Aaa tamamm benim de oyle. Oyle bir etkisi varsa sorun yok canim mikrop falan olmasin da akinti onemli degilMerhaba benim hep var. Açık sarı renkli. Mikrop oluşumunu önlüyor diye biliyorum. Dr um normal demişti.
Pembe rengini hiç sevmem. Eminim kızımın pembe çok az sayıda şeyi olacak.Kızlar size bir şey soracağım. Erkekse mavi olsun yeşil olsun kızsa pembe kırmızı renkler olsun gibi takıntılarınız var mı? Daha doğrusu takıntı da demeyelimde hep adet bu şekildedir ya. Ben bile diyorum cinsiyeti öğrenip odasını ona göre boyatayım diye ama bu kalıptan çıkmakta istiyorum bir yandan. Sonuçtaa bütün renkler bizim.
Bende renklerin cinsiyeti olmaz diyenlerdenim maviyi kız cocuklarında cok severim mesela :)Kızlar size bir şey soracağım. Erkekse mavi olsun yeşil olsun kızsa pembe kırmızı renkler olsun gibi takıntılarınız var mı? Daha doğrusu takıntı da demeyelimde hep adet bu şekildedir ya. Ben bile diyorum cinsiyeti öğrenip odasını ona göre boyatayım diye ama bu kalıptan çıkmakta istiyorum bir yandan. Sonuçtaa bütün renkler bizim.
Yaniiii kızımın odasında pembe yokbencede kız olursa hemen pembiş erkeğe mavi duvar falan düşünmeyin çok daha değişik tarzlar var artık
Ya cocugun ruhunu etkiler gibime geliyor acikcasierkek cocuk icin pembe tonlari mesela (giyim icin diyorum tabi) oda rengi tercih zevk meselesi tabi bebek icin daha cok dinlendirici tonlar kullanilabilir acik mavi gibi kiz olsa bile fark etmez bence
Pembe rengini hiç sevmem. Eminim kızımın pembe çok az sayıda şeyi olacak.Renk takıntımda yok valla her rengi giydiririm. Odası da muhtemelen beyaz olur oyuncaklarla renklenir.
Bende renklerin cinsiyeti olmaz diyenlerdenim maviyi kız cocuklarında cok severim mesela :)
Teşekkür ederiz. Bende mavi tulum almıştım kızıma eleştirenler olmuştuSizler süpersiniz bence. Fikirleriniz benim için önemliHep beraber kalıpları yıkalım o zaman. Kızım olursa ilk takımını mavi alacağım. Tabii oğlana pembe alamam ama Onada farklı bir renk araştıracağım.
Ben aniden rahatsızlandım 1,5 sene oluyor. Apandisit ameliyatı olmam gerektiğini öğrendim. Çok üzülmüştüm ama o ameliyattan sonra tekrar doğdum resmen. Baş ağrılarım olurdu ameliyattan sonra hiç ağrım olmuyor. Apandisit baş ağrısı da yaparmış. Mutlaka fark edilmeyen birşey çıkıyor vücutta aslında ama anlaşılması çok zor.Bas ağrısının ondan olduğunu sanmam çünkü en kötü 2 litre su içerim ben günde benim de baya oluyor baş agrim
İdrar tahlilin normalse birşey olmaz.Aaa tamamm benim de oyle. Oyle bir etkisi varsa sorun yok canim mikrop falan olmasin da akinti onemli degil
Evet renklere cinsiyet anlamını yükleyen bizleriz. Saçma bir şekilde kız=pembe erkek=mavi demişiz. Her renk güzel ve bebişlere,çocuklara çok yakışıyor renk renk giyinmek.Sizler süpersiniz bence. Fikirleriniz benim için önemliHep beraber kalıpları yıkalım o zaman. Kızım olursa ilk takımını mavi alacağım. Tabii oğlana pembe alamam ama Onada farklı bir renk araştıracağım.
Bende de arttı canım anlamadım nedeniniMerhaba annisler akintisi olan var mi aranizda benim iki gundur var da normal midir
Slm kızlar ben bugün cinsiyet öğrendim kızımız olacakmış
gözünüz aydın❤❤❤...sağlıklı hayırlı bir evlat olsun insallahİlk öğrendiğimden beri erkek kesin diyordum ben %90 ihtimal veriyordum. Bugun doktorumuz %100 dedipipiyi görerek tescilledik cinsiyetimizi bu kadar kızın arasına bi iki de erkek sıkıştırmak gerekiyordu☺ Vatana millete Hayırlı uğurlu olsun evlatlarımız inşallah
duvar boyası ya da ev dekorasyonuna çok yansıtmamaya çalıştım ama kızlar büyüdükçe çiçekli kelebekli şeylere yöneldiler. o sebepten oda takımları çileğin flower serisi oldu. ama nevresimlerinden mavi olanlar da var pembe olanlar da açıkçası.Kızlar size bir şey soracağım. Erkekse mavi olsun yeşil olsun kızsa pembe kırmızı renkler olsun gibi takıntılarınız var mı? Daha doğrusu takıntı da demeyelimde hep adet bu şekildedir ya. Ben bile diyorum cinsiyeti öğrenip odasını ona göre boyatayım diye ama bu kalıptan çıkmakta istiyorum bir yandan. Sonuçtaa bütün renkler bizim.
