Teşekkür ederim kremim bittiği için nemlendirmiyordumGerilmiş, kurumuş olabilir. Dogal bir yag ile nemlendirmek gerekebilir.
Ben de küçük bi kutu hazırladım, içine koyuyorum ultrason resimlerini falan.. Gebelik testimi de koydum hatıraİlk kanda çıktığı test sonucu falan koydum, deli miyim neyim
Bende aynı şekilde biriktiriyorumBen de küçük bi kutu hazırladım, içine koyuyorum ultrason resimlerini falan.. Gebelik testimi de koydum hatıraİlk kanda çıktığı test sonucu falan koydum, deli miyim neyim
Hadi ya demek ultrasonla resim tersi oluyorAy 7 haftalığa baktm sola daha yakın gibi bu da erkek tamam anladk
Canm bence sennki erkek :)) ultrasonda sağda olan çıktıda solda oluyor :)
Aynen ya bende öyleyim yediğim yok bide çıkarıyorum zaten ama şişkinlik öldürüyor beni hatta bazen açlıktan midem bulanıyor yinede göbek yerindeAynı ben.. Sabah karnım dümdüz, gün içinde bir şişiyor amanınnn.. Zaten bir şey yiyemiyorum bir de kusuyorum, neden şişiyorsa..
Aynen icerde sagdaysa erkek solda kiz benim 3 cocugumda tuttu erkekler sagda bu hamileligim solda doktor kiza benziyor dediHadi ya demek ultrasonla resim tersi oluyor
Kızımda soldaydı. Bu ortada gibi. Erkek dedi doktr bakalmBebek kesenin sağında mı solunda mıydı :)
Çok sevindim canım benim sağlıkla kavuşturdun rabbim.yani ilk çocuk olsa dinlenilir sorun olmaz ama küçük bebeklerimiz varken bizim için dinlenmek imkansız.şükürler olsun yiyecek ekmeği var demekki rabbim korumuş geçmiş.tekrarını yaşatmasın inşallah AllahımBugun 2 hastaneye gittim kontrole pilesenten yukarı çikmış kanama durmuş kese etrafındaki kanamada yok dedi güzel dinlenmissin dedi halbuki hiç dinlenemedim sadece yerden birsey alırken yere oturup ayağa kalkmadan topladım birşeyleri onun harici oglumuda kaldırdim iste mecburen yaptim birtek süpirge açmadım şükürler olsun geçmis hic yok dedi.Sadece 4 gün daha istraat dedi yeni kanama gecirdin oyuzden tedbir amacli 4 gun da progestan ic sonra birak normal hayatına devam et dedi
SEnden de razı olsun canımHayırlısı olsun bakalim Allah razı olsun
İhtimal işte :)Hadi ya demek ultrasonla resim tersi oluyor
Bak sende tutmamış bu teori :))Kızımda soldaydı. Bu ortada gibi. Erkek dedi doktr bakalm
Evet bana hiçbi teori uymuyo zaten bi acaibimBak sende tutmamış bu teori :))
MaşallahhhhBen oğluşumu emziremediğim için 4 aylıkken kendi odasında yatırdım..4aya kadar bizim odamızda ayrı beşikte uyudu.. Gece uyanınca mamasını verirdim uykuya dalardı.. Biz çok güzel bir rutin oluşturmuştuk.. Akşam hep aynı saatte yatırırdım.. Ve her gece bir kere mama yemeye uyanırdı.. Sabah da 9.30 -10 gibi uyanırdı... Bakalım bu naısl olacak..
Internette bakmıştım bulamadim daha önce ultrasondaki görüntüyle resimdeki görüntü aynı taraf mi diyeİhtimal işte :)
Teşekkür ederim canım inşallah Allah bütün bebekleri herkezi korusunÇok sevindim canım benim sağlıkla kavuşturdun rabbim.yani ilk çocuk olsa dinlenilir sorun olmaz ama küçük bebeklerimiz varken bizim için dinlenmek imkansız.şükürler olsun yiyecek ekmeği var demekki rabbim korumuş geçmiş.tekrarını yaşatmasın inşallah Allahım
Adet zamanı gelmiş test yapabilirsin bence inşallah hamiledirsinArkadaşlar acaba yumurtlama tarihinden bu yana 14 gün geçti 14 gündür sol kaigim çok agriyo ve gogsum hala el atılmaz derecede agriyo bu adet belirtisimi yoksa hamilemiyim
Ben biraz geçmesini bekliyorum çünkü en son hamileliğim 7 yıla yakın önceydi öğün bugündür testler i erken yaptığım için. Psikolojik olarak çöktüm ilk defa bu ay kendimi farklı hissediyorum geçmiş hamileleigimdede bu ağrılarım böyle olmuştu acaba dedim yoksa hamilemiyimAdet zamanı gelmiş test yapabilirsin bence inşallah hamiledirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?