2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet ilk hamilelik ya o yüzden görmek hoşuma gidiyor ben beklemiycem o kadar belli oldu baya baya belirmeye başladı şimdiden benim ufaklık iç karnım mi dar acaba bilemedim siz 5 aya gelince ben 10 Ay lik olacak gibiyim
Amaann ne güzel işte tadını çıkar. Hamile dediğin hamile gibi olmalı zaten

Senin için çok sevindim gozun aydin.
Saglik ocağına sor tabi ama kolda dirsekten 4 parmak yukari yumuşak yerler daha iyi oluyor sert yerler cok morariyor bacaktan da dizden 4 parmak yukarı dış taraflar daha rahat oluyor ve ben bacaga vurmadan once buz koyuyordum bacak daha cok aciyor sanki. Ben daha bacaga başlamadım ama ilerde vurcaz mecbur

Arkadaşlar ben ne kadar yemek yersem yiyeyim bir saat sonra sanki hiç birşey yememişim gibi midem kazınıyor ve bulanıyor.ilk hamileliğim bu kadar zorlamamıştı beni.sizinde oluyor mu hep açlık ve aç kaldıkça mide bulantısı.birşey yemeye üşenir oldum artık.bu baş ağrısı olayı az su içmekle alakalı olabilir mi acaba

Insallah hepimiz saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz

Günaydın herkese hanımlar.guzel bir gün diliyorum
Egzersiz yapmaya başlayan oldu mü acaba aramizda, neler yapıyorsunuz? Malum çoğunluğun ilk 3 ayı bitti, bir kismimiz da bitirmek üzere. Ben düzenli yürüyüşler yapmayı çok istiyorum ama bulantilardan kendimi toparlayamadim dışarı çıkmak dahi istemiyorum şu sıralar. Hamilelik yogası ve hamilelik pilatesini hiç denemedim henüz.

Kızlar mesajlarınıza cevap vericem ama sıkıntı var forumda. Akıntı konusu bende hamileliğin başından beri var. Hiç azalmadı ya da bitmedi maalesef. Yürüyüş yapıyorum elimden geldiğince ama egzersize henüz başlamadım. Birde mide kazıntısı çok yaşıyorum. Son iki gündür inanılmaz arttı. Gece uyanınca sanki günlerdir aç kalmışım da kazınıyor gibi şiddetli. Alıntı yapamadım. Bu şekilde cevap vereyim yazdıklarınıza. ☺

Bacaklarımda feci Bi şekilde kramplar var. Dün sağlık ocağına çıktım doktorum magnezinc isimli bir ilaç yazdı. Kramplara soda da iyi geliyormuş takipçilerim önerdi bilmiyorum ne kadar doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…