2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok canım taşınma diilrutin günlük iş ortalık toparlama ev süpürüp silmeevet yaa bu tansiyon neden böyle kontrollere gittiğimde de hep en normali 9a5 hiç böyle olanınız varmı ki

Yok canım taşınma diilrutin günlük iş ortalık toparlama ev süpürüp silmeevet yaa bu tansiyon neden böyle kontrollere gittiğimde de hep en normali 9a5 hiç böyle olanınız varmı ki
Benimde 8e 5 ya da 9a 5 ama normal tansiyonum bu düşük tansiyonlu biriyim gebe kalmadan önce ki tansiyonun kaçtı

C cecenn

Bunları bı form da yazmak çok doğru değil belki ama sukredecek ne kadar çok şey olduğunun bazılarımız farkına varsın diye yazıyorum.
Ben üç kez dış gebelik geçirdim. İdrar testi pozitif çıktığında sevinçten havalara zıplamak yerine oturup ağlıyordum yine dış gebelik olacak diye. İkinciden sonra dış gebelik olmasın diye tüp bebek yaptirdim ve o da dış gebelik oldu üstelik ölümden döndüm bir bebeğe kavusabilmek için. Sonrasında 600 km yol gidip yine olumsuz sonuçlanan iki tüp bebek denemesi daha. Bunların yanında histereskopi, hsg, laparoskopi cabası. Ve evet sonunda çok şükür ki yine tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Şu an 12 hafta ama hala kimseye söylemedim çünkü korkuyorum yine hayal kırıklığı yaşamaktan. Hamile insanları gördüğüm de ne büyük bir mucize diye bakardım karinlarina.
Demem o ki Rabbim saglikli evlatlar versin ve Allah kimseye de aratmasin. Herkes de karnındaki mucizenin farkına varsın. Bu anlarin tadını çıkarsın

Hadi hayırlısı olur inşallah sizin için kızlarınızın yaşları kaç merak ettim benim de iki kızım var da 3. Ne olacak merakla bekliyoruz

Cnm çok çekmişsin allah bebeğini sana bağışlasın kimseye söylememekle de haklısın korkmuşsun bir kere söyleme de bekle bir süre daha zaten bir ay sonra kendiliğinden anlarlar...

Tfbth
Hadi hayırlısı olur inşallah sizin için kızlarınızın yaşları kaç merak ettim benim de iki kızım var da 3. Ne olacak merakla bekliyoruz
Benimde kızlarım var 7 ve 4 yaşlarında bizde çok merak ediyoruz sat tarihi 6 temmuz ama geç döllenme benim 13 haftalıkım

Biz ne kadar yapmasakta toplum buna itiyor bizi mesela kız çocuğu için o kadar seçenek var tamam ama yüzde 70 falan hep pembe cesitlilik yapmaya çalışacağım ben kendi adıma elimden geldiğince bakalim

Tabiki bir erken vardır benim de hamilelik öncesi ağrılarım olurdu ama ilaçla bastırdım hep muayene olmadim hiç dediğin doğru canim baktırmak lazim ama iş güç eve yetiş derken kim gidecek doktora

Gözün aydın canim sağlıkla gelsin bebegin insallah bende eşime aynısını yaptim ilk ismi ben koycam ikinciye sen koy diye taktikler ayni

Canım emeklerinin karşılığını alırsın insallah dua edicem sana sağlıkla gelsin bebegin korkma sakin ters düşünme etkileme kendini bu sefer doğru sefer vakti şimdi diye düşün olur mu bence öyle çünkü

Benim ikiz kiz kardesim oldugu icin bebeklikten yana hep mavi giymisim. Kardesim de pembe. Pembeye alisik olmadigimdan herhalde ilk pembe kiyafetimi universite zamanlarinda almistim. bundan birkac yuzyil onceye kadar da erkeklerin pembe giydigini okumustum. Yani hersey tamamen bizim algimizla alakali. Simdilerde erkeklerde cok rahat pembe gomlek falan giyiyorlar aslinda. Renklere cok takilmamak lazim bence de. Her renk guzel aslinda. Ben kizima her renkten aldim. erkek kiyafetlerinin daha rahat oldugunu dusundugum icin erkek reyonundanda epey alisveris yapmistim. ama simdilerde kendi seciyor kiyafetlerini. Tercihi hep mor ve pembelerden yana. Ayni sekilde oyuncaklari, hayvanlari da cinsiyete gore ayiriyorlar malesef.

Ben de pembe rengini mümkn oldğnca az kullananlardanım. Kızım olduğnh öğrendğmde nasıl pembeyi sevcem demştimama sevdim de aslında. Toz pembe ve pudra hoşuma gdyo artktabi herşeyi pembe değil her renkten var dolabında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…