2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Göremedik maalesef sürekli hareket etti eşek haftaya tekrar gidicez çok korkuyorum ya bazı bebekler 20li haftalara kadar göstermiyormuş
Ya bende geçen gittiğimde tahminde bulunamadı hareketten sağlıklı olsunda beklenir annesi napalim merak ediyoruz muhakkak ama haraketini görmek bile çok güzel geliyor

Ya nadir erkeklerimize yenisi katıldı gözün aydın sağlıklı olsun canim

Rahat olmaya calisiyorum elimden geldigince benim annemde tiroid hastasi kotu huylu idi ameliyat oldu ve ısintedavisi surdu her sene cerrahpasaya gider tetkiklerini yapariz..
Ben 5 senedir evlat sahibi olmaya calisiyorum sebepsiz infertilite dendi 2 senedir ozelde ve devlette tedaviler gordum en son tup bebek yapacaktik eylul 9 da randevum vardi tup bebek icin ve Rabbim guzel hediyesii nasip etti tup bebek yapacakken hamile kalmisim bu yuzden cok telasliyim iyki burasi var cok tesekkur ederim cevaplariniz icin

Ne mutlu bana bu tecrubesizlille birilerine destek olabiliyorsam. Esin yanındaysa en güzeli gerisi halledilir hiç sikinti değil inan ki ben buna inanıyorum

Benim doktorum da 16 dan once bekleme dedi ikili teste cuma günü arkadaşım ile gidicem ben kiz geçiyor icimizden diycem diyor bakalım ne diyecek
Benim doktorum da 16 dan once bekleme dedi ikili teste cuma günü arkadaşım ile gidicem ben kiz geçiyor icimizden diycem diyor bakalım ne diyecek
İnşallah iyi haberler alırsın bence annesi çok küçük birdahakine anlasılır diyecek doktorlar cok sıkıstığında 50 50 kız erkek diyip kestirip atiyor

İyi akşamlar kızlar , bugun ilk defa kendi tüp bebek doktoruma gittim Kayseri ye özele . Daha girmeden bile kalbim yerinden çıkacaktı . Bulunduğum yerde devlet hastahanesinin ultrason cihazları iyi değil , kontrollerdn hiç bir şey anlamamıştım . Sadece girip çıktım oh çok şükür kalbi atıyor yaşıyor diyordum ama bugun bebeğimi görecek olmak beni ayrı heyecanlandırdı.Her şey çok şükür normal . Kabızlık için probiyotik ve magnezyum verdi. Kullandığım vajinal jeli progestan hap ile değiştirdi ve maalesef gebelik boyunca kullan dedi . Ense kalınlığı vs iyi çıktı. Ben zaten ikili test yaptırmadım . Serklaj konusunda da emin olamadı , başka bir Prof a yönlendirdi . Ayrıca cinsiyetimiz De sanırım Göbekten vurulduğum kan sulandırıcı için kendime farklı mekanlar sordum , çıkınca hemşire bacaktan veya koldan vurmayı tarif edecekti ama ben o heyecanla unuttum hemşire ile görüşmeyi . Artık sağlık Ocağında tarif ederler galiba nasıl vurmam gerektiğini ...

Bol su içmenizi öneririm ve sürekli iç çamasırınızı değiştirin. Benim doktorum bu gececek birsey değil hamilelikte sık rastlanır ilaç vermem bosuna düzelir yine olur veya zaten gecmez demişti.

Bana dün dolmuşta yer verdiler düşün şimdiden nasıl şişiyorum gün içinde ama dediğin gibi sabah iniyor şişlik 1 kilo aldım bende sadece ama karnım buyuyor valla çözüm ne bilmiyorum ama benim ilk hamileligim keyfini çıkarıyorum

Sonunda eşim de hastalandı off ya. Tam kızım aaz da olsa iyileşti derkn bu çıktı. Tekrar bulaşr faln diye adamı uzak tutyrum ikimizden denapim ben hamile kızım bebek daha. Yoruldm yahu. Anneysen herkese yetmk zorundasın. Bazen bunaldığımı hissedyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…