2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar geçmiş yaptım biraz,tavsiyem asla mobilya beşik almayın şu kraftın park yatakları hem çok kullanışlı hem çok rahat tehlikesiz,hemde 10 çocuk büyütür o derece

Birde göğüs Kalkan’ı bende almıştım ilk bebeğimde aventin.ama kullanmama gerek kalmadı çok şükür.bana doktor demişti ki eğer bebeğini doğru yöntemle emzirirsen göğüslerin yara olmaz demişti.ucunu değil kahverengi bölgenin tümünü tutturman gerekli demişti.bende öyle yaptım.göğsüm yara olmamıştı.bakalım ikincisinde nasıl olacak.kızım 3 ay emdi beni, gerisini sağarak vermek zorunda kalmıştım.inşallah bu bebeğim emer

Benm bebek de ortada kız mı erkek mi hiç anlamadım :))
Aslında ben nub teorisine daha çok güveniyorum ama bakalım tutacak mı.bu teori için usg resminin 6-7 haftalık olması gerekiyor.eğer 6 7 hastalıkken bebe sola yakınsa erkek,sağa yakınsa kız oluyor.benim kızım da 6 hastalıkken ortadaydı

Ay 7 haftalığa baktm sola daha yakın gibi bu da erkek tamam anladk
Doktor bana resim vermedi bende unuttum söylemeyi. Ama ultrasonda baktığımızda gayet sağdaydı. Acaba ultrasondaki görüntüyle resimdeki görüntü aynı taraf mi olur
Canm bence sennki erkek :)) ultrasonda sağda olan çıktıda solda oluyor :)

@Baharumut18 canım nasıl oldun kanama devam ediyor mu inşallah bitmiştir
Bugun 2 hastaneye gittim kontrole pilesenten yukarı çikmış kanama durmuş kese etrafındaki kanamada yok dedi güzel dinlenmissin dedi halbuki hiç dinlenemedim sadece yerden birsey alırken yere oturup ayağa kalkmadan topladım birşeyleri onun harici oglumuda kaldırdim iste mecburen yaptim birtek süpirge açmadım şükürler olsun geçmis hic yok dedi.Sadece 4 gün daha istraat dedi yeni kanama gecirdin oyuzden tedbir amacli 4 gun da progestan ic sonra birak normal hayatına devam et dedi

Aynı ben.. Sabah karnım dümdüz, gün içinde bir şişiyor amanınnn.. Zaten bir şey yiyemiyorum bir de kusuyorum, neden şişiyorsa..

Slm herkese bugün hiç iyi hissetmiyorum halsizlik baş agrısı ve hamile olduğumdan beri ilk kez bu kadar fazla mide bulantısı yaşıyorum öneriniz varmı sağ tarafta baş agrım tansiyonum da normal

Yanında yatırma olayı ile ilgili ben de ikinci çocuk bekleyen bir anne olarak bir şeyler söyleyeyim. Kızım doğduğunda beşiği 6 ay kadar yanımızdaydı. Sonrasında yazlıkta da üç ay beşiği yanımıza kurduk etti 9 ay sonra evimize geri döndük ve ben 9 aylıkken odasındaki yatağına yatırmaya ve gece uyanırsa yanına gidip odasında emzirmeye başladım. Gayet başarılı oldu. Üç yaşına kadar da odasında uyudu. Üç yaşını biraz geçmişti bir hafta süren, ateşi çok uzun süreler düşüremediğimiz bir şekilde hastalandı. Gece boyunca hem saat kurup ilaç için kalkıyorum. Hem ilaç işe yaramadıkça soğuk kompres yapıyorum tabi üçüncü gün bitmişim uyumuş kalmışım çocuğun ateşi olmuş neredeyse 40. Ben de iyileşene kadar yanıma alayım dedim. Ve inanın en fazla üç gün yanımda yattıktan sonra bir daha senelerce odasına yatıramadım. Odasında uyutsam da gece kalkıp geliyordu. Yani benim üç sene kalkıp odasına gitmelerim de yanıma yorgunluk olarak kaldı. Bu işte ya çok kararlı olup hiç yanına almayacaksın ya da benim gibi aman biraz daha büyüyünce istesem de yatmaz boşver yatsın diyeceksen ilk yıllarda bu kadar kasmayacaksın. Buna en başta karar verip kararınızın arkasında durmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…