Hadi yaa o kadar mı çıktı karnınız müthşmişBana dün dolmuşta yer verdiler düşün şimdiden nasıl şişiyorum gün içinde ama dediğin gibi sabah iniyor şişlik 1 kilo aldım bende sadece ama karnım buyuyorvalla çözüm ne bilmiyorum ama benim ilk hamileligim keyfini çıkarıyorum
Senin yaptığın bence daha sağlıklı benim gibi iğrenç sesle şarkidan çok çok iyi
Bende baslangictan beri iki kilo verdim. sabahlari dediginiz gibi birsey yok ama aksama dogru 20 haftalik gibi gorunuyorum. Hatta gobek deligim bile hafif disari cikiyor. sukur kabizlik problemim de yok ama Sebebini anlamis degilim.Kızlar sabahları gayet gobegim iniyor tartida hala aynıyim ama gun ilerledikce birsey de yedigim yok ama bir gobek çıkıyor arkadaslar ona bakarak hamile misin diyor yanisiskinlikten patlicammm kabiz degil ama siskin bir gobek var benim gibi misiniz olan var mı çözüm ne yapalım
Ben cok uyumayi seven biri degilim ama gerceken uyku gitti bende. Dun 2 de yattim sabah 6 da kalktim mesela. O da kesintisiz degil malesef. gunduzleri de hic uyuyamam.Ya okuldayken hiç takip edemiyorum sizleri kızlar, geri kalıyorum konulardan, oturup onca sayfayı da okuyamam ki
Ne diyeceğim, 1 haftadır falan gece uykum çok kötü ya.. İnanın abartmıyorum belki 40 kere uyanıyorum. Bakıyorum saat 1.34 mesela, uyuyorum uyanıyorum 1.55Sabaha dek bu böyle.. Diyorum vücudum beni uykusuz gecelere mi hazırlıyor nedir Sizin de böyle mi?
Ben de telaş yapıyordum kendi kendime geçmişti şimdi ne oldu zehirlendim mi, üşüttüm mü diye... Valla zormuş ben unutmuştum bile bu bulantıları iş yerinde zor duruyorum akşam olsa da eve gitsem modundayım. Allah yardımcımız olsun gerçekten.
Benim bas agrilarimda cok feci. Bazen ilac bile etki etmiyor. Bir de ozellikle aksam 5-6 gibi basliyor.Benim hortladi canım, kimse yazmadığı için canınızı sıkmayayim dedim. Ama oluyormuş normal bir durum. Zor , baş ağrısı ile geldi tekrar , geçer yakında umarım, Allah yardımcımız olsun
Ilk hamileligimdede mide yanmasi cok cektim ama sacli degildi. Yeni yeni basladi artik bunda da. Gece bile kalkip ilac iciyorum. Daha dogrusu uyutmuyor da denebilir.Benim arada mide bulantim oluyor. Bir doktorun sitesinde okumustum da mide eksimesi, yanmasi ve bulantilar bu haftalarda oluyormus.. sebebi de bebegin saclarinin ve killarinin olusumu
Bulantilarim gecmemisti tam ama bir de kusmaya basladim. Bir de bende gobek fitigi oldugu icin ilk hamilelikten cok zorluyor. Acaba basinc yavas yavas artinca fitiktan dolayi mi kusmalar basladi diye dusunuyorum. Ama ayirt etmek mumkun degil. kisa zaman da gecer umarim.14 Haftayı devirip mide bulantıları ve kusmaları geri dönen var mı? Ben iki gündür çok kötüyüm hiçbir şey yiyemiyorum.
Allah'ım Allah'ım tam hayalimdeki çocukMaşallahhhhBenim kızımda 2,5 yaşına kadar emdi. Akşam 8 de yatar sabah 8 de kalkardı. Aralarda emerdi zaman geçtikçe 9 dan 9 a uyumaya başladı. Hep uyurdu yeni doğduğunda da çok usluydu. Öğlene kadar onunla emip emip uyurduk umarım bu da öyle olur. Ağlamıyor diye dr a gitmişliğimiz var
Hmm kaçırmışım orayı pardonCanım benim dediğim farkli . Doktor bana resim vermedi ama ultrasonda görüntüde bebek karşıdan baktığima göre sağdaydı . Resime aktarilsaydi solda dururmuş arkadaş öyle dedi .
Amin inşallahRabbim gönlüne , gönlümüze göre versin inşallah canım ❤
Ben de içmiyorum bulantı ilacı hiçbir şeye fayda etmiyor. Metpamid fayda ediyor ama çocuğa zararlı olur diye içmiyorum onu da bir kere içtim sadece. Bulantilar ne zaman geçecek valla hiçbir fikrim yok bana sonsuza kadar sürecek gibi geliyor artık,12 haftayı doldurdum ama bulanti kusma devam..mecburen ilac da iciyorum.ne zamana kadar devam eder haftası benden ileri olan arkadaslar.en azindan ilaç ne zamana kadar kullandiniz? biraksam mi artik? ilaca ragmen kusmalar da devam ediyor
kontrole de 1 hafta kaldi.
bir de evdeki folik asit bitti.ama 12.hafta da bitti.yenisini alayim mi yoksa doktor baska ilaca baslar mi?
GünaydınHerkeseeee günaydıııınnnnnnnBugün görüş günü
Günaydın canım hadi hayırlı haberler alırsın inşallahHerkeseeee günaydıııınnnnnnnBugün görüş günü
İlk hamileliğimde şise dise gaviscon şurup ictim sürekli suan bulantim yok arkadşimda hamile 8 haftaliktan beri gaviscon şurupla duruyor doktorunuza sorun istersenizBen de içmiyorum bulantı ilacı hiçbir şeye fayda etmiyor. Metpamid fayda ediyor ama çocuğa zararlı olur diye içmiyorum onu da bir kere içtim sadece. Bulantilar ne zaman geçecek valla hiçbir fikrim yok bana sonsuza kadar sürecek gibi geliyor artık,
Folik asiti 12. Haftada kesiyorlar zaten bence tekrar almama gerek yok, bundan sonra vitamin ve kan ilaçları başlayacak.
İnşallah canımcımGünaydınhadi güzel haberlerini bekliyoruz
Amiiinnn, inşallahGünaydın canım hadi hayırlı haberler alırsın inşallah
Gaviscon u ilk hamileliğimde mide yanması için kullanmıştım hamilelik reflüsü vardi. Bulantiya da iyi gelir mi hiç bilmiyordum bir sorayım sağ ol.İlk hamileliğimde şise dise gaviscon şurup ictim sürekli suan bulantim yok arkadşimda hamile 8 haftaliktan beri gaviscon şurupla duruyor doktorunuza sorun isterseniz
Sizin bebeğin kafası yusyuvarlacik maşallahİlk hamileliğimde şise dise gaviscon şurup ictim sürekli suan bulantim yok arkadşimda hamile 8 haftaliktan beri gaviscon şurupla duruyor doktorunuza sorun isterseniz
Kusa kusa miden kusmaya alışmış demişti doktoru ilacı tavsiye etmiyorum gavisconu kullan gavisconun mideyi iyileştirme özelliği var bir süre sonra kusman da kesilecek hem Miden daha rahat olacak demişti Gerçekten onu iki üç günden sonra kusmam kesilmişti ve her bir sıkıntı yaşadığım da içtim onu sürekliGaviscon u ilk hamileliğimde mide yanması için kullanmıştım hamilelik reflüsü vardi. Bulantiya da iyi gelir mi hiç bilmiyordum bir sorayım sağ ol.
Bilmiyorumki hayırlısi 20. Haftaya kadar soramam heralde doktorum ters yaptıSizin bebeğin kafası yusyuvarlacik maşallah, yine çok yakışıklı bir oğlan mi geliyor acaba sola doğru da yatmış ultrasound fotoğrafında kız veya erkek sağlıkla gelsin
Sağlıkla geçsin de gebelikBilmiyorumki hayırlısi 20. Haftaya kadar soramam heralde doktorum ters yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?