2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy bizde kız yüksek ihtimal dediği için dünden beri kız isimleri konuşuyoruz eşimle Aslında benim küçüklükten beri hayalim hep 'Defne' ismi idi. Ancak son zamanlarda o kadar koyulmaya başladı ki 90'ların 'Merve'si gibi olacak diye vazgeçtim. Şimdi harıl harıl isim düşünüyoruz.

Merhaba kızlar bende dün ikili test imi yaptırdım haftaya belli olacak ultrason ölçümleri gayet iyi çıktı çok ama çok hareketli bi bebeğim var bi saniye durmuyor yerinde doktor zor ölçüm yaptı kıza benziyor dedi bu arada bulantılarım Allaha çok şükür azalmaya başladı iyiye gidiyorum bekleyen herkes sağlıklı sonuçlar alsın inşallah

Ya bu kadar olur, yıllardır hep kızım olsa adını Defne koyarım diyordum : ))) Son yılların trend ismi haline geldiği için vazgeçtik. Aynı sınıfta beş tane Defne olma ihtimali kötü : )))))

Benimde var mantar dedi ilaç kullandım geçmedi yine gideceğim birde idrarım çok keskin kokuyor anlamadım
Bende az önce doktora gittim yanlarimda ağrı ve akıntim var diye idrar tahlilinde iltihap çıktı bol su ic 5 gun sonra tekrar tahlil dedi geçmemişse ilaç vericem dedi 1 yaşında oğlum var simdikinede 100 de 70 erkek dedi

Ya bu kadar olur, yıllardır hep kızım olsa adını Defne koyarım diyordum : ))) Son yılların trend ismi haline geldiği için vazgeçtik. Aynı sınıfta beş tane Defne olma ihtimali kötü : )))))
Aynen öyle. İşin kötüsü daha evlenmeden önce ben eşime diyordum kızımız olursa ismi Defne olur diye. Şimdi dün bana diyor ki ben o kadar alıştım ki diğer tüm isimler bana olmuyor gibi geliyor.

Bas ağrısının ondan olduğunu sanmam çünkü en kötü 2 litre su içerim ben günde benim de baya oluyor baş agrim

Tabiki aramizda prenslerde olsun ya gözün aydın canim

Öyle renk değiştirebiliyor muyuz?

Vallahi biraz kurcaladım buldum canım. Pembe halinden baya sıkılmıştım. Bu süper oldu.

Ohh maşallah. Bazen sırf bu güzel haberleri okumak için giriyorum içim açılıyor. Her seferinde sanki kendi bebeğim için duymuş gibi seviniyorum.

Kızlar size bir şey soracağım. Erkekse mavi olsun yeşil olsun kızsa pembe kırmızı renkler olsun gibi takıntılarınız var mı? Daha doğrusu takıntı da demeyelimde hep adet bu şekildedir ya. Ben bile diyorum cinsiyeti öğrenip odasını ona göre boyatayım diye ama bu kalıptan çıkmakta istiyorum bir yandan. Sonuçtaa bütün renkler bizim.

Yaniiii kızımın odasında pembe yok bencede kız olursa hemen pembiş erkeğe mavi duvar falan düşünmeyin çok daha değişik tarzlar var artık

Ya cocugun ruhunu etkiler gibime geliyor acikcasi erkek cocuk icin pembe tonlari mesela (giyim icin diyorum tabi) oda rengi tercih zevk meselesi tabi bebek icin daha cok dinlendirici tonlar kullanilabilir acik mavi gibi kiz olsa bile fark etmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…