2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hadi yaa o kadar mı çıktı karnınız müthşmişbenm daha mini minnack bşy var. Kilo verdğm için kimse anlamıyr. Şimdiden başlamş ayrıcalıklar desene
Ayıptır söylemesi zaten hafif gobekliyim normalde de belden sıkmalı elbise giyince 5 Ay lik rahat hamile gibi oluyorum aksama dogru zaten hissedemedigim için hoşuma gidiyor benim ya hamileligimi hissetmek

Kızlarrr biz çıktık muayeneden, tüm ölçümleri normal dedi çok şükür. Kan verdim 5 güne çıkar dedi sonuç. Cinsiyetimizi de kız olarak tahmin etti,bacak arası boş dedi. Bir sonraki gelişinde kesin söylerim dedi. Bu da fotoğrafımız

Maşallah ne tatlı duruyor. Ultrason görüntüsü muhteşem

Ay masallah gülümsüyor annesine ya

Ayy maşallah canım. Her şeyin normal olmasına çok sevindim. Ya duruşa bakar mısınn çok ama çok tatlı. ❤❤❤

Deliriyorum ya bu nasıl bir tatlılık MAŞALLAH sana bebek. Mucize gibi bir şey ellere bak ya çok çok çok sağlıklı ol insAllah annene babana hayırlı evlat ol.

Kızlar madem ben de atayım bir resim.. Bu 1 hafta önceki hali bebişimin, nub falan ben hiç bilmiyorum bu haftada belli olur mu onu da bilmiyorum ama tahmin alabilirim Üstte 11+6 yazıyor o yanlış sonradan düzelttik.

Arkadaşlar gelişimi önden ilerleyen var mi aranizda? Bizim son adet gününe göre bi hafta kadar ileride gidiyordu dün doktor adet tarihini güncelleyelim gelişime uygun olsun ama bunu bu haftalarda ve sadece 1 defa yapabiliyoruz dedi. 25 temmuz olan adet tarihimi 15 temmuza çekti. Böyle birşeyle karşilaşaniniz var mi?

Dün bende sormuştum cnm ama bizim tüp bebek bizimde transfer tarihi baz alınıyor ama 1 hafta önden gidiyor diyor doktor ı yüzden şuan 14+6 yarın 15 olucam . Ama doktor galiba adet tarihini mi kaydetti ben de anlamadım

Maşallahhh maşallah maşallahhh... Gülen yüzlü bebiş... Sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…