2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Pembe rengini hiç sevmem. Eminim kızımın pembe çok az sayıda şeyi olacak. Renk takıntımda yok valla her rengi giydiririm. Odası da muhtemelen beyaz olur oyuncaklarla renklenir.

Bende renklerin cinsiyeti olmaz diyenlerdenim maviyi kız cocuklarında cok severim mesela :)

Yaniiii kızımın odasında pembe yok bencede kız olursa hemen pembiş erkeğe mavi duvar falan düşünmeyin çok daha değişik tarzlar var artık
Ya cocugun ruhunu etkiler gibime geliyor acikcasi erkek cocuk icin pembe tonlari mesela (giyim icin diyorum tabi) oda rengi tercih zevk meselesi tabi bebek icin daha cok dinlendirici tonlar kullanilabilir acik mavi gibi kiz olsa bile fark etmez bence
Pembe rengini hiç sevmem. Eminim kızımın pembe çok az sayıda şeyi olacak. Renk takıntımda yok valla her rengi giydiririm. Odası da muhtemelen beyaz olur oyuncaklarla renklenir.
Bende renklerin cinsiyeti olmaz diyenlerdenim maviyi kız cocuklarında cok severim mesela :)

Sizler süpersiniz bence. Fikirleriniz benim için önemli Hep beraber kalıpları yıkalım o zaman. Kızım olursa ilk takımını mavi alacağım. Tabii oğlana pembe alamam ama Onada farklı bir renk araştıracağım.

Teşekkür ederiz. Bende mavi tulum almıştım kızıma eleştirenler olmuştu çok yakışır mavi kızlara. Erkeklere de pembe gömlek nar çiçeği şortlar var ama bak istersen karpuzlu muzlu maymunlu çok tatlı

Bas ağrısının ondan olduğunu sanmam çünkü en kötü 2 litre su içerim ben günde benim de baya oluyor baş agrim
Ben aniden rahatsızlandım 1,5 sene oluyor. Apandisit ameliyatı olmam gerektiğini öğrendim. Çok üzülmüştüm ama o ameliyattan sonra tekrar doğdum resmen. Baş ağrılarım olurdu ameliyattan sonra hiç ağrım olmuyor. Apandisit baş ağrısı da yaparmış. Mutlaka fark edilmeyen birşey çıkıyor vücutta aslında ama anlaşılması çok zor.

Evet renklere cinsiyet anlamını yükleyen bizleriz. Saçma bir şekilde kız=pembe erkek=mavi demişiz. Her renk güzel ve bebişlere,çocuklara çok yakışıyor renk renk giyinmek.

Merhabalar arkadaşlar
Bugun kontrol vardi cok şükür hersey yolunda ikili test icin kan verdim ultrason ölçümleri gayet güzel cikti ama bu testlerin %80 doğruluk payi vardır unutma dedi kan sonuclari da p. Tesi çıkacakmış.
Bizimde Uzay'imiz geliyor galiba cok net degil ama buyuk ihtimal dedi (esim ilk oglumda da cok uzay istemişti ama ben alışamamistim tekrar bebegim olursa isim konusunu ona bırakmıştım onun için ismi belli Allah izin verirse)
Kontrollerim 15 gunde 1 di ayda 1 cagirdi nasil dayanacagim dedim gülüyor doktorum
Progestan devam ımom omega3 ve sidefer d vitamini verdi. Coraspin ve oksapar benim kadim dostlarim onları saymıyorum bile
Herkes beklediği güzel haberleri alır inşallah

Kızlarrr iki gündür çok giremiyorum dün misafirlerim vardı biraz bugün de ev toparlama falan derken yoruldum sanırsam feci şekilde başım dönüyor midem bulanıyor yerimden kalkamıyorum tansiyon zaten normali 9 a 5 iyice düştü galiba sizler nasılsınız inşallah herkes sorunsuz ilerliyordur

Slm kızlar ben bugün cinsiyet öğrendim kızımız olacakmış
gözünüz aydın❤❤❤...sağlıklı hayırlı bir evlat olsun insallah
duvar boyası ya da ev dekorasyonuna çok yansıtmamaya çalıştım ama kızlar büyüdükçe çiçekli kelebekli şeylere yöneldiler. o sebepten oda takımları çileğin flower serisi oldu. ama nevresimlerinden mavi olanlar da var pembe olanlar da açıkçası.

kıyafete gelince işte orada insan biraz tıkanıyor. kızlara erkek reyonundan pantolon ve tişört çok aldım. açıkçası çok daha rahat kalıpları var kızların cogu seyi dar ve rahatsız maalesef. pembe kurdelalı fiyonklu tullu kıyafetler de aldım tabi. hele büyüdükçe okulda vs görüp hep süslü şeyler istediler.

simdi kızım olursa hem erkek hem kız reyonundan alabilirim uyan şeyleri ama oğlum olursa kız reyonu pek uymaz galiba. pembe kelebekli bir tulumun içine pek yakıştıramam sanki

Aminn. İnşallah darısı bize. Sevindim adınıza çok. Özel olmazsa diğer oğlunuzun ismi ne?

Bende seni merak ettim canım gözüm seni aradı. Zaten dünden bugüne KK da sıkıntı vardı düzgün giremedik. Benim tansiyonimda hep 9 5 aynı seninle. Çok mu yordun kendini ya Dinlen lütfen dikkat et kendine.

Aynen ya pembe tulum içinde bende hayal edemedim hele de kelebekli. Zaten büyüdükçe kendileri şekillendirecekler dediğin gibi. O günlerini görmekte nasip olsun inşallah.

Ayyy kuzummm çok sağolasın biraz uzandım daha iyim şükür biraz yoruldum sanırım ama daha dikkatli olucam sizlerde çok dikkat edin

Allahım Bulantı lar azalıyor cinsiyetler öğreniliyor isimler aranılıyor ya ne güzel bir mutluluk ya rebbimm
Bizim ismimizde hazır teyzoşlarr
Allah nasip eder de kızsa eğer Zeynep olacak. Babamız ve ablalarımız şimdiden zeynoşum diye seviyorlar.

Geçeceeeek benim geçti gibi çok şükür
Ayyy kuzummm çok sağolasın biraz uzandım daha iyim şükür biraz yoruldum sanırım ama daha dikkatli olucam sizlerde çok dikkat edin
Aaaa ben msjını göremedim kuzum hayırdır ne toplaması rutin temizlik mi yoksa taşınma falan mı. Dikkat et tansiyon olayı çok fena

Sevgi22884550 S Svled
Gözünüz aydın kızlaaarrr

Ohh maşallah. Bazen sırf bu güzel haberleri okumak için giriyorum içim açılıyor. Her seferinde sanki kendi bebeğim için duymuş gibi seviniyorum.
Vallahi teşekkür ederim canım inşallah bi iki haftaya sende güzel haberler alırsın benimde renk takıntıım yok içinden nasıl geliyorsa onu yap bence sonıcta heves ediyorsun illa mavi pembe kısıtlama kendini
Aaa tamamm benim de oyle. Oyle bir etkisi varsa sorun yok canim mikrop falan olmasin da akinti onemli degil
Akıntı bendede devam ediyor doktora sordum bi sıkıntı olmadıgını söyledi genel gebelik belirtileri bunlar bazen cok bazen az geliyor önemli olan rengi ve kokusu her zamankinden değişik bir şeyler hissedersen mutlaka doktora görün enfeksiyon olma için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…