- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Yok canım taşınma diilGeçeceeeek benim geçti gibi çok şükür
Aaaa ben msjını göremedim kuzum hayırdır ne toplaması rutin temizlik mi yoksa taşınma falan mı. Dikkat et tansiyon olayı çok fena
@Sevgi22884550 @Svled
Gözünüz aydın kızlaaarrr
Benimde 8e 5 ya da 9a 5 ama normal tansiyonum bu düşük tansiyonlu biriyim gebe kalmadan önce ki tansiyonun kaçtıYok canım taşınma diilrutin günlük iş ortalık toparlama ev süpürüp silme evet yaa bu tansiyon neden böyle kontrollere gittiğimde de hep en normali 9a5 hiç böyle olanınız varmı ki
Aynenn canım bende düşük tansiyonlu biriyim hamile kalmadan öncede böyleydi oğluma hamileyken de böyleydiBenimde 8e 5 ya da 9a 5 ama normal tansiyonum bu düşük tansiyonlu biriyim gebe kalmadan önce ki tansiyonun kaçtı
Bunları bı form da yazmak çok doğru değil belki ama sukredecek ne kadar çok şey olduğunun bazılarımız farkına varsın diye yazıyorum.Ne kadar güzel yazmış ne güzel özetlemişsin. Çok ama çok teşekkür ederim böyle bir noktayı vurguladığın için.
Aynı süreci yaşayan iki arkadaşım var çevremde, üç tüp bebek girişimi de sonuçsuz kalan.
Bana bebeğimle ilgili birşey sorduğunda yanıt vermeye çekiniyorum, cinsiyet ayrımı da ne demek. Yaşadıkları o kadar zor o kadar yıpratıcı ki : (( Elimden gelen sadece onlara dua etmek.
Bana kız mı istersin erkek mi dediklerinde buna cevap vermenin bile Allahın gücüne gideceğini düşündüm hep, bekarken oğlum olsun isterim derdim, ama inanın bir mucizeyi içimde taşırken bir an bir sn bile kız ya da erkek olsun diye geçirmedim aklımdan, rabbim nasip etmiş hem de doğal yoldan ben nası şımarıkça kızım olsa oğlum olsa derim ki.
Ne olur arkadaşlar herkes mucizesine sarılsın, ve ne kadar zorluklarla mücadele eden anne adaylarını hatırlayıp onlar için en güçlü dualarını göndersin. Biz bu platformda bir şeyleri anlatmak bilgilendirmek kadar birbirimize destek olup güzel bir sinerji de yaratmalıyız. Hep iyiyi güzeli düşünerek mutlulukla.
Hadi hayırlısı olur inşallah sizin için kızlarınızın yaşları kaç merak ettim benim de iki kızım var da 3. Ne olacak merakla bekliyoruzAllahım Bulantı lar azalıyor cinsiyetler öğreniliyor isimler aranılıyor ya ne güzel bir mutluluk ya rebbimm
Bizim ismimizde hazır teyzoşlarr
Allah nasip eder de kızsa eğer Zeynep olacak. Babamız ve ablalarımız şimdiden zeynoşum diye seviyorlar.
Cnm çok çekmişsin allah bebeğini sana bağışlasın kimseye söylememekle de haklısın korkmuşsun bir kere söyleme de bekle bir süre daha zaten bir ay sonra kendiliğinden anlarlar...Bunları bı form da yazmak çok doğru değil belki ama sukredecek ne kadar çok şey olduğunun bazılarımız farkına varsın diye yazıyorum.
Ben üç kez dış gebelik geçirdim. İdrar testi pozitif çıktığında sevinçten havalara zıplamak yerine oturup ağlıyordum yine dış gebelik olacak diye. İkinciden sonra dış gebelik olmasın diye tüp bebek yaptirdim ve o da dış gebelik oldu üstelik ölümden döndüm bir bebeğe kavusabilmek için. Sonrasında 600 km yol gidip yine olumsuz sonuçlanan iki tüp bebek denemesi daha. Bunların yanında histereskopi, hsg, laparoskopi cabası. Ve evet sonunda çok şükür ki yine tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Şu an 12 hafta ama hala kimseye söylemedim çünkü korkuyorum yine hayal kırıklığı yaşamaktan. Hamile insanları gördüğüm de ne büyük bir mucize diye bakardım karinlarina.
Demem o ki Rabbim saglikli evlatlar versin ve Allah kimseye de aratmasin. Herkes de karnındaki mucizenin farkına varsın. Bu anlarin tadını çıkarsın
Amin canım desteğin için teşekkür ederimCnm çok çekmişsin allah bebeğini sana bağışlasın kimseye söylememekle de haklısın korkmuşsun bir kere söyleme de bekle bir süre daha zaten bir ay sonra kendiliğinden anlarlar...
Benimde kızlarım var 7 ve 4 yaşlarında bizde çok merak ediyoruz sat tarihi 6 temmuz ama geç döllenme benim 13 haftalıkımHadi hayırlısı olur inşallah sizin için kızlarınızın yaşları kaç merak ettim benim de iki kızım var da 3. Ne olacak merakla bekliyoruz
Hanımlar; güzel haberler duymak beni çok mutlu ediyor sizlere de olumlu yansıması olur diye yazmak istedim
İkili test sonucumu az önce öğrendim, çok şükür normal çıkmış, 10000 de 1 risk oranı görülüyor, duruma göre NIFTY yaptırırım belki diyordum ama doktorum hiç gerek yok gayet güzel dedi, sonuç bekleyen herkese nasip olsun böyle güzel haberler inşallah.
Vee artık cinsiyetler netleşmeye başladığına göre biraz isim önerileri mi yapsak ne dersiniz?
Gözün aydın canim test sonucunun güzel çıkmasına sevindim dediğin gibi iyi haber almak iyi hissettiriyor. Siz isim önerilerine başlayın bizlerde geliriz peşinizden daha cinsiyet öğrenemeyeler olarak
Ben kız isminde çok fazla duyulmayan anlamı güzel birşey olsun istiyorum ama çok zorlandım ya, resmen bulamıyorum eşimin söylediği önerileri de hiç beğenemiyorum : )))) siz de durumlar nasıl
Biz ne kadar yapmasakta toplum buna itiyor bizi mesela kız çocuğu için o kadar seçenek var tamam ama yüzde 70 falan hep pembeKızlar size bir şey soracağım. Erkekse mavi olsun yeşil olsun kızsa pembe kırmızı renkler olsun gibi takıntılarınız var mı? Daha doğrusu takıntı da demeyelimde hep adet bu şekildedir ya. Ben bile diyorum cinsiyeti öğrenip odasını ona göre boyatayım diye ama bu kalıptan çıkmakta istiyorum bir yandan. Sonuçtaa bütün renkler bizim.
Tabiki bir erken vardır benim de hamilelik öncesi ağrılarım olurdu ama ilaçla bastırdım hep muayene olmadim hiç dediğin doğru canim baktırmak lazim ama iş güç eve yetiş derken kim gidecek doktoraBen aniden rahatsızlandım 1,5 sene oluyor. Apandisit ameliyatı olmam gerektiğini öğrendim. Çok üzülmüştüm ama o ameliyattan sonra tekrar doğdum resmen. Baş ağrılarım olurdu ameliyattan sonra hiç ağrım olmuyor. Apandisit baş ağrısı da yaparmış. Mutlaka fark edilmeyen birşey çıkıyor vücutta aslında ama anlaşılması çok zor.
Gözün aydın canim sağlıkla gelsin bebegin insallahMerhabalar arkadaşlar
Bugun kontrol vardi cok şükür hersey yolunda ikili test icin kan verdim ultrason ölçümleri gayet güzel cikti ama bu testlerin %80 doğruluk payi vardır unutma dedi kan sonuclari da p. Tesi çıkacakmış.
Bizimde Uzay'imiz geliyor galiba cok net degil ama buyuk ihtimal dedi (esim ilk oglumda da cok uzay istemişti ama ben alışamamistim tekrar bebegim olursa isim konusunu ona bırakmıştım onun için ismi belli Allah izin verirse)
Kontrollerim 15 gunde 1 di ayda 1 cagirdi nasil dayanacagim dedimgülüyor doktorum
Progestan devam ımom omega3 ve sidefer d vitamini verdi. Coraspin ve oksapar benim kadim dostlarim onları saymıyorum bile
Herkes beklediği güzel haberleri alır inşallah
Canım emeklerinin karşılığını alırsın insallah dua edicem sana sağlıkla gelsin bebegin korkma sakin ters düşünme etkileme kendini bu sefer doğru sefer vakti şimdi diye düşün olur mu bence öyle çünküBunları bı form da yazmak çok doğru değil belki ama sukredecek ne kadar çok şey olduğunun bazılarımız farkına varsın diye yazıyorum.
Ben üç kez dış gebelik geçirdim. İdrar testi pozitif çıktığında sevinçten havalara zıplamak yerine oturup ağlıyordum yine dış gebelik olacak diye. İkinciden sonra dış gebelik olmasın diye tüp bebek yaptirdim ve o da dış gebelik oldu üstelik ölümden döndüm bir bebeğe kavusabilmek için. Sonrasında 600 km yol gidip yine olumsuz sonuçlanan iki tüp bebek denemesi daha. Bunların yanında histereskopi, hsg, laparoskopi cabası. Ve evet sonunda çok şükür ki yine tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Şu an 12 hafta ama hala kimseye söylemedim çünkü korkuyorum yine hayal kırıklığı yaşamaktan. Hamile insanları gördüğüm de ne büyük bir mucize diye bakardım karinlarina.
Demem o ki Rabbim saglikli evlatlar versin ve Allah kimseye de aratmasin. Herkes de karnındaki mucizenin farkına varsın. Bu anlarin tadını çıkarsın
İnşallah öyledir çok teşekkür ederimCanım emeklerinin karşılığını alırsın insallah dua edicem sana sağlıkla gelsin bebegin korkma sakin ters düşünme etkileme kendini bu sefer doğru sefer vakti şimdi diye düşün olur mu bence öyle çünkü
Ben de pembe rengini mümkn oldğnca az kullananlardanım. Kızım olduğnh öğrendğmde nasıl pembeyi sevcem demştimBenim ikiz kiz kardesim oldugu icin bebeklikten yana hep mavi giymisim. Kardesim de pembe. Pembeye alisik olmadigimdan herhalde ilk pembe kiyafetimi universite zamanlarinda almistim. bundan birkac yuzyil onceye kadar da erkeklerin pembe giydigini okumustum. Yani hersey tamamen bizim algimizla alakali. Simdilerde erkeklerde cok rahat pembe gomlek falan giyiyorlar aslinda. Renklere cok takilmamak lazim bence de. Her renk guzel aslinda. Ben kizima her renkten aldim. erkek kiyafetlerinin daha rahat oldugunu dusundugum icin erkek reyonundanda epey alisveris yapmistim. ama simdilerde kendi seciyor kiyafetlerini. Tercihi hep mor ve pembelerden yana. Ayni sekilde oyuncaklari, hayvanlari da cinsiyete gore ayiriyorlar malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?