İnşaallah kisa surede geçerYaaa umarım bir an önce geçer ve o güzel kebaplardan tekrar yemeye başlarsınız. Benim yerime de yiyin o zamanlar geldiğinde
Kız diyorum.Hanımlar bir cinsiyet tahmininiz varsa alayım
Yaaa çok istiyorum kız.Kız diyorum.
Önce hayırlısı olsun tabi, inşallah gönlünüzdeki olur :)Yaaa çok istiyorum kız.
Ne katmıyordum ki. Meyve suyu reçel bal ne kadar tatlı şey varsa karıştırıyorum. Bildiğin zehir.Teşekkrlerben de kullancam uyansın da vercm. Çoook acıymış tadı iğne sonuçta meyve suyuna katp vereblrm inşallh. Sen nasl vermştn?
Deme deme sonra geri başlıyoKızlar 10+0da mide bulantısından kusmaktan helak olurken ertesi günü 10+1de bulantım birden kesildi. Ve kırmızı etten tiksinirken canım birden kırmızı et yemek istedi. Yedim de.. Yiyemediğim başka şeyleri de yemeye başladım 2 gündür Allah'ıma şükürler olsun. Buraya yazmıştım ya nasıl olacak pat diye geçecek mi bir sabah kalkınca diye, aynen öyle olduUmarım geri gelmez. Tabi anlık bulantılarım oluyor çok nadir, ve birkaç kere de çıkardım ama o an olup bitiyor. Tüm gün süren bulantılardan sonra buna razıyım.
Endişelenme için çok erken kuzum. Merak etme iyidir annesi.Kızlar ya 3 4 gündür bebeğin hareketlerini hissetmiyorum
Zaten düzenli değildi hareketleri henüz ama yinede 1 gün hissetmesem diğer gün hissediyodm
İçim huzursuz oluyo iyidir demi
YaaaaaaaDeme deme sonra geri başlıyo
İnşaAllah inşaAllah canımEndişelenme için çok erken kuzum. Merak etme iyidir annesi.
Yorum yaptimi doktorn kuzum kiz gecti icimdenHanımlar bir cinsiyet tahmininiz varsa alayım
Bunlar ben gibimi yoksa minik sivilce tarzindami. Eğer kırmızı benek gibiyse bazı hamilelerde çıkabiliyor hamilelikten sonra bir kısmı gidiyor diye biliyorum.Kizlar cildinde yuzunde hamilelik maskesi yasayan varmi? Dun 15+1deyim. Dun aksam aynada birden cikan yuzumde ve boynumda lekeler farkettim.
Ben bir iki hafta önce bir ıslaklık hissettim, sağmayı 7 ay önce bırakmıştım, psikolojik olarak o ıslaklık hissi geçmediği için önemsemedim. Ama ucundan hafif birşey sızmış canım. Olabiliyor yani. Başka bir grupta ilk kez doğum yapacak bir arkadaşın bu haftalarda sızıntı olmuştu. Sadece lansinoh lanolin kullanacağım ben bu sefer de, bana bir tek o iyi gelmiştiKizlar memesinden kolostrum gelen var mi? cok degil ama bir kac damla gelmeye basladi bende simdiden. Bir de acayip kuruluk olmaya basladi. Belki sizip orda kuruyup kaldigindan da olabilir diye dusunuyorum. Bugun meme ucu kremi kullanmaya basladim. Neyseki iyi geldi hemen. Daha once ben mama earth diye bir markanin kremini kullanmistim cokta memnun kalmistim. Bir de hassasiyet hala daha kaybolmadi. Kizim sarilirken falan inanilmaz agriyor. ilk hamileligim de hic boyle degildi. Hazir kremi alirken catlak kremi de aldim. Burt’s bees ve palmers markasinin. Burda frei oil daha pahali sanirim Avrupa kokenli oludugu icin. Ama arkasinda da sanki japonca yaziyor. Tam da anlayamadim yani nerenin urunu. Onceden de onlari kullanmistim. İlk hamileligimde catlaklarim olmustu krem kullanmama ragmen ama yine de aldim.
