmuş acaba cinsiyeti ne diye bakıyorum bildiğin pembis pamuk gibi kukusunu görüyorumbak merak ettim şimdi aynı rüyaları görmüşüz bakalım cinsiyetler ne olacak
Sizin az kalmıştır inşallah haftalariniz ileride en azından. Ben daha 11 im icim daralıyor düşündükçe yaaa, günler haftalar hicc geçmiyorOyy biz ne zaman normal insan olacağız ya
İkinci çocuk hepten alışmak zorunda gibi geliyor bana daValla ilk çocuk herseye alıştırabilirim
Ben her ağladığında deli gibi şarkı söylerdim bu arada sesim cok kötü ama onu bastırdığimda susardi yemek yaparken sesi gelirdi mutfaktan dogru bağıra bağıra şarkı söylerdim susardi yani anliyacağinız apartmanı sanırım baya rahatsız ettim is yapmak ve yemek yapmak icin
Kızlar nolur bana bi çözüm bulun10 gündür tuvalete çıkamıyorum patlamak üzereyim
Bana en iyi gelen kuru kayısı oluyor.Kızlar nolur bana bi çözüm bulun10 gündür tuvalete çıkamıyorum patlamak üzereyim
Bu hangi markanın beşiğiMerhaba arkadaşlar sonunda doktora gittimgayet güzel dedi dr KIZA benzetti ilk kez geliyorum doktora dedim kaçıncı çocuk dedi 3 olunca ondan bu rahatlık diyor
canım ben de mobilya sevenlerdenimönemli olan ölçüleri bence. İkeanın eni dar oluyor biraz . Eklediğim görseldeki beşik hem sallanabiliyor hem de istersen sabit kullanılabiliyor . Ayrıca yatak ayarı da 2 kademeli. Çocuk ayağa kalkmaya başlayınca görseldeki gibi alt kademeye indirebiliyorsun Eki Görüntüle 2543786
Tesekkur ederim umarim degismez icim kipir kipir oldubulantılarım benim de ara ara gelip gidiyor daha bu sabah yediklerimi çıkarttım. kadin arkadaşlar biliyor hamileliği mi ( zaten anladılar söylemeden) erkekler bilmiyor ama tahmin ediyorlar bence. bu sabah biri hocam sen çok kötüsün bir doktora git diyor .
gözünüz aydın.....çok sevindim sizin adınıza. gelsin süslü kıyafetler
Bazen klitoriste şiş olabiliyormus o yuzden bu haftalarda net olmayabilir olsa da saglikli olsun napalim ben de hep erkek dicek diye dusunerek gittim nasipte ne varsa o olcak reaim varsa at bakalim nub belli miBanada bir çıkıntı var dedi bir tık erkek ihtimali yüksek dedi.haftaya tekrar gel kesinlestiririz dedi.iki erkekten sonra üçüncü erkek sanırsam
bazi doktorlar soyluyor mesela benim doktorum guveniyorsa tahminine soyluyor cok emin olamazsa soylemeyor 3 cocugumda ayni doktor12+0 da cinsiyet söylerler mi sizce
Atim var resim belki tahmin de bulunan olurBazen klitoriste şiş olabiliyormus o yuzden bu haftalarda net olmayabilir olsa da saglikli olsun napalim ben de hep erkek dicek diye dusunerek gittim nasipte ne varsa o olcak reaim varsa at bakalim nub belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?