2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
14 Haftayı devirip mide bulantıları ve kusmaları geri dönen var mı? Ben iki gündür çok kötüyüm hiçbir şey yiyemiyorum.
bulantılarım benim de ara ara gelip gidiyor daha bu sabah yediklerimi çıkarttım. kadin arkadaşlar biliyor hamileliği mi ( zaten anladılar söylemeden ) erkekler bilmiyor ama tahmin ediyorlar bence. bu sabah biri hocam sen çok kötüsün bir doktora git diyor .
Simdi doktordan ciktim hersey cok iyi cok sukur 2 oglandan sonra kiz tahminin de bulundu haftaya netlestiririz dedi uktrason cihazi cok iyi diger cocuklarimda bu hafta da soyledigi oldu sevinsem mi simdiden bilemedim
gözünüz aydın..... çok sevindim sizin adınıza. gelsin süslü kıyafetler

Simdi doktordan ciktim hersey cok iyi cok sukur 2 oglandan sonra kiz tahminin de bulundu haftaya netlestiririz dedi uktrason cihazi cok iyi diger cocuklarimda bu hafta da soyledigi oldu sevinsem mi simdiden bilemedim
Banada bir çıkıntı var dedi bir tık erkek ihtimali yüksek dedi.haftaya tekrar gel kesinlestiririz dedi.iki erkekten sonra üçüncü erkek sanırsam

Ben varım uyuyamayan
Gecenin bir körü kalkıp oturuyorum 2-3saat falan. Mide bulantısı, mide kazintisi açlık derken her gece böyle

Ayy evet mide kazıntısı ve bulantı da oluyor, öyleyse zaten 1 saat dönüp duruyorum
Ben dönüp durmaktan vazgeçtim artık kalkıp bir iki kraker falan atıyorum ağzıma, nete giriyorum kitap okuyorum vs. Nasıl olsa kaçıyor uyku. Gece uyanmamissam da sabah 5-6 gibi kesin kalkış

Aa aynı bende gördüm bebeğim doğmuş acaba cinsiyeti ne diye bakıyorum bildiğin pembis pamuk gibi kukusunu görüyorum bak merak ettim şimdi aynı rüyaları görmüşüz bakalım cinsiyetler ne olacak
ben de daha cok merak ettim şimdi. ben 3 hafta sonraya ancak giderim doktora insallah belli olur bakalım..

annem de bana sen onun sesini bastırırsan susar demisti ama ben basaramadim.olmadi ben de basladim masal anlatmaya bol bol konusmaya.simdi corbaya sogan dogruyorum oglum.heh simdi corbamiz pisiyor falan diye anlatiyordum bazen de

Bu hangi markanın beşiği

Tesekkur ederim umarim degismez icim kipir kipir oldu
Banada bir çıkıntı var dedi bir tık erkek ihtimali yüksek dedi.haftaya tekrar gel kesinlestiririz dedi.iki erkekten sonra üçüncü erkek sanırsam
Bazen klitoriste şiş olabiliyormus o yuzden bu haftalarda net olmayabilir olsa da saglikli olsun napalim ben de hep erkek dicek diye dusunerek gittim nasipte ne varsa o olcak reaim varsa at bakalim nub belli mi
12+0 da cinsiyet söylerler mi sizce
bazi doktorlar soyluyor mesela benim doktorum guveniyorsa tahminine soyluyor cok emin olamazsa soylemeyor 3 cocugumda ayni doktor

Bazen klitoriste şiş olabiliyormus o yuzden bu haftalarda net olmayabilir olsa da saglikli olsun napalim ben de hep erkek dicek diye dusunerek gittim nasipte ne varsa o olcak reaim varsa at bakalim nub belli mi
Atim var resim belki tahmin de bulunan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…