Ya bende geçen gittiğimde tahminde bulunamadı hareketten sağlıklı olsunda beklenir annesi napalim merak ediyoruz muhakkak ama haraketini görmek bile çok güzel geliyorGöremedik maalesef sürekli hareket etti eşekhaftaya tekrar gidicez çok korkuyorum ya bazı bebekler 20li haftalara kadar göstermiyormuş
Gözün aydın canim valla bütün kızları bir araya topluyoruz yaKızlarrrrr bir kaç gün önce doktora gittim kontrole ve %99 kız dedihadi bakalım hayırlısı
Ya nadir erkeklerimize yenisi katıldıSelamlar... İkili test ultrason görüntümüzde sıkıntı yok... Çok şükür.. Oğlum olacak yine.. :) Annenin kuzusu öyle güzel uyuyordu ki yana dönmüştü bir de.. Sonra doktor bir iki hoplattı döndü sırtüstü bize poz verdi.. O anda gördük pipiyi.. :) Kız diye hissediyordun fekat hislerim beni yanılttı.. Allah sağlık versin kuzuma.. 10 çocuğumun 10 u da erkek olsa ne farkeder.. Binlerce kez şükür olsun iyi her şeyi❤ Tüm güzel haber bekleyen meraklı annişleri sımsıkı kucaklıyorum... Gönlümüze göre olsun her şeyyy❤❤❤❤❤❤❤
Rahat olmaya calisiyorum elimden geldigince benim annemde tiroid hastasi kotu huylu idi ameliyat oldu ve ısintedavisi surdu her sene cerrahpasaya gider tetkiklerini yapariz..Benim ilk çocukta troid çıkmıştı hasimato dediler ve çok korkuttu doktorlar çocuğu etkiler falan diye ilaç içtim gebelik boyunca . İkinciye hamile kaldım işte sonra yine testler istedi doktor yine çıktı hemen ilaca başladım doktor da rahat konuştu annelerimiz TSH mi bilirdi sen ilacını iç kotu düşünme diye öyle yapıyorum ben de şimdi . Sen de rahat tut içini .
Ne mutlu banaÇok teşekkür ederim. Buraya geldim ve buradaki en büyük destekçim, arkadaşım, yoldaşım eşim gerçekten. Ailesi çok tuaf bir aile. Anlatsam roman olur tarzında. Bazen diyorum bu aileden bu adam nasıl çıkmış. İnşallah üstesinden geleceğim. Mesajınız çok iyi geldi bana.
Benim doktorum da 16 dan once bekleme dedi ikili teste cuma günü arkadaşım ile gidicem ben kiz geçiyor icimizden diycem diyorbakalım ne diyecek
İnşallah iyi haberler alırsın bence annesi çok küçük birdahakine anlasılır diyecek doktorlar cok sıkıstığında 50 50 kız erkek diyip kestirip atiyorBenim doktorum da 16 dan once bekleme dedi ikili teste cuma günü arkadaşım ile gidicem ben kiz geçiyor icimizden diycem diyorbakalım ne diyecek
Çok teşekkür ederim.. Sağlıkla gelsin bebişlerimizYa nadir erkeklerimize yenisi katıldıgözün aydın sağlıklı olsun canim
Kız diyen çıkmadı dahaHissiyatımi söylüyorum anlafigimdan degilerkek
Kizlar sizce ne bi tahmin aliyimEki Görüntüle 2543908
Ay maşallah yerim yaaa
Sağlıklı olsun ilk isteğim bu rabbimden.ama umarım bir sonraki kontrolde dr.um sağlıklı bir kız bebiş diye söylese.umarim o gördüğümüz cikinti klotoris olsaAy maşallah yerim yaaa
Kız demk geldi içimdenKızlar rica etsem banada tahminde bulunabilirmisiniz Eki Görüntüle 2543964 Eki Görüntüle 2543964 Eki Görüntüle 2543964
Teşekkür ederimKız demk geldi içimden
Rabbim gönlüne , gönlümüze göre versin inşallah canımSağlıklı olsun ilk isteğim bu rabbimden.ama umarım bir sonraki kontrolde dr.um sağlıklı bir kız bebiş diye söylese.umarim o gördüğümüz cikinti klotoris olsa
Bol su içmenizi öneririm ve sürekli iç çamasırınızı değiştirin. Benim doktorum bu gececek birsey değil hamilelikte sık rastlanır ilaç vermem bosuna düzelir yine olur veya zaten gecmez demişti.Uyumadan ne dicem kızlar dün acilde idrarımda enfeksiyon çıkmıştı yarın sağlık ocağına gitsem idrar verebilirmiyimki acildeki Dr antibiyotik vermedi belki sağlık ocağı verir diyorum randevuma daha 2 hafta var.
İdrardaki enfeksiyon bulantı yaparmış.
Bana dün dolmuşta yer verdiler düşün şimdiden nasıl şişiyorum gün içinde ama dediğin gibi sabah iniyor şişlik 1 kilo aldım bende sadece ama karnım buyuyorKızlar sabahları gayet gobegim iniyor tartida hala aynıyim ama gun ilerledikce birsey de yedigim yok ama bir gobek çıkıyor arkadaslar ona bakarak hamile misin diyor yanisiskinlikten patlicammm kabiz degil ama siskin bir gobek var benim gibi misiniz olan var mı çözüm ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?