İnstadan sayfana gozattim cnm masaallah nekadar güzel babetler yapıyorsun.cok hoş hepsi eline emeğine sağlıkGününüz aydın olsun.
Hafta sonu demek bol bol çamaşır ütü temizlik demek he bide öğretmenimizin çokça verdiği ödev demek. Her hafta sonu beni gaylesi alıyor.
Herkese mutlu hafta sonları olsun inşallah.
Verirsin inşallah canm az daha sabırÇok geçmiş olsun dikkat edin kendinize.Birde ben verseydim hayırlıysa güzel haberler.
Aaa Ben de onu soracaktım, takip edeceğimiz bir yer varsa ederimİnstadan sayfana gozattim cnm masaallah nekadar güzel babetler yapıyorsun.cok hoş hepsi eline emeğine sağlık
Bir kere kulak iltihabı başlangıcı olmuştu, ciddi birşey bebeklerde ilerlese duyma kaybına gidebilir biliyorsunuzdur, o zaman ilk kez böyle bir ilaç kullandım canım. Max.7 gün kullanın demisti emin değilim ama harfiyen hatta dozajı saati ve tarihi not ederek kullanmıştım,siz de doktor nasıl onerdiyse o kadar süreyi gecirmeyin. Yavrucagin neyi vardı ben kacirmisimGünaydın kızlar. Acil bi sorum var bilenler varsa yazablr mi.? Doktor kızıma prednol iğne verdi ama ağızdan yarım ber dedi meyve suyuna katarak. Prospektüsü okudum baya ağır kortizonlu bi ilaç. Çekincelerim var kullanma konusunda. Böyle bi durum yaşayan oldu mu? Kullanmalı mıyım acaba?
Teşekkrler canm cevabın için. Kızımda öksürük ve boğaz iltihabı var. 10 gün antibiyotik ve vrntolin tedavisi gördü iyileşmedi. Doktr tekrar başka bi antibiyotk ve bu iğneyi verdi ama ağızdan dedi. Ben de bi endişelendim okuyunca. Baya ağır bi ilaç. 3 gün yarımşar doz kullan dedi.Bir kere kulak iltihabı başlangıcı olmuştu, ciddi birşey bebeklerde ilerlese duyma kaybına gidebilir biliyorsunuzdur, o zaman ilk kez böyle bir ilaç kullandım canım. Max.7 gün kullanın demisti emin değilim ama harfiyen hatta dozajı saati ve tarihi not ederek kullanmıştım,siz de doktor nasıl onerdiyse o kadar süreyi gecirmeyin. Yavrucagin neyi vardı ben kacirmisimBenimki gibi ciddi durumlarda veriliyor bu tip bir ilaç. (Not:kulak iltihabı olmaması için ve yattiginda akıntı ciğere dolmasın diye, çocukta geniz , burun akıntısı başlayınca, mutlaka serum fizyolojik pompa ile burun deliklerinden akıntı tamamen temizlenmeli. Aglamali oluyor ama sağlık için yapılmalı, ben çok dikkat etmeme rağmen sadece iki gün bıraktım çok ağladı diye. O zaman oldu. Halbuki canı hiç acimiyor bebenin, ılık suya serum fizyolojik tuz karıştırılıp yapılmalı, normal su can yakar)
İltihap ciğerlere inmeye başlamş dedi o yüzden de korkuyrum kullanmazsam ilerler bronşit faln olur diye.Bir kere kulak iltihabı başlangıcı olmuştu, ciddi birşey bebeklerde ilerlese duyma kaybına gidebilir biliyorsunuzdur, o zaman ilk kez böyle bir ilaç kullandım canım. Max.7 gün kullanın demisti emin değilim ama harfiyen hatta dozajı saati ve tarihi not ederek kullanmıştım,siz de doktor nasıl onerdiyse o kadar süreyi gecirmeyin. Yavrucagin neyi vardı ben kacirmisimBenimki gibi ciddi durumlarda veriliyor bu tip bir ilaç. (Not:kulak iltihabı olmaması için ve yattiginda akıntı ciğere dolmasın diye, çocukta geniz , burun akıntısı başlayınca, mutlaka serum fizyolojik pompa ile burun deliklerinden akıntı tamamen temizlenmeli. Aglamali oluyor ama sağlık için yapılmalı, ben çok dikkat etmeme rağmen sadece iki gün bıraktım çok ağladı diye. O zaman oldu. Halbuki canı hiç acimiyor bebenin, ılık suya serum fizyolojik tuz karıştırılıp yapılmalı, normal su can yakar)
Çok çok geçmiş olsun. Oksuruk akintidan oluyor. Kulağa ve ciğere zarar vermesin diye vermiş olacak, not et naçizane tavsiyem. Zira süre ve dozaj çok önemli. Yapabiliyorsan serum fizyolojik ile de rahatlar. İlerlememesi için yapılması çok önemli aslında. Ben artık 5-6aydir düzenli serum fiz. yapıyorum akıntısı başlayınca aglasa bileTeşekkrler canm cevabın için. Kızımda öksürük ve boğaz iltihabı var. 10 gün antibiyotik ve vrntolin tedavisi gördü iyileşmedi. Doktr tekrar başka bi antibiyotk ve bu iğneyi verdi ama ağızdan dedi. Ben de bi endişelendim okuyunca. Baya ağır bi ilaç. 3 gün yarımşar doz kullan dedi.
