Kız benceKızlar rica etsem banada tahminde bulunabilirmisiniz Eki Görüntüle 2543964 Eki Görüntüle 2543964 Eki Görüntüle 2543964
Ayıptır söylemesi zaten hafif gobekliyim normalde deHadi yaa o kadar mı çıktı karnınız müthşmişbenm daha mini minnack bşy var. Kilo verdğm için kimse anlamıyr. Şimdiden başlamş ayrıcalıklar desene
Maşallah ne tatlı duruyor.Kızlarrr biz çıktık muayeneden, tüm ölçümleri normal dedi çok şükür.Kan verdim 5 güne çıkar dedi sonuç. Cinsiyetimizi de kız olarak tahmin etti,bacak arası boş dedi. Bir sonraki gelişinde kesin söylerim dedi. Bu da fotoğrafımız
Eki Görüntüle 2544019
Teşekkür ederim, çok sağolunMaşallah ne tatlı duruyor.Ultrason görüntüsü muhteşem
hadi hayırlı haberler al insallahHerkeseeee günaydıııınnnnnnnBugün görüş günü
Canım ben livotron 75 kullanıyorum tahlil vereceksen ilacı almadan vermen lazim doğru sonuç icinAranızda tsh yüksekliği olan var mı ben levotron 50 kullanıyorum ama şöyle bir şey takıldı kafama eğer ilaç kullanan varsa ilaç alıp mı tahlil veriyorsunuz ilaç almadan mı
Ay masallah gülümsüyor annesine yaKızlarrr biz çıktık muayeneden, tüm ölçümleri normal dedi çok şükür.Kan verdim 5 güne çıkar dedi sonuç. Cinsiyetimizi de kız olarak tahmin etti,bacak arası boş dedi. Bir sonraki gelişinde kesin söylerim dedi. Bu da fotoğrafımız
Eki Görüntüle 2544019
Kızlarrr biz çıktık muayeneden, tüm ölçümleri normal dedi çok şükür.Kan verdim 5 güne çıkar dedi sonuç. Cinsiyetimizi de kız olarak tahmin etti,bacak arası boş dedi. Bir sonraki gelişinde kesin söylerim dedi. Bu da fotoğrafımız
Eki Görüntüle 2544019
Deliriyorum ya bu nasıl bir tatlılık MAŞALLAH sana bebek. Mucize gibi bir şey ellere bak ya çok çok çok sağlıklı ol insAllah annene babana hayırlı evlat ol.Kızlarrr biz çıktık muayeneden, tüm ölçümleri normal dedi çok şükür.Kan verdim 5 güne çıkar dedi sonuç. Cinsiyetimizi de kız olarak tahmin etti,bacak arası boş dedi. Bir sonraki gelişinde kesin söylerim dedi. Bu da fotoğrafımız
Eki Görüntüle 2544019
Bu eski foto bu durumda benimki ne oluyorAynen icerde sagdaysa erkek solda kiz benim 3 cocugumda tuttu erkekler sagda bu hamileligim solda doktor kiza benziyor dedi
Hayırlısı dr erkeğe benzetti ama ilk çocuğumuz ikiside şahane olurKız hissettim
Elleri hep yüzünde ya nasıl bir şey bu mucize resmenAy masallah gülümsüyor annesine ya
Çok sağol canım. İnşallah sende böyle pozları görürsün.Ayy maşallah canım. Her şeyin normal olmasına çok sevindim. Ya duruşa bakar mısınn çok ama çok tatlı.❤❤❤
Bu laf söyleyince on mislini söyler hep kendini haklı görüren iyisi uzak tutmak . Sen de yolunu öyle bulmuşsun iyi bari
Arkadaşlar gelişimi önden ilerleyen var mi aranizda? Bizim son adet gününe göre bi hafta kadar ileride gidiyordu dün doktor adet tarihini güncelleyelim gelişime uygun olsun ama bunu bu haftalarda ve sadece 1 defa yapabiliyoruz dedi. 25 temmuz olan adet tarihimi 15 temmuza çekti. Böyle birşeyle karşilaşaniniz var mi?
Maşallahhh maşallah maşallahhh...Kızlarrr biz çıktık muayeneden, tüm ölçümleri normal dedi çok şükür.Kan verdim 5 güne çıkar dedi sonuç. Cinsiyetimizi de kız olarak tahmin etti,bacak arası boş dedi. Bir sonraki gelişinde kesin söylerim dedi. Bu da fotoğrafımız
Eki Görüntüle 2544019
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?