Frei Öl Alman markası, ben aldım 2 şişe ama arkasında japonca yazmıyor ki.. Kendi sitesinden aldım.Kizlar memesinden kolostrum gelen var mi? cok degil ama bir kac damla gelmeye basladi bende simdiden. Bir de acayip kuruluk olmaya basladi. Belki sizip orda kuruyup kaldigindan da olabilir diye dusunuyorum. Bugun meme ucu kremi kullanmaya basladim. Neyseki iyi geldi hemen. Daha once ben mama earth diye bir markanin kremini kullanmistim cokta memnun kalmistim. Bir de hassasiyet hala daha kaybolmadi. Kizim sarilirken falan inanilmaz agriyor. ilk hamileligim de hic boyle degildi. Hazir kremi alirken catlak kremi de aldim. Burt’s bees ve palmers markasinin. Burda frei oil daha pahali sanirim Avrupa kokenli oludugu icin. Ama arkasinda da sanki japonca yaziyor. Tam da anlayamadim yani nerenin urunu. Onceden de onlari kullanmistim. İlk hamileligimde catlaklarim olmustu krem kullanmama ragmen ama yine de aldim.
Çok şükür hadi darısı başıma. Yediğim yemek çeşitli o kadar ksitlandi ki 1 haftada 1,5 kg gitti. Bira once yemekte dedim ki şu bulantilar bir bitsin iştahım bir açılsın yicem de yicem ne varsa, hiç kiloyu takmicam.Kızlar 10+0da mide bulantısından kusmaktan helak olurken ertesi günü 10+1de bulantım birden kesildi. Ve kırmızı etten tiksinirken canım birden kırmızı et yemek istedi. Yedim de.. Yiyemediğim başka şeyleri de yemeye başladım 2 gündür Allah'ıma şükürler olsun. Buraya yazmıştım ya nasıl olacak pat diye geçecek mi bir sabah kalkınca diye, aynen öyle olduUmarım geri gelmez. Tabi anlık bulantılarım oluyor çok nadir, ve birkaç kere de çıkardım ama o an olup bitiyor. Tüm gün süren bulantılardan sonra buna razıyım.
Erkek de olabilir ama bu çıkıntı kızda da oluyor net söylemek için erken dediYorum yaptimi doktorn kuzum kiz gecti icimden
Kızlar ya 3 4 gündür bebeğin hareketlerini hissetmiyorum
Zaten düzenli değildi hareketleri henüz ama yinede 1 gün hissetmesem diğer gün hissediyodm
İçim huzursuz oluyo iyidir demi
Banada çıkıntı var erkek olabilir ama kızdada çıkıntı olabiliyor klitorisi bazen büyük olabiliyor dedi.hafta içi belli olacak bakalım.bende inşaallah gönlümden geçen iki erkekten sonra kız Rabbim nasip ederse eğer.Erkek de olabilir ama bu çıkıntı kızda da oluyor net söylemek için erken dedi
İstediğim kız ama hayırlısı olsun
Ben de 4 kilo vermişim 1 ayda.. Bugün de değişik bir hal oldum. Şöyle ki bir anda karnım bir acıkıyor sanki 2 gün aç kalmışım gibi tansiyonum düşüyor başım dönüyor. Yiyorum biraz, birkaç saat sonra yine oluyor. Sanırım o 4 kiloyu 1 haftada alacağımÇok şükür hadi darısı başıma. Yediğim yemek çeşitli o kadar ksitlandi ki 1 haftada 1,5 kg gitti. Bira once yemekte dedim ki şu bulantilar bir bitsin iştahım bir açılsın yicem de yicem ne varsa, hiç kiloyu takmicam.Kesin yapamam ama denerim yine de takintiliyim çünkü kiloya
Minik kirmizi acik kahve karisik ben gibi canim, sivilce seklinde degilBunlar ben gibimi yoksa minik sivilce tarzindami. Eğer kırmızı benek gibiyse bazı hamilelerde çıkabiliyor hamilelikten sonra bir kısmı gidiyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?