2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hanımlar bir cinsiyet tahmininiz varsa alayım

Eklentiler

• 05828AD4-3C33-48CC-A0F5-AEADB1ACBF22.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 70
Teşekkrlerben de kullancam uyansın da vercm. Çoook acıymış tadı iğne sonuçtameyve suyuna katp vereblrm inşallh. Sen nasl vermştn?
Ne katmıyordum ki. Meyve suyu reçel bal ne kadar tatlı şey varsa karıştırıyorum. Bildiğin zehir.
Deme deme sonra geri başlıyo
Kızlar ya 3 4 gündür bebeğin hareketlerini hissetmiyorum
Zaten düzenli değildi hareketleri henüz ama yinede 1 gün hissetmesem diğer gün hissediyodm
İçim huzursuz oluyo iyidir demi
Endişelenme için çok erken kuzum. Merak etme iyidir annesi.

Kizlar cildinde yuzunde hamilelik maskesi yasayan varmi? Dun 15+1deyim. Dun aksam aynada birden cikan yuzumde ve boynumda lekeler farkettim.

Eklentiler

• 20191012_172113.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 63
Kizlar cildinde yuzunde hamilelik maskesi yasayan varmi? Dun 15+1deyim. Dun aksam aynada birden cikan yuzumde ve boynumda lekeler farkettim.
Bunlar ben gibimi yoksa minik sivilce tarzindami. Eğer kırmızı benek gibiyse bazı hamilelerde çıkabiliyor hamilelikten sonra bir kısmı gidiyor diye biliyorum.

Kizlar memesinden kolostrum gelen var mi? cok degil ama bir kac damla gelmeye basladi bende simdiden. Bir de acayip kuruluk olmaya basladi. Belki sizip orda kuruyup kaldigindan da olabilir diye dusunuyorum. Bugun meme ucu kremi kullanmaya basladim. Neyseki iyi geldi hemen. Daha once ben mama earth diye bir markanin kremini kullanmistim cokta memnun kalmistim. Bir de hassasiyet hala daha kaybolmadi. Kizim sarilirken falan inanilmaz agriyor. ilk hamileligim de hic boyle degildi. Hazir kremi alirken catlak kremi de aldim. Burt’s bees ve palmers markasinin. Burda frei oil daha pahali sanirim Avrupa kokenli oludugu icin. Ama arkasinda da sanki japonca yaziyor. Tam da anlayamadim yani nerenin urunu. Onceden de onlari kullanmistim. İlk hamileligimde catlaklarim olmustu krem kullanmama ragmen ama yine de aldim.

Ben bir iki hafta önce bir ıslaklık hissettim, sağmayı 7 ay önce bırakmıştım, psikolojik olarak o ıslaklık hissi geçmediği için önemsemedim. Ama ucundan hafif birşey sızmış canım. Olabiliyor yani. Başka bir grupta ilk kez doğum yapacak bir arkadaşın bu haftalarda sızıntı olmuştu. Sadece lansinoh lanolin kullanacağım ben bu sefer de, bana bir tek o iyi gelmişti

Frei Öl Alman markası, ben aldım 2 şişe ama arkasında japonca yazmıyor ki.. Kendi sitesinden aldım.

Çok şükür hadi darısı başıma. Yediğim yemek çeşitli o kadar ksitlandi ki 1 haftada 1,5 kg gitti. Bira once yemekte dedim ki şu bulantilar bir bitsin iştahım bir açılsın yicem de yicem ne varsa, hiç kiloyu takmicam. Kesin yapamam ama denerim yine de takintiliyim çünkü kiloya

Kızlar ya 3 4 gündür bebeğin hareketlerini hissetmiyorum
Zaten düzenli değildi hareketleri henüz ama yinede 1 gün hissetmesem diğer gün hissediyodm
İçim huzursuz oluyo iyidir demi

canim daha cok ufaklar.normal sıkintı etme.bi de nar ye..ilginctir ama nar bebekleri çok kimildattiriyor.

Erkek de olabilir ama bu çıkıntı kızda da oluyor net söylemek için erken dedi
İstediğim kız ama hayırlısı olsun
Banada çıkıntı var erkek olabilir ama kızdada çıkıntı olabiliyor klitorisi bazen büyük olabiliyor dedi.hafta içi belli olacak bakalım.bende inşaallah gönlümden geçen iki erkekten sonra kız Rabbim nasip ederse eğer.

Ben de 4 kilo vermişim 1 ayda.. Bugün de değişik bir hal oldum. Şöyle ki bir anda karnım bir acıkıyor sanki 2 gün aç kalmışım gibi tansiyonum düşüyor başım dönüyor. Yiyorum biraz, birkaç saat sonra yine oluyor. Sanırım o 4 kiloyu 1 haftada alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…