2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben az once doktordan geldim hatta iki ayrı hastane 2 ayrı doktor 15. Hafatadayim bu kadar erken cinsiyetmi olur daha cok kücük 2 hafta bekle dedi hatta birtanesi baya sert çıktı
Benim doktorum da 16 dan once bekleme dedi ikili teste cuma günü arkadaşım ile gidicem ben kiz geçiyor icimizden diycem diyor bakalım ne diyecek

Slm herkese bugün hiç iyi hissetmiyorum halsizlik baş agrısı ve hamile olduğumdan beri ilk kez bu kadar fazla mide bulantısı yaşıyorum öneriniz varmı sağ tarafta baş agrım tansiyonum da normal

Canım inanır mısın dün aynı senin gibiydim. Sağ tarafta bir baş ağrısı aşırı bi bulantı. Ben sadece sabrettim. Bir tane parol içtim. Sabahtan geceye kadar çektim canım. Ama bir arkadaşım limon dilimi em dedi tuzlayarak bi dene istersen. Çok geçmiş olsun.

Ay ne kadar çok şey konuşulmuş.. ben de yarın ikili teste gideceğim özel hastaneye bugün devlette randevum vardı ense kalınlığı normal çıktı, cinsiyet için devlette genelde geç söylüyorlar zaten, kan alma saatleri de geçmiş bir daha gel diyorlar yarın kendi doktorum ve özelde de yaptırcam umarım cinsiyet için bişi söyler çok merak ediyoruz kızım ben ve kız kardeşim olarak... :) olmazsa da artık size güveniyorum ultrason resmî atıp.. bayılıyorum tahminlere...

Beşik olarak ben ilkinde mobilya kullandım oda da yaptım şimdi ev alma planından dolayı odayı şimdilik yapmayacağım kız kardeşimin park beşiğini alıp onu kullanmayı düşünüyorum.. kız kardeşim acayip bir yükü aldı benden elektrikli ana kucağı, elektrikli süt sağma Makinesi, mama sandalyesi, park yatak,Bebek telsizi, babynest, kanguru, araba koltuğu vs hepsini ondan alacağım, Bebek arabasını da bir arkadasım şakın alma ben veririm dedi ben de bunları alacağım parayı başka şeylere harcarım diye kabul ettim.. böyle seylere özenen bir tip de değilim benim özenmem kıyafetleri onları kabul etmedim.. böyle seyleri mantıklı buluyorum birilerinden alıp kullanıp başkalarına vermeyi..

Eğer alttan bakildiysa sol kız sağ erkek, karından bakildiysa sol erkek sağ kız olarak biliyorum ben. Hatta kk da mı ne okumuştum
Canım benim dediğim farkli . Doktor bana resim vermedi ama ultrasonda görüntüde bebek karşıdan baktığima göre sağdaydı . Resime aktarilsaydi solda dururmuş arkadaş öyle dedi .

Kız sen naptin 10 gün mu mahveder o insanı doktora git canım demekki gıdayla geçecek birşey değil ne bileyim hamilelikte yapılır mi bilmem ama lavman yaparlar
Zeynepp20
Geçenlerde çok zorda kaldım lavman yapmak zorunda kaldım doktora danışarak . Benim de bağırsaklar çok yavaş çalışıyor . Kayısı , muz , erik ... hiç fayda göremedim . Suyu da içiyorum .Haftada bir kere çıkabiliyorum bende . Doktorum bunun için magnezyum takviyesi ve probiyotik verdi bugun . Bakalım inşallah bir daha sıkıntıya düşmem . Magnezyum olarak magnorm , probiyotik olarak da vinalac verdi hem bunun içinde folik asiti de varmış .

Hiç canını sıkma ilacını düzenli kullanınca 1 ayda düzene giriyor değerin
Benim troidim öncesinde vardı gebelik için tedavi gördüğüm dönem 1 lere kadar düşürdüm ama hamile kaldığın gibi tekrar 3.50 lere yükseldi. Hamilelik etkiliyor troid hormonunu malesef

Ay ay ay masallah ona
Ben de karnimi acip "annecim kardes var burada bebek var" dedim baya inceledikten sonra saklanmis mi anlaminda fransizca "kaşe" dedi. (23 aylık benimki)

Uyumadan ne dicem kızlar dün acilde idrarımda enfeksiyon çıkmıştı yarın sağlık ocağına gitsem idrar verebilirmiyimki acildeki Dr antibiyotik vermedi belki sağlık ocağı verir diyorum randevuma daha 2 hafta var.
İdrardaki enfeksiyon bulantı yaparmış.

Teşekkür ederim kremim bittiği için nemlendirmiyordum
Geçer nemlendirince Eğer birkaç gün nemlendirme ile kaşıntı gecmezse ve ilk randevu çok uzak değilse doktor mutlaka bilgilendirilmeli canım, bazı kaşıntı hiçbir şey demek değil, bazısı ise önemli Seninki zannetmiyorum onemli degil kuruyup gerginlesmektendir ama devam ederse ayak tabanı kaşıntısi da eklenirse dedigim gibi doktora mutlaka soylenmeli. Geçmiş olsun , sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…