Gerekli görmüş doktor, kullan tabii ki canımİltihap ciğerlere inmeye başlamş dedi o yüzden de korkuyrum kullanmazsam ilerler bronşit faln olur diye.
Ben de kullanyrum serum fizyolojik. Zaten diğer türlü burnunu temzlemek çok zor küçük olduğu için sümküremiyr. Üç gün diyorm en azndan ve yarımşar doz. İnşallah hemn geçer de kurtlruz ya. Hastalığı azck nüksednce hemn doktordaym halbuki. Ama iyileşmedi kuzum bitürlüÇok çok geçmiş olsun. Oksuruk akintidan oluyor. Kulağa ve ciğere zarar vermesin diye vermiş olacak, not et naçizane tavsiyem. Zira süre ve dozaj çok önemli. Yapabiliyorsan serum fizyolojik ile de rahatlar. İlerlememesi için yapılması çok önemli aslında. Ben artık 5-6aydir düzenli serum fiz. yapıyorum akıntısı başlayınca aglasa bileDoktora sorarsın canım. Tekrar hastalanabiyor bebekler her seferinde bu raddeye gelip bu kortizonlu ilacı (ağır bir ilaç) kullanmamak için, benim üstüne basarak serum fizyolojik kullanımını söylemem bu nedenle
Çok çok teşekkr ederm duyarlılığn içinGerekli görmüş doktor, kullan tabii ki canımÇok geçmiş olsun tekrar Sağlığına kavuşur yakında ilaçlardan sonra yavrucak Umarım bir daha tekrarlanmaz
Geçmiş olsun canım,umarım bir an önce atlatır.Çok çok teşekkr ederm duyarlılığn içinkullancam artk mecburen.
Teşekkür ederim canım 3 senedir yapıyorum kendi çabımda Bi şeyler.İnstadan sayfana gozattim cnm masaallah nekadar güzel babetler yapıyorsun.cok hoş hepsi eline emeğine sağlık
Örgücüyüm canım onu diyor arkadaş.Aaa Ben de onu soracaktım, takip edeceğimiz bir yer varsa ederim
Bizde çok kullandık canım faydasını da gördük elhm. Çok geçmiş olsun.Günaydın kızlar. Acil bi sorum var bilenler varsa yazablr mi.? Doktor kızıma prednol iğne verdi ama ağızdan yarım ber dedi meyve suyuna katarak. Prospektüsü okudum baya ağır kortizonlu bi ilaç. Çekincelerim var kullanma konusunda. Böyle bi durum yaşayan oldu mu? Kullanmalı mıyım acaba?
İy geceler canım.Bu arada burada saat gece yarısıOglumun biraz gaz sıkıntısı vardı, şimdi daha iyi. Uyuyayım bari. Herkese günaydın , bana iyi geceler
Koalacığım benim de taşınma işim çıkacak gibi. Kolay gelsin sana. Benim daha 1 ayım var. Kışın ortasında çok zor olacak.Günaydın kızlarBugün yoğun bir mesai beni bekliyor. Emlakçı emlakçı dolaşıp ev bakacağız. Dua edin kızlar bana bir an önce bulup, taşınayım iyice karnım büyümeden ve kış gelmeden.
Canım bende kışa kalmasın diye uğraşıyorum. Ev piyasası da acayip kötü. Kısmetimizdeki bir an önce çıkar karşımıza inşallah.Koalacığım benim de taşınma işim çıkacak gibi. Kolay gelsin sana. Benim daha 1 ayım var. Kışın ortasında çok zor olacak.
Baya küçük canım benimde buna benzer var şuan tek kızıma bile yetmiyor 2sine asla yetmezBen de boyle bi canta aldim ama hic kullanmadim diyebilirim. 1-2 bez, emzirme ortusu, islak mendil, 1 kucuk boy pisik kremi, cop poseti, 1-2 agiz mendili, bir yedek kiyafet ve sonrasinda birde suluk koydugumuz icin cok ufak bir sirt cantasi isimi gordu benim. Biberon kullanmamamiz da avantaj oldu tabi. Battaniyesi falan olursa onu da arabasinda tasindim zaten. Hala daha onu kullaniyorum. Hatta Turkiyede decathlondan almistim 10-15 tl gibi birseydi. 2. Cocugun esyalarini da sigdiririm gibi geliyor banaAcaba ben az esya mi aliyorum diyorum ama inanin hic ihtiyacim olmadi uzun yolculuklar disinda.
Eki Görüntüle 2544483
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?