Baya küçük canım benimde buna benzer var şuan tek kızıma bile yetmiyor 2sine asla yetmezBen de boyle bi canta aldim ama hic kullanmadim diyebilirim. 1-2 bez, emzirme ortusu, islak mendil, 1 kucuk boy pisik kremi, cop poseti, 1-2 agiz mendili, bir yedek kiyafet ve sonrasinda birde suluk koydugumuz icin cok ufak bir sirt cantasi isimi gordu benim. Biberon kullanmamamiz da avantaj oldu tabi. Battaniyesi falan olursa onu da arabasinda tasindim zaten. Hala daha onu kullaniyorum. Hatta Turkiyede decathlondan almistim 10-15 tl gibi birseydi. 2. Cocugun esyalarini da sigdiririm gibi geliyor banaAcaba ben az esya mi aliyorum diyorum ama inanin hic ihtiyacim olmadi uzun yolculuklar disinda.
Eki Görüntüle 2544483
Çok teşekkrler inşallah canımGeçmiş olsun canım,umarım bir an önce atlatır.
TeşekkrlerBizde çok kullandık canım faydasını da gördük elhm. Çok geçmiş olsun.
Sahibinden mi bakıyosunuz cevre esnafada diyin benim şu an oturdugum evi işyerinden bir arkadasımın akrabasıydı emlakçı ücreti vermedik çok şükür sizde inş en kısa zamanda bulursunuzCanım bende kışa kalmasın diye uğraşıyorum. Ev piyasası da acayip kötü. Kısmetimizdeki bir an önce çıkar karşımıza inşallah.
Geçmiş olsun rabbim şifa versinTeşekkrlerben de kullancam uyansın da vercm. Çoook acıymış tadı iğne sonuçta meyve suyuna katp vereblrm inşallh. Sen nasl vermştn?
Teşekkürler canımGeçmiş olsun rabbim şifa versin
Çok iyi yapmışsın aynı fikirdeyimBen de boyle bi canta aldim ama hic kullanmadim diyebilirim. 1-2 bez, emzirme ortusu, islak mendil, 1 kucuk boy pisik kremi, cop poseti, 1-2 agiz mendili, bir yedek kiyafet ve sonrasinda birde suluk koydugumuz icin cok ufak bir sirt cantasi isimi gordu benim. Biberon kullanmamamiz da avantaj oldu tabi. Battaniyesi falan olursa onu da arabasinda tasindim zaten. Hala daha onu kullaniyorum. Hatta Turkiyede decathlondan almistim 10-15 tl gibi birseydi. 2. Cocugun esyalarini da sigdiririm gibi geliyor banaAcaba ben az esya mi aliyorum diyorum ama inanin hic ihtiyacim olmadi uzun yolculuklar disinda.
Eki Görüntüle 2544483
Bu arada burada saat gece yarısıOglumun biraz gaz sıkıntısı vardı, şimdi daha iyi. Uyuyayım bari. Herkese günaydın , bana iyi geceler
Günaydın kızlarBugün yoğun bir mesai beni bekliyor. Emlakçı emlakçı dolaşıp ev bakacağız. Dua edin kızlar bana bir an önce bulup, taşınayım iyice karnım büyümeden ve kış gelmeden.
Merhabalar kızlae , bagırsak problemi yaşayanlar varsa ben her gun gece yatmadan bir bardak kefir türketiyrum çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım
Arkadaşlar egzersiz yapan var mı? Ben başlamak istiyorum hangi siteyi önerirsiniz nereden yapalım?
Bende et yemeyi özledim.adana gibi Bİyerde heryerde ke...b kokuyor. Ama ben yiyemiyorum.hele ki benim gibi et obur Bir İnsanKızlar 10+0da mide bulantısından kusmaktan helak olurken ertesi günü 10+1de bulantım birden kesildi. Ve kırmızı etten tiksinirken canım birden kırmızı et yemek istedi. Yedim de.. Yiyemediğim başka şeyleri de yemeye başladım 2 gündür Allah'ıma şükürler olsun. Buraya yazmıştım ya nasıl olacak pat diye geçecek mi bir sabah kalkınca diye, aynen öyle olduUmarım geri gelmez. Tabi anlık bulantılarım oluyor çok nadir, ve birkaç kere de çıkardım ama o an olup bitiyor. Tüm gün süren bulantılardan sonra buna razıyım.
Evet bende yazacaktim zaten kesin biliyorsunuzdur diye :) o kadar hafif ve pratik ki ben de 3-4 rengini aldim cesit cesit kullaniyorumBu çanta Türkiye'de istinasiz herkeste var sanki
Bizde de bir ara hic gecmeyen sebebsiz kuru bir oksuruk olmustu doktor ondan kortizonlu bir ilac verdi ama tek sefer kullanin demisti. Kizim tadini begenmeyince icmedi ilacli meyve suyunu. bende zorlamadim dediginiz gibi agir bir ilac oldugu icin. kendi kendine gecti sonra.Günaydın kızlar. Acil bi sorum var bilenler varsa yazablr mi.? Doktor kızıma prednol iğne verdi ama ağızdan yarım ber dedi meyve suyuna katarak. Prospektüsü okudum baya ağır kortizonlu bi ilaç. Çekincelerim var kullanma konusunda. Böyle bi durum yaşayan oldu mu? Kullanmalı mıyım acaba?
Sağlıkla kucaginiza alirsiniz insallah bebeginizi, benimde carsamba gunu kontrolum var belki bizde cinsiyetini ögrenirizAyy bizde kız yüksek ihtimal dediği için dünden beri kız isimleri konuşuyoruz eşimleAslında benim küçüklükten beri hayalim hep 'Defne' ismi idi. Ancak son zamanlarda o kadar koyulmaya başladı ki 90'ların 'Merve'si gibi olacak diye vazgeçtim. Şimdi harıl harıl isim düşünüyoruz.
Yaaa umarım bir an önce geçer ve o güzel kebaplardan tekrar yemeye başlarsınız. Benim yerime de yiyin o zamanlar geldiğindeBende et yemeyi özledim.adana gibi Bİyerde heryerde ke...b kokuyor. Ama ben yiyemiyorum.hele ki benim gibi et obur Bir İnsan
02h00 civarı yatıp, 06h15'de yumurcakla uyandımYa ben bunu hiç düşünmemiştim. Aramızda epey fark var. İyi uykularr canım
Canım inşallah tez zamana gönlüne sinen bir ev bulursun. Dua edicem
15 haftada o kadar hissediliyor mu ya? Benim de 2 gündür midem bulanmıyor diye endişe var içimde ama başka da bir şey yok görünürde..Kızlar ya 3 4 gündür bebeğin hareketlerini hissetmiyorum
Zaten düzenli değildi hareketleri henüz ama yinede 1 gün hissetmesem diğer gün hissediyodm
İçim huzursuz oluyo iyidir demi
02h00 civarı yatıp, 06h15'de yumurcakla uyandım
Dediğim gibi düzenli bi hissetme yoktu canım ama günde 1 defa pıt hissediyordum15 haftada o kadar hissediliyor mu ya? Benim de 2 gündür midem bulanmıyor diye endişe var içimde ama başka da bir şey yok görünürde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?