2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen ☹ keşke akraba olsa doktorum ozaman kıramazdı beni

Bu kadar hayal yeter sanırm
Hayal kurdukça gerçek hayattaki olacaklar üzüyor
Hayaller çok güzel
Aslında böyle merakla heycanla beklemek de çok güzel öğrenince daha sağlığından başka öğrencek bşe kalmayacak :)

Ya 50 kilo ile hamile kaldm ama kusmalarıma rağmen 53 oldum :))
İlk hamileliğimde tam 21 kilo almıştım
Bunda az almak istiyordm ama sanırım hiç istediğim gibi olmayacak :)

ben de napalım mecbur seveceğiz dedim

daha önce hiç evlat kaybettiniz mi?
tam hayal kurmaya başlarken bütün hevesleriniz kursağınızda kaldı mı sizin?
normal yollarla hamile kalamazsın deyip,şehir şehir bulduğunuz tüm doktorun karşısına uzanıp çare aradınız mı?
bu başlık altında SedaUmut A Albino karnabahar isimli tüp bebek ile uzun süre uğraş vermiş iki anne adayı kadının hiç neler hissedebileceğini biliyor musunuz siz? ne iğneler, ne ilaçlar, bir evladım olsun diye dökebileceği gözyaşını tahmin edebilir misiniz?
sanırım hayır..
eğer bilseydiniz, benim gibi; buradaki tedavi görerek bir mucizeyi karnında taşıdığına hala inanamayan bir çok kadın gibi
"napalım mecbur seveceğiz " diyemezdiniz.

kanımı dondurdunuz.. herşeye kolay erişmek mi veriyor bu rahatlığı insanlara,size?
biz bir kalp atışı, bir mide bulantısı, bir bebek sesi için yıllarını vermiş kadınlarız sevgili arkadaşım. ettiğin o laf çok gücüme gitti.
allah hiçbir kadını evlatsızlıkla sınamasın..
sizi bile..

Ahh canım ağlattın
Bende ilk evladını kaybetmiş bir anne olarak okudum..Benm de teyzem tüp bebekle hamile kaldı.
Ben ilk evladıma hamileyken Allah’ım teyzeme de bir evlat nasip et demiştim. “Keşke onun benden önce bebeği olsun nasl söyleyeceğim hamile olduğumu” demiştim.. mücadelesini , bir evlat için ne kadar uğraştığını , nelerle savaştığını, ağladığını, Allah a yalvardığını o kadar iyi biliyordum ki..
sonra ben evladımı kaybettm kalbi durdu.
Alınacağı gün verilen ilaçla ben sancı çekerken yine teyzem gelmşti aklıma. Allah ım nolur teyzeme sağlıklı bir bebek nasip et demiştim. Tüp bebekle de olmuyordu çünkü. Çok şükür duamdan 1 ay sonra tüp bebek yolu ile hamile kaldı. Benm acım taze iken teyzemin hamileliğine öyle sevinmiştim ki anlatamam.. Teyzemden 5 ay sonra da ben tekrar hamile kaldım. Onun kızı oldu benm oğlum.
Oğlum 2 yaşına geldiğinde ‘ ikinciyi yap ne güzel hemen oluyor oğluna kardeş yap ve bana yine dua et nolur dedi. Ben hamileym şmdi de teyzemin 2. Çocuğu olsun diye dua ediyoruz . Rabbimm İSTEYEN HERKESE EVLAT KOKUSUNU NASİP ETSİN İNŞALLAH ..
Her nerde ne kadar evlat için uğraşan , dua eden, ağlayan , sesimi duy Allah’ım diyen anne baba varsa Rabbim hepsine evlat duygusunu nasip etsin inşallah..

Bu uğurda harcanan emek çok zor. Bunları bildiğim için bayanın bu tavrını kabul edemedim,kimse edemez,umarım hatasını anlar da karnındaki yavrusundan özür diler. Allah hepimizin bebeğini korusun.

