- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ayy bizde kız yüksek ihtimal dediği için dünden beri kız isimleri konuşuyoruz eşimleHanımlar; güzel haberler duymak beni çok mutlu ediyor sizlere de olumlu yansıması olur diye yazmak istedim
İkili test sonucumu az önce öğrendim, çok şükür normal çıkmış, 10000 de 1 risk oranı görülüyor, duruma göre NIFTY yaptırırım belki diyordum ama doktorum hiç gerek yok gayet güzel dedi, sonuç bekleyen herkese nasip olsun böyle güzel haberler inşallah.
Vee artık cinsiyetler netleşmeye başladığına göre biraz isim önerileri mi yapsak ne dersiniz?
Ben kız isminde çok fazla duyulmayan anlamı güzel birşey olsun istiyorum ama çok zorlandım ya, resmen bulamıyorum eşimin söylediği önerileri de hiç beğenemiyorum : )))) siz de durumlar nasıl
Öyle renk değiştirebiliyor muyuz?Forumu mavi yaptım efsane olduu
İnşallahÖlçümlerimiz güzel çıktı. Testin sonucuda iyi gelir inşallah görünüşümüz gayet sağlıklı
Ayy bizde kız yüksek ihtimal dediği için dünden beri kız isimleri konuşuyoruz eşimleAslında benim küçüklükten beri hayalim hep 'Defne' ismi idi. Ancak son zamanlarda o kadar koyulmaya başladı ki 90'ların 'Merve'si gibi olacak diye vazgeçtim. Şimdi harıl harıl isim düşünüyoruz.
Bende az önce doktora gittim yanlarimda ağrı ve akıntim var diye idrar tahlilinde iltihap çıktı bol su ic 5 gun sonra tekrar tahlil dedi geçmemişse ilaç vericem dedi 1 yaşında oğlum var simdikinede 100 de 70 erkek dediBenimde var mantar dedi ilaç kullandım geçmedi yine gideceğim birde idrarım çok keskin kokuyor anlamadım
Benimkide haftaya çarşamba gibi çıkacak dr kemik yapısı çok çok güzel masaallah dedi.Çok şükürDarısı benim gibi sonuç bekleyenlerin başına inşallah
Aynen öyle. İşin kötüsü daha evlenmeden önce ben eşime diyordum kızımız olursa ismi Defne olur diye. Şimdi dün bana diyor ki ben o kadar alıştım ki diğer tüm isimler bana olmuyor gibi geliyor.Ya bu kadar olur, yıllardır hep kızım olsa adını Defne koyarım diyordum : ))) Son yılların trend ismi haline geldiği için vazgeçtik. Aynı sınıfta beş tane Defne olma ihtimali kötü : )))))
Maşallah ne güzel.Benimkide haftaya çarşamba gibi çıkacak dr kemik yapısı çok çok güzel masaallah dedi.
Canım benim baya oluyor akintim hamilelikte normal diye biliyorum zaten benMerhaba annisler akintisi olan var mi aranizda benim iki gundur var da normal midir
Bas ağrısının ondan olduğunu sanmam çünkü en kötü 2 litre su içerim ben günde benim de baya oluyor baş agrimArkadaşlar ben ne kadar yemek yersem yiyeyim bir saat sonra sanki hiç birşey yememişim gibi midem kazınıyor ve bulanıyor.ilk hamileliğim bu kadar zorlamamıştı beni.sizinde oluyor mu hep açlık ve aç kaldıkça mide bulantısı.birşey yemeye üşenir oldum artık.bu baş ağrısı olayı az su içmekle alakalı olabilir mi acaba
Gözün aydın canim bir kız daha geldi aramızaSlm kızlar ben bugün cinsiyet öğrendim kızımız olacakmış
Tabiki aramizda prenslerde olsun yaİlk öğrendiğimden beri erkek kesin diyordum ben %90 ihtimal veriyordum. Bugun doktorumuz %100 dedipipiyi görerek tescilledik cinsiyetimizi bu kadar kızın arasına bi iki de erkek sıkıştırmak gerekiyordu☺ Vatana millete Hayırlı uğurlu olsun evlatlarımız inşallah
Öyle renk değiştirebiliyor muyuz?
Merhaba kızlar bende dün ikili test imi yaptırdım haftaya belli olacak ultrason ölçümleri gayet iyi çıktı çok ama çok hareketli bi bebeğim var bi saniye durmuyor yerinde doktor zor ölçüm yaptı kıza benziyor dedibu arada bulantılarım Allaha çok şükür azalmaya başladı iyiye gidiyorum bekleyen herkes sağlıklı sonuçlar alsın inşallah
Merhaba benim hep var. Açık sarı renkli. Mikrop oluşumunu önlüyor diye biliyorum. Dr um normal demişti.Merhaba annisler akintisi olan var mi aranizda benim iki gundur var da normal midir
Yaniiii kızımın odasında pembe yokKızlar size bir şey soracağım. Erkekse mavi olsun yeşil olsun kızsa pembe kırmızı renkler olsun gibi takıntılarınız var mı? Daha doğrusu takıntı da demeyelimde hep adet bu şekildedir ya. Ben bile diyorum cinsiyeti öğrenip odasını ona göre boyatayım diye ama bu kalıptan çıkmakta istiyorum bir yandan. Sonuçtaa bütün renkler bizim.
Ya cocugun ruhunu etkiler gibime geliyor acikcasiKızlar size bir şey soracağım. Erkekse mavi olsun yeşil olsun kızsa pembe kırmızı renkler olsun gibi takıntılarınız var mı? Daha doğrusu takıntı da demeyelimde hep adet bu şekildedir ya. Ben bile diyorum cinsiyeti öğrenip odasını ona göre boyatayım diye ama bu kalıptan çıkmakta istiyorum bir yandan. Sonuçtaa bütün renkler bizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?