2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Baya küçük canım benimde buna benzer var şuan tek kızıma bile yetmiyor 2sine asla yetmez

Canım bende kışa kalmasın diye uğraşıyorum. Ev piyasası da acayip kötü. Kısmetimizdeki bir an önce çıkar karşımıza inşallah.
Sahibinden mi bakıyosunuz cevre esnafada diyin benim şu an oturdugum evi işyerinden bir arkadasımın akrabasıydı emlakçı ücreti vermedik çok şükür sizde inş en kısa zamanda bulursunuz

Kızlar 10+0da mide bulantısından kusmaktan helak olurken ertesi günü 10+1de bulantım birden kesildi. Ve kırmızı etten tiksinirken canım birden kırmızı et yemek istedi. Yedim de.. Yiyemediğim başka şeyleri de yemeye başladım 2 gündür Allah'ıma şükürler olsun. Buraya yazmıştım ya nasıl olacak pat diye geçecek mi bir sabah kalkınca diye, aynen öyle oldu Umarım geri gelmez. Tabi anlık bulantılarım oluyor çok nadir, ve birkaç kere de çıkardım ama o an olup bitiyor. Tüm gün süren bulantılardan sonra buna razıyım.

Çok iyi yapmışsın aynı fikirdeyim

Bu arada burada saat gece yarısı Oglumun biraz gaz sıkıntısı vardı, şimdi daha iyi. Uyuyayım bari. Herkese günaydın , bana iyi geceler

Ya ben bunu hiç düşünmemiştim. Aramızda epey fark var. İyi uykularr canım

Canım inşallah tez zamana gönlüne sinen bir ev bulursun. Dua edicem

Merhabalar kızlae , bagırsak problemi yaşayanlar varsa ben her gun gece yatmadan bir bardak kefir türketiyrum çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım

Hazır mi alıyorsunuz kendiniz mi mayalıyorsunuz?
Ben maya bulsam kendim yapmak çok istiyorum ama baya zahmetli sanırım. Sürekli taze yapmak lazım.

Arkadaşlar egzersiz yapan var mı? Ben başlamak istiyorum hangi siteyi önerirsiniz nereden yapalım?

Ben önceki kontrölümde sormuştum doktora erken demişti. Şimdi haftaya gidince tekrar sorucam. Başla derse başlayacağım inşallah. ☺

Bende et yemeyi özledim.adana gibi Bİyerde heryerde ke...b kokuyor. Ama ben yiyemiyorum.hele ki benim gibi et obur Bir İnsan

Bizde de bir ara hic gecmeyen sebebsiz kuru bir oksuruk olmustu doktor ondan kortizonlu bir ilac verdi ama tek sefer kullanin demisti. Kizim tadini begenmeyince icmedi ilacli meyve suyunu. bende zorlamadim dediginiz gibi agir bir ilac oldugu icin. kendi kendine gecti sonra.

Son düzenleme:
Sağlıkla kucaginiza alirsiniz insallah bebeginizi, benimde carsamba gunu kontrolum var belki bizde cinsiyetini ögreniriz

Kızlar ya 3 4 gündür bebeğin hareketlerini hissetmiyorum
Zaten düzenli değildi hareketleri henüz ama yinede 1 gün hissetmesem diğer gün hissediyodm
İçim huzursuz oluyo iyidir demi

Bende et yemeyi özledim.adana gibi Bİyerde heryerde ke...b kokuyor. Ama ben yiyemiyorum.hele ki benim gibi et obur Bir İnsan
Yaaa umarım bir an önce geçer ve o güzel kebaplardan tekrar yemeye başlarsınız. Benim yerime de yiyin o zamanlar geldiğinde

Kızlar ya 3 4 gündür bebeğin hareketlerini hissetmiyorum
Zaten düzenli değildi hareketleri henüz ama yinede 1 gün hissetmesem diğer gün hissediyodm
İçim huzursuz oluyo iyidir demi
15 haftada o kadar hissediliyor mu ya? Benim de 2 gündür midem bulanmıyor diye endişe var içimde ama başka da bir şey yok görünürde..

15 haftada o kadar hissediliyor mu ya? Benim de 2 gündür midem bulanmıyor diye endişe var içimde ama başka da bir şey yok görünürde..
Dediğim gibi düzenli bi hissetme yoktu canım ama günde 1 defa pıt hissediyordum
1 gün hissetmiyorsm ertesi gün hissediyodm
Benim 2.ci olduğu için erken hissetmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…