Ben de içmiyorum bulantı ilacı hiçbir şeye fayda etmiyor. Metpamid fayda ediyor ama çocuğa zararlı olur diye içmiyorum onu da bir kere içtim sadece. Bulantilar ne zaman geçecek valla hiçbir fikrim yok bana sonsuza kadar sürecek gibi geliyor artık,
Folik asiti 12. Haftada kesiyorlar zaten bence tekrar almama gerek yok, bundan sonra vitamin ve kan ilaçları başlayacak.
Teşekkür ederiz.güzel haberlerle gelin diyecektim kii gelmişsiniz zaten. maşallah minik kuzuya... ❤❤eller hep başında. doğunca da benzer pozları yakalarsiniz. öncesi sonrası yaparsınız belki
Canım elma istedi kızÇabuk biter ama lezzetlidir
Benim arkadaşımda kız istiyordu erkek doğurduBen de bugün ikili teste girdim ense kalınlığı iyiydi bütün kemiği vs sıkıntı yoktu kan sonucu haftaya cinsiyet tahmini erkek dedi %80 ben de napalım mecbur seveceğiz dedim kız istiyordum ama herhalde sevilir diye düşünüyorum.. eşim de sebinemedi ben üzülünce tabi ki önce sağlıklı olsun ama her gönülde de bir aslan yatıyor neticedeneyse ilki kız diyerek avunuyorum.. %20 umudum da var haftaya kadar
Ya maşallah nasıl güzel öyleKızlarrr biz çıktık muayeneden, tüm ölçümleri normal dedi çok şükür.Kan verdim 5 güne çıkar dedi sonuç. Cinsiyetimizi de kız olarak tahmin etti,bacak arası boş dedi. Bir sonraki gelişinde kesin söylerim dedi. Bu da fotoğrafımız
Eki Görüntüle 2544019
Ah keşke bir de kızım olsaBu sene gercekten.kiz senesi galiba hep.kiz haberi aliyoruz
Sola daha yakın Erkeğe benziyor canım bir de benm oğlumun kesesi gibi fasulyeBu eski foto bu durumda benimki ne oluyorEki Görüntüle 2544031
Kız bence canım sağa daha yakın kese de yuvarlak ohh miss :))Kızlar madem ben de atayım bir resim.. Bu 1 hafta önceki hali bebişimin, nub falan ben hiç bilmiyorum bu haftada belli olur mu onu da bilmiyorum ama tahmin alabilirimÜstte 11+6 yazıyor o yanlış sonradan düzelttik.
Eki Görüntüle 2544033
Al benden de o kadar :)Kendimi zor tutuyorum hastaneye gitmemek içindaha 2 hafta 3 gün oluyo gideli
Oyy kıyamam yaa , o derece yaniilaç icmedigim zaman kusmalar o kadar siddetleniyor cayır cayır kan kusuyorum..doktor yemek borusunda damarlar parcalanmis ddi.ama artik 12 hafta oldu.icim hic rahat değil.son 2 haftadir mecbur ilac iciyorum.
gececek diye diye kendimi mi oyaliyorum acaba
Bende öyle canım şimdi haftaya 15 haftalık oluyoz ozaman gidecem bidaha ayrıntılı usg ye giderimAl benden de o kadar :)
Erkenden gitsem diyorum sonra ne kadr az ultrasona girsem o kadar iyi bebeğim için diyorm kendmi dizginliyorum :))
Ayy canım ya Allah yardımcın olsun .. ilk hamileliğimde bende öyleydm kan kusuyordm zorluğunu çok iyi biliyorum.. ama inşallah sağlıklı bir şekilde atalatırsın canım . rabbim bebeğine ve sana sağlık versin inşallahilaç icmedigim zaman kusmalar o kadar siddetleniyor cayır cayır kan kusuyorum..doktor yemek borusunda damarlar parcalanmis ddi.ama artik 12 hafta oldu.icim hic rahat değil.son 2 haftadir mecbur ilac iciyorum.
gececek diye diye kendimi mi oyaliyorum acaba
Benm de çevremde herkes kız istiyordu ben oğlum olsun istiyordum. Benm hep bi abim olsun istemiştim. Sonradan doğacak çocuklarıma da abi olsun istedim hep. Rabbim gönlüme göre verdi şükür .Ben de bugün ikili teste girdim ense kalınlığı iyiydi bütün kemiği vs sıkıntı yoktu kan sonucu haftaya cinsiyet tahmini erkek dedi %80 ben de napalım mecbur seveceğiz dedim kız istiyordum ama herhalde sevilir diye düşünüyorum.. eşim de sebinemedi ben üzülünce tabi ki önce sağlıklı olsun ama her gönülde de bir aslan yatıyor neticedeneyse ilki kız diyerek avunuyorum.. %20 umudum da var haftaya kadar
Benm de haftaya randevum var ama cinsiyet söylemez diye daha sonra mu gitsem diyorum sonra yok yok bebeğimi özledm gideym diyorm :)Bende öyle canım şimdi haftaya 15 haftalık oluyoz ozaman gidecem bidaha ayrıntılı usg ye giderim
Bi cinsiyeti öğrensem bukadar gitme hevesim kalmaz
Eğer gözükürse söyler bence 12 haftalık mı oluyor? Bide özelemi develetemi gidicenBenm de haftaya randevum var ama cinsiyet söylemez diye daha sonra mu gitsem diyorum sonra yok yok bebeğimi özledm gideym diyorm :)
Bunlar çok güzel hevesler heycanlar
12+5 oluyor özel ama tahmin edeceğini düşünmüyorum :)Eğer gözükürse söyler bence 12 haftalık mı oluyor? Bide özelemi develetemi gidicen
Darısı başıma öncelikle sağlıklı olsun ama içimden benim için de kız geçiyor. Rabbim gönlümüze göre verdi inşallahBu sene gercekten.kiz senesi galiba hep.kiz haberi aliyoruz
12+5 oluyor özel ama tahmin edeceğini düşünmüyorum :)
Oğlum o kadar belirgin bir bebek olmasına rağmen 16. Haftada pipiyi ultrasonda ben bile gördm de öyle söylediler :)
Emin olmadan asla söylemiyorlar
keşke bilsemde kendim baksam baktım bacak kapalı azıcık yürürüm dolanırm sonra geri incelerim
Bu doktorlar bakıyo bacak kapalı hiç bişe yapmıyorlar
Azıcık oyna göbüğemi salla hareket etsin sonra tekrar bak nolacak sanki
Sevmek ne kelime aşık olacaksınBen de bugün ikili teste girdim ense kalınlığı iyiydi bütün kemiği vs sıkıntı yoktu kan sonucu haftaya cinsiyet tahmini erkek dedi %80 ben de napalım mecbur seveceğiz dedim kız istiyordum ama herhalde sevilir diye düşünüyorum.. eşim de sebinemedi ben üzülünce tabi ki önce sağlıklı olsun ama her gönülde de bir aslan yatıyor neticedeneyse ilki kız diyerek avunuyorum.. %20 umudum da var haftaya kadar
Yaaa çoook güzel, maşallahKızlarrr biz çıktık muayeneden, tüm ölçümleri normal dedi çok şükür.Kan verdim 5 güne çıkar dedi sonuç. Cinsiyetimizi de kız olarak tahmin etti,bacak arası boş dedi. Bir sonraki gelişinde kesin söylerim dedi. Bu da fotoğrafımız
Eki Görüntüle 2544019
Bu o hallerin en üst mertebesinde idiİki yaşında hepsine bir haller oluyor zaten canım. O kaçınılmaz
:)) sırada bekleyen birsürü hamileler oluyor fazla vakit ayırmıyorlar malesef :)keşke bilsemde kendim baksam baktım bacak kapalı azıcık yürürüm dolanırm sonra geri incelerim
Bu doktorlar bakıyo bacak kapalı hiç bişe yapmıyorlar
Azıcık oyna göbüğemi salla hareket etsin sonra tekrar bak nolacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?