Tamam canım tdt ve yaşını da alayimaaa öyle mii bakalım ne cıkıcak :)) bu arada bende sanırım listede yokum sat:11 temmuz ilk gebeliğim bide cinsiyet belli degil :)
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin canımDr. Bir çıkıntı var dedi bir tık erkek oranı daha yüksek dedi.ama klitosta bazen büyük görünebilir dedi.haftaya net olur cinsiyet dedi.ikili testte verdim bakalim
Ramzi teorisi canım,bu teoriye göre benim bebişin erkek olması gerekiyor ama bakıcaz,doğru çıkacak mı bir hafta sonra belli olurKızlar bir arkadaşm bunu attı sizde bakın bakalm uyuyor mu :)
Benm bebek de ortada kız mı erkek mi hiç anlamadım :))Ramzi teorisi canım,bu teoriye göre benim bebişin erkek olması gerekiyor ama bakıcaz,doğru çıkacak mı bir hafta sonra belli olur
Aslında ben nub teorisine daha çok güveniyorum ama bakalım tutacak mı.bu teori için usg resminin 6-7 haftalık olması gerekiyor.eğer 6 7 hastalıkken bebe sola yakınsa erkek,sağa yakınsa kız oluyor.benim kızım da 6 hastalıkken ortadaydıBenm bebek de ortada kız mı erkek mi hiç anlamadım :))
Doktor bana resim vermedi bende unuttum söylemeyi. Ama ultrasonda baktığımızda gayet sağdaydı. Acaba ultrasondaki görüntüyle resimdeki görüntü aynı taraf mi olurKızlar bir arkadaşm bunu attı sizde bakın bakalm uyuyor mu :)
en son gitigimde benimde öyleydiUltrasonda bebeğin gelişimi 1 hafta önden gidiyor kızlar. Sizde de varmı böyle bişey
Ay 7 haftalığa baktm sola daha yakın gibi bu da erkek tamam anladkAslında ben nub teorisine daha çok güveniyorum ama bakalım tutacak mı.bu teori için usg resminin 6-7 haftalık olması gerekiyor.eğer 6 7 hastalıkken bebe sola yakınsa erkek,sağa yakınsa kız oluyor.benim kızım da 6 hastalıkken ortadaydı
Canm bence sennki erkek :)) ultrasonda sağda olan çıktıda solda oluyor :)Doktor bana resim vermedi bende unuttum söylemeyi. Ama ultrasonda baktığımızda gayet sağdaydı. Acaba ultrasondaki görüntüyle resimdeki görüntü aynı taraf mi olur
Benm de oğlum hep en az 1 hafta önden gidiyordu bu ikincide günüyle aynı. Oğlum baya kemikli uzun boylu.Ultrasonda bebeğin gelişimi 1 hafta önden gidiyor kızlar. Sizde de varmı böyle bişey
tdt 16 temmuz yaş 23 :)Tamam canım tdt ve yaşını da alayim
Bugun 2 hastaneye gittim kontrole pilesenten yukarı çikmış kanama durmuş kese etrafındaki kanamada yok dedi güzel dinlenmissin dedi halbuki hiç dinlenemedim sadece yerden birsey alırken yere oturup ayağa kalkmadan topladım birşeyleri onun harici oglumuda kaldırdim iste mecburen yaptim birtek süpirge açmadım şükürler olsun geçmis hic yok dedi.Sadece 4 gün daha istraat dedi yeni kanama gecirdin oyuzden tedbir amacli 4 gun da progestan ic sonra birak normal hayatına devam et dedi@Baharumut18 canım nasıl oldun kanama devam ediyor mu inşallah bitmiştir
Aynı ben.. Sabah karnım dümdüz, gün içinde bir şişiyor amanınnn.. Zaten bir şey yiyemiyorum bir de kusuyorum, neden şişiyorsa..Kızlar sabahları gayet gobegim iniyor tartida hala aynıyim ama gun ilerledikce birsey de yedigim yok ama bir gobek çıkıyor arkadaslar ona bakarak hamile misin diyor yanisiskinlikten patlicammm kabiz degil ama siskin bir gobek var benim gibi misiniz olan var mı çözüm ne yapalım
Hayırlısı olsun bakalim Allah razı olsunSağlıkla gelsin oğluşun canım, nub çizgisi dik kafa yapısı yuvarlak basbayağı oğluş bu☺☺
Evet benm de öyle. 1 hafta önde canm. Olablyr böyle şeylerUltrasonda bebeğin gelişimi 1 hafta önden gidiyor kızlar. Sizde de varmı böyle bişey
Bana söylemişti12+0 da cinsiyet söylerler mi sizce
Bebek kesenin sağında mı solunda mıydı :)Bana söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?