Ben midem çok ağrıdığı zaman kullanmıştım canım. Ama hangisi derkem neyi kastettiğini anlamadım?Kızlar mide için gaviscon şurup kullanan varmı aramızda varsa hangisini kullanıyorsunuz acaba.acayip midem yanıyor
gaviscon double action bende bu vardı dayanamadım içtim. Başka isimlerdede var Onu demek istedim cnmBen midem çok ağrıdığı zaman kullanmıştım canım. Ama hangisi derkem neyi kastettiğini anlamadım?
He ben çeşitleri olduğunu bilmiyordum canım ya.gaviscon double action bende bu vardı dayanamadım içtim. Başka isimlerdede var Onu demek istedim cnm
Buara çok okuyamyrum yazdklarınızı. Evde herkes hastainşallh herkes iyidr güzel haberler alanları tebrik ederm herkestn güzel haberler gelsn bol bol
gaviscon advance vermişti bana doktorum.galiba gebelikte bu kullanılıyor.gaviscon double action bende bu vardı dayanamadım içtim. Başka isimlerdede var Onu demek istedim cnm
Çok güzelmişÇanta arayışında olan annelere fikir olsun
Ben bundan alıcam
Kızımda öyle böyle idare ettim ama artk 2 çocukla geniiş bi çanta lazm Eki Görüntüle 2544472 Eki Görüntüle 2544471
Çanta arayışında olan annelere fikir olsun
Ben bundan alıcam
Kızımda öyle böyle idare ettim ama artk 2 çocukla geniiş bi çanta lazm Eki Görüntüle 2544472 Eki Görüntüle 2544471
Bana asla yetmez canım, tek biberonla dolaşıyorum aslında ama acayip dolu oluyor , ne koyuyorsamBen de boyle bi canta aldim ama hic kullanmadim diyebilirim. 1-2 bez, emzirme ortusu, islak mendil, 1 kucuk boy pisik kremi, cop poseti, 1-2 agiz mendili, bir yedek kiyafet ve sonrasinda birde suluk koydugumuz icin cok ufak bir sirt cantasi isimi gordu benim. Biberon kullanmamamiz da avantaj oldu tabi. Battaniyesi falan olursa onu da arabasinda tasindim zaten. Hala daha onu kullaniyorum. Hatta Turkiyede decathlondan almistim 10-15 tl gibi birseydi. 2. Cocugun esyalarini da sigdiririm gibi geliyor banaAcaba ben az esya mi aliyorum diyorum ama inanin hic ihtiyacim olmadi uzun yolculuklar disinda.
Eki Görüntüle 2544483
Bu çanta Türkiye'de istinasiz herkeste var sankiBen de boyle bi canta aldim ama hic kullanmadim diyebilirim. 1-2 bez, emzirme ortusu, islak mendil, 1 kucuk boy pisik kremi, cop poseti, 1-2 agiz mendili, bir yedek kiyafet ve sonrasinda birde suluk koydugumuz icin cok ufak bir sirt cantasi isimi gordu benim. Biberon kullanmamamiz da avantaj oldu tabi. Battaniyesi falan olursa onu da arabasinda tasindim zaten. Hala daha onu kullaniyorum. Hatta Turkiyede decathlondan almistim 10-15 tl gibi birseydi. 2. Cocugun esyalarini da sigdiririm gibi geliyor banaAcaba ben az esya mi aliyorum diyorum ama inanin hic ihtiyacim olmadi uzun yolculuklar disinda.
Eki Görüntüle 2544483
Benimkide pembe renkli şişeHe ben çeşitleri olduğunu bilmiyordum canım ya.Klasik en çok içilen hangisiyse ondan içtim ben turkuaz renkli
Ben de olandan bir kaşık içtim çok fenaydı midem mecbur kaldım.gaviscon advance vermişti bana doktorum.galiba gebelikte bu kullanılıyor.
Günunuz aydın olsun
Bebe icin hazırlık diyelimGünaydınlarrr.. Bu sabah 5i 10 geçe uyandım uyuyamadım, kitap okudum, biraz tıkındım, vakit geçmiyorHaftaiçi okul için sabah yataktan sürünerek çıkıyorum 7 buçukta, haftasonu 5te uyandım iyi mi? Ay çok sinirliyim ya bu duruma
Bu bebeler şimdiden başladılar bizi parmaklarında oynatmaya.. Ah ah..Bebe icin hazırlık diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?