Merhabalar arkadaşlar
Bugun kontrol vardi cok şükür hersey yolunda ikili test icin kan verdim ultrason ölçümleri gayet güzel cikti ama bu testlerin %80 doğruluk payi vardır unutma dedi kan sonuclari da p. Tesi çıkacakmış.
Bizimde Uzay'imiz geliyor galiba cok net degil ama buyuk ihtimal dedi (esim ilk oglumda da cok uzay istemişti ama ben alışamamistim tekrar bebegim olursa isim konusunu ona bırakmıştım onun için ismi belli Allah izin verirse)
Kontrollerim 15 gunde 1 di ayda 1 cagirdi nasil dayanacagim dedimgülüyor doktorum
Progestan devam ımom omega3 ve sidefer d vitamini verdi. Coraspin ve oksapar benim kadim dostlarim onları saymıyorum bile
Herkes beklediği güzel haberleri alır inşallah
Kızlarrr iki gündür çok giremiyorum dün misafirlerim vardı biraz bugün de ev toparlama falan derken yoruldum sanırsam feci şekilde başım dönüyor midem bulanıyor yerimden kalkamıyorum tansiyon zaten normali 9 a 5 iyice düştü galibasizler nasılsınız inşallah herkes sorunsuz ilerliyordur
gözünüz aydın❤❤❤...sağlıklı hayırlı bir evlat
simdi kızım olursa hem erkek hem kız reyonundan alabilirim uyan şeyleri ama oğlum olursa kız reyonu pek uymaz galiba. pembe kelebekli bir tulumun içine pek yakıştıramam sanki
Ayyy kuzummm çok sağolasın biraz uzandım daha iyim şükürAminn. İnşallah darısı bize. Sevindim adınıza çok. Özel olmazsa diğer oğlunuzun ismi ne?
Bende seni merak ettim canım gözüm seni aradı. Zaten dünden bugüne KK da sıkıntı vardı düzgün giremedik. Benim tansiyonimda hep 9 5 aynı seninle. Çok mu yordun kendini yaDinlen lütfen dikkat et kendine.
Geçeceeeek benim geçti gibi çok şükürBenim var canım mide kazintisi. Yemek yiyorum 1 saat sonra sanki açlıktan ölüyorum. Geceleri mide kazintisi ve bulantiyla uyanıp saatlerce oturuyorum.İlk hamileligim böyle değildi bulantı kusma vardı ama bu kazinma yoktu
Aaaa ben msjını göremedim kuzum hayırdır ne toplaması rutin temizlik mi yoksa taşınma falan mı. Dikkat et tansiyon olayı çok fenaAyyy kuzummm çok sağolasın biraz uzandım daha iyim şükürbiraz yoruldum sanırım ama daha dikkatli olucam sizlerde çok dikkat edin
Farklı renkte olmadığı sürece normalmişMerhaba sevgili annisler. Benim simdiye kadar cok bi akintim olmamisti. Iki gundur artti gibi. Sizde de oluyor mu normal midir?
İnşallah geçecek , dört gözle o günleri bekliyorumGeçeceeeek benim geçti gibi çok şükür
Aaaa ben msjını göremedim kuzum hayırdır ne toplaması rutin temizlik mi yoksa taşınma falan mı. Dikkat et tansiyon olayı çok fena
Sevgi22884550 S Svled
Gözünüz aydın kızlaaarrr
Ohh maşallah. Bazen sırf bu güzel haberleri okumak için giriyorum içim açılıyor. Her seferinde sanki kendi bebeğim için duymuş gibi seviniyorum.
Vallahi teşekkür ederim canım inşallah bi iki haftaya sende güzel haberler alırsınKızlar size bir şey soracağım. Erkekse mavi olsun yeşil olsun kızsa pembe kırmızı renkler olsun gibi takıntılarınız var mı? Daha doğrusu takıntı da demeyelimde hep adet bu şekildedir ya. Ben bile diyorum cinsiyeti öğrenip odasını ona göre boyatayım diye ama bu kalıptan çıkmakta istiyorum bir yandan. Sonuçtaa bütün renkler bizim.
Akıntı bendede devam ediyor doktora sordum bi sıkıntı olmadıgını söyledi genel gebelik belirtileri bunlar bazen cok bazen az geliyor önemli olan rengi ve kokusu her zamankinden değişik bir şeyler hissedersen mutlaka doktora görün enfeksiyon olma için rahat olsunAaa tamamm benim de oyle. Oyle bir etkisi varsa sorun yok canim mikrop falan olmasin da akinti onemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?