2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

ilaç icmedigim zaman kusmalar o kadar siddetleniyor cayır cayır kan kusuyorum..doktor yemek borusunda damarlar parcalanmis ddi.ama artik 12 hafta oldu.icim hic rahat değil.son 2 haftadir mecbur ilac iciyorum.

gececek diye diye kendimi mi oyaliyorum acaba

güzel haberlerle gelin diyecektim kii gelmişsiniz zaten. maşallah minik kuzuya... ❤❤eller hep başında. doğunca da benzer pozları yakalarsiniz. öncesi sonrası yaparsınız belki
Teşekkür ederiz. Evet güzel bir öncesi-sonrası anısı olur bizim içinde

Ben de bugün ikili teste girdim ense kalınlığı iyiydi bütün kemiği vs sıkıntı yoktu kan sonucu haftaya cinsiyet tahmini erkek dedi %80 ben de napalım mecbur seveceğiz dedim kız istiyordum ama herhalde sevilir diye düşünüyorum.. eşim de sebinemedi ben üzülünce tabi ki önce sağlıklı olsun ama her gönülde de bir aslan yatıyor neticede neyse ilki kız diyerek avunuyorum.. %20 umudum da var haftaya kadar

Benim arkadaşımda kız istiyordu erkek doğurdu
Doğurduktan sonra dediki bukadar seveceğimi bilsem hiç üzülmezmişm dedi evladın kızı erkeği olmaz kucağına alınca sevgisini iliklerine kadar hissedersin

Ya maşallah nasıl güzel öyle
Bu sene gercekten.kiz senesi galiba hep.kiz haberi aliyoruz
Ah keşke bir de kızım olsa
2,5 yaşında oğlum kız bebekleri çok seviyor severken dokunmaya kıyamıyor bir görseniz
Bu eski foto bu durumda benimki ne oluyorEki Görüntüle 2544031
Sola daha yakın Erkeğe benziyor canım bir de benm oğlumun kesesi gibi fasulye
Kız bence canım sağa daha yakın kese de yuvarlak ohh miss :))
Kendimi zor tutuyorum hastaneye gitmemek için daha 2 hafta 3 gün oluyo gideli
Al benden de o kadar :)
Erkenden gitsem diyorum sonra ne kadr az ultrasona girsem o kadar iyi bebeğim için diyorm kendmi dizginliyorum :))

Oyy kıyamam yaa , o derece yani bulantı ilacını iç sen yine de böyle de sen çok yipraniyorsun çünkü. Hem 12 haftalık oldular artık organ gelişimi tamamlanmıştır. Doktor verdiyse iç bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Ne zaman geçeceği belli olmuyor işte kişiden kişiye değişir. Sabredip bekleyeceğiz insalah çabuk atlatırız.

Al benden de o kadar :)
Erkenden gitsem diyorum sonra ne kadr az ultrasona girsem o kadar iyi bebeğim için diyorm kendmi dizginliyorum :))
Bende öyle canım şimdi haftaya 15 haftalık oluyoz ozaman gidecem bidaha ayrıntılı usg ye giderim
Bi cinsiyeti öğrensem bukadar gitme hevesim kalmaz

Ayy canım ya Allah yardımcın olsun .. ilk hamileliğimde bende öyleydm kan kusuyordm zorluğunu çok iyi biliyorum.. ama inşallah sağlıklı bir şekilde atalatırsın canım . rabbim bebeğine ve sana sağlık versin inşallah
Benm de çevremde herkes kız istiyordu ben oğlum olsun istiyordum. Benm hep bi abim olsun istemiştim. Sonradan doğacak çocuklarıma da abi olsun istedim hep. Rabbim gönlüme göre verdi şükür .
Kız isteyen kayınvalidem ve kayınpeder falan hepsi öyle düşkün ki oğluma kızı unuttular . Dünya bir yana bu çocuk bir yana diyorlar. Hatta şmdi ikinci olacak kız bile olsa bunun kadar sevebilecekmiyiz bilmiyoruz diyorlar. Bende daha önceki gibi yine önyargılı konuşuyorsunuz emin olun ikisini de ayrı ayrı çoook seveceksiniz diyorum :) her evlat başka kız çocuklar cıvıl cıvıl insan hevesleniyor ama erkek evlat da bambaşka . Papyon takarsın gömlekler giydirirsin anne oğul gezersiniz
Mesela benm canım bşey çekse alıyorum oğlumu dışarıya çıkıyorum , karşıma oturtuyorum başbaşa ana oğul yemek yiyoruz
Rabbim size de bu günleri göstersin inşallah

Bende öyle canım şimdi haftaya 15 haftalık oluyoz ozaman gidecem bidaha ayrıntılı usg ye giderim
Bi cinsiyeti öğrensem bukadar gitme hevesim kalmaz
Benm de haftaya randevum var ama cinsiyet söylemez diye daha sonra mu gitsem diyorum sonra yok yok bebeğimi özledm gideym diyorm :)
Bunlar çok güzel hevesler heycanlar

Benm de haftaya randevum var ama cinsiyet söylemez diye daha sonra mu gitsem diyorum sonra yok yok bebeğimi özledm gideym diyorm :)
Bunlar çok güzel hevesler heycanlar
Eğer gözükürse söyler bence 12 haftalık mı oluyor? Bide özelemi develetemi gidicen

Eğer gözükürse söyler bence 12 haftalık mı oluyor? Bide özelemi develetemi gidicen
12+5 oluyor özel ama tahmin edeceğini düşünmüyorum :)
Oğlum o kadar belirgin bir bebek olmasına rağmen 16. Haftada pipiyi ultrasonda ben bile gördm de öyle söylediler :)
Emin olmadan asla söylemiyorlar

12+5 oluyor özel ama tahmin edeceğini düşünmüyorum :)
Oğlum o kadar belirgin bir bebek olmasına rağmen 16. Haftada pipiyi ultrasonda ben bile gördm de öyle söylediler :)
Emin olmadan asla söylemiyorlar
keşke bilsemde kendim baksam baktım bacak kapalı azıcık yürürüm dolanırm sonra geri incelerim
Bu doktorlar bakıyo bacak kapalı hiç bişe yapmıyorlar
Azıcık oyna göbüğemi salla hareket etsin sonra tekrar bak nolacak sanki

Kızıma hamileyken eşim askerdi .Yemin törenine gideceğim gitmeden öğreneyim istiyorum tabi. Dr baktı göremedi. Anlattım durumu. Dedi biraz yürü dolan sonra gel bakalım

Sevmek ne kelime aşık olacaksın ben ilk bebeğimde çok kız istemiştim hep rüyalarıma kız çocuklar girerdi. Zaten erkek çocuklardan da çok hoşlanmazdım yalan değil. Oğlum olacağını söyleyince doktor bayaa bir bozuldum. Allah affetsin, buna sonra çok pişman olup tövbe ettim böyle düşündüğüm için zaten. Anne oğul ilişkisi de çok farklı, oğlum için herkes bir yana anne bir yana benim için de öyle. Sen de çok çok seveceksin eminim. Kız sevgisini de tatmissin zaten içinde kalmayacak yani. Allah sağ salim kavuştursun bebeğine hayırlı olsun.

Yaaa çoook güzel, maşallah
Ne kadar net çıkmış
Bende iki gün önce girdim detaylıya , benzer şeyler söyledi. Ama görüntüler bu kadar net değil bende

:)) sırada bekleyen birsürü hamileler oluyor fazla vakit ayırmıyorlar malesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…