2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen.. Benim memiktolar tombiktooo... Vücuduma göre eccük iri.. E bir de hamişlik geldi üzerine.. Ben ondan biraz arttı diyorum bu aralar.. :)
Aynen onu yazacaktım, benim sırt ağrısı derdim tamamen bu nedenle küçük olanlarda sırt ağrısı olabilir zira bütün iç organlar bebeğe yer açmak için yer değiştirmeye hazırlanıyorlar...

Şey benim tam tersi Minikti şimdi biraz daha büyüdü hamilelikle birlikte. Benimki bebeğe yer açma ağrısı o zaman

14. haftadayım ve arada pik yaparak geri dönüyor bulantı ve halsizlik. Yeni doğum yapan arkadaşımın 5. aya kadar sürdü, halsizlik, bulantı, kusma...
Benimde ikinci hamileliğim de böyle olmamıştım ilkinde . Sizi de 15. Haftada hala böyle görünce moralim bozuldu valla. Kızımda çok az bulantı olmuştu 12. Haftada geçmişti 5 ay çokmuş resmen psikolojik rahatsızlık gibi. Depresyondayım sanki.

Canım, Fransa'da(Normandie) her ay düzenli olarak toxoplazma için kan ve idrar tahlili veriliyor. Ayda 1 veya şikayet varsa (benim ilk haftalar kahverengi lekelenmem oluyordu sürekli acilden gittim) daha sık , kontrol oluyor ilk zamanlar devlet hastanelerinin çok güzel ultrasound aletleri var, orada hem görüntü hem kalp atışı konusunda çok tatlı doktorlar. Gelmeden önce de ebe kadın randevum vardı o da iyice inceledi bebeği. Kanada'da (Quebec) bir klinik aracılığıyla devlet hastanesinde ikili test için bu ay sonu ikinci kez kan vermeye gideceğim. 10 gün sonra da doktoru göreceğim. Hep "tahlillerinizde sorun olursa biz sizi ararız" tadında klinik. Onlar takip ediyor. Takriben 1,5 ayda bir görmüş olacağım burada doktoru. İlk görüşümde ki 2 hafta önceydi klinikte, stetoskop gibi bir aletle kalp atışı dinletti , küçük bir myom aldı, ultrasound aleti yok doktorun. Hastanede suratsız bir kadın ikili test ve ultrasound günü fotoğraf bile vermedi, bilmem nerede oradan alın dedi. Yavrucuğun o fotoğrafları yok yani bende. Sistem eyaletine göre bile değişiyorken ülkeden ülkeye çok fark ediyor anlayacağın... Sağlıkla geçsin süreçlerimiz

Canım benim, zaten moral bozmamak için daha önce yazmadım, çok soran olunca atladım. Arkadaşım da çok zorlandı 3 yaşında kızı var, Allahtan çok sevdiği bir kv var ve beraber yaşıyorlar , o yardımcı oldu çok. Normal bu süreçte ama kendinizi şartlamayın daha erken biter sizinki dilerim

İnşaAllah inşaAllah canım 

Insan hamile olunca daha evhamlı oluyor malesef, erkekler bunu anlayamiyor malesef..

Insan hamile olunca daha evhamlı oluyor malesef, erkekler bunu anlayamiyor malesef..
Evet ya.. Ama ben hep böyle piimpirikli bir insan olduğumdan mütevellit adam da bunaldı benden.. Gülüyor Ama haklı yani.. Çünkü başım ağrısa beyin kanaması mı acaba derim.. :) Ama şimdi hamilelik girince işin içine iki katına çıktı.. Biliyorum normal ağrılar.. Ama keyif kaçırıyor işte... İstiyorum ki şöyle hamileliğimin tadını çıkarayım... İnşllah geçecek bunlar.. Ben 54846+5484846+5 gözle nisan ayının gelmesini ve bebeğime kavuşmayı bekliyorum

Merhaba hanımlar paylaşımlarınızın birazını okuyabildim . Bir konu dikkatimi çekti konu kurucusu olarak şunu söylemek istiyorum . Herkes fikrini kimseyi kırmadan söyleyebilir lütfen kimse kimseyi incitecek şekilde eleştirmesin. Sevgisizlik kelimesine kızıp (!) karşıya öfke kusuyoruz . O cümleler ne kadar yanlışsa karşı bu şekilde yorumda o kadar yanlış.
Ben arkadaşın yazdığını üç kez okudum şaşırdım ama sonra açıklamasına binaen yanlış cümle kurmuştur espiri (!) yapmıştır sohbetteki mimiklerin görulmemesinin azizligi diyorum .
Bide cinsiyet sadece taşıdığımız kuzu acaba kiz mi erkek mi meraktan ibaret olmalı insan sonuçta yani evladımız. Bunun ayrımı şaka olarakta çok üzücü. Muczicelerimizi çok seviyoruz hepsi canımız kurban olurum onları verene aşk onlar Kutsal Anneler

Geçen bende yazdım bunu patlicam siskinlikten bugün hamile pantolonu giydim bir tık daha rahattım sanki ama göbeğim o pantolon için Küçük olduğundan belimden düşüyordu sabah ac karnına hala aynı kiloyum ve gobeksiz aksama doğru şişiyorum sanırım artan progesteron hormonu sindirimi ve boşaltımı azaltiyormus bunlar da iyi gunlerimizmis gittikçe artacakmış bu durum ama biz hepsini kabul etmistik ki

Çok huzursuz oluyorum böyle olunca ev 56 heryer kızımın oyuncağı daralıyorum bazen oturup ağlamak istiyorum
Çok çabuk geçsin bu haller inşaAllah
14. haftadayım ve arada pik yaparak geri dönüyor bulantı ve halsizlik. Yeni doğum yapan arkadaşımın 5. aya kadar sürdü, halsizlik, bulantı, kusma...
Bilmişlik yapmıyım ama bence normal uyku uykuyu çeker sürekli kusma kusma getirir halsizlik hissettikçe insan dahada yata yata halsizlesiyor kendinizi iyi hissettiniz dönemi hatirlayın bir iş yaptığınızda hızını alamaz ne kadar cok iş yaptığınıza kendimiz bile inanamayız halsizlikte ruh haline göre değisıyor bence

Yok canım bu öyle birşey değil.. kesinlikle yapamazsın o durumda olsan. Annemde psikolojik rahatsızlanmıştı. Depresyon başlangıcı denmişti. Ve yerinden kalkamıyordu canım istemiyor diyordu. O kadar gezen tozan insan evde hiç durmayan biri. Ve dr u da mutlaka birşeylerle ilgilen ama o kadar kötü olduğunda yat diyordu. Bende ona hadi kalk gidelim diyordum ama şu an onu çok iyi anladım. Bu ara iyi gibiyim ama o ilk başlarda kesinlikle bana kimse iş vs yaptıramazdı. Gezmek bile istemiyorsun.

Katılıyorum yazdığına aslında ama hayat rutin olunca çıkmak istesem de çıkamıyorum o modadan
Ama bi gezmeye oturmaya vs gittiğimde böyle olmuyorum olsam da bukadar olmuyor

Ama evde çok sıkılıyorum ister istemez salıyorum halsizlik çöküyor vs vs

Aynı ben de öyleyim akşam karnım cok sert oluyo şiş Bi şekilde. Cok rahatsız oluyorum. 11+2yim. Ben de mi Bi sıkıntı var diye evham yapıodum. Normalmiş demekki

Ne yapıcan ozaman yapaacak birşey yok al kumandayı eline tadını çıkar uzanarak vakit gecir sende

Üzüldüm annen adına seninde biraz daha iyi olmadada ayrıca sevindim ne yapalım oyle böyle gececek zaman

Üzüldüm annen adına seninde biraz daha iyi olmadada ayrıca sevindim ne yapalım oyle böyle gececek zaman
Sağ ol arkadaşım. Annemde ara ara aynı oluyor öyle idare ediyor. Umarım kısa sürede geçecektir. Ki ben çok hareketliyimdir. Spor bile yapamıyorum canım istemiyor. Sanki o yapan ben değildim gibi geliyordu. Ayrıca vitaminlerimde iyidir. Sağlam bünyem var yani kısacası. Nasıl böyle ters köşe yaptı beni anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…