Yaaaa yerim onu ben MaşaAllahKızlarrr biz çıktık muayeneden, tüm ölçümleri normal dedi çok şükür.Kan verdim 5 güne çıkar dedi sonuç. Cinsiyetimizi de kız olarak tahmin etti,bacak arası boş dedi. Bir sonraki gelişinde kesin söylerim dedi. Bu da fotoğrafımız
Eki Görüntüle 2544019
Yaa utanmış gibi kuzm benim
Bir çıkıntı görüyorum bir tık erkek ihtimali fazla dedi.ama kesin değil haftaya kesinlesir dedi.Yaa utanmış gibi kuzm benimcinsiyet tahmin ettimi
İlk hamilelik miydi? İlkinde insan hemen çıksın istiyoAyıptır söylemesi zaten hafif gobekliyim normalde debelden sıkmalı elbise giyince 5 Ay lik rahat hamile gibi oluyorum aksama dogru zaten hissedemedigim için hoşuma gidiyor benim ya hamileligimi hissetmek
Masallah ❤❤❤Kızlarrr biz çıktık muayeneden, tüm ölçümleri normal dedi çok şükür.Kan verdim 5 güne çıkar dedi sonuç. Cinsiyetimizi de kız olarak tahmin etti,bacak arası boş dedi. Bir sonraki gelişinde kesin söylerim dedi. Bu da fotoğrafımız
Eki Görüntüle 2544019
Ne güzel tahmin etmiş yaBir çıkıntı görüyorum bir tık erkek ihtimali fazla dedi.ama kesin değil haftaya kesinlesir dedi.
İki oglum var bu üçüncüNe güzel tahmin etmiş yabenimki tahmin bile etmedi 11+5ti
Sizin 2.ci miydi yavrunuz?
AminAllah'ım Allah'ım tam hayalimdeki çocukmaşallah Allah bağışlasın. Bizlere de böyle uyuyan emen yiyen içen çocuk nasip etsin. Amin,
Amin sağolun, hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallahMaşallahhh maşallah maşallahhh... ❤Gülen yüzlü bebiş... Sağlıkla gelsin ❤❤
Ay evet hatırladımİki oglum var bu üçüncü
Ye teyzesi onuYaaaa yerim onu ben MaşaAllahprensesss❤❤❤❤
Çok sağolunMasallah ❤❤❤
Çabuk biter ama lezzetlidirElma kadar yavrum 3 ısırımlık
İki yaşında hepsine bir haller oluyor zaten canım. O kaçınılmazAmininşallah ağlamayan emip emip uyuyan bebekleriniz olsun. Yalnız benim kız bebekken böyleydi de sonradan coştu 2 yaş çok zordu. Yemesi ve uykusu sağlamdı o yetti bana
Amiiiiinnn, çok sağolun.Deliriyorum ya bu nasıl bir tatlılık MAŞALLAH sana bebek. Mucize gibi bir şey ellere bak ya çok çok çok sağlıklı ol insAllah annene babana hayırlı evlat ol. ♥
güzel haberlerle gelin diyecektim kii gelmişsiniz zaten. maşallah minik kuzuya... ❤❤Herkeseeee günaydıııınnnnnnnBugün görüş günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?