Benim doktorum da 16 dan once bekleme dedi ikili teste cuma günü arkadaşım ile gidicem ben kiz geçiyor icimizden diycem diyorBen az once doktordan geldim hatta iki ayrı hastane 2 ayrı doktor 15. Hafatadayim bu kadar erken cinsiyetmi olur daha cok kücük 2 hafta bekle dedi hatta birtanesi baya sert çıktı
Slm herkese bugün hiç iyi hissetmiyorum halsizlik baş agrısı ve hamile olduğumdan beri ilk kez bu kadar fazla mide bulantısı yaşıyorum öneriniz varmı sağ tarafta baş agrım tansiyonum da normal
Ay bunu bu ara o kadar cok duyuyorum ki oğlumda 5 aylıkken daha doğru düzgün göbek yoktu bunda simdiden büyüdü kimisi de ikinci bebek onun için diyorlarBen kizimda cok sismistim karnim ilk ilk 2 ay 5 aylik gibi olmustu kizmi acaba bebisin
Olabilir neden olmasın , inşallah hamilesindirArkadaşlar acaba yumurtlama tarihinden bu yana 14 gün geçti 14 gündür sol kaigim çok agriyo ve gogsum hala el atılmaz derecede agriyo bu adet belirtisimi yoksa hamilemiyim
Aynı durumdayım seninleSlm herkese bugün hiç iyi hissetmiyorum halsizlik baş agrısı ve hamile olduğumdan beri ilk kez bu kadar fazla mide bulantısı yaşıyorum öneriniz varmı sağ tarafta baş agrım tansiyonum da normal
Eğer alttan bakildiysa sol kız sağ erkek, karından bakildiysa sol erkek sağ kız olarak biliyorum ben. Hatta kk da mı ne okumuştumHadi ya demek ultrasonla resim tersi oluyor
Hissiyatımi söylüyorum anlafigimdan degilEki Görüntüle 2543435
Güya en iyi özel hastaneye gdyorm burdaki ultrason fotosu anca böylehadi bakalım ben de alıyim cinsiyet tahminlerini
Canım benim dediğim farkli . Doktor bana resim vermedi ama ultrasonda görüntüde bebek karşıdan baktığima göre sağdaydı . Resime aktarilsaydi solda dururmuş arkadaş öyle dedi .Eğer alttan bakildiysa sol kız sağ erkek, karından bakildiysa sol erkek sağ kız olarak biliyorum ben. Hatta kk da mı ne okumuştum
Kız hissettimKızlar benim bebeğe de bakarmısınız cinsiyet için size el sallıyor
Kız sen naptin 10 gün mu mahveder o insanı doktora git canım demekki gıdayla geçecek birşey değil ne bileyim hamilelikte yapılır mi bilmem ama lavman yaparlar
Hiç canını sıkma ilacını düzenli kullanınca 1 ayda düzene giriyor değerinBebitoslarinin cinsiyetini simdiden ogrenen anneler tebrikk ederim Allahin izniyle hepimiz saglikla kucagimiza alalim ins.
Ben yarin ikili testi yapitiricam TSH degerim eylulde 5.43 cikti doktor yeniden istedi bugun verdim 3.33 cikti Endokrin doktoruna yonlendirdi en erken pazartesiye randevu alabildim ins tiroid denen illet bebegime zarar vermez gebelik oncesi yoktu gebelikle beraber artti moralim cok bozuk
Kıyamam ya umarım hemencecik toplar. Çocuklar bebekler hasta olmasın yaBugün iyiydi çok şükür canım çok sağol. Çocuğum bi kendine geldi nasl halsiz ve zor günler geçirdi anlatamam.. şimdi sürekli sevincinden beni öpüp duruyor :)
Ay ay ayBende de aynı durumlar.. İlk oğlumun tüüüüüm tahlilleri, ultrason görüntüleri ne bileyim ne varsa hepsi duruyor.. İlk başlarda odasında çekmecesinde duruyordu.. Şimdi büyüdü anasınıfına gidiyor.. Kaldırmak zorunda kaldım.. Orda şu an şahsi eşyaları duruyor beyefendinin Ay bir sevindi erkek diye kardeşi.. Diyor ki "erkek bir ev arkadaşım olacak.. "
Canım baya olmuş ya benimde 3 gün falan olmuştu baya yazdı arkadaşlar bol su ve sıvı tüket gerekirse çorba falan iç yemklerde düzelene kadar çok geçmiş olsunKızlar nolur bana bi çözüm bulun10 gündür tuvalete çıkamıyorum patlamak üzereyim
Geçer nemlendirinceTeşekkür ederim kremim bittiği için nemlendirmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?