2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay çok teşekkürler bu bilgi için. Salı gün kontrolüm var mutlaka danisirim doktoruma. En azından iş yerinde rahat etsem yine yeter.

Sağlıkla geçsin de gebelik aynı doktorsa sormayın, bazi doktorlar huysuz maalesef. Allah gönlünüze göre versin
Bende iki dr dan sonra dün gittiğim Yeni doktorumdu.tatlı şirin Bukadarmi guleryuzlu olur bir insan.daha kapıdan girince guleryuzlu karşılıyor.herseyi çok kibar şekilde anlatıyor.ultrasona bakarken kendiside sanki kendi bebeğini inceliyor gibi heyecanla bakıyor.sen sormadan herşeyi söylüyor.ciddi anlamda Seni dinliyor.her şekilde ne olursa olsun sana rahatlık veriyor.daha ömrümde böyle bir kadın dogumcu görmedim.masaallah diyim de dr uma nazar olmasın

Maşallah bir güzel haber dahaa.

Herkeseeee günaydıııınnnnnnn Bugün görüş günü

Canım günaydın. Hayırlı güzel haberlerle gel

Masallah benim de Çetin Çom doktorum öyleydi sağolsun, dünya efendisi, bilgili bir doktor. Ondan önce devlette birine gittim smear vs için iyidir dediler , amanın adam bir ters çıktı gebe kaldıktan sonra bir kez daha çikolata aldım gittim , dedim size son kez geliyorum. O deliyse ben daha deliyim. Şaşırdı

Aranızda tsh yüksekliği olan var mı ben levotron 50 kullanıyorum ama şöyle bir şey takıldı kafama eğer ilaç kullanan varsa ilaç alıp mı tahlil veriyorsunuz ilaç almadan mı

Benim yok ama tahlil verirken ilaç almamış olmak lazım diye biliyorum. Bende başka bir ilacım için araştırma yaparken okumuştum bunu canım.

Aranızda tsh yüksekliği olan var mı ben levotron 50 kullanıyorum ama şöyle bir şey takıldı kafama eğer ilaç kullanan varsa ilaç alıp mı tahlil veriyorsunuz ilaç almadan mı
Ben kullanıyorum hamileliğin en başından beri hatta 3 yıldan beri tahlil vereceğim gün ilaç içmiyorum. Geçmiş olsun size de.

Kızlar beşik konusunda anne yani beşikler iyi oluyor ama ben mobilya besikleri hantal bulduğumdan almadım. Pratik Kuc uk bir beşik aldım sonrasında park yatağa geçtik zaten . Park yatak tam bir harika . Cocuk hareketlendikten sonra hemen beşikten atlamaya çalışıyor ama park yatak derin olduğundan düşme sıkıntısı olmuyor çıkamıyor çünkü ben o yüzden iyi ki almışım diyorum hala da kullanıyoruz.

Ben kullanıyorum hamileliğin en başından beri hatta 3 yıldan beri tahlil vereceğim gün ilaç içmiyorum. Geçmiş olsun size de.
İlk gebelikte Euthyrox kullandım ben 50'lik ancak doğuma yakın kestirdiler diye hatırlıyorum. Daha doğrusu TSH degerlerimle ilgili en son ne oldu hatırlamıyorum. Belki kanda bakıldı kesildi. Doğumdan birkaç ay sonra kontrole gittiğimde sizi bir endokrinoloji uzmanı da görsün dediler göründüm ama kan verin dediler, ben seyahatler nedeniyle onu da yaptirmadim. Sonra unutuldu o konu. Şimdi tekrar gebe kalınca ilk hatirladigimiz sorunlardan biri oldu TSH. Baktirdik normal çıkmış. Umarım herkesin geçer gider , unutulur sorunları. O nedenle soran arkadaşlara fikir veremiyorum bu TSH konusunda, 7-8 ay ilaç da kullanmisken...

Benim aşırı yüksekliğim yok özellikle tüp bebek doktorları üzerinde durdu daha doğrusu gebe kalmamam için hiç bir sebep bulamayınca troite estiler önlem amaçlı kullanıyorum ama doğumdan sonra bırakacağım en fazla 5leri falan görüyor değerim bıktım gerçekten en tatlı sabahlar euthyroxla başlamıyor ne yazık ki

Ocak da mı şubatta mı e bebek indirim yapıyormuş acaba onu beklesem geç mi olur araba ve beşik için
Gec olmaz bence sadece insan son aylara doğru agirlasiyor, büyük alışverişe hazırlanıp gitmek mesela bana zor gelmişti. 15 gün erken doğum yaptım. Doğumdan 1 hafta önce puset alışverişi yaptım. Buralarda otomobile annekucagi aparatı yerlestirilmemisse ve hastaneden annekucaksiz çıkarmıyorlar. Resmen bir hemşire arabaya kadar eşlik edip bebeğin yattığı annekucaginin sağlam yerleştirilip yerlestirilmedigini kontrol ediyor. Annekucakli puset almıştık bildiğimiz için. Ağırlaştığım için ben zorlandığımı hatırlıyorum. Sizin en az 2-3 ay öncesi, o nedenle uygun tarih bence

Cok geçmiş olsun, gecsin gitsin yani. Evet yemeden iç, bekle , bıkkınlık verici

Arkadaşlar acaba yumurtlama tarihinden bu yana 14 gün geçti 14 gündür sol kaigim çok agriyo ve gogsum hala el atılmaz derecede agriyo bu adet belirtisimi yoksa hamilemiyim
Canım bunlar psikoljik de olabiliyor ve adet belirtisi de. Umudunu kırmak istemem ama umarım istiyorsan hamilesindir.

Canım güzel geçmesine sevindim muayenin sağlıkla gelsin minnak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…