Bizde 30 ekim çarşamba gitcez 3 hafta oluyor bakalım ikimizin cinsiyeti aynı olacak miben de daha cok merak ettim şimdi.ben 3 hafta sonraya ancak giderim doktora insallah belli olur bakalım..
Aslında oğlumda erken öğrenmiştim ama şimdi şehir dışındayım gitsem mi diye düşünüyorum . Zaten düşük tehlikesi var yolculuk yapacağım tekrar hem kontrol hem cinsiyet amaçlı bı gitmeyi planlıyorum bakalımTesekkur ederim umarim degismez icim kipir kipir oldu
Bazen klitoriste şiş olabiliyormus o yuzden bu haftalarda net olmayabilir olsa da saglikli olsun napalim ben de hep erkek dicek diye dusunerek gittim nasipte ne varsa o olcak reaim varsa at bakalim nub belli mi
bazi doktorlar soyluyor mesela benim doktorum guveniyorsa tahminine soyluyor cok emin olamazsa soylemeyor 3 cocugumda ayni doktor
Kız gibi geldi canım bana
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda inşallah geçerBulantı kusma
Evet canım çok sağol. 3. Kez gittim.
Senin yaptığın bence daha sağlıklı benim gibi iğrenç sesle şarkidan çok çok iyiannem de bana sen onun sesini bastırırsan susar demistiama ben basaramadim.olmadi ben de basladim masal anlatmaya bol bol konusmaya.simdi corbaya sogan dogruyorum oglum.heh simdi corbamiz pisiyor falan diye anlatiyordum bazen de
Kız değil mi bu yaa
Nasjl anliyorsunuz kafadan başka birşey göremiyorum ☺Kız değil mi bu yaa
Ben kizimda cok sismistim karnim ilk ilk 2 ay 5 aylik gibi olmustu kizmi acaba bebisinKızlar sabahları gayet gobegim iniyor tartida hala aynıyim ama gun ilerledikce birsey de yedigim yok ama bir gobek çıkıyor arkadaslar ona bakarak hamile misin diyor yanisiskinlikten patlicammm kabiz degil ama siskin bir gobek var benim gibi misiniz olan var mı çözüm ne yapalım
Göbek kordonu Sağa doğru olunca erkek sola doğru olunca kız oluyormus . Adını unuttum ama bı teori buNasjl anliyorsunuz kafadan başka birşey göremiyorum ☺
Sağlıkla gelsin oğluşun canım, nub çizgisi dik kafa yapısı yuvarlak basbayağı oğluş bu
Kız gibi geldi canım bana
Dr. Bir çıkıntı var dedi bir tık erkek oranı daha yüksek dedi.ama klitosta bazen büyük görünebilir dedi.haftaya net olur cinsiyet dedi.ikili testte verdim bakalimKız değil mi bu yaa
Allah razı olsun canım,buralarda yardımcı bulabilir miyim bilmiyorum tanıdığımız ahbabımız yok bu şehirde hani güvenilir birini bulabilsem falan.biz Doğu görevindeyiz memleket çok uzakÇok çok geçmiş olsun. Allah bebeğine sağ salim kavuştursun dualarım seninle.
Bu riskli dönemleri atlatana kadar en azından eve yardımcı birini bulsan nasıl olur? Çocukla ilgilenip biraz da ev işi yapabilecek biri? Eş dost tanıdık var mı öyle bu durumunu bilen belki onlar yardımcı olur yine bı ücret veririsin falan?
Bilemiyorum canım ama düşünüyorum oğlumda da böyleydi hamile olduğum andan başlıyor bende bu şişkinlik çok rahatsız ediyor kilo almadım ama daha bol kıyafetler alaçam bu göbek yüzündenBen kizimda cok sismistim karnim ilk ilk 2 ay 5 aylik gibi olmustu kizmi acaba bebisin
aaa öyle mii bakalım ne cıkıcak :)) bu arada bende sanırım listede yokum sat:11 temmuz ilk gebeliğim bide cinsiyet belli degil :)Ben oğlumda hep kiz görüyordum ama içimden hep erkek geçiyordu bakalım sende nasıl çıkacak
Tamamen hisNasjl anliyorsunuz kafadan başka birşey göremiyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?