- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Benim devamlı var ama üreme olmadığı için ilaç verilmiyor.merhaba kızlar
idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma sebep oluyormuş bilginize.
buğün akşam acile gidip tekrar kan idrar verip ilaç başlattıracağım.
Evet ilk hamilelik ya o yüzden görmek hoşuma gidiyor ben beklemiycem o kadar belli oldu baya baya belirmeye başladı şimdiden benim ufaklık iç karnım mi dar acaba bilemedim siz 5 aya gelince ben 10 Ay lik olacak gibiyim
Senin için çok sevindim gozun aydin.İyi akşamlar kızlar , bugun ilk defa kendi tüp bebek doktoruma gittim Kayseri ye özele . Daha girmeden bile kalbim yerinden çıkacaktı . Bulunduğum yerde devlet hastahanesinin ultrason cihazları iyi değil , kontrollerdn hiç bir şey anlamamıştım . Sadece girip çıktım oh çok şükür kalbi atıyor yaşıyor diyordumama bugun bebeğimi görecek olmak beni ayrı heyecanlandırdı.Her şey çok şükür normal . Kabızlık için probiyotik ve magnezyum verdi. Kullandığım vajinal jeli progestan hap ile değiştirdi ve maalesef gebelik boyunca kullan dedi . Ense kalınlığı vs iyi çıktı. Ben zaten ikili test yaptırmadım . Serklaj konusunda da emin olamadı , başka bir Prof a yönlendirdi . Ayrıca cinsiyetimiz De sanırım Göbekten vurulduğum kan sulandırıcı için kendime farklı mekanlar sordum , çıkınca hemşire bacaktan veya koldan vurmayı tarif edecekti ama ben o heyecanla unuttum hemşire ile görüşmeyi . Artık sağlık Ocağında tarif ederler galiba nasıl vurmam gerektiğini ...
Insallah hepimiz saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza alirizEvet ya.. Ama ben hep böyle piimpirikli bir insan olduğumdan mütevellit adam da bunaldı benden.. GülüyorAma haklı yani.. Çünkü başım ağrısa beyin kanaması mı acaba derim.. :) Ama şimdi hamilelik girince işin içine iki katına çıktı.. Biliyorum normal ağrılar.. Ama keyif kaçırıyor işte... İstiyorum ki şöyle hamileliğimin tadını çıkarayım... İnşllah geçecek bunlar.. Ben 54846+5484846+5 gözle nisan ayının gelmesini ve bebeğime kavuşmayı bekliyorum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?