2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar günaydın biz 15 haftaya girdik çok şükür birde hergün bebeğimden mesaj gelmiyor mu ölüyorum ölüyorum yanımda olsa ne yapardım bilmiyorum artık teyzeleri armut kadar olmuşuz dün resim çekildim baya baya belli oluyor 1 hafta sonra kadar ailemin yanına gidicem . Daha da büyür hergün şükür ediyorum . Onun veren Rabbime çok şükür

Forumda sıkıntı var canım brn de göremiyorm çoğu yazdığınızı. Sayfayı yenileyemiyrum.

Benim var canım mide kazintisi. Yemek yiyorum 1 saat sonra sanki açlıktan ölüyorum. Geceleri mide kazintisi ve bulantiyla uyanıp saatlerce oturuyorum. İlk hamileligim böyle değildi bulantı kusma vardı ama bu kazinma yoktu

Aynı haftadayız bizede erkek dedi hocamız ama netlik için 16 da gşdeceğim

Ne kadar güzel yazmış ne güzel özetlemişsin. Çok ama çok teşekkür ederim böyle bir noktayı vurguladığın için.
Aynı süreci yaşayan iki arkadaşım var çevremde, üç tüp bebek girişimi de sonuçsuz kalan.
Bana bebeğimle ilgili birşey sorduğunda yanıt vermeye çekiniyorum, cinsiyet ayrımı da ne demek. Yaşadıkları o kadar zor o kadar yıpratıcı ki : (( Elimden gelen sadece onlara dua etmek.
Bana kız mı istersin erkek mi dediklerinde buna cevap vermenin bile Allahın gücüne gideceğini düşündüm hep, bekarken oğlum olsun isterim derdim, ama inanın bir mucizeyi içimde taşırken bir an bir sn bile kız ya da erkek olsun diye geçirmedim aklımdan, rabbim nasip etmiş hem de doğal yoldan ben nası şımarıkça kızım olsa oğlum olsa derim ki.
Ne olur arkadaşlar herkes mucizesine sarılsın, ve ne kadar zorluklarla mücadele eden anne adaylarını hatırlayıp onlar için en güçlü dualarını göndersin. Biz bu platformda bir şeyleri anlatmak bilgilendirmek kadar birbirimize destek olup güzel bir sinerji de yaratmalıyız. Hep iyiyi güzeli düşünerek mutlulukla.

Slm benim de ara ara ağrıyor bol su içmek asitli d ağır yiyeceklerden uzak kalmak ve dinlenmek lazımmış çok ağrırsa doktorum 1 tane parol işemeli önerdi

Çok şükür Darısı benim gibi sonuç bekleyenlerin başına inşallah

Hanımlar; güzel haberler duymak beni çok mutlu ediyor sizlere de olumlu yansıması olur diye yazmak istedim
İkili test sonucumu az önce öğrendim, çok şükür normal çıkmış, 10000 de 1 risk oranı görülüyor, duruma göre NIFTY yaptırırım belki diyordum ama doktorum hiç gerek yok gayet güzel dedi, sonuç bekleyen herkese nasip olsun böyle güzel haberler inşallah.

Vee artık cinsiyetler netleşmeye başladığına göre biraz isim önerileri mi yapsak ne dersiniz?
Ben kız isminde çok fazla duyulmayan anlamı güzel birşey olsun istiyorum ama çok zorlandım ya, resmen bulamıyorum eşimin söylediği önerileri de hiç beğenemiyorum : )))) siz de durumlar nasıl

Tebrik ederim, sağlıkla gelsin oğluşunuz. Umarım ikili testinizin sonuçları da iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…