2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaaaa yerim onu ben MaşaAllah prensesss

Ayıptır söylemesi zaten hafif gobekliyim normalde de belden sıkmalı elbise giyince 5 Ay lik rahat hamile gibi oluyorum aksama dogru zaten hissedemedigim için hoşuma gidiyor benim ya hamileligimi hissetmek
İlk hamilelik miydi? İlkinde insan hemen çıksın istiyoben çok beklemştim çıkmasını niye çıkmıyo diye üzülüyodm. Şimdi de çıkmcak belli. 5.ayda belki

Allah'ım Allah'ım tam hayalimdeki çocuk maşallah Allah bağışlasın. Bizlere de böyle uyuyan emen yiyen içen çocuk nasip etsin. Amin,
Amin inşallah ağlamayan emip emip uyuyan bebekleriniz olsun. Yalnız benim kız bebekken böyleydi de sonradan coştu 2 yaş çok zordu. Yemesi ve uykusu sağlamdı o yetti bana

Deliriyorum ya bu nasıl bir tatlılık MAŞALLAH sana bebek. Mucize gibi bir şey ellere bak ya çok çok çok sağlıklı ol insAllah annene babana hayırlı evlat ol. ♥
Amiiiiinnn, çok sağolun. Hepimiz sağ salim kavuşalım mis kokulu bebeklerimizee

Herkeseeee günaydıııınnnnnnn Bugün görüş günü
güzel haberlerle gelin diyecektim kii gelmişsiniz zaten. maşallah minik kuzuya... ❤❤eller hep başında. doğunca da benzer pozları yakalarsiniz. öncesi sonrası yaparsınız belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…