2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aslında oğlumda erken öğrenmiştim ama şimdi şehir dışındayım gitsem mi diye düşünüyorum . Zaten düşük tehlikesi var yolculuk yapacağım tekrar hem kontrol hem cinsiyet amaçlı bı gitmeyi planlıyorum bakalım

annem de bana sen onun sesini bastırırsan susar demisti ama ben basaramadim.olmadi ben de basladim masal anlatmaya bol bol konusmaya.simdi corbaya sogan dogruyorum oglum.heh simdi corbamiz pisiyor falan diye anlatiyordum bazen de
Senin yaptığın bence daha sağlıklı benim gibi iğrenç sesle şarkidan çok çok iyi

Kızlar sabahları gayet gobegim iniyor tartida hala aynıyim ama gun ilerledikce birsey de yedigim yok ama bir gobek çıkıyor arkadaslar ona bakarak hamile misin diyor yani siskinlikten patlicammm kabiz degil ama siskin bir gobek var benim gibi misiniz olan var mı çözüm ne yapalım

Ben kizimda cok sismistim karnim ilk ilk 2 ay 5 aylik gibi olmustu kizmi acaba bebisin

Nasjl anliyorsunuz kafadan başka birşey göremiyorum ☺
Göbek kordonu Sağa doğru olunca erkek sola doğru olunca kız oluyormus . Adını unuttum ama bı teori bu gerçi o da 6. 7. Haftada filan ultrason kağıdından yapılıyor ama ne bileyim bu da sola doğru şu an

Allah razı olsun canım,buralarda yardımcı bulabilir miyim bilmiyorum tanıdığımız ahbabımız yok bu şehirde hani güvenilir birini bulabilsem falan.biz Doğu görevindeyiz memleket çok uzak

Ben kizimda cok sismistim karnim ilk ilk 2 ay 5 aylik gibi olmustu kizmi acaba bebisin
Bilemiyorum canım ama düşünüyorum oğlumda da böyleydi hamile olduğum andan başlıyor bende bu şişkinlik çok rahatsız ediyor kilo almadım ama daha bol kıyafetler alaçam bu göbek yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…