- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Kız neyse ki elma dedik her yerde var. Ye hemenCanım elma istedi kız
Teşekkür ederiz..Ya maşallah nasıl güzel öyle
Evet bende bu kadar net çıkmasına şaşırdım. Hatta bu görüntü ekrana gelmeden önce siyah beyaz ekrandayken dedim ki gözleri çok korkunç gözüküyor. Sonra hemen bu görüntüyü verdi doktor baksana annesi ne kadar tatlı neresi korkunç bunun dedi.Yaaa çoook güzel, maşallah
Ne kadar net çıkmış
Bende iki gün önce girdim detaylıya , benzer şeyler söyledi. Ama görüntüler bu kadar net değil bende
Ayy ne güzel iste aradığım doktorKızıma hamileyken eşim askerdi .Yemin törenine gideceğim gitmeden öğreneyim istiyorum tabi. Dr baktı göremedi. Anlattım durumu. Dedi biraz yürü dolan sonra gel bakalım
Neden üzülüyorsun arkadaşım evladın kızı erkeği olur mu hiç? Sağlıkla gelsin,hayırlı bir evlat olsun en önemlisi o.Ben de bugün ikili teste girdim ense kalınlığı iyiydi bütün kemiği vs sıkıntı yoktu kan sonucu haftaya cinsiyet tahmini erkek dedi %80 ben de napalım mecbur seveceğiz dedim kız istiyordum ama herhalde sevilir diye düşünüyorum.. eşim de sebinemedi ben üzülünce tabi ki önce sağlıklı olsun ama her gönülde de bir aslan yatıyor neticedeneyse ilki kız diyerek avunuyorum.. %20 umudum da var haftaya kadar
Aynen:)) sırada bekleyen birsürü hamileler oluyor fazla vakit ayırmıyorlar malesef :)
YedimKız neyse ki elma dedik her yerde var. Ye hemen
Kız benim bahsedince,görünce olmuyor ya.Yedim
Bazen instgrama girdiğme pişman oluyorum heryer yemek pasta börek sonra canım istiyor
Kilo aldın mı hiçYedim
Bazen instgrama girdiğme pişman oluyorum heryer yemek pasta börek sonra canım istiyor
Çünkü acıkmış oluyorsunKız benim bahsedince,görünce olmuyor ya.Böyle yatağa yatıyorum gece 11de falan keşke şu olsa da yesek diyorum
1 kilo aldm sanırm oda bu gün fazla çıktım belki ödemdirKilo aldın mı hiç
Kız o nerden geldi aklınaÇünkü acıkmış oluyorsunbendede çok oluyo o
Hatta geçen gece ıspanak canım istedi
Hiç ummadığım şeyler canım istiyor yaKız o nerden geldi aklınaBen de kayısı falan istiyorum işte
Normal artık 1 kilo 15. Haftada gözüküyorsun. Ben normal kilomdayım ama almak istemiyorum. Şöyle sadece karnı olan hamilelerden olabilsem tek dileğim bu1 kilo aldm sanırm oda bu gün fazla çıktım belki ödemdir
Almak istemiyorm kilolu hamile kaldım
Valla 40 yıl yemesem aklıma gelmezdi herhaldeHiç ummadığım şeyler canım istiyor ya
Çok severim ıspanağı
İnşaAllah ödemdir canım ideal kilomun 6 kilo üzerinde hamile kaldımNormal artık 1 kilo 15. Haftada gözüküyorsun. Ben normal kilomdayım ama almak istemiyorum. Şöyle sadece karnı olan hamilelerden olabilsem tek dileğim buödemse üzülme Zaten gider o kendiliğinden..
6 ay kilo almazsak tamamdır zatenİnşaAllah ödemdir canım ideal kilomun 6 kilo üzerinde hamile kaldım
İlk 5 6 ay hiç kilo almak istemiyorum
Kızımda çokkkk fazla aldm çünkü bunda dikkat etmeye çalışıyorum
İnşaAllah inşaAllah6 ay kilo almazsak tamamdır zatenbende kızımda epey almıştım. Çok korkuyorum umarım böyle gider bu sefer
Bende öyle oluyordum. Artık daha yavaş yiyorum mesele çorbayı içiyorum yarım saat sonra salatayı yiyorum gibi. O zaman bu kadar rahatsız etmiyor.ben yemek yedikten sonra çok şişiyorum yahele akşam çok fenayım . Akşam çok hafif geçirmeye çalıştığım halde çok kötü oluyorum mesela dün akşam çorba ve salata yedim sadece öldüm öldüm şişkinlikten karnım patlayacak gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?