2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar mide için gaviscon şurup kullanan varmı aramızda varsa hangisini kullanıyorsunuz acaba.acayip midem yanıyor
Ben midem çok ağrıdığı zaman kullanmıştım canım. Ama hangisi derkem neyi kastettiğini anlamadım?

gaviscon double action bende bu vardı dayanamadım içtim. Başka isimlerdede var Onu demek istedim cnm
He ben çeşitleri olduğunu bilmiyordum canım ya. Klasik en çok içilen hangisiyse ondan içtim ben turkuaz renkli

Pazartesi günü Kanada'da "thanksgiving" dedikleri bayramları var burada, balkabaklı olan kreşler vs kapalı. O nedenle oğlumla 3 gün kesintisiz beraber olacağım. Temizlik, etraf toplama derken çok giremedim buralara. Cinsiyet öğrenen arkadaşlara, muayeneleri güzel geçenlere hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla inşallah
Ben kontrolüm ay sonu olduğu için halen cinsiyet öğrenemeyenlerdenim. Benim oğlum en çok şu anda "Pink" ve "purple" seviyor, bence nedeni p harfi o sesleri söylemeyi seviyor. Kendisinde ben, kırmızı, turuncu, yeşil, sarı, tarçın, mavinin her tonunu kullanıyorum. Kızlarda her renk istisnasız olur kıyafet, aksesuar ve dekorasyonda ama erkeklerde pembe kullanımı, okul çağında arkadaşları tarafından dalga unsuru oluşturacağından pembe çok tercih etmez de etmem de diye düşünüyorum.

Çanta arayışında olan annelere fikir olsun
Ben bundan alıcam
Kızımda öyle böyle idare ettim ama artk 2 çocukla geniiş bi çanta lazm Eki Görüntüle 2544472 Eki Görüntüle 2544471

Ben de boyle bi canta aldim ama hic kullanmadim diyebilirim. 1-2 bez, emzirme ortusu, islak mendil, 1 kucuk boy pisik kremi, cop poseti, 1-2 agiz mendili, bir yedek kiyafet ve sonrasinda birde suluk koydugumuz icin cok ufak bir sirt cantasi isimi gordu benim. Biberon kullanmamamiz da avantaj oldu tabi. Battaniyesi falan olursa onu da arabasinda tasindim zaten. Hala daha onu kullaniyorum. Hatta Turkiyede decathlondan almistim 10-15 tl gibi birseydi. 2. Cocugun esyalarini da sigdiririm gibi geliyor bana Acaba ben az esya mi aliyorum diyorum ama inanin hic ihtiyacim olmadi uzun yolculuklar disinda.

Son düzenleme:
Bana asla yetmez canım, tek biberonla dolaşıyorum aslında ama acayip dolu oluyor , ne koyuyorsam hepsi de lazım oluyor

Bu arada Allah herkese emzirmeyi nasip etsin ama benim gibi olur da biberon başlarsanız tek bir tavsiyem var, Dr Brown's marka biberon. İçindeki aparatı sayesinde bebe hava yutmuyor asla. Önce küçükleri, sonra büyükleri benim ayrılmaz parçam. ❤
Oğlum maalesef halen gündüz bıraktı ama gece biberonla uyuyor, gece beslenmesi yapıyor. Bıraktırmak için inek sütü+soya karışımı yapmaya başladım. Yumurcak daha çok sevdi, 3 biberon içiyordu, 5'e çıkardı. Gece 3 saatte bir kalkıp bez değiştiriyorum tabii bu durum önerdiğim bir durum değil. Geceyi de bırakacak umarım

Bu çanta Türkiye'de istinasiz herkeste var sanki

Bebe icin hazırlık diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…