Benim var canım mide kazintisi. Yemek yiyorum 1 saat sonra sanki açlıktan ölüyorum. Geceleri mide kazintisi ve bulantiyla uyanıp saatlerce oturuyorum.Arkadaşlar ben ne kadar yemek yersem yiyeyim bir saat sonra sanki hiç birşey yememişim gibi midem kazınıyor ve bulanıyor.ilk hamileliğim bu kadar zorlamamıştı beni.sizinde oluyor mu hep açlık ve aç kaldıkça mide bulantısı.birşey yemeye üşenir oldum artık.bu baş ağrısı olayı az su içmekle alakalı olabilir mi acaba
Aynı haftadayız bizede erkek dedi hocamız ama netlik için 16 da gşdeceğimİlk öğrendiğimden beri erkek kesin diyordum ben %90 ihtimal veriyordum. Bugun doktorumuz %100 dedipipiyi görerek tescilledik cinsiyetimizi bu kadar kızın arasına bi iki de erkek sıkıştırmak gerekiyordu☺ Vatana millete Hayırlı uğurlu olsun evlatlarımız inşallah
Benimde var mantar dedi ilaç kullandım geçmedi yine gideceğim birde idrarım çok keskin kokuyor anlamadımMerhaba annisler akintisi olan var mi aranizda benim iki gundur var da normal midir
Bizim net bi görüntü idiAynı haftadayız bizede erkek dedi hocamız ama netlik için 16 da gşdeceğim
Ne kadar güzel yazmış ne güzel özetlemişsin. Çok ama çok teşekkür ederim böyle bir noktayı vurguladığın için.daha önce hiç evlat kaybettiniz mi?
tam hayal kurmaya başlarken bütün hevesleriniz kursağınızda kaldı mı sizin?
normal yollarla hamile kalamazsın deyip,şehir şehir bulduğunuz tüm doktorun karşısına uzanıp çare aradınız mı?
bu başlık altındaSedaUmut @Albino karnabahar isimli tüp bebek ile uzun süre uğraş vermiş iki anne adayı kadının hiç neler hissedebileceğini biliyor musunuz siz? ne iğneler, ne ilaçlar, bir evladım olsun diye dökebileceği gözyaşını tahmin edebilir misiniz?
sanırım hayır..
eğer bilseydiniz, benim gibi; buradaki tedavi görerek bir mucizeyi karnında taşıdığına hala inanamayan bir çok kadın gibi
"napalım mecbur seveceğiz " diyemezdiniz.
kanımı dondurdunuz.. herşeye kolay erişmek mi veriyor bu rahatlığı insanlara,size?
biz bir kalp atışı, bir mide bulantısı, bir bebek sesi için yıllarını vermiş kadınlarız sevgili arkadaşım. ettiğin o laf çok gücüme gitti.
allah hiçbir kadını evlatsızlıkla sınamasın..
sizi bile..
Slm benim de ara ara ağrıyor bol su içmek asitli d ağır yiyeceklerden uzak kalmak ve dinlenmek lazımmış çok ağrırsa doktorum 1 tane parol işemeli önerdiArkadaşlar ben ne kadar yemek yersem yiyeyim bir saat sonra sanki hiç birşey yememişim gibi midem kazınıyor ve bulanıyor.ilk hamileliğim bu kadar zorlamamıştı beni.sizinde oluyor mu hep açlık ve aç kaldıkça mide bulantısı.birşey yemeye üşenir oldum artık.bu baş ağrısı olayı az su içmekle alakalı olabilir mi acaba
Çok şükürHastaneyi aradım dayanamadım ikili test sonucum çıkmış. Çok şükür düşük risk çıkmışoh ya üstümden yük kalktı sanki rahatladım darısı bütün sonuç bekleyenlerin başına
Bir prenses daha geliyorSlm kızlar ben bugün cinsiyet öğrendim kızımız olacakmış
Tebrik ederim, sağlıkla gelsin oğluşunuz.İlk öğrendiğimden beri erkek kesin diyordum ben %90 ihtimal veriyordum. Bugun doktorumuz %100 dedipipiyi görerek tescilledik cinsiyetimizi bu kadar kızın arasına bi iki de erkek sıkıştırmak gerekiyordu☺ Vatana millete Hayırlı uğurlu olsun evlatlarımız inşallah
Ölçümlerimiz güzel çıktı. Testin sonucuda iyi gelir inşallah görünüşümüz gayet sağlıklıTebrik ederim, sağlıkla gelsin oğluşunuz.Umarım ikili testinizin sonuçları da iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?