Aranızda tsh yüksekliği olan var mı ben levotron 50 kullanıyorum ama şöyle bir şey takıldı kafama eğer ilaç kullanan varsa ilaç alıp mı tahlil veriyorsunuz ilaç almadan mı
Canın dahiliye uzmanın kan testi istiyor yüksekliğe göre ilacın dozunu ayarlıyor benm 3.3 dü gebelikte 2,5 altı olması gerektiği için doktorum 25lik ilaç verdi sabah kahvaltıdan yarım saate once içiyorum

Bende hanimefendinin yazısını okuyunca çok şaşırmıştım size de helal olsun çok güzel yazmışsınız galiba bir şeylere pat diye sahip olunca bizimki kadar irdelenmiyor her şey. Bütün bu süreç müthiş bir empati geliştirme süreci oldu benim için yediğim iğnenin haddi hesabı yok niye çocuk sahibi olamıyorum cevabı yok giden paranın zerre değeri yok yerine koyabiliriz ama manevi olarak neler yaşadım bir Allah bir ben bilirim. Gerçekten çok ama çok zor dönemdi. Embriyonuz döllendi 3. Güne gidiyor denildiğinde bile oturup hüngür hüngür ağlamıştım demek ki benim de embriyom oluşabiliyor diye. Kimse yaşasın istemem ama böyle cinsiyet beğenmemezlik falan cok garip geliyor.

Benim de kanım dondu (((( Ben hani erkek ilkim bu da erkek olsa iyi arkadaş olurlar , kız olduğunu duysam hemen elim ayağıma dolanır acayip alışveriş telaşına girerdim özenle, kız kardeş de dünyanın en tatlı şeyi. Hiç öyle düşünülür mü... Benim oğlum bırakın aileyi sülalenin en değerlisi, kız olsa şimdiki o da daha az değerli olmaz. Evet herkesin gönlünden bir cinsiyet geçiyor ama bu söylenmez yani, hamilelik hormonlarına bağlamalı deyip tatlıya başlayalım. Ayrıca bilimsel olmayan ama gerçekliğine inandığım bir araştırmaya göre anne karnındaki "istenmeyen" (sadece zor durumda kalan annenin bebeği değil, cinsiyet konusunda da şu anda olumsuz enerjiler gönderiliyor bebeğe dikkat) bebeğin otizm olma olasılığı yüksekmiş. Allah annelere, gebelik hormonlarına rağmen sağlıklı düşünme yetisi ve sağlık ve masumcuk bebeklere sağlık versin

Ayrıca ben de bildiğime göre ilaç almadan gidiyorsunuz

Benim öyle. Kustuktan sonra bir rahatlama geliyor,günün devamını daha iyi geçiriyorum bazen kusuncA

Bende böyle yapıyorum valla ama iki gündür kusmuyorum . Bulantı var ama öğürmüyorm bile . Sürekli aç hissediyorm ama canım hiçbşey yemek de istemiyor.

Malum mesajı okuyunca bende çok üzüldüm üzülmekten ziyade ne yalan söyleyeyim sinir oldum. Çünkü sabah nasıl denk geldim bilmiyorum ama azospermi yüzünden evlat sahibi olamayan kadınların yazdıklarını okudum. Hatta ağladım onlar için. Sonra dedim biz kim oluyoruz ya kim oluyoruz da cinsiyet beğenmiyoruz. Benimde gönlümden kız geçtiğini bilen bilir ama şuan oğlun olacak haberi alsam yine havalara uçarım. Hepsi evlattır ya. Bu mucizeye sahip olduğum için sabah akşam şükretsem azdır. Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin. Kimseyi umutsuz çaresiz bırakmasın

Ben yanlış anlaşıldım sanırım ben tabi ki orada gülerek doktorumla olan muhabbete binaen mecburen seveceğiz dedim öncesi ve sonrası vardı muhabbetin burada benim hatam sanırım doğru aksederdim bu cümlem birilerini kurdu ise özür dilerim ama kalbimde yatan üzerine konuşmuştuk dağa öncesinde doktor ile diyalog öyle gelişti... erkek yeğenim var onu da acaba kız gibi sever miymiş diyordum tabi ki çok seviliyor burada birbirimizin ifadelerini görememek ve sanırım mimik vs bilmemek ve tanımamak yanlış anlamaya sebep oluyor ki ben de öyle pat diye bulmadım bu bebeği yaklaşık 1,5 senedir bekliyorum... önce sağlıklı olsun sonra kız isterdim bu doğru ama kimse çocuğunu mecburen sevmez ki sevmeyip sokağa atan bir sürü insan var kendimi bu kadar yanlış anlattığım